CHEMINEES STYLE SPRL

Particuliere bedrijvenLegale diensten • CHEMINEES STYLE SPRL
Private companiesLegal Services • CHEMINEES STYLE SPRL

Contactgegevens CHEMINEES STYLE SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHEMINEES STYLE SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHEMINEES STYLE SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Ch?teau d'Eau 50; 7730; Estaimpuis (Saint-Léger), België

Telefoon (phone): 056 48 47 41 (+32-056 48 47 41) 056 48 47 41 (+32-056 48 47 41)

Fax (fax): 056 48 92 81 (+32-056 48 92 81) 056 48 92 81 (+32-056 48 92 81)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHEMINEES STYLE SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHEMINEES STYLE SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHEMINEES STYLE SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHEMINEES STYLE SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHEMINEES STYLE SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHEMINEES STYLE SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHEMINEES STYLE SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHEMINEES STYLE SPRL
Products information CHEMINEES STYLE SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE09119445800
Ondernemingsnummer: 4631256103
Hoofdstad (capital): 852,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 583,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Fireplaces - Ornamental & open; Flues; Stoves - Retail & Repair; Sculptors; Marble,granite & natural stone; Stoves - Mfg. & Whol

Product categorie (product category): Stone cutters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHEMINEES STYLE SPRL
(Get full report from official database of BE for CHEMINEES STYLE SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHEMINEES STYLE SPRL
Addition kinds of activities for CHEMINEES STYLE SPRL

6162. Hypotheekbanken en correspondenten | Mortgage bankers and correspondents
07230106. Hay cubing diensten | Hay cubing services
22730101. Vloerbekleding van vliegtuigen, met uitzondering van rubber of plastic | Aircraft floor coverings, except rubber or plastic
28359900. Diagnostische stoffen, nec | Diagnostic substances, nec
33150302. Manden, stalen draad | Baskets, steel wire
51990207. curiosa | Curios
52510000. Hardwarewinkels | Hardware stores
58120304. Coffeeshop | Coffee shop
61590202. Financieringsleasing, voertuigen: met uitzondering van auto's en vrachtwagens | Finance leasing, vehicles: except automobiles and trucks
73349902. Mimeographing | Mimeographing

Werken bij CHEMINEES STYLE SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHEMINEES STYLE SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHEMINEES STYLE SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHEMINEES STYLE SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige 5D Cardiologie (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5712 Locatie: ZNA Middelheim in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: 5D Cardiologie Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: vervangingscontract (circa 6 maanden) Wil je samen met je collega’s garant staan voor kwaliteitsvolle zorg? Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Deze dienst kan jou heel wat bieden op het vlak van Cardiologie. Je verleent zorg, voert verpleegkundige handelingen uit en draagt gedeeltelijke verantwoordelijkheid voor de continuïteit van de zorgverlening aan onder andere volgende patiënten met ritmestoornissen, hartinfarcten, angorklachten en hartinsufficiëntie/hartfalen. Je bereidt patiënten voor op hun onderzoek, verzorgt het transport van en naar de betreffende diensten en voert de nazorg uit, aan de hand van staand orders en procedures. Je voert de verpleegkundige zorg uit volgens het S.V.H. (systematisch verpleegkundig handelen) rekening houdend met de specifieke eisen van de zorgomgeving (gegevens verzamelen, probleemstelling, verpleegkundige planning, verpleegkundige uitvoering en de evaluatie van de verpleegkundige zorg). Je draagt de verantwoordelijkheid voor de continuïteit van de zorgverlening. Dit gebeurt via mondelinge besprekingen en door het schriftelijk vastleggen van de verpleegactiviteiten in het verpleegdossier of de verpleegkundige transfertnota. Je werkt mee aan het beheer en de organisatie van de afdeling op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je zorgt voor de opvang, begeleiding en evaluatie van stagiair(e)s. Je bewaakt en verbetert de kwaliteit van de verpleegkundige zorg. Je werkt mee aan de door de instelling of overheid opgelegde taken (registratie, MVG, …). Volgende onderzoeken en behandelingen komen regelmatig voor, waarbij je veel samenwerkt met andere cardiologische diensten zoals o.a. cathlab, consultatie cardiologie, cardiochirurgie, medium-care, …: coronarografie; ptca (ballondillatatie); ptmv/ptav (hartklepdillatatie); ptavr (aortaklep vervanging); efo (electro fysiologisch onderzoek), eventueel gecombineerd met ablatie; pvi (pulmonale vene isolatie); tte (trans thoracale echo), tee (transoesophagale echo), dse (dobutamine stress echo); fietsproef; cardioversie; pacemaker/icd (interne cardioverter defibrillator) implantatie en/of wisseling; cabg (bypass operatie). Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Martine Mols, HR specialist, op 03 217 72 65. Meer weten over de functie? Contacteer Jurgen Van Hedent, verpleegkundig bedrijfsleider Interne ZNA Middelheim, op 03 280 34 56. Voel jij je aangesproken?

  • Zaalmedewerker M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een ervaren zaalmedewerker: Je staat in voor het bedienen, afruimen en netjes houden van de zaal. Je volgt hierbij de regels van de etiquette.

  • Residentiele elektricien (M/V) (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een functie als residentieel elektricien regio Gent? Lees snel verder want Actief Interim heeft jou nodig! Als residentieel elektricien ben jij in staat om zelfstandig onderstaande taken uit te voeren: - Kabels trekken - Kabelgoten plaatsen - Plaatsen en afwerken van stopcontacten, verlichting - ....

  • Polyvalent administratief bediende (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: XTRA INTERIM & SELECT ZAVENTEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een marktleider in high-end gaming computers zijn wij op zoek naar een polyvalent administratief bediende om het team te versterken en een verdere groei te realiseren. Hiervoor zijn wij op zoek naar een commercieel talent met een boekhoudkundige achtergrond en een passie voor administratie. Functie: Met jouw gedrevenheid, passie en overtuiging zorg je ervoor dat je een kwaliteitsvolle ondersteuning biedt aan onze afdeling Sales, Marketing en Boekhouding. Inplannen van agenda’s, input van data, zowel digitaal als “manueel” klasseren en opvolging van mails is jou op het lijf geschreven. Je rapporteert aan de Sales Manager. Jouw werkweek loopt van maandag tem vrijdag.

  • Transport planner (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio Lokeren zijn wij op zoek naar een transportplanner. Je gaat hierbij de routes van de chauffeurs moeten uitstippelen, oplossingen zoeken voor verkeershinder, ... Hierbij is communicatie met chauffeurs B en C van belang. Nederlands is een must. Je gaat flexibel moeten zijn tussen 6 en 18u.

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Dienstenchequebaan

    Huishoudelijke taken (poetsen, strijken,...) bij particulieren.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lillo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Duisburg – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DUISBURG)

    Regio: DUISBURG

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Technisch Tekenaar (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Studentenjob

    - Tekenen in E- PLAN op onze technische dienst

  • Operator/insteller CNC Plooibank (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Talentus Roeselare

    Type: Vaste Job

    Als operator/insteller ben je verantwoordelijk voor het instellen, bedienen en opvolgen van de CNC gestuurde plooimachine Je gaat diverse metalen stukken/onderdelen bewerken door deze op maat te plooien (geen seriewerk) Je interpreteert de opgestelde technische plannen Je volgt het productieproces nauwkeurig op en houdt alles bij in een rapport Bedrijfsprofiel: Onze klant is een dynamischeKMO actief binnen de metaalverwerkende industrie. 

  • Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te Blankenberge (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: SEARCH & SELECTION ANTWERPEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Heb je zin om te ondernemen en mee de schouders te zetten onder een succesformule van eigen bodem? Wacht niet langer en laat van je horen als m/v: Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te Blankenberge Functie • Als kantoorhouder ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een langetermijnrelatie op met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien. • Door jouw ondernemerszin en jouw commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken. • Je staat in voor de organisatie van de werking in jouw kantoor. • Als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers.

  • TAALTRAINERS IN BEDRIJVEN (Regio Mouscron)

    Regio: Regio Mouscron

    Bedrijf: CALLINWEST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft Nederlands aan kleine groepjes volwassen en geeft ook privé les.

Zoek naar antwoorden van CHEMINEES STYLE SPRL in sociale netwerken
Look for responds of CHEMINEES STYLE SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHEMINEES STYLE SPRL. Laat een reactie achter voor CHEMINEES STYLE SPRL. CHEMINEES STYLE SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHEMINEES STYLE SPRL. Leave a respond for CHEMINEES STYLE SPRL. CHEMINEES STYLE SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHEMINEES STYLE SPRL op de google maps. Adres en contacten CHEMINEES STYLE SPRL
Location of CHEMINEES STYLE SPRL on the google maps. Address and contacts of CHEMINEES STYLE SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come CHEMINEES STYLE SPRL CHEMINEES STYLE SPRL: SWEDISH MATCH BELGIUM NV | Crack NV | RIK VANHEE | INST. ALBERT I & ELISAB. | MASENDU KALENGA

Other related companies as CHEMINEES STYLE SPRL: SWEDISH MATCH BELGIUM NV | Crack NV | RIK VANHEE | INST. ALBERT I & ELISAB. | MASENDU KALENGA

CHEMINEES STYLE SPRL is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CHEMINEES STYLE SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09119445800. Het bedrijf CHEMINEES STYLE SPRL bevindt zich op het adres: Rue du Ch?teau d'Eau 50; 7730; Estaimpuis (Saint-Léger). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 852,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 583,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Stone cutters. Lijst met producten zijn Fireplaces - Ornamental & open; Flues; Stoves - Retail & Repair; Sculptors; Marble,granite & natural stone; Stoves - Mfg. & Whol.
De hoofdactiviteit van CHEMINEES STYLE SPRL is Legale diensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHEMINEES STYLE SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHEMINEES STYLE SPRL, openstaande posities, locatie van CHEMINEES STYLE SPRL op de kaart.

CHEMINEES STYLE SPRL is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is CHEMINEES STYLE SPRL, company assigned to the tax number BE09119445800. The company CHEMINEES STYLE SPRL is located at the address: Rue du Ch?teau d'Eau 50; 7730; Estaimpuis (Saint-Léger). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 852,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 583,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Stone cutters. List of products are Fireplaces - Ornamental & open; Flues; Stoves - Retail & Repair; Sculptors; Marble,granite & natural stone; Stoves - Mfg. & Whol.
The main activity of CHEMINEES STYLE SPRL is Legal Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of CHEMINEES STYLE SPRL is not available. You also can look at reviews of CHEMINEES STYLE SPRL, open positions, location of CHEMINEES STYLE SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHEMINEES STYLE SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHEMINEES STYLE SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHEMINEES STYLE SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHEMINEES STYLE SPRL, employees, financial statistics.