ZEEFDRUK GERJO CVBA

Contactgegevens ZEEFDRUK GERJO CVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ZEEFDRUK GERJO CVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ZEEFDRUK GERJO CVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Westlaan 423; 8800; Roeselare, België

Telefoon (phone): 051 24 24 78 (+32-051 24 24 78) 051 24 24 78 (+32-051 24 24 78)

Fax (fax): 051 24 00 23 (+32-051 24 00 23) 051 24 00 23 (+32-051 24 00 23)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ZEEFDRUK GERJO CVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ZEEFDRUK GERJO CVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ZEEFDRUK GERJO CVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ZEEFDRUK GERJO CVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ZEEFDRUK GERJO CVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ZEEFDRUK GERJO CVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ZEEFDRUK GERJO CVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ZEEFDRUK GERJO CVBA
Products information ZEEFDRUK GERJO CVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04905090332
Ondernemingsnummer: 5356353759
Hoofdstad (capital): 344,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 515,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Printing - Silkscreen; Advertising painters; Letters & lettering; Printing (Digital)

Product categorie (product category): Stickers and transfers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ZEEFDRUK GERJO CVBA
(Get full report from official database of BE for ZEEFDRUK GERJO CVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ZEEFDRUK GERJO CVBA
Addition kinds of activities for ZEEFDRUK GERJO CVBA

448900. Water passagiersvervoer | Water passenger transportation
07210402. Corn detasseling diensten | Corn detasseling services
14790302. Rotszoutwinning | Rock salt mining
20649904. Kauw snoep, niet kauwgom | Chewing candy, not chewing gum
38430200. Tandheelkundige materialen | Dental materials
50930201. Metalen schroot en afval | Ferrous metal scrap and waste
51420203. Vlees, bevroren: verpakt | Meat, frozen: packaged
56990200. Kostuums en pruiken | Costumes and wigs
79991002. Luchtvertoningen | Air shows
92210201. Provincie politie | County police

Werken bij ZEEFDRUK GERJO CVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ZEEFDRUK GERJO CVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ZEEFDRUK GERJO CVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ZEEFDRUK GERJO CVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Installateur sanitair en HVAC (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: G.DE PRETER

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je staat in voor het plaatsen en installeren van sanitair installaties. Je komt terecht in een stabiele onderneming met de nodige vakkennis in huis. .

  • Kok (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiende, dynamische zaak gelegen in de regio van St - Niklaas zijn we op zoek naar een kok met ervaring. Als kok sta je in voor de bereiding van al de koude en warme gerechten van de kaart.

  • Senior Accountant (RELEGEM)

    Regio: RELEGEM

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een KMO in Asse (1730) zijn we op zoek naar een Senior Accountant om het boekhoudkundig team van 2 personen te vervolledigen. Heb jij al enkele jaren ervaring als accountant en voel je je klaar voor een nieuwe omgeving waar een betere work-life balance mogelijk is ? Lees dan zeker verder! Als Senior Accountant sta je o.a. in voor de volgende taken: Controle ingeboekte aan- en verkoopfacturen Uitvoeren van de de maand- en jaarafsluiting Debiteurenopvolging Intercompany reconciliaties Wekelijkse cash forecast voorbereiden Assisteren bij de maandelijkse reporting Assisteren bij het opmaken van budgetten en forecast Opportuniteiten opsporen voor procesverbetering

  • SERVICETECHNIEKER REGIO DADIZELE (DADIZELE)

    Regio: DADIZELE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands. Kennis/noties van het Frans is een pluspunt. Je beschikt over een geldig rijbewijs B. Je beschikt over een diploma Bachelor of Master in de studierichting Ontwerp- en Productietechnologie elektromechanica of mechanica. Je bent enthousiast en straalt dynamisme uit. Je kan zeer goed zelfstandig werken hoewel je je in groep ook best in je element voelt.

  • Dakwerkers (M/V) (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Actief Construct Neerpelt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bouwfirma in de regio van Lommel, zijn we op zoek naar dakwerkers. (M/V) * De dakstructuur en alle elementen van de onderbouw die nodig zijn voor de bedekking op maat brengen en plaatsen. * Allerlei dakbedekkingsmaterialen op maat brengen, plaatsen en bevestigen. *Aansluitingen, omrandingen, afdichtingen en afsluitingen van het dak maken. * Renovatie: afbraak van bestaande dak- of dakonderdelen * Onderhouds- en herstellingswerkzaamheden verrichten en bij renovatiewerken, de stabiliteit van de dakstructuur en de ladderhaken nazien.

  • Elektricien gebouwen Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De divisie Buildings binnen Engie Fabricom verzorgt de elektrische uitrusting van grote gebouwen en complexen zoals ziekenhuizen en rusthuizen, de kantoormarkt, musea, datacentra, winkelcentra, parkeergarages, logistieke sites, overheidsgebouwen, gevangenissen, zwembaden... Voor de afdeling regio Gent is ze op zoek naar een Elektricien die mee verantwoordelijk is voor onder andere volgende taken: Aansluiten van elektronische apparatuur en elektriciteitskasten; Kabels trekken; Slijpwerk; Meezoeken naar een totaaloplossing voor het uitrusten van sterkstroom- en zwakstroominstallaties.

  • DRINGENDE POETSHULP TE BALEGEM (BALEGEM)

    Regio: BALEGEM

    Bedrijf: AVANTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen te Balegem. Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis. Werken op dagen en uren die je zelf wil.

  • Huishoudhulpen/poetshulpen met dienstencheques voor Sthep Care (zorg voor ouderen) - Bree/Bocholt (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp/ poetshulp/ schoonmaakster m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • GEMOTIVEERDE HUISHOUDHULP (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: BREESE DIENSTENONDERNEMING

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken een gemotiveerde huishoudhulp! Je zal algemene huishoudelijke taken uitvoeren bij de klanten / gezinnen thuis (poetsen, wassen, strijken, ...).

  • Commercieel adviseur verzekeringen (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: VERZEKERINGEN MISSIAEN

    Type: Vaste Job

    - het actief beheer van polisdossiers - Het voeren van verkoopactieve adviesgesprekken - Het proactief uitdiepen van bestaande cliënten van het agentschap - Het detecteren van nieuwe mogelijkheden en het contacteren van prospecten binnen het werkgebied

  • Fascia-therapeut (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: COMPLEMENT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Complement is een dynamische groepspraktijk aan de Expo in Antwerpen. Als team van therapeuten werken wij vanuit een energetische holistische visie op gezondheid en welzijn. Momenteel bieden wij volgende disciplines aan: acupunctuur, cranio-sacrale therapie, energetische loopbaancoaching, voedingsadvies, voetreflexologie, healing, yoga 1-op-1 en Feng Shui. Het Complement is op zoek naar een gemotiveerde fascia-therapeut om het team te versterken.

  • Reclame bedeler in Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

Zoek naar antwoorden van ZEEFDRUK GERJO CVBA in sociale netwerken
Look for responds of ZEEFDRUK GERJO CVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ZEEFDRUK GERJO CVBA. Laat een reactie achter voor ZEEFDRUK GERJO CVBA. ZEEFDRUK GERJO CVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ZEEFDRUK GERJO CVBA. Leave a respond for ZEEFDRUK GERJO CVBA. ZEEFDRUK GERJO CVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ZEEFDRUK GERJO CVBA op de google maps. Adres en contacten ZEEFDRUK GERJO CVBA
Location of ZEEFDRUK GERJO CVBA on the google maps. Address and contacts of ZEEFDRUK GERJO CVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come ZEEFDRUK GERJO CVBA ZEEFDRUK GERJO CVBA: BOUCHERIE MICHEL | GABRIEL SNAUWAERT | A. FALLON | ROBERT T'JONCK | DEMETA

Other related companies as ZEEFDRUK GERJO CVBA: BOUCHERIE MICHEL | GABRIEL SNAUWAERT | A. FALLON | ROBERT T'JONCK | DEMETA

ZEEFDRUK GERJO CVBA is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ZEEFDRUK GERJO CVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04905090332. Het bedrijf ZEEFDRUK GERJO CVBA bevindt zich op het adres: Westlaan 423; 8800; Roeselare. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 344,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 515,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Stickers and transfers. Lijst met producten zijn Printing - Silkscreen; Advertising painters; Letters & lettering; Printing (Digital).
De hoofdactiviteit van ZEEFDRUK GERJO CVBA is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ZEEFDRUK GERJO CVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ZEEFDRUK GERJO CVBA, openstaande posities, locatie van ZEEFDRUK GERJO CVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ZEEFDRUK GERJO CVBA is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is ZEEFDRUK GERJO CVBA, company assigned to the tax number BE04905090332. The company ZEEFDRUK GERJO CVBA is located at the address: Westlaan 423; 8800; Roeselare. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 344,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 515,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Stickers and transfers. List of products are Printing - Silkscreen; Advertising painters; Letters & lettering; Printing (Digital).
The main activity of ZEEFDRUK GERJO CVBA is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ZEEFDRUK GERJO CVBA is not available. You also can look at reviews of ZEEFDRUK GERJO CVBA, open positions, location of ZEEFDRUK GