Frigo's Fierens BVBA

Contactgegevens Frigo's Fierens BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Frigo's Fierens BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Frigo's Fierens BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Wommelgemsteenweg 68; 2110; Wijnegem, België

Telefoon (phone): 03 353 61 54; 03 353 71 67 (+32-03 353 61 54; 03 353 71 67) 03 353 61 54; 03 353 71 67 (+32-03 353 61 54; 03 353 71 67)

Fax (fax): 03 353 07 27 (+32-03 353 07 27) 03 353 07 27 (+32-03 353 07 27)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Frigo's Fierens BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Frigo's Fierens BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Frigo's Fierens BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Frigo's Fierens BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Frigo's Fierens BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Frigo's Fierens BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Frigo's Fierens BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Frigo's Fierens BVBA
Products information Frigo's Fierens BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01291961669
Ondernemingsnummer: 2610046386
Hoofdstad (capital): 186,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 473,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Refrigeration equipment - Industrial & commercial

Product categorie (product category): Store fixtures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Frigo's Fierens BVBA
(Get full report from official database of BE for Frigo's Fierens BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Frigo's Fierens BVBA
Addition kinds of activities for Frigo's Fierens BVBA

359902. Flexibele metalen slang, buizen en balg | Flexible metal hose, tubing, and bellows
533100. Variety winkels | Variety stores
17619903. Plaatwerk, nec | Sheet metal work, nec
38429912. Zuigeling incubators | Infant incubators
44999902. Kanaal operatie | Canal operation
51999918. Verpakkings materialen | Packaging materials
73740000. Gegevensverwerking en voorbereiding | Data processing and preparation
82449900. Bedrijfs- en secretariële scholen, nec | Business and secretarial schools, nec

Werken bij Frigo's Fierens BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Frigo's Fierens BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Frigo's Fierens BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Frigo's Fierens BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Supervisor productie Volvo Trucs 2 ploegen (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Toen begin de jaren 70 gezocht moest worden naar een definitieve vestigingsplaats voor de Volvo activiteiten, werd uit vele grootsteden zoals Rotterdam en Hamburg, gekozen voor Gent. Dit niet alleen dankzij de centrale locatie, maar ook vanuit het geloof in de Belgische know-how en competentie. Zo werd met trots in 1975 de nieuwe fabriek ingewijd in Oostakker, initieel met de bedoeling om enkel middelzware series te bouwen. Nog geen jaar later, kwam de beslissing om ook de zware trucks te bouwen in de Gentse binnenstad, wat tot op heden nog steeds onze specialisatie is. Met een productie van meer dan 35.000 trucks/jaar, aan een gemiddelde van 200 trucks per dag, is de fabriek de grootste truckassemblagefabriek in Europa. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele leiding van een deel van het productie proces. Je zorgt voor coachinh, aansturing en motivatie van je medewerkers zodat je samen met hen de vooropgestelde objectieven bereikt. Je coördineert en organiseert de activiteiten op een efficiënte manier zodat Flexibel ingespeeld wordt op wijzigende omstandigheden. Je bent de drijvende kracht voor het continu verbeteren van de processen en de resultaten in je werkgebied. Bij dit alles hou je rekening met de voorschriften op vlak van kwaliteit, veiligheid en milieu.

  • Productiemedewerker (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Start People Inhouse MyShopi Merelbeke

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb je jezelf ooit al eens de vraag gesteld wat de weg is die je reclamefolders afleggen voor ze in je brievenbus terecht komen? Al deze folders worden ontvangen, machinaal verwerkt in pakketjes en verzonden door het marketingbedrijf BD My Shopi. Voor de verwerking van al deze folders zijn wij op zoek naar studenten die als productie medewerker bijspringen. Als productie medewerker bij BD My Shopi ziet je takenpakket er als volgt uit: Je zorgt dat de folders correct en tijdig worden geplaatst in de feeders waar je verantwoordelijk voor bent Je kijkt na of de kwaliteit van de afgewerkte pakketjes voldoende is Je meldt technische problemen bij de hoofdoperator Je zorgt er voor dat je werkpost orderlijk en proper blijft

  • Bandenmonteur (m/v) gezocht! (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Mechelen zijn we op zoek naar een bandenmonteur voor snelle opstart! Je bent verantwoordelijk voor het snel en efficiënt wisselen van banden.

  • Arbeider montage woningbouw (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Oudenaarde zijn wij op zoek naar een enthousiaste bouwvakker! Samen met jouw teamgenoten ben je verantwoordelijk voor de montage van prefab wanden of grondwerken. De werven zijn gelegen over heel België of in de grensstreek van de omliggende landen. Bij verdere werven gebeurt het dat je samen met uw ploeg blijft overnachten in de buurt van uw werkplaats.

  • Werken als huishoudhulp Hallaar (HALLAAR)

    Regio: HALLAAR

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • POETSHULP Olen - Noordewijk (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: PERFECTIE@HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Perfectie@home biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.

  • Jobstudenten - Process Operatoren (LINT)

    Regio: LINT

    Bedrijf: DRIX

    Type: Studentenjob

    Je neemt mee taken op binnen het productieproces van Drix. Drix is marktleider voor hat aanleveren van halffabrikaten voor gobo's. De productie ervan is secuur werk. Er zijn tal van taken die dienen worden opgenomen door proces operatoren. Een deel van het productieproces gebeurt in cleanrooms. Ons productieproces is uniek en productie gebeurt met machines die we zelf hebben ontworpen. We voorzien dan ook zelf opleiding. Volg je een technische richting of heb je een sterke interesse in techniek, dan bieden wij een interessante job die te combineren is met je studies en waar je veel van bijleert. Taken: Aanbrengen van coatings op glas Bediening van machines (alles wordt ter p laatse aangeleerd) Reinigen van kleine glazen onderdelen in baden Laden en lossen van machines Actief deelnemen aan teamvergaderingen Samenwerken met collega's volgens de deadlines die moeten gehaald worden

  • Jobstudent (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Enthousiaste taaltrainers Duits - Vlaams-Brabant - Regio Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Duits in regio Vlaams-Brabant. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

  • Zelfstandige winkelverantwoordelijke (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: SINGH BIKRAMJIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze buurtwinkel in Brecht zijn we op zoek naar een winkelverantwoordelijke. Je zal op zelfstandige basis de winkel beheren. Dit houdt volgende taken in: Verkopen van de winkelwaar (o.a. vers brood en charcuterie) De stock opvolgen en bestellingen plaatsen De leveringen ontvangen en de winkelwaar in de rekken plaatsen De winkel proper en ordelijk houden ...

  • OPERATOR VOLCONTINUE - GOED BETAALD - REGIO OUDENAARDE (M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Werfreserve

    Voor een internationaal bedrijf in regio Oudenaarde zijn we op zoek naar machinebedieners/computerbedieners. Je krijgt een interne opleiding zodat je op termijn de verantwoordelijkheid over 18 machines kan dragen.  Je zorgt voor de juiste instellingen (allemaal computergestuurd) en voor een mooie opvolgingsflow in de productie. Je werkt in kleine teams. Je komt terecht in een propere werkomgeving en moet zelf geen producten/goederen aanleveren, waardoor dit fysiek niet zwaar is! Je komt werkt in een cleanroom (d.w.z. je draagt een pak).

  • Hippe zaalmedewerker - barman/barvrouw (flexi) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Merl'O

    Type: Flexijob

    Voor een toffe horecazaak in Roeselare zijn wij op zoek naar een flexmedewerkers die zich voornamelijk op vrijdag- en zaterdagavond kunnen vrijmaken. Indien je op weekavonden en/of op zondagmiddag sporadisch kunt inspringen is dit heel mooi meegenomen. Wij zijn op zoek naar ieman die zowel achter de bar als in de zaal kan functioneren. Takenpakket: dranken klaarzetten en aan tafel brengen, eten doordragen, tafels afruimen, inspringen bij de afwas indien nodig,... Wij zijn op zoek naar iemand met minimum een eerste ervaring in de sector of die gemotiveerd is, snel nieuwe zaken aanleert, matuur is, klantvriendelijk is en waarop wij kunnen rekenen. Sollicitaties enkel geldig met motivatie en bijhorend cv.

Zoek naar antwoorden van Frigo's Fierens BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Frigo's Fierens BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Frigo's Fierens BVBA. Laat een reactie achter voor Frigo's Fierens BVBA. Frigo's Fierens BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Frigo's Fierens BVBA. Leave a respond for Frigo's Fierens BVBA. Frigo's Fierens BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Frigo's Fierens BVBA op de google maps. Adres en contacten Frigo's Fierens BVBA
Location of Frigo's Fierens BVBA on the google maps. Address and contacts of Frigo's Fierens BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Frigo's Fierens BVBA Frigo's Fierens BVBA: Aerts F | GHISLAIN SELVAIT | GARAGE FIGUE | BOUWMATERIALEN VAN EYCKEN | M. EVINCK

Other related companies as Frigo's Fierens BVBA: Aerts F | GHISLAIN SELVAIT | GARAGE FIGUE | BOUWMATERIALEN VAN EYCKEN | M. EVINCK

Frigo's Fierens BVBA is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Frigo's Fierens BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01291961669. Het bedrijf Frigo's Fierens BVBA bevindt zich op het adres: Wommelgemsteenweg 68; 2110; Wijnegem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 186,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 473,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Store fixtures. Lijst met producten zijn Refrigeration equipment - Industrial & commercial.
De hoofdactiviteit van Frigo's Fierens BVBA is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Frigo's Fierens BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Frigo's Fierens BVBA, openstaande posities, locatie van Frigo's Fierens BVBA op de kaart.

Frigo's Fierens BVBA is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is Frigo's Fierens BVBA, company assigned to the tax number BE01291961669. The company Frigo's Fierens BVBA is located at the address: Wommelgemsteenweg 68; 2110; Wijnegem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 186,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 473,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Store fixtures. List of products are Refrigeration equipment - Industrial & commercial.
The main activity of Frigo's Fierens BVBA is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Frigo's Fierens BVBA is not available. You also can look at reviews of Frigo's Fierens BVBA, open positions, location of Frigo's Fierens BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Frigo's Fierens BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Frigo's Fierens BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Frigo's Fierens BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Frigo's Fierens BVBA, employees, financial statistics.