VOSSELAARSE OUD-PAPIER CENTRALE

Particuliere bedrijvenGroothandel - Duurzame Goederen • VOSSELAARSE OUD-PAPIER CENTRALE
Private companiesWholesale Trade - Durable Goods • VOSSELAARSE OUD-PAPIER CENTRALE

Contactgegevens VOSSELAARSE OUD-PAPIER CENTRALE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VOSSELAARSE OUD-PAPIER CENTRALE: address, phone, fax, email, website, opening hours

VOSSELAARSE OUD-PAPIER CENTRALE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): INDUSTRIEWEG 2; 2330; MERKSPLAS, België

Telefoon (phone): 14633866 (+32-14633866) 14633866 (+32-14633866)

Fax (fax): +32 (58) 985-62-81 +32 (58) 985-62-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VOSSELAARSE OUD-PAPIER CENTRALE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VOSSELAARSE OUD-PAPIER CENTRALE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VOSSELAARSE OUD-PAPIER CENTRALE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VOSSELAARSE OUD-PAPIER CENTRALE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VOSSELAARSE OUD-PAPIER CENTRALE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VOSSELAARSE OUD-PAPIER CENTRALE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VOSSELAARSE OUD-PAPIER CENTRALE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VOSSELAARSE OUD-PAPIER CENTRALE
Products information VOSSELAARSE OUD-PAPIER CENTRALE

BTW identificatienummer (tax): BE02917938232
Ondernemingsnummer: 2583679199
Hoofdstad (capital): 204,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 330,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Activités: Recyclage du Papier.. Services: Destruction des Archives,Stockage des Archives.

Product categorie (product category): Stockage and entreposage. Recyclage de matières non métalliques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VOSSELAARSE OUD-PAPIER CENTRALE
(Get full report from official database of BE for VOSSELAARSE OUD-PAPIER CENTRALE)

Aanvulling soorten activiteiten voor VOSSELAARSE OUD-PAPIER CENTRALE
Addition kinds of activities for VOSSELAARSE OUD-PAPIER CENTRALE

35560104. Homogeniserende machines: zuivel, fruit, groente | Homogenizing machinery: dairy, fruit, vegetable
35680101. Lagers, vlakte | Bearings, plain
51220308. Pharmaceuticals | Pharmaceuticals
59990200. Kunst- en architectonische benodigdheden | Art and architectural supplies
73899934. Patrouille van elektrische transmissie of gasleidingen | Patrol of electric transmission or gas lines

Werken bij VOSSELAARSE OUD-PAPIER CENTRALE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VOSSELAARSE OUD-PAPIER CENTRALE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VOSSELAARSE OUD-PAPIER CENTRALE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VOSSELAARSE OUD-PAPIER CENTRALE. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator voeding 2 ploegen M/V (BAVEGEM)

    Regio: BAVEGEM

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Operator gezocht voor een voedingsbedrijf regio Wetteren/ Sint-Lievens-Houtem. Ben jij de machine operator die wij zoeken? Kijk snel verder! Je staat in voor het correct aanvoeren van de grondstoffen en deze te vermengen om zo het juist eindproduct te verkrijgen. Je controleert het eindproduct en je zorgt ervoor dat alles volgens de regels verloopt. Je volgt het hele proces op en kijkt na of alles juist is verpakt. Je staat in voor het voorbereiden van de productiemaatregelen: reinigen en sterilisatie van yoghurt rijpingstanks en opstarten van het yoghurtrijpingsproces.

  • AY Accountant (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een bedrijf gelegen in Kallo is op zoek naar een AY Accountant om het team te versterken. Heb je voeling met de boekhouding, ben je snel beschikbaar en kijk je uit naar een nieuwe uitdaging in een tof team? Dan is deze job iets voor jou! Het takenpakket als AY Accountant Analytische boekhouding van 10 entiteiten Controleren van de rekeningen Opvolgen van openstaande facturatie Boeken van betalingen Klant- en leveranciersfacturatie verwerken en boeken Maandelijks afsluitingen Je rapporteert naar de hoofdboekhouder die de eindverantwoordelijkheid draagt

  • Metser (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Lanaken zijn we op zoek naar een goede metser.  Het bedrijf is gespecialiseerd in algemene woningbouw en wegenbouw / grondwerken. 

  • Poetshulp Tervuren (TERVUREN)

    Regio: TERVUREN

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Klantendienstmedewerker voor Artsen Zonder Grenzen - Diegem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Studentenjob

    Voor ons tijdelijke project Artsen Zonder Grenzen zijn wij op zoek naar medewerkers met een positieve en commerciële instelling, aangezien wij fondsen zullen gaan werven. U zult klanten opbellen die eventueel nog nooit van het project hebben gehoord. Aan deze klanten stel je dan ook het project voor met de inhoud en streefdoel, zodat het benodigde som wordt verkregen voor haar activiteiten. Kortom gaat u actief opzoek naar nieuwe schenkers met een mooie streefdoel.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • E&I Designer (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: Mercor

    Type: Vaste Job

    Je hebt ervaring als ontwerper van proces- en productie-installaties op gebied van elektriciteit en/of instrumentatie. Je voert elektrisch detailontwerp (middenspanning en laagspanning) uit en beschikt over kennis van alle recente regelgeving. Je hebt een goede kennis van alle moderne instrumentatietechnieken (field instrumentatie en analysesystemen) en bent in staat om zelfstandig dossiers samen te stellen.

  • Commercieel bediende (m/v) met kennis van Duits (1291904) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: SECRETARY PLUS MANAGEMENT SUPPORT

    Type: Vaste Job

    oor een innovatief en internationaal bedrijf, in de regio van Dendermonde, zijn wij op zoek een commercieel bediende (m/v) die beschikt over een grote dosis communicatieve vaardigheden. Als commercieel bediende zal je instaan voor de volgende zaken: Je maakt de offertes op Je staat in voor de orderverwerking Je beheert de voorraad Je stel verkoopcontracten op (administratief) Je bent de interface tussen de klant en de dienst productie Je hebt dagelijks klantencontacten i.v.m. tarieven, leveringstermijnen, leveringsvoorwaarden,... Je zorgt ervoor dat problemen worden opgelost Je bent een administratieve duizendpoot

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

  • Taaltrainer Frans (Geel) (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: EUROSPEAK-METODIKA ANTWERPEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Taaltrainer Frans voor individuele en groepsopleidingen in bedrijven en voor expats

  • Begeleid(st)ers buitenschoolse kinderopvang (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR BEERNEM

    Type: Werfreserve

    We leggen een wervingsreserve aan voor begeleid(st)ers in de buitenschoolse kinderopvang. Je vangt kinderen op uit het lager en kleuteronderwijs voor en na de schooluren, op woensdagnamiddagen en op vakantiedagen.

  • HOOFD KEUKENHELPER (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: DE COQISSERIE

    Type: Flexijob

    Voorbereidende taken in de keuken : groenten snijden, preparaties maken, soep koken,... Bestellingen maken tijdens de ontbijt/middag/en dessertshift. Je bent verantwoordelijk voor de voorraad in de frigo's en in de diepvriezers. Je delegeert taken aan studenten en extra's. Je helpt de chef met de maandelijks wisselende suggesties.

Zoek naar antwoorden van VOSSELAARSE OUD-PAPIER CENTRALE in sociale netwerken
Look for responds of VOSSELAARSE OUD-PAPIER CENTRALE in social networks

Lees alle opmerkingen voor VOSSELAARSE OUD-PAPIER CENTRALE. Laat een reactie achter voor VOSSELAARSE OUD-PAPIER CENTRALE. VOSSELAARSE OUD-PAPIER CENTRALE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VOSSELAARSE OUD-PAPIER CENTRALE. Leave a respond for VOSSELAARSE OUD-PAPIER CENTRALE. VOSSELAARSE OUD-PAPIER CENTRALE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VOSSELAARSE OUD-PAPIER CENTRALE op de google maps. Adres en contacten VOSSELAARSE OUD-PAPIER CENTRALE
Location of VOSSELAARSE OUD-PAPIER CENTRALE on the google maps. Address and contacts of VOSSELAARSE OUD-PAPIER CENTRALE

Andere gerelateerde bedrijven als come VOSSELAARSE OUD-PAPIER CENTRALE VOSSELAARSE OUD-PAPIER CENTRALE: JEAN-LOUIS KEYAERT | VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS | GIET-BODARW? | BANDEN VAN CAUTER | Auto-Garnierderij Paul

Other related companies as VOSSELAARSE OUD-PAPIER CENTRALE: JEAN-LOUIS KEYAERT | VL. NEUTRAAL ZIEKENFONDS | GIET-BODARW? | BANDEN VAN CAUTER | Auto-Garnierderij Paul

VOSSELAARSE OUD-PAPIER CENTRALE is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VOSSELAARSE OUD-PAPIER CENTRALE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02917938232. Het bedrijf VOSSELAARSE OUD-PAPIER CENTRALE bevindt zich op het adres: INDUSTRIEWEG 2; 2330; MERKSPLAS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 204,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 330,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Stockage and entreposage. Recyclage de matières non métalliques. Lijst met producten zijn Activités: Recyclage du Papier.. Services: Destruction des Archives,Stockage des Archives..
De hoofdactiviteit van VOSSELAARSE OUD-PAPIER CENTRALE is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VOSSELAARSE OUD-PAPIER CENTRALE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VOSSELAARSE OUD-PAPIER CENTRALE, openstaande posities, locatie van VOSSELAARSE OUD-PAPIER CENTRALE op de kaart.

VOSSELAARSE OUD-PAPIER CENTRALE is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is VOSSELAARSE OUD-PAPIER CENTRALE, company assigned to the tax number BE02917938232. The company VOSSELAARSE OUD-PAPIER CENTRALE is located at the address: INDUSTRIEWEG 2; 2330; MERKSPLAS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 204,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 330,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Stockage and entreposage. Recyclage de matières non métalliques. List of products are Activités: Recyclage du Papier.. Services: Destruction des Archives,Stockage des Archives..
The main activity of VOSSELAARSE OUD-PAPIER CENTRALE is Wholesale Trade - Durable Goods, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of VOSSELAARSE OUD-PAPIER CENTRALE is not available. You also can look at reviews of VOSSELAARSE OUD-PAPIER CENTRALE, open positions, location of VOSSELAARSE OUD-PAPIER CENTRALE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VOSSELAARSE OUD-PAPIER CENTRALE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VOSSELAARSE OUD-PAPIER CENTRALE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VOSSELAARSE OUD-PAPIER CENTRALE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VOSSELAARSE OUD-PAPIER CENTRALE, employees, financial statistics.