MALLENTJER-RUFFLETTE

Contactgegevens MALLENTJER-RUFFLETTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MALLENTJER-RUFFLETTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

MALLENTJER-RUFFLETTE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Mechelstraat 24; 1851; Grimbergen (Humbeek), België

Telefoon (phone): 02 255 10 70 (+32-02 255 10 70) 02 255 10 70 (+32-02 255 10 70)

Fax (fax): 02 252 32 60 (+32-02 252 32 60) 02 252 32 60 (+32-02 252 32 60)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MALLENTJER-RUFFLETTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MALLENTJER-RUFFLETTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MALLENTJER-RUFFLETTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MALLENTJER-RUFFLETTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MALLENTJER-RUFFLETTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MALLENTJER-RUFFLETTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MALLENTJER-RUFFLETTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MALLENTJER-RUFFLETTE
Products information MALLENTJER-RUFFLETTE

BTW identificatienummer (tax): BE07035614013
Ondernemingsnummer: 7843933105
Hoofdstad (capital): 122,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 853,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Hardware - Mfg. & Whol; Curtains & Curtain Fixtures - Mfg. & Whol

Product categorie (product category): Store fixtures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MALLENTJER-RUFFLETTE
(Get full report from official database of BE for MALLENTJER-RUFFLETTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor MALLENTJER-RUFFLETTE
Addition kinds of activities for MALLENTJER-RUFFLETTE

523101. Glas | Glass
804902. Fysiotherapeut | Physical therapist
17999916. Installatie van food service apparatuur | Food service equipment installation
20660302. Chocoladerepen, solide | Chocolate bars, solid
23539908. hoedenzaak | Millinery
23960405. Sluiers en sluiers: bruids-, begrafenis-, enz. | Veils and veiling: bridal, funeral, etc.
24319900. Millwork, nec | Millwork, nec
37280115. Vleugelsamenstellingen en onderdelen, vliegtuigen | Wing assemblies and parts, aircraft
39650202. Naalden, hand of machine | Needles, hand or machine
72170201. Tapijt- en tapijtreiniging en reparatie van planten | Carpet and rug cleaning and repairing plant

Werken bij MALLENTJER-RUFFLETTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MALLENTJER-RUFFLETTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MALLENTJER-RUFFLETTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MALLENTJER-RUFFLETTE. Looking for open vacancies in other companies

  • Recruiter (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen te Vilvoorde zijn we op zoek naar een recruiter (m/v). Het gaat om een tijdelijke opdracht van 2 maanden, met kans op verlenging en/of vaste aanwerving. Je analyseert de behoeften in de rekrutering. Je bouwt een vertrouwensrelatie op met je interne klanten die onze operationele verantwoordelijken zijn. Je stelt vacatureteksten op en je coördineert deze publicaties in de verschillende media. Je organiseert rekruteringsacties in moeilijke regio's en hiervoor ben je bereid om verplaatsingen te maken over heel Vlaanderen. (jobbeurzen, social media,..) Je voert een kwalitatieve en grondige selectie. Je beheert de kandidatendossiers en de administratie verbonden aan de aanwerving. Je bent hoofdzakelijk verantwoordelijk voor de korte vervangingsopdrachten regio Vlaams-Brabant, de aanwerving van receptionisten over heel België en schoonmaak-en cateringprofielen (voornamelijk in Antwerpen en Gent). Je bouwt een reservepool van kandidaten die je up to date houdt, dit in functie van de invulling van dagopdrachten. Je bent aanwezig op interne vergaderingen en communiceert je resultaten op een duidelijke manier.

  • Elektricien voor werven regio Limburg (MELDERT)

    Regio: MELDERT

    Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ervaren elektriciens (M/V) gezocht voor een bedrijf, gelegen te Lummen, dat gespecialiseerd is in het ontwerp, aanmaak en installatie van koeltunnels, transportsystemen, flessentransport, ...zij Taken: Leggen van kabels, plaatsen schakelmaterialen en andere elektrische werken. Tewerkstelling op werven regio Limburg! Je werkt in dagpost van maandag tot vrijdag!

  • Mechanieker (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant legt zich toe op maintenance activiteiten, revisie van pompen, onderhoud van roterende machines en verspanning. Voor hun atelier te Zelzate, zijn we op zoek naar mechaniekers. • algemeen onderhoud productielijnen, pompen, kleppen... in atelier of on site bij klanten • oplossen elektrische en mechanische storingen • vervangen mechanische onderdelen • uitvoeren preventieve controles • vervangen pneumatische en hydraulische onderdelen

  • Zwemlesgever (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een sport- en fitnesscomplex in Tongeren zijn we op zoek naar een zwemlesgever. Je bent verantwoordelijk voor het geven van zwemlessen. Mogelijke lessen zijn: watergewenning, het aanleren van zwemslagen,... De lessen vinden plaats op wekelijkse basis (woensdagnamiddag en zaterdag). Je engagement voor een volledig schooljaar wordt wel verwacht. Ook sta je in voor de administratieve opvolging zoals het invullen van de zwemlijsten. Je werkt nauw samen met en rapporteert aan de zwembadmanager. Er wordt verwacht dat je de nodige veiligheidsprocedures opvolgt en naleeft.

  • Jobstudent (18+) bakkerij - weekend - Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Olen zijn wij op zoek naar studenten die kunnen werken in het weekend. Voor in de bakkerij: op zondagmorgen van 5-10u. Taken: sandwiches en pistolets in manden doen en naar de winkel brengen, bakkerij opruimen, afwassen, platen poetsen Voor in de winkel: op zaterdag en/of zondag voormiddag van 7-13u. Taken : verkoop, opruimen winkel, aanvullen winkel

  • Studenten of Flexi-job zaalpersoneel (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Meeuwen, zijn we op zoek naar gemotiveerde medewerkers in de zaal of keuken Je staat in voor het opnemen van bestellingen, bediening in de zaal en andere taken gerelateerd aan deze functie. Er zijn verschillende mogelijkheden m.b.t. de werkuren: Flexi-job, part-time of jobstudenten; werkuren zijn voornamelijk in de weekenden, maar zijn te bespreken. De sluitingsdagen zijn maandag en dinsdag.

  • enthousiaste studenten (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: SPAR

    Type: Studentenjob

    Voor onze Spar winkel te Diepenbeek zoeken wij gemotiveerde studenten om tijdens het schooljaar op zaterdag te werken. Jobinhoud : kassawerk aanvulwerk bediening klanten aan verstoog voorverpakken van kazen en charcuterie

  • Dossierbeheerder Employee Benefits verzekeringen (BORGERHOUT)

    Regio: BORGERHOUT

    Bedrijf: Vanbreda Risk & Benefits

    Type: Vaste Job

    Onze afdeling Employee Benefits helpt onze klanten bij het opzetten van sociale zekerheidsplannen die het best aansluiten bij hun HR-beleid. Onze adviseurs ontwikkelen plannen op maat en werken mee aan een goede implementatie en communicatie. Je bent dé gesprekspartner en vertrouwenspersoon voor je toegewezen klantenportefeuille. Je helpt je klanten verder met vragen aangaande Employee Benefits verzekeringen (pensioen, overlijden, bonusplannen, werkonbekwaamheid, hospitalisatie,…) en werkt mee aan een op maat gemaakte oplossing. Je treedt op als adviseur en verlengde van de HR dienst van jouw klanten. Je verzorgt van A tot Z het administratief beheer van de verzekeringsdossiers. Je zorgt ervoor dat polissen op maat uitgewerkt, aangepast en opgevolgd worden. Je controleert nauwkeurig en kritisch de administratieve stukken en dossiers van je klanten. Je bouwt expertise op binnen het domein van Employee Benefits verzekeringen voor zowel zelfstandigen als loontrekkenden. Je ondersteunt de accountmanager door het voorbereiden van klantenbezoeken en opmaken van inventarissen.

  • Expert schade verzekeringen (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672287-inline.html?cid=Partner_VDAB Wij zijn momenteel op zoek naar een ingenieur en/of architect, Wij zijn momenteel op zoek naar een ingenieur en/of architect, Ingenieur en/of architect, liefst met ervaring in de bouw, of gelijkgesteld door ervaring. De kandidaten dienen in het bezit te zijn van een rijbewijs B. Wij zoeken een Nederlandstalige expert NL/FR voor de regio’s  Vlaams Brabant, Antwerpen en Brussel. Door onze vennootschap wordt een specifieke opleiding gegeven in schaderegeling voor verzekeringsmaatschappijen. Het werk wordt uitgevoerd op zelfstandige basis.

  • Adviseur watercoolers (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: ECO-SERV

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een dynamisch bedrijf met meer dan 10 jaar ervaring, actief op de dienstenmarkt. Als sales organisatie bieden we onze verkopers de mogelijkheid een carrière uit te bouwen in die diensten sector, zowel het B2B als B2C segment. Als erkend partner van een Belgisch bedrijf dat actief is op de markt van watercoolers, zijn we op zoek naar gedreven medewerkers over gans Vlaanderen om deskundig advies op maat te verlenen aan nieuwe klanten, zowel gezinnen als bedrijven. Je toont hen de vele voordelen & mogelijkheden van dit topproduct met bijgaande all-in-service formule. Je werkt op zelfstandige basis, wij bieden alle nodige opleidingen, een zeer sterke verloning naar prestaties, en ook heel wat extra's. Ben je een gedreven vlotte onderhandelaar, en ga je geen enkele uitdaging uit de weg? Ben je commercieel & klantgericht ingesteld, dan is dit zeker een job op je lijf geschreven! Stuur je gegevens door per mail of bel ons! 0475 29 19 90 - [email protected]

  • Winkel bediende verkoopster (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: RUBEN COOLS

    Type: Flexijob

    De bakkerijwinkel op de zaterdagnamiddag doen. Winkel aanvullen, producten verpakken en verkopen. bestellingen opnemen.

  • Afwasser Poetshulp (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: BISTRO DE BOEKZITTING

    Type: Flexijob

    Je start de vaatwasmachine op en zorgt voor de nodige toevoer van zeep, spoel- en ontkalkingsmiddelen. Je verzamelt en sorteert de afwas volgens soort: glazen, borden, kopjes, bestek ... Je stort afval en etensresten in vuilnisbakken en sorteert leeggoed. Je schikt de afwas in manden naargelang soort en duwt deze door de vaatwasmachine of je wast af in de spoelbakken. Je schuurt potten en pannen. Je neemt het afgewassen vaatwerk uit de machine, controleertde properheid en plaatst het op de daartoe bestemde ruimte, bv. karren, rekken, kasten ... Je rangschikt het bestek en droogt serviesgoed af, bv. glazen. Je controleert regelmatig de werking van de afwasmachine, bv. warm water, toevoer schoonmaakmiddelen ... Je ververst regelmatig het water in de spoelbakken. Je maakt na gebruik de vaatwasmachine schoon, en je zuivert filters en afwasbakken. Je onderhoudt en kuist werkplaatsen en installaties: schrobben, schuren, ontvetten, ontsmetten ... Je verricht diverse schoonmaakwerkzaamheden.

Zoek naar antwoorden van MALLENTJER-RUFFLETTE in sociale netwerken
Look for responds of MALLENTJER-RUFFLETTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor MALLENTJER-RUFFLETTE. Laat een reactie achter voor MALLENTJER-RUFFLETTE. MALLENTJER-RUFFLETTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MALLENTJER-RUFFLETTE. Leave a respond for MALLENTJER-RUFFLETTE. MALLENTJER-RUFFLETTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MALLENTJER-RUFFLETTE op de google maps. Adres en contacten MALLENTJER-RUFFLETTE
Location of MALLENTJER-RUFFLETTE on the google maps. Address and contacts of MALLENTJER-RUFFLETTE

Andere gerelateerde bedrijven als come MALLENTJER-RUFFLETTE MALLENTJER-RUFFLETTE: Lievens G | COLLARD P. | RUSTHUIS ST.VINCENTIUS | De Vlaemynck | DENIS PAREDAENS

Other related companies as MALLENTJER-RUFFLETTE: Lievens G | COLLARD P. | RUSTHUIS ST.VINCENTIUS | De Vlaemynck | DENIS PAREDAENS

MALLENTJER-RUFFLETTE is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MALLENTJER-RUFFLETTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07035614013. Het bedrijf MALLENTJER-RUFFLETTE bevindt zich op het adres: Mechelstraat 24; 1851; Grimbergen (Humbeek). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 122,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 853,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Store fixtures. Lijst met producten zijn Hardware - Mfg. & Whol; Curtains & Curtain Fixtures - Mfg. & Whol.
De hoofdactiviteit van MALLENTJER-RUFFLETTE is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MALLENTJER-RUFFLETTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MALLENTJER-RUFFLETTE, openstaande posities, locatie van MALLENTJER-RUFFLETTE op de kaart.

MALLENTJER-RUFFLETTE is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is MALLENTJER-RUFFLETTE, company assigned to the tax number BE07035614013. The company MALLENTJER-RUFFLETTE is located at the address: Mechelstraat 24; 1851; Grimbergen (Humbeek). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 122,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 853,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Store fixtures. List of products are Hardware - Mfg. & Whol; Curtains & Curtain Fixtures - Mfg. & Whol.
The main activity of MALLENTJER-RUFFLETTE is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of MALLENTJER-RUFFLETTE is not available. You also can look at reviews of MALLENTJER-RUFFLETTE, open positions, location of MALLENTJER-RUFFLETTE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MALLENTJER-RUFFLETTE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MALLENTJER-RUFFLETTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MALLENTJER-RUFFLETTE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MALLENTJER-RUFFLETTE, employees, financial statistics.