A.B.M.S.

Contactgegevens A.B.M.S.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.B.M.S.: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.B.M.S.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rootstraat 46; 3270; Scherpenheuvel-Zichem (Scherpenheuvel), België

Telefoon (phone): 0478 31 95 76 (+32-0478 31 95 76) 0478 31 95 76 (+32-0478 31 95 76)

Fax (fax): 013 32 33 27 (+32-013 32 33 27) 013 32 33 27 (+32-013 32 33 27)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.B.M.S.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.B.M.S."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.B.M.S."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.B.M.S., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.B.M.S.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.B.M.S., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.B.M.S.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.B.M.S.
Products information A.B.M.S.

BTW identificatienummer (tax): BE03937469482
Ondernemingsnummer: 6556335449
Hoofdstad (capital): 123,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 271,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in A.B.M.S. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Stucco contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.B.M.S.
(Get full report from official database of BE for A.B.M.S.)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.B.M.S.
Addition kinds of activities for A.B.M.S.

2611. Pulpmolens | Pulp mills
2761. Manifold business formulieren | Manifold business forms
138299. Oplossingen voor olie en gas, niet inbegrepen | Oil and gas exploration services, nec
22840300. Naald- en handwerkdraad | Needle and handicraft thread
23920600. Slip deksels en pads | Slip covers and pads
33690102. Witte metaalgietstukken (lood, tin, antimoon), behalve sterf | White metal castings (lead, tin, antimony), except die
36759900. Elektronische condensatoren, nec | Electronic capacitors, nec
38220103. Vochtigheidscontroles, airco-typen | Humidity controls, air-conditioning types
51699901. zuren | Acids

Werken bij A.B.M.S.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.B.M.S.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.B.M.S.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.B.M.S.. Looking for open vacancies in other companies

  • Billing Medewerker | Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als tijdelijke Billing Medewerker draag je bij tot de klantvriendelijke totaalafhandeling van het facturatieproces. Je zorgt voor de tijdige en correcte facturatie van alle klanten. Je staat daarbij eveneens in voor de pre- en post-controles ter garantie van de kwaliteit. Je verwerkt alle meter- en klantendata correct zodat de klant tijdig en nauwkeurig kan worden gefactureerd en beleverd. Je brengt verbeterpunten in alle facturatieprocessen aan en volgt deze op zodat onze klanten steeds de beste service krijgen. Je behandelt de technische procesuitval zodat er een tijdige en correcte facturatie kan plaatsvinden. Je behandelt de geëscaleerde klantvragen van A tot Z. Je werkt in een resultaatgerichte omgeving waarbij je rapporteert over de operationele KPI’s en de afgesproken doelstellingen behaalt. Je rapporteert in deze functie aan de Billing Teamleader.

  • Kwaliteitsgerichte ploegbaas (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Konvert Interim Boom

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsfirma uit de regio Aartselaar gaan we op zoek naar een kwaliteit gerichte ploegchef voor de productie. Jij zal met je kennis en vaardigheden verantwoordelijk zijn voor een ploeg van 25 personen: opvolgen geplande productie, optimaliseren van ombouw activiteiten, durven beslissingen nemen met en over je ploeg, KPI's binnen een ploeg opvolgen en ook werkdocumenten voorbereiden voor de volgende ploeg. Voel jij je goed in een leidinggevende functie en ben je stressbestendig? Solliciteer dan NU door je CV door te mailen naar [email protected] of bel naar 03/458.74.90

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kaggevinne – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KAGGEVINNE)

    Regio: KAGGEVINNE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO URSEL (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Projectleider voor Oost- en West-Vlaanderen (M/V) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant gelegen in Aalter, zijn wij op zoek naar een gedreven PROJECTLEIDER ! - Je bent eindverantwoordelijke over één of meerdere werven, hoofdzakelijk in West- en Oost-Vlaanderen. - Je stuurt een 10-tal eigen medewerkers en onderaannemers aan - Je bent verantwoordelijk voor de aankoop van het materiaal, opmetingen, kwaliteitscontrole en opvolging van schadedossiers - Aministratie maakt deel uit van je takenpakket: opmaak van maandelijkse vorderingsstaten, rapporteringen, controle van facturatie, uitwerking van offertes, nacalculatie, opvolging bestelbonnen. Hierbij kan je terugvallen op de ondersteuning van 2 collega's - Je bent het contactpersoon tegenover de architecten, opdrachtgevers, studiebureaus,... - Je rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerder - Je staat in voor de opvolging van je teams - Je beheert het budget, maakt planningen op, bewaakt deadlines, woont werfvergaderingen bij,.. 

  • 1ste Verkoopmedewerker Bon'Ap Ninove 38 uur (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Heb je ervaring als verkoopster en ben je klaar voor de volgende stap? Een 1ste verkoopmedewerker bij Bon'Ap is verantwoordelijk voor volgende taken: Meewerken in het filiaal: Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,… Je bedient klanten aan het broodjesmeubel. Je hanteert de kassa en betalingsmiddelen. Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en versheid. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. Ondersteunen leidinggevende: Je staat jouw gerant regelmatig bij in het ondersteunen van de medewerkers, het opvolgen van de taken en het plannen van de productie.

