FLDISTRI GROUP 21 NV

Contactgegevens FLDISTRI GROUP 21 NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLDISTRI GROUP 21 NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLDISTRI GROUP 21 NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Everdongenlaan 21 2300 Turnhout - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-14-42-42-91 32-14-42-42-91

Fax (fax): 32-14-42-41-71 32-14-42-41-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLDISTRI GROUP 21 NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLDISTRI GROUP 21 NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLDISTRI GROUP 21 NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLDISTRI GROUP 21 NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLDISTRI GROUP 21 NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLDISTRI GROUP 21 NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLDISTRI GROUP 21 NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLDISTRI GROUP 21 NV
Products information FLDISTRI GROUP 21 NV

BTW identificatienummer (tax): BE07029296875
Ondernemingsnummer: 5166839599
Hoofdstad (capital): 140,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 187,000 EUR
Werknemers (employees): 51 to 100
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in FLDISTRI GROUP 21 NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Agriculture & Livestock

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLDISTRI GROUP 21 NV
(Get full report from official database of BE for FLDISTRI GROUP 21 NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLDISTRI GROUP 21 NV
Addition kinds of activities for FLDISTRI GROUP 21 NV

132199. Naturgas vloeistoffen, nec | Natural gas liquids, nec
344404. Metalen vloeren en zijwanden | Metal flooring and siding
736101. Plaatsingsbureaus | Placement agencies
22820000. Gooiende en kronkelende molens | Throwing and winding mills
24520000. Geprefabriceerde houten gebouwen | Prefabricated wood buildings

Werken bij FLDISTRI GROUP 21 NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLDISTRI GROUP 21 NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLDISTRI GROUP 21 NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLDISTRI GROUP 21 NV. Looking for open vacancies in other companies

 • Teammember Okay Veerle (VEERLE)

  Regio: VEERLE

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega's een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

 • Carrossier (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf te Mol zoeken wij iemand die: * zelfstandig kan werken als carrossier, * beschadigde stukken van het koetswerk van vrachtwagen herstelt of vervangt, * plaatwerk, spuitwerk en afwerking kan uitvoeren, * de garage algemeen onderhoudt, * een voorruit kan herstellen.

 • Hulzenafbrander nacht (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een textielfirma in Lokeren zijn wij op zoek naar een hulzenafbrander in 2 ploegen. Als hulzenafbrander ben je verantwoordelijk voor het verwijderen van overtollige draden aan textielrollen. Je zal ook meehelpen op andere posten (bv. bobijnenmuur,..)

 • Cnc Operator (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Deurne, actief in de vervaardiging van koppelstukken voor allerhande toepassingen, kijken wij uit naar een CNC-operator m/v (opleiding voorzien!)   

 • Chauffeur C distributie - vroege shift - regio Waasland (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: Synergie Beveren Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Verrebroek (Beveren), een voedingsbedrijf gespecialiseerd in de verwerking van aardappelproducten, zoeken we een vrachtwagenchauffeur met C-rijbewijs. Je begint's ochtens rond 4u aan je werkdag, waar je de afgewerkte producten met behulp van een transpallet in je vrachtwagen laadt. Nadien ga je de baan op en zorg je voor de bevoorrading van zo'n twintig klanten, om vervolgens terug richting Verrebroek te keren.

 • Aankoper - Werkvoorbereider M/V (357/17208) (KALMTHOUT)

  Regio: KALMTHOUT

  Bedrijf: ADECCO NOORD ANTWERPEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een onderneming gespecialiseerd in elektriciteitswerken voor grote projecten zoals scholen, bedrijven, rusthuizen zijn wij op zoek naar een aankoper / werkvoorbereider M/V. Jouw takenpakket: Lanceren van prijsaanvragen, prijsvergelijkingen en inkopen van materialen. Opvolgen van afgesproken levertermijnen, kwaliteit en het melen van bottlenecks. Je beheert de volledige administratie rond het project. Je rapporteert aan de projectleider en de zaakvoerder. Je werkt nauw samen met de kostprijsberekenaars bij het uitwerken van projecten. Je werkt in teamverband om eventuele problemen op te lossen.

 • Enthousiaste Thuishulp/ Huishoudhulp te Koningshooikt (KONINGSHOOIKT)

  Regio: KONINGSHOOIKT

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Huishoudelijke hulp via dienstencheques (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF WEVELGEM (SEW vzw)

  Type: Dienstenchequebaan

  Huishoudelijke hulp in privé-woningen In en rond groot Wevelgem Hoofdzakelijk onderhoudstaken Optioneel (afhankelijk van klanten) ook strijkwerk, boodschappen, eten klaarmaken

 • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Diepenbeek (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Schoonmaakzorg

  Type: Dienstenchequebaan

  Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequesbedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons dan ook deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

 • JR / SR Dossierbeheerder die veel verantwoordelijkheid wilt (SINT-MARTENS-LATEM)

  Regio: SINT-MARTENS-LATEM

  Bedrijf: Austin Bright

  Type: Vaste Job

  Ben je op zoek naar een nieuwe functie? Dit kan je hier verwachten: Je komt terecht in een grotere structuur dat het persoonlijke aspect naar klanten en medewerkers toe, niet uit het oog verloren is. Medewerkers kunnen rekenen op constante opleiding van het kantoor uit en dit in verschillende vormen: interne opleidingen, externe opleidingen, discussiegroepen, etc. Ze doen hun best om elk niveau dossierbeheerder verder op te leiden zodat je je professionele carrière kan optimaliseren. Er zijn verschillende opties om door te groeien: van Junior tot Senior, naar Manager, naar Vennoot, noem maar op. Indien je de juiste ingesteldheid en ambitie hebt, kan je het hier ver schoppen. Naast de opleidingen en doorgroeimogelijkheden zijn ook de meer persoonlijke aspecten van belang. Je wordt hier omringd door een dynamisch team van jonge mensen waarmee je al snel een band zal opbouwen. De aangename werksfeer en -omgeving zijn een extra stimulatie die ervoor zorgen dat je elke dag graag gaat werken. JR / SR Dossierbeheerder: functie Als dossierbeheerder, junior of senior, zal je je niet veel moeten bezig houden met het basis inputwerk. Dankzij de moderne aanpak van dit kantoor en de softwarepakketten die ze ter beschikking hebben, verlies je dus geen tijd aan inboekwerk, maar kan je je effectief bezighouden met de core business van dossiers (op boekhoudkundig & fiscaal vlak). Afhankelijk van je ervaring zal je vooral bezig zijn met de voorbereiding en / of afsluiting van dossiers. Ook adviezen en optimalisaties kunnen tot je takenpakket behoren. Het is dus uiteindelijk wel de bedoeling dat je doorgroeit tot A-Z dossierbeheerder. Ben je dit al? Dan staan er andere titels op jou te wachten wanneer je stijgt in je functie.

 • Chauffeur C - tractorbestuurder Meerhout (m/v) (MEERHOUT)

  Regio: MEERHOUT

  Bedrijf: ABOG

  Type: Vaste Job

  ABOG nv is specialist op het vlak van onderhoud van en langs de autosnelwegen, gewestwegen, waterlopen en spoorwegen in heel Vlaanderen. Voor onze tak groenonderhoud gaan we op zoek naar een gemotiveerde chauffeur voor het besturen van een tractor. Je zal instaan voor het maaien van de midden- en zijberm van autosnelwegen, gewestwegen, talluds, parkings ... Je krijgt hiervoor een vaste tractor met kleine vrachtwagen toegewezen. De regio waarin je zal tewerkgesteld worden is Antwerpen - Limburg. Je zal vertrekken van onze tweede gloednieuwe depot te Meerhout.

 • Verkoopmederwerkers M/V (EKEREN)

  Regio: EKEREN

  Bedrijf: PEINEN KARINE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor de uitbouw van ons Antwerpse team zijn wij opzoek naar mensen om onze producten te verkopen en promoten en anderszijds ook aan teamopbouw willen doen .

Zoek naar antwoorden van FLDISTRI GROUP 21 NV in sociale netwerken
Look for responds of FLDISTRI GROUP 21 NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLDISTRI GROUP 21 NV. Laat een reactie achter voor FLDISTRI GROUP 21 NV. FLDISTRI GROUP 21 NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLDISTRI GROUP 21 NV. Leave a respond for FLDISTRI GROUP 21 NV. FLDISTRI GROUP 21 NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLDISTRI GROUP 21 NV op de google maps. Adres en contacten FLDISTRI GROUP 21 NV
Location of FLDISTRI GROUP 21 NV on the google maps. Address and contacts of FLDISTRI GROUP 21 NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLDISTRI GROUP 21 NV FLDISTRI GROUP 21 NV: BIJOUTERIE ARIS | Liebaert K | J. BAETS | Coucke SA | CHRISTIAN DENIS

Other related companies as FLDISTRI GROUP 21 NV: BIJOUTERIE ARIS | Liebaert K | J. BAETS | Coucke SA | CHRISTIAN DENIS

FLDISTRI GROUP 21 NV is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLDISTRI GROUP 21 NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07029296875. Het bedrijf FLDISTRI GROUP 21 NV bevindt zich op het adres: Everdongenlaan 21 2300 Turnhout - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 140,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 187,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Agriculture & Livestock. Producten gemaakt in FLDISTRI GROUP 21 NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLDISTRI GROUP 21 NV is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLDISTRI GROUP 21 NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLDISTRI GROUP 21 NV, openstaande posities, locatie van FLDISTRI GROUP 21 NV op de kaart.

FLDISTRI GROUP 21 NV is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLDISTRI GROUP 21 NV, company assigned to the tax number BE07029296875. The company FLDISTRI GROUP 21 NV is located at the address: Everdongenlaan 21 2300 Turnhout - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 to 100 employees work in this company. Capital - 140,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 187,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Agriculture & Livestock. Products created in FLDISTRI GROUP 21 NV were not found.
The main activity of FLDISTRI GROUP 21 NV is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLDISTRI GROUP 21 NV is not available. You also can look at reviews of FLDISTRI GROUP 21 NV, open positions, location of FLDISTRI GROUP 21 NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLDISTRI GROUP 21 NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLDISTRI GROUP 21 NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLDISTRI GROUP 21 NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLDISTRI GROUP 21 NV, employees, financial statistics.