De Wan Marmer- & Granietwerken

Particuliere bedrijvenPapier en geallieerde producten • De Wan Marmer- & Granietwerken
Private companiesPaper and Allied Products • De Wan Marmer- & Granietwerken

Contactgegevens De Wan Marmer- & Granietwerken: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Wan Marmer- & Granietwerken: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Wan Marmer- & Granietwerken

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Europark-Oost 28; 9100; Sint-Niklaas, België

Telefoon (phone): 03 766 58 00 (+32-03 766 58 00) 03 766 58 00 (+32-03 766 58 00)

Fax (fax): 03 778 18 56 (+32-03 778 18 56) 03 778 18 56 (+32-03 778 18 56)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Wan Marmer- & Granietwerken: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Wan Marmer- & Granietwerken"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Wan Marmer- & Granietwerken"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Wan Marmer- & Granietwerken, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Wan Marmer- & Granietwerken. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Wan Marmer- & Granietwerken, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Wan Marmer- & Granietwerken. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Wan Marmer- & Granietwerken
Products information De Wan Marmer- & Granietwerken

BTW identificatienummer (tax): BE08767059326
Ondernemingsnummer: 9469909667
Hoofdstad (capital): 784,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 870,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Marble & granite works

Product categorie (product category): Stone cutters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Wan Marmer- & Granietwerken
(Get full report from official database of BE for De Wan Marmer- & Granietwerken)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Wan Marmer- & Granietwerken
Addition kinds of activities for De Wan Marmer- & Granietwerken

225305. Blouses, shirts, broek en pakken | Blouses, shirts, pants, and suits
275902. Kaartdruk en gravure, behalve groet | Card printing and engraving, except greeting
13890106. Olie- en gasputten: bouw, reparatie en demontage | Oil and gas wells: building, repairing and dismantling
20990706. Sandwiches, samengesteld en verpakt: voor groothandelsmarkt | Sandwiches, assembled and packaged: for wholesale market
25310101. Blackboards, hout | Blackboards, wood
28330103. Anorganische geneesmiddelen: bulk, niet gecombineerd | Inorganic medicinal chemicals: bulk, uncompounded
30691101. Borstels, rubber | Brushes, rubber
38210101. Autoclaven, laboratorium | Autoclaves, laboratory
38410410. Instrumenten, microchirurgische: behalve electromedical | Instruments, microsurgical: except electromedical
38730000. Horloges, horloges, horloges en onderdelen | Watches, clocks, watchcases, and parts

Werken bij De Wan Marmer- & Granietwerken: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Wan Marmer- & Granietwerken: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Wan Marmer- & Granietwerken. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Wan Marmer- & Granietwerken. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker plaatser afsluitingen en poorten (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Je hebt zin voor verantwoordelijkheid * Je beschikt over eeen eigen wagen * Je kan goed werken in teamverband * Je bent leergierig * Je bent nauwkeurig * Fysiek zwaarder werk schrikt je niet af

  • Technisch manager nl/fr M/V (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: ADECCO MOUSCRON

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant Adecco is op zoek naar een Technisch manager NL/FR M/V. Je staat in voor de organisatie van het onderhoud, de optimalisatie van de productiesite en het aansturen en begeleiden van de technisch medewerkers. Je bent verantwoordelijk voor het implementeren van een preventief en curatief onderhoudsplan. Je bent in staat technische problemen op te lossen en deze verder te analyseren. Je volgt de KPI's en rendementen op en doet investeringsvoorstellen indien nodig. Je coördineert tussen de technische afdelingen in de Calandering afdeling.

  • Poetshulp met dienstencheques (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Cleaningcompany

    Type: Dienstenchequebaan

    Hallo, Ik zoek mensen die wensen te poetsen als poetshulp met dienstencheques bij mensen thuis. Je kiest zelf je uren, werk dicht bij jou thuis. Vast contract, onbepaalde duur. voltijds of halftijds Hello, I search people who can clean with service cheques at peoples home. You choose your own hours, a job not far from home. Fixed contract, indetermined in time. Fulltime or Parttime.

  • Jobstudent (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • telecom installateurs (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: REBUILD

    Type: Vaste Job

    we zoeken kandidaten voor proximus fuctie telecom installateur

  • PRODUCTIEPLANNER BOUWSECTOR (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Vaste Job

    Als PRODUCTIEPLANNER ben je verantwoordelijk over volgende zaken: Je zorgt voor een vlot verloop van de fabricage van dubbele wanden en vloerplaten; Hiervoor maak jij een planning op die zorgt voor een maximale belegging van de productietafels; Je werkt samen met de planningsafdeling en de verantwoordelijken van de productie; Je rapporteert aan de verantwoordelijke van de tekenafdeling. Bedrijfsprofiel: SELECT HR is een HR adviesbureau met verschillende vestigingen in België. Wij helpen je de juiste keuze te maken en zorgen voor de beste match tussen werknemer en werkgever. Neem zeker eens een kijkje op onze website, www.select-jobs.be, voor al onze openstaande vacatures in jouw regio. Onze klant is een toonaangevend familiebedrijf in de regio Herentals, door het innovatief ondernemerschap van deze firma en hun kwaliteitsvolle producten zijn ze uitgegroeid tot de standaard binnen de sector. Flexibiliteit, klantgerichtheid en samenwerking zijn de kernwaarden. Voor deze klant zijn wij momenteel op zoek naar een PLANNER (m/v).   Heb jij minstens een A2 in bouwkunde? Ben jij sterk in puzzelen en organiseren? Haal jij voldoening in het maken van een efficiënte planning? Solliciteer dan meteen via de link of neem contact op met [email protected]  // 014 56 50 00. Schoolverlaters zijn ook welkom!

  • Lead Instrument Engineer (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: KH Engineering België NV

    Type: Vaste Job

    Leiding geven aan de enigneering en ontwerp activiteiten verantwoordelijk voor de opvolging van planning en uren budget Tijdig melden van meer- en minwerken incl de impact op werkbelasting en planning actief de project engineer ondersteunen bij de technische coordinatie organiseren en bijwonen van meetings met de klant voorstellen en evalueren van verschillende alternatieven en actieve ondersteuning van de klant in kiezen van één van de alternatieven maken van berekeningen (debiet en niveau regelingen) opstellen van gedetaileerde specificaties en datasheets van instrumenten actief begeleiden incl controle van de ontwerpers: one line diagrams, flied lay-outs, cable routings, logic diagrams, ... opstellen van het technische gedeelte van het lastenboekd voor de installatie werken technische assistentie bij constructie

  • Sportieve Promotors van Voedingssuplementen - D (Regio Limburg (B)-Köln (D))

    Regio: Regio Limburg (B)-Köln (D)

    Bedrijf: ART OF WELLNESS bvba

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij breiden uit en zijn op zoek naar enthousiaste & sportieve PROMOTORS Als hobby-inkomen, parttime, fulltime of carrière-switch, in eigen regio. in vrije uren. Onbegrensde mogelijkheden: U heeft de mogelijkheid om zelf te beslissen hoeveel tijd u besteedt. U kunt kiezen waar, wanneer en hoe u werkt, zelfs wereldwijd. U heeft geen voor-opleiding of ervaring nodig, met Herbalife is het heel eenvoudig om uw eigen zaak op te zetten. U kan zelfstandig werken. U bent ondernemend ingesteld. U bent sociaal aangelegd. U staat open om nieuwe dingen te leren. U leert bij tijdens de jobuitvoering en U volgt de voorziene (basis)-opleiding. U leert alles wat u moet weten door een persoonlijke coach, een Herbalife Member/ervaringsdeskundige. U heeft ook de zekerheid dat u de ondersteuning krijgt van het succesvol en betrouwbaar internationaal bedrijf Herbalife International nv.

  • zelfstandig chauffeur B Lokeren (met ADR) (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: RAF VERCAUTEREN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door uitbreiding zijn we op zoek naar een chauffeur op zelfstandige basis (met een geldig ADR attest cat 1) U rijdt in de hele Benelux, sporadisch naar andere Europese landen, kan eventueel omgewisseld worden 's Morgens vertrekken volgens planning gekregen de avond voordien

  • Klinisch Psycholoog Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • je geeft evidence-based therapie, gebaseerd op een grondige anamnese en diagnostiek en verzorgt een vlekkeloze en frequente clientopvolging • je richt je op volwassenen • je organiseert interne en externe trainingen • je versterkt Faresa als centrum in contacten met andere hulpverleners • je neemt deel aan intervisie, supervisie en teamvergaderingen • je houdt je kennis up -to-date door bijscholing • je bouwt actief mee aan Faresa • master in de klinische psychologie, postgraduaatopleiding in de gedragstherapie of in opleiding • bijkomende masters, specialisaties, postgraduaatopleidingen of expertise in diagnostiek is een plus • je hebt de voor- en de nadelen van een statuut als zelfstandige reeds afgewogen • een zelfstandige activiteit in hoofdof bijberoep waarbij wekelijks minimum twee of drie blokken van 4 uur worden gepresteerd.

  • Flexijob Zondagsmarkt Heverlee (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: LIESENBORGS

    Type: Flexijob

    Wij zoeken een bijverdiener flexijob verkoop voor de wekeljkse zondagsmarkt te Heverlee. De producten die wij verkopen zijn koffiekoeken en brood.

  • Flexijob bij Mister Spaghetti Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Mister Spaghetti Antwerpen

    Type: Flexijob

    WOOHOOW! BEN JE GEÏNTERESSE OM EEN SPONTANE SOLLICITATIE TE DOEN ALS FLEXI-JOB IN DE HORECA BIJ MISTER SPAGHETTI? DAN BEN JE OP DE JUISTE PLEK WAAR WERKEN NOG LEUK KAN ZIJN! Wij zijn continu op zoek naar mensen als flexi-job om ons team te versterken. Heb je een passie voor horeca en wil je graag actief werken? Heb je een goede, positieve spirit en een verzorgd voorkomen? Wil je graag in een jong en dynamisch team terechtkomen? Zoek je een fulltime job? Ook hier je terecht voor een spontane sollicitatie.

Zoek naar antwoorden van De Wan Marmer- & Granietwerken in sociale netwerken
Look for responds of De Wan Marmer- & Granietwerken in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Wan Marmer- & Granietwerken. Laat een reactie achter voor De Wan Marmer- & Granietwerken. De Wan Marmer- & Granietwerken bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Wan Marmer- & Granietwerken. Leave a respond for De Wan Marmer- & Granietwerken. De Wan Marmer- & Granietwerken on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Wan Marmer- & Granietwerken op de google maps. Adres en contacten De Wan Marmer- & Granietwerken
Location of De Wan Marmer- & Granietwerken on the google maps. Address and contacts of De Wan Marmer- & Granietwerken

Andere gerelateerde bedrijven als come De Wan Marmer- & Granietwerken De Wan Marmer- & Granietwerken: BONNIER | BOND MOYSON | B. VANDEREECKT | CENTURY | KLAVERTJE

Other related companies as De Wan Marmer- & Granietwerken: BONNIER | BOND MOYSON | B. VANDEREECKT | CENTURY | KLAVERTJE

De Wan Marmer- & Granietwerken is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Wan Marmer- & Granietwerken, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08767059326. Het bedrijf De Wan Marmer- & Granietwerken bevindt zich op het adres: Europark-Oost 28; 9100; Sint-Niklaas. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 784,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 870,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Stone cutters. Lijst met producten zijn Marble & granite works.
De hoofdactiviteit van De Wan Marmer- & Granietwerken is Papier en geallieerde producten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Wan Marmer- & Granietwerken is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Wan Marmer- & Granietwerken, openstaande posities, locatie van De Wan Marmer- & Granietwerken op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

De Wan Marmer- & Granietwerken is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Wan Marmer- & Granietwerken, company assigned to the tax number BE08767059326. The company De Wan Marmer- & Granietwerken is located at the address: Europark-Oost 28; 9100; Sint-Niklaas. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 784,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 870,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Stone cutters. List of products are Marble & granite works.
The main activity of De Wan Marmer- & Granietwerken is Paper and Allied Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of De Wan Marmer- & Granietwerken is not available. You also can look at reviews of De Wan Marmer- & Granietwerken, open positions, location of De Wan Marmer- & Granietwerken on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Wan Marmer- & Granietwerken, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Wan Marmer- & Granietwerken, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Wan Marmer- & Granietwerken, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Wan Marmer- & Granietwerken, employees, financial statistics.