  • Junior ICT Medewerker (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Leiestraat

    Type: Vaste Job

    Je helpt mee bij de implementatie en programmatie van een nieuw ERP-pakket (Axapta), productconfigurator en webportal Je staat in voor de dagdagelijkse support medewerkers m.b.t. hardware- en software issues Je bent mee verantwoordelijk voor het onderhoud serverinfrastructuur Bedrijfsprofiel: Onze klant is een succesvolle familiale onderneming die is uitgegroeid tot een sterke internationale speler. De volledige productie van hun kwalitatief product gebeurt binnen de eigen muren van dit West-Vlaams bedrijf om van daaruit internationaal gedistribueerd te worden.

  • Loodgieter CV / Sanitair (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Arendonk zijn we op zoek naar een installateur van verwarming, sanitair en ventilatie. Dit gaat over nieuwbouw en renovatieprojecten van groot tot klein bij particulaire klanten en bedrijven. Sanitaire en verwarmingselementen plaatsen Oude installaties demonteren en verwijderen Vloerverwarming plaatsen Defecte onderdelen vervangen of herstellen

  • Freelance projectverpleegkundige (A) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg , en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Projectleider (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1671385-inline.html?cid=Partner_VDAB Je zal terechtkomen in een groeiende KMO die heel sterk in zijn schoenen staat. Ze houden zich bezig met algemene ondernemingen en zoeken hiervoor een gemotiveerde projectleider binnen de afwerking. Het betreffende bedrijf heeft een vlakke structuur en biedt heel erg veel mogelijkheden tot opleiding en doorgroeimogelijkheden. Je ontvangt een aantrekkelijk loonpakket met tal van extralegale voordelen. Als projectleider ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van projecten van ruwbouw tot afwerking. Je zal zowel technische, administratieve en financiële aspecten van de projecten beheren en voorbereiden. Als projectleider ben je het aanspreekpunt voor de opdrachtgever, de architect, de veiligheidscoördinator, onderaannemers, leveranciers en de arbeiders. Je zal erop toezien dat plannen gevolgd worden en kan zo de rendabiliteit van de projecten verzekeren. Deze zal je dan ook financieel volledig beheren. Je bent praktisch ingesteld en ziet toe op de veiligheid, organisatie, snelheid en juistheid van je werk.

  • Kinderverzorg(st)er (ALSEMBERG)

    Regio: ALSEMBERG

    Bedrijf: SCHOLENGEMEENSCHAP ZONIENRAND

    Type: Werfreserve

    In onze scholengemeenschap Zoniënrand zijn we regelmatig op zoek naar vervangers. Ben jij kinderverzorg(st)er en wens je automatisch op de hoogte gebracht te worden van de aangeboden vacatures in onze scholengemeenschap (scholen gelegen in Alsemberg, Beersel, Dworp en Sint-Genesius-Rode)? Stuur dan je emailadres door naar [email protected].

  • Dringend afwasser flexijob weekend (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: TETE A TETE

    Type: Flexijob

    Afwassen en poetsen

Zoek naar antwoorden van A.B.M.S. in sociale netwerken
Look for responds of A.B.M.S. in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.B.M.S.. Laat een reactie achter voor A.B.M.S.. A.B.M.S. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.B.M.S.. Leave a respond for A.B.M.S.. A.B.M.S. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.B.M.S. op de google maps. Adres en contacten A.B.M.S.
Location of A.B.M.S. on the google maps. Address and contacts of A.B.M.S.

Andere gerelateerde bedrijven als come A.B.M.S. A.B.M.S.: COIFFURE HAIR V. | ESPACE AQUATIQUE | New World | CUISINE TERRA | VAN HAUTHEM H.

Other related companies as A.B.M.S.: COIFFURE HAIR V. | ESPACE AQUATIQUE | New World | CUISINE TERRA | VAN HAUTHEM H.

A.B.M.S. is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A.B.M.S., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03937469482. Het bedrijf A.B.M.S. bevindt zich op het adres: Rootstraat 46; 3270; Scherpenheuvel-Zichem (Scherpenheuvel). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 123,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 271,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Stucco contractors. Producten gemaakt in A.B.M.S. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.B.M.S. is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.B.M.S. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.B.M.S., openstaande posities, locatie van A.B.M.S. op de kaart.

A.B.M.S. is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is A.B.M.S., company assigned to the tax number BE03937469482. The company A.B.M.S. is located at the address: Rootstraat 46; 3270; Scherpenheuvel-Zichem (Scherpenheuvel). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 123,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 271,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Stucco contractors. Products created in A.B.M.S. were not found.
The main activity of A.B.M.S. is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of A.B.M.S. is not available. You also can look at reviews of A.B.M.S., open positions, location of A.B.M.S. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.B.M.S., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.B.M.S., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.B.M.S., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.B.M.S., employees, financial statistics.