ETS. POELAERT FRERES SPRL

Particuliere bedrijvenJustitie, Openbare Orde en Veiligheid • ETS. POELAERT FRERES SPRL
Private companiesJustice, Public Order and Safety • ETS. POELAERT FRERES SPRL

Contactgegevens ETS. POELAERT FRERES SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ETS. POELAERT FRERES SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

ETS. POELAERT FRERES SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de Bruxelles 72-74; 1190; Bruxelles (Forest), België

Telefoon (phone): 02 343 44 13; 02 385 06 32 (+32-02 343 44 13; 02 385 06 32) 02 343 44 13; 02 385 06 32 (+32-02 343 44 13; 02 385 06 32)

Fax (fax): +32 (55) 744-76-51 +32 (55) 744-76-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ETS. POELAERT FRERES SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ETS. POELAERT FRERES SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ETS. POELAERT FRERES SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ETS. POELAERT FRERES SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ETS. POELAERT FRERES SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ETS. POELAERT FRERES SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ETS. POELAERT FRERES SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ETS. POELAERT FRERES SPRL
Products information ETS. POELAERT FRERES SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE09283966064
Ondernemingsnummer: 9786865234
Hoofdstad (capital): 899,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 288,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Heating (Central) - Installation; Water heaters; Heating apparatus; Boiler cleaning

Product categorie (product category): Stoves - Retail and Repair

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ETS. POELAERT FRERES SPRL
(Get full report from official database of BE for ETS. POELAERT FRERES SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor ETS. POELAERT FRERES SPRL
Addition kinds of activities for ETS. POELAERT FRERES SPRL

22629902. Refinishing: kunstmatige vezels en zijden breedgeweven stoffen | Refinishing: manmade fiber and silk broadwoven fabrics
30890208. Schotels, kunststoffen, behalve schuim | Dishes, plastics, except foam
33160104. Draad, plat, koudgewalst strip: niet gemaakt in warmgewalste molens | Wire, flat, cold-rolled strip: not made in hot-rolled mills
36259902. Remmen, elektromagnetische | Brakes, electromagnetic
61599903. Kleinschalige beleggingsmaatschappijen | Small business investment companies
73319902. Adresboekdienst | Addressographing service

Werken bij ETS. POELAERT FRERES SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ETS. POELAERT FRERES SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ETS. POELAERT FRERES SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ETS. POELAERT FRERES SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemewerker voeding 2-ploegen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services Plukon Food Group

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Plukon Olen is een voedingsbedrijf dat verschillende kant-en-klare maaltijden en vleesproducten maakt. Heb je altijd al willen weten hoe kip cordon blue gemaakt wordt? Of misschien wil je graag een deel uitmaken van het proces om voeding in een supermarkt te krijgen? Plukon Olen heeft momenteel een vacature openstaan voor nieuwe productiemedewerkers. Er is een mogelijkheid om flexibel te werken. Je zal instaan voor het inpakken, verwerken en etikettering van rauwe en gebakken vleesproducten. Loon: 13,1572 euro/uur + ploegenpremie + maaltijdcheques

  • Onderhoudstechnieker/storingstechnieker/maintenance engineer M/V (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In eerste instantie (als inwerkperiode) zal je ingezet worden voor volgende taken: - Uitvoeren van preventief onderhoudstaken volgens FOM 044 planning en volgens de uitgeschreven preventief onderhoudsinstructie per machine - Uitvoeren van taken, losse opdrachten die binnen het kennisdomein vallen en opgelijst staat FOM 187 (lopende projecten) - Uitvoeren van de mondelinge opdrachten Head Maintenance - Uitvoeren van ondersteunende taken voor de storingstechnieker - Uitvoeren van de administratie hieromtrent: inschrijven uitgevoerde taken: aftekenen op datum  Inschrijven van verbruikte goederen en melding van minimum stock - Detecteren van abnormiteiten en feedback geven aan Head Maintenance - Eventueel in orde brengen van gedetecteerde abnormaliteiten - Meewerken S5 Het doel is dat je wordt ingezet als storingstechnieker/maintenance engineer.  Hier ga je bij machine defecten, de oorzaak van het defect gaan opstoren, analyseren en de oorzaak pragmatisch en verbeteringsgericht aanpakken.  Dit ongeacht de discipline: elektrisch, mechanisch, pneumatisch, hydraulisch, elektronisch, PLC, ... Bij niet beschikare onderdelen, ga je op zoek naar de geschikte vervangingsonderdelen. Gezien de tijdsdruk ben je in staat om de juiste prioriteiten te stellen en waar nodig eventueel te werken met tussen oplossingen die je mogelijks zelf uitwerkt. Je kan ook ingezet worden voor allerlei verbeterwerken, zeker binnen jouw specilisatie.  Concreet is de klant bezig met een transformatie naar automatisering en kunnen bepaalde automatiseringsprojecten aan jou toevertrouwd worden. Je staat in om de administratie op punt te houden van je activiteiten (registratie van problem solving, voorraad spare parts, preventief onderhoudsschema's, nieuwe machines, ....)

  • Chauffeur CE - beton (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant met vestigingen in Eeklo , Brugge & Aalter zijn we zoek naar een chauffeur CE voor het leveren van beton naar diverse werven in West- en Oost-Vlaanderen. Je doet geen internationale ritten. Je werkt van maandag tot vrijdag.

  • Dakwerker (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: Konvert Construct Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een bedrijf in onze Leuvense regio zoekt momenteel een dakdekker. Als ervaren dakwerker zal je worden ingezet in diverse opdrachten, zowel platte als schuine daken maar ook restauratie van erkende gebouwen behoort tot de taken. Er wordt verwacht dat je ervaring hebt, in die zin dat je ook echt zelfstandig kan meewerken.

  • Elektricien (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Leuven zijn we op zoek naar een elektricien. Je wordt tewerkgesteld op verschillende werven. Je staat in voor het kappen, slijpen van sleuven; leggen, trekken van kabels. Daarnaast sta je ook in voor het aansluiten van de kabels.

  • Monteur tentenstoffeerder (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG.1555/BUOC-W.INT.546-B-00197-405-20121106

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen in Maasmechelen zijn we op zoek naar een handlanger voor mee in de stoffering te gaan. Dit voor elementen  op te hangen voor evenementen en verdere opbouw.

  • WAREHOUSEMANAGER VLEESWARENFABRIKANT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten, een vleeswarenfabrikant in het Gentse, zijn we op zoek naar een warehousemanager voor de food terminal. Ben je in het bezit van een bachelor- of masterdiploma? Heb je reeds een eerste ervaring achter de rug als leidinggevende in een productiebedrijf? Ben je hands-on en super gemotiveerd? Dan is deze job zeker iets voor jou? Als warehousemanager zal je takenpakket voornamelijk bestaan uit: Je zal een 25-tal personen aansturen, je bent hun aanspreekpunt Je rapporteert zowel rechtstreeks aan de plantmanager als aan de supply chain manager Je bent verantwoordelijk voor het plannen, coördineren, optimaliseren en opvolgen van alle productieactiviteiten (verpakking en expeditie) Je kan zowel op korte als op lange termijn de objectieven bereiken Je helpt mee de bedrijfs-en productiestrategie te formuleren Je controleert de kwaliteit van de producten om de normen te behalen Enzovoort Je werkt van maandag tot en met vrijdag binnen daguren.

  • HUISHOUDHULP VINDERHOUTE/ LOVENDEGEM (VINDERHOUTE)

    Regio: VINDERHOUTE

    Bedrijf: HOME & CONSULTANCY

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken een betrouwbare, gemotiveerde medewerker die wenst te werken in het kader van dienstencheques. U voert huishoudelijke taken uit bij particulieren in Vinderhoute/Lovendegem zoals poetswerk, strijken, wassen en af en toe boodschappen doen. Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging en een toffe sfeer dan hebben wij de gepaste vacature voor u!

  • Vlijtige bij in het huishouden M/V regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Geel

    Type: Dienstenchequebaan

    Je werkt als huishoudhulp bij onze particulieren in een rooster dat je zelf kan samenstellen. Je kan deeltijds werken of je kan kiezen om je planning op te bouwen naar maximum 38 uren per week. Taken die jij ter harte mag nemen zijn: strijken, maaltijden bereiden, poetsen, ramen wassen, kleine boodschappen doen, ...

  • STUDENT VERKOPER JACK & JONES Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    JACK & JONES HASSELT IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van JACK & JONES? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: • Service is bij JACK & JONES prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden. Je maakt de klanten wegwijs in de verschillende collecties, je geeft hen styling advies op maat en informeert hen over de verschillende producten, fittings en materialen; • Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; • Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); • Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; • Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • Verpleegkundige/Zorgkundige HALLE/VILVOORDE (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor onze klanten in Halle en in Vilvoorde zijn we op regelmatige basis op zoek naar verpleeg- en zorgkundigen die graag willen bijwerken op één van de volgende afdelingen: Geneeskunde, Geriatrie, Cardiopulmonaire Revalidatie, Heelkunde, SP Loco, Palliatieve Zorgen, Psychogeriatrie, Spoed, INZO, Oncologie, Dagziekenhuis, Materniteit, Loopwaak, Recovery Endo, Orthopedagogie, etc. Het gaat zowel om vroeg, laat en nachtdiensten; Je job: - Je bent een gemotiveerde verpleegkundige die een kwaliteitsvolle verzorging nastreeft waarin respect, zorg en begrip centraal staan. - je zal instaan voor de verpleegkundige verzorging: klaarzetten medicatie, inspuitingen, bloedafnames, wondzorg, etc. Je profiel: - Je hebt een diploma van Verpleegkundige of Zorgkundige - Je typeert je door je enthousiasme, motivatie, leergierigheid, stressbestendigheid en zorgzaamheid - Je hebt een goed observatievermogen en bent in staat situaties goed in te schatten - Je hebt zin voor verantwoordelijkheid en werkt graag binnen een multidisciplinair team - Computerkennis vormt een pluspunt - Je beschikt over een goede teamgeest en sociale vaardigheden - Je bent stipt en bereid om met een variabel uurrooster te werken

  • AFWASSER/flexijob (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: RESTAURANT SANS CRAVATE

    Type: Flexijob

    Je doet de afwas (hoofdzakelijk machinaal). Je werkt op vrijdag en zaterdagavond

Zoek naar antwoorden van ETS. POELAERT FRERES SPRL in sociale netwerken
Look for responds of ETS. POELAERT FRERES SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor ETS. POELAERT FRERES SPRL. Laat een reactie achter voor ETS. POELAERT FRERES SPRL. ETS. POELAERT FRERES SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ETS. POELAERT FRERES SPRL. Leave a respond for ETS. POELAERT FRERES SPRL. ETS. POELAERT FRERES SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ETS. POELAERT FRERES SPRL op de google maps. Adres en contacten ETS. POELAERT FRERES SPRL
Location of ETS. POELAERT FRERES SPRL on the google maps. Address and contacts of ETS. POELAERT FRERES SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come ETS. POELAERT FRERES SPRL ETS. POELAERT FRERES SPRL: VRIEND. BSGO ?T KLAVERTJE | FREDDY GYSEL | PIERRE MEURANT | RISTORANTE PIZZERIA PORTOBELLO | Assurances Christiaens

Other related companies as ETS. POELAERT FRERES SPRL: VRIEND. BSGO ?T KLAVERTJE | FREDDY GYSEL | PIERRE MEURANT | RISTORANTE PIZZERIA PORTOBELLO | Assurances Christiaens

ETS. POELAERT FRERES SPRL is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ETS. POELAERT FRERES SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09283966064. Het bedrijf ETS. POELAERT FRERES SPRL bevindt zich op het adres: Chaussée de Bruxelles 72-74; 1190; Bruxelles (Forest). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 899,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 288,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Stoves - Retail and Repair. Lijst met producten zijn Heating (Central) - Installation; Water heaters; Heating apparatus; Boiler cleaning.
De hoofdactiviteit van ETS. POELAERT FRERES SPRL is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ETS. POELAERT FRERES SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ETS. POELAERT FRERES SPRL, openstaande posities, locatie van ETS. POELAERT FRERES SPRL op de kaart.

ETS. POELAERT FRERES SPRL is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is ETS. POELAERT FRERES SPRL, company assigned to the tax number BE09283966064. The company ETS. POELAERT FRERES SPRL is located at the address: Chaussée de Bruxelles 72-74; 1190; Bruxelles (Forest). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 899,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 288,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Stoves - Retail and Repair. List of products are Heating (Central) - Installation; Water heaters; Heating apparatus; Boiler cleaning.
The main activity of ETS. POELAERT FRERES SPRL is Justice, Public Order and Safety, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ETS. POELAERT FRERES SPRL is not available. You also can look at reviews of ETS. POELAERT FRERES SPRL, open positions, location of ETS. POELAERT FRERES SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ETS. POELAERT FRERES SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ETS. POELAERT FRERES SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ETS. POELAERT FRERES SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ETS. POELAERT FRERES SPRL, employees, financial statistics.