Aannemingen Verbeke CV

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • Aannemingen Verbeke CV
Private companiesEducational Services • Aannemingen Verbeke CV

Contactgegevens Aannemingen Verbeke CV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Aannemingen Verbeke CV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Aannemingen Verbeke CV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bruwaanstraat 7; 8755; Ruiselede, België

Telefoon (phone): 051 68 94 69 (+32-051 68 94 69) 051 68 94 69 (+32-051 68 94 69)

Fax (fax): 051 68 97 41 (+32-051 68 97 41) 051 68 97 41 (+32-051 68 97 41)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Aannemingen Verbeke CV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Aannemingen Verbeke CV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Aannemingen Verbeke CV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Aannemingen Verbeke CV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Aannemingen Verbeke CV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Aannemingen Verbeke CV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Aannemingen Verbeke CV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Aannemingen Verbeke CV
Products information Aannemingen Verbeke CV

BTW identificatienummer (tax): BE05047637939
Ondernemingsnummer: 9417724609
Hoofdstad (capital): 258,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 686,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Repair services

Product categorie (product category): Stucco contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Aannemingen Verbeke CV
(Get full report from official database of BE for Aannemingen Verbeke CV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Aannemingen Verbeke CV
Addition kinds of activities for Aannemingen Verbeke CV

354200. Gereedschapsmachines, metaalvormend type | Machine tools, metal forming type
07830000. Sierstruik- en boomdiensten | Ornamental shrub and tree services
26760200. Vrouwelijke hygiëne papierproducten | Feminine hygiene paper products
50949900. Sieraden en edelstenen, nec | Jewelry and precious stones, nec
51910202. Eten geven | Feed
54419902. Banketbakkerij | Confectionery
65310401. Verhuurder, onroerend goed | Rental agent, real estate
79480100. Motorrijders en bestuurders | Motor vehicle racing and drivers

Werken bij Aannemingen Verbeke CV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Aannemingen Verbeke CV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Aannemingen Verbeke CV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Aannemingen Verbeke CV. Looking for open vacancies in other companies

  • Recruiter ()

    Regio:

    Bedrijf: N\a

    Type:

  • Logistiek assistent (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ADECCO KORTENBERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb jij goede administratieve vaardigheden en organisatorische vaardigheden? Lees dan zeker verder, misschien ben je misschien wel de persoon die wij zoeken! Voor een bedrijf regio Zaventem, zijn wij op zoek naar een logistiek assistent m/v. Als logistiek assistent ben je verantwoordelijk voor het plannen van de dagelijkse leveringen. Je beheert de dossiers van nieuwe klanten en je maakt verkoopsrapporten aan. Je volgt de statistieken van de klanten op. Je stelt nieuwsbrieven op en maakt de presentaties voor klanten. 2 keer per jaar ben je verantwoordelijk voor de organisatie van beurzen. Als laatste ben je ook verantwoordelijk voor de stock en opvolging van het rollend materieel.

  • Winkelbediende Aanvuller (STABROEK)

    Regio: STABROEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als aanvuller supermarkt kan je werken tegen een hoog tempo. je hebt interesse in de supermarktwereld je wilt geen 9 to 5 job je bent op zoek naar een functie met 3 late's + 1 dag in het weekend Je kan tussen 6 en 7 in de ochtend bij de winkel geraken.

  • Bull/ Nivelleuse Machinist (regio Antwerpen) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ter versterking van het huidige team zijn wij voor onze klant op zoek naar een gedreven machinist. Als nivelleuse machinist ben je verantwoordelijk voor het besturen van een Nivelleuse/Bull dit vooral voor aanleg van straten, parkeerterreinen, wegen....

  • POETSHULP dienstencheques - ROESELARE (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: THUISHULP REGIO KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor de regio Roeselare zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je biedt hulp bij cliënten aan huis: stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken, ramen wassen, strijken. Eventueel aangevuld met: de was doen, eten klaarmaken en kleine boodschappten doen.

  • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP REGIO EERNEGEM/ICHTEGEM/KOEKELARE (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder, daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen om ons team te versterken. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan dat van onze concurrenten.

  • Huishoudheld (m/v) Regio Knokke ! (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is DRINGEND op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Knokke. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

  • Studenten m/v kelner ZAAL (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: CAFE PARTI

    Type: Studentenjob

    Jobstudenten gezocht om op te dienen; zowel tijdens het schooljaar als tijdens schoolvakanties Aantal uren en dagen bespreekbaar week en/of weekend

  • MEDEWERKER VERWERKING EFFECTEN BANK (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Beschik jij over een Bachelor- of Masterdiploma en heb jij een sterke interesse in effecten/beurswezen? Werk je daarenboven zeer nauwkeurig? Dan ben jij dé Effectenmedewerker die wij zoeken!   Jouw takenpakket : Verwerking van effecten transacties, dit specifiek voor trades en optie verwerking en settlement Dagelijks opvolgen en oplossen van binnenkomende aanvragen van de front, back-office en externe partijen via mail, telefoon, post Meewerken aan rapportages: dagelijks in kaart brengen van volumes en fouten per securities tak Zoeken naar niet efficiënte processen en de implementatie van verbeteringen   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale speler actief in de banksector. Voor hun kantoor te Antwerpen zoeken wij een medewerker die instaat voor de verwerking van effecten, meer specifiek trades en opties.

  • Verpleegkundige (ZOUTLEEUW)

    Regio: ZOUTLEEUW

    Bedrijf: vzw Sint-Elisabeth's Dal

    Type: Vaste Job

    Je voert verpleegkundige taken uit, tevens help je bij de dagelijkse verzorging van de ouderen die hulp nodig hebben bij alle activiteiten van het dagelijks leven.

  • TECHNISCH AANKOPER (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IPTE FACTORY AUTOMATION

    Type: Vaste Job

    Je koopt goederen aan en beheert ons leveranciersbestand. Je draagt zorg voor een efficiënte en tijdige materiaaltoevoer voor onze projecten. Je rapporteert de performance van de leveranciers en algemene aankooprapporten. Je bent verantwoordelijk voor de controle van facturen. Je onderhoudt de logistieke parameters en de algemene leveranciersdata. Je volgt de orders op en verzorgt de orderbevestigingen in het beheerssysteem.

  • Sales Account Printing (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: XDNET

    Type: Werfreserve

    XDnet is een bedrijf dat zich bezig houdt met de verkoop van Printing Hardware en supplies met een gedegen track-record. Jij wordt verantwoordelijk voor deze afdeling. Je runt de business op kantoor maar ook de bezoeken op de baan. Als sales account ben je verantwoordelijk voor het behouden van onze bestaande afnemers, maar een belangrijk onderdeel van de functie is ook het uitbreiden van de klantenkring. Jij hebt die drive die nodig is om deze afdeling te leiden als het ware dat het je eigen bedrijfsonderdeel is.

Zoek naar antwoorden van Aannemingen Verbeke CV in sociale netwerken
Look for responds of Aannemingen Verbeke CV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Aannemingen Verbeke CV. Laat een reactie achter voor Aannemingen Verbeke CV. Aannemingen Verbeke CV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Aannemingen Verbeke CV. Leave a respond for Aannemingen Verbeke CV. Aannemingen Verbeke CV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Aannemingen Verbeke CV op de google maps. Adres en contacten Aannemingen Verbeke CV
Location of Aannemingen Verbeke CV on the google maps. Address and contacts of Aannemingen Verbeke CV

Andere gerelateerde bedrijven als come Aannemingen Verbeke CV Aannemingen Verbeke CV: Marc (Banketbakkerij) | VAN RIET | Football Club Brunehaut | MELISSE | FLBEKAERT ADVANCED COATINGS NV

Other related companies as Aannemingen Verbeke CV: Marc (Banketbakkerij) | VAN RIET | Football Club Brunehaut | MELISSE | FLBEKAERT ADVANCED COATINGS NV

Aannemingen Verbeke CV is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Aannemingen Verbeke CV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05047637939. Het bedrijf Aannemingen Verbeke CV bevindt zich op het adres: Bruwaanstraat 7; 8755; Ruiselede. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 258,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 686,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Stucco contractors. Lijst met producten zijn Repair services.
De hoofdactiviteit van Aannemingen Verbeke CV is Educatieve diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Aannemingen Verbeke CV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Aannemingen Verbeke CV, openstaande posities, locatie van Aannemingen Verbeke CV op de kaart.

Aannemingen Verbeke CV is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is Aannemingen Verbeke CV, company assigned to the tax number BE05047637939. The company Aannemingen Verbeke CV is located at the address: Bruwaanstraat 7; 8755; Ruiselede. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 258,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 686,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Stucco contractors. List of products are Repair services.
The main activity of Aannemingen Verbeke CV is Educational Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Aannemingen Verbeke CV is not available. You also can look at reviews of Aannemingen Verbeke CV, open positions, location of Aannemingen Verbeke CV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Aannemingen Verbeke CV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Aannemingen Verbeke CV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Aannemingen Verbeke CV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Aannemingen Verbeke CV, employees, financial statistics.