Polymer Contractors NV

Contactgegevens Polymer Contractors NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Polymer Contractors NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Polymer Contractors NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Havendorpweg Kaai 1227 9130 Kallo (Kieldrecht), België

Telefoon (phone): 4 (+32-4) 4 (+32-4)

Fax (fax): 3 (+32-3) 3 (+32-3)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Polymer Contractors NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Polymer Contractors NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Polymer Contractors NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Polymer Contractors NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Polymer Contractors NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Polymer Contractors NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Polymer Contractors NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Polymer Contractors NV
Products information Polymer Contractors NV

BTW identificatienummer (tax): BE03090972900
Ondernemingsnummer: 7825805664
Hoofdstad (capital): 697,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 655,000 EUR
Werknemers (employees): 16 to 25
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Warehouses

Product categorie (product category): Storage Planning

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Polymer Contractors NV
(Get full report from official database of BE for Polymer Contractors NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Polymer Contractors NV
Addition kinds of activities for Polymer Contractors NV

3356. Non-ferro rollen en tekenen, nec | Nonferrous rolling and drawing, nec
239399. Textile bags, nec | Textile bags, nec
308999. Kunststofproducten, nec, nec | Plastics products, nec, nec
28330214. Quinine en derivaten | Quinine and derivatives
32990401. Kunstartikelen: Gips van Parijs, Papmache en Scagliola | Art goods: plaster of paris, papier mache, and scagliola
70330000. Trailerparken en campings | Trailer parks and campsites
89990102. Kunstenaars studio | Artist's studio
97219903. ambassades | Embassies

Werken bij Polymer Contractors NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Polymer Contractors NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Polymer Contractors NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Polymer Contractors NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek bediende (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een logistiek bediende voor de magazijnen. In deze functie dien je goed met excel te kunnen werken om rapporten te trekken en analyses te kunnen uitvoeren. Je werkt dagelijks met sap om gegevens in te geven en de goederenstroom te kunnen volgen. De retourflow behoort ook tot je verantwoordelijkheden. Je analyseert, registreert en overlegt met de afdeling Kwaliteit. De maandelijkse eindcontroles maken ook deel uit van je job.

  • Plaatser veranda's (TIEGEM)

    Regio: TIEGEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Waregem zijn we op zoek naar gemotiveerde plaatser. U zal instaan voor het plaatsen van veranda's regio West en Oost Vlaanderen.

  • Productiemedewerker - 2 ploegen (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Reiniging van installaties, machines en werkplekken binnen de productie afdeling & aardappelsortering. Zoals: productielijnen reinigen / reinigingsplanning raadplegen / werken volgens hygiëne- & veiligheidsnormen. - Je bent ook polyvalent inzetbaar. Zoals: in overleg met de productie-ploegchef om de vooropgestelde productieplanning te realiseren / e voegt additieven toe / je maakt coatings aan en draagt zorg voor een nette werkomgeving.

  • Operator extrusie m/v (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je maakt deel uit van onze productieafdeling voor het extruderen van vezel in een continu 5-ploegenstelsel. Na een inwerkperiode als operator word je verder opgeleid tot procesvoornaam, met op termijn verdere doorgroeimogelijkheden. Na de opleidingsperiode help je bij het permanent uitwisselen en overdragen van proceskennis naar je collega's toe. Je voert je opdrachten na verloop van tijd zelfstandig uit en staat evenzeer in voor de uitvoering van het klein preventief onderhoud van je productielijn. Je hebt oog voor veiligheid en milieu aspecten en je bewaakt de efficiëntie en de kwaliteitscriteria van het productieproces en levert zo (telkens nieuwe) kwaliteitsproducten af voor onze klanten.

  • Wegenwerkers (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Q Jobs@construct – erkenningsnr: VG 881/UOC–W.INTC 009-B-00153-406-201

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een van onze klanten, actief in de wegenbouw, zijn wij op zoek naar wegenwerker Je takenpakket ziet er als volgende uit: De werf en de werkomgeving beveiligen door signalisatie, bakens, omleidingen Grond- en funderingswerken uitvoeren Uitgravingen opvullen en aandammen Bodemlagen of afdeklagen aanbrengen en verdichten Verkeersborden plaatsen en wegmarkeringen op de grond aanbrengen Afstelling van wegenbouwmachines controleren en aanpassen

  • Poetsvrouw - poetsman dienstencheques (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF NEMEGHEER

    Type: Dienstenchequebaan

    U poetst graag en wil andere mensen plezieren om te helpen in het huishouden, dan bieden wij u de ideale job aan! U bent een fantastische hulp in het huishouden van de werkende mens (jong en oud). planning van 28 uren/week - woensdag hele dag thuis en vrijdagnamiddag thuis waardoor u me-time heeft ! U kan ook de kinderen van school halen op vrijdag ! U werkt in het kader van de dienstencheques en poetst in de privewoningen. Poetsen is uw grote passie en mensen helpen ook!. klantvriendelijke mensen waar u gewaardeerd wordt voor het gedane werk ! Kom gerust bij ons firma werken, u krijgt hier zeker geen spijt van!

  • Frituurmedewerker (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken frituurmedewerker Na opleiding zelfstandig in de frituur staan Avond werk Weekend werk

  • GEZOCHT Ploegbaas met teamspirit (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Voor een metaalbedrijf in Paal zijn wij op zoek naar een meewerkende ploegbaas met goede leidinggevende kwaliteiten en people skills. Je hebt de leiding over een team van ongeveer 15 personen. Daarbij ben je niet enkel verantwoordelijk voor de organisatie van dit team, maar zal je ook actief meewerken aan de lijn. Op deze manier kan je snel bijsturen, waar nodig is, en heb je veel contact met je teamgenoten. Je staat dus als het ware tussen je mensen om samen een goed product af te kunnen leveren! Heb jij interesse in deze functie? Contacteer dan Konvert Tessenderlo!

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Senior medewerker accountantskantoor Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1673227-inline.html?cid=Partner_VDAB Dit accountantskantoor heeft ondanks zijn professionele aanpak, toch de uitstraling van een gezellig accountantskantoor. Dankzij een sterke reputatie weten klanten hun weg hier vlot naartoe te vinden. Eens zij die weg gevonden hebben, gaan zij niet meer terug en blijven zij steevast tevreden van de persoonlijke dienstverlening. Wat zijn jouw taken? Je bent verantwoordelijk voor jouw eigen cliënteel. Je zorgt voor een boekhoudkundige en fiscale optimalisatie van de kmo's en eenmanszaken waar jij verantwoordelijk voor bent. Niet enkel een deskundige adviesverlening valt daaronder, maar ook: Het indienen van fiscale aangiften Het opstellen van de balansen Het inboeken van aan- en verkoopfacturen

  • Gentis - Business / Functioneel Analist (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Our client is a leading consultancy company operating throughout the globe. Een greep uit jouw dagelijkse taken.. Je voornaamste opdracht is het analyseren en modelleren van datastromen en integraties tussen het nieuwe te implementeren beheer-systeem en diverse externe systemen. In deze analyses breng je de complexe materie terug naar een niveau dat toelaat dat deze snel begrepen kunnen worden door verschillende doelgroepen, zowel ICT als business De huidige systemen worden vervangen en dit moet geïntegreerd worden met de systemen van de klant. Je zult samenwerken met de architecten- de business requirements vertalen in functionele specificaties (use cases) en integratie requirements. De analist moet zich comfortabel voelen bij het leiden van meetings en de deelnemers tot een consensus kunnen brengen. Documenteren van de business requirements Definieren van functionele specificaties Jouw profiel.. Je bent sterk communicatief en in staat om met technische en business mensen samen te werken Je hebt kennis van UML methodologie Je hebt kennis van systemen zoals CRM, order management, facturatie, etc. Je bent stressbestendig, gestructureerd, analytisch en flexibel Je bent Nederlandstalig met een zéér goede kennis van het Engels Je bent een teamspeler die ook zelfstandig kan werken Je hebt uitstekende probleem oplossende skills Location: omgeving Brussel Duurtijd: 6+ maanden

  • Flexijob kelner (M/V) (Blankenberge) (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: SMASH CAFE

    Type: Flexijob

    We zoeken een gemotiveerde kelner of kelnerin die vlot kan omgaan met klanten. Je komt als extra onder het regime van flexijob ons team versterken op drukke momenten!!! Ervaring is een pluspunt!!

Zoek naar antwoorden van Polymer Contractors NV in sociale netwerken
Look for responds of Polymer Contractors NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Polymer Contractors NV. Laat een reactie achter voor Polymer Contractors NV. Polymer Contractors NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Polymer Contractors NV. Leave a respond for Polymer Contractors NV. Polymer Contractors NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Polymer Contractors NV op de google maps. Adres en contacten Polymer Contractors NV
Location of Polymer Contractors NV on the google maps. Address and contacts of Polymer Contractors NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Polymer Contractors NV Polymer Contractors NV: OMOB | P. MAGGIORDOMO | MARK JORISSEN | Aphrodite | Schroeders L

Other related companies as Polymer Contractors NV: OMOB | P. MAGGIORDOMO | MARK JORISSEN | Aphrodite | Schroeders L

Polymer Contractors NV is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Polymer Contractors NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03090972900. Het bedrijf Polymer Contractors NV bevindt zich op het adres: Havendorpweg Kaai 1227 9130 Kallo (Kieldrecht). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 16 to 25 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 697,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 655,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Storage Planning. Lijst met producten zijn Warehouses.
De hoofdactiviteit van Polymer Contractors NV is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Polymer Contractors NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Polymer Contractors NV, openstaande posities, locatie van Polymer Contractors NV op de kaart.

Polymer Contractors NV is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is Polymer Contractors NV, company assigned to the tax number BE03090972900. The company Polymer Contractors NV is located at the address: Havendorpweg Kaai 1227 9130 Kallo (Kieldrecht). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 16 to 25 employees work in this company. Capital - 697,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 655,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Storage Planning. List of products are Warehouses.
The main activity of Polymer Contractors NV is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Polymer Contractors NV is not available. You also can look at reviews of Polymer Contractors NV, open positions, location of Polymer Contractors NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Polymer Contractors NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Polymer Contractors NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Polymer Contractors NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Polymer Contractors NV, employees, financial statistics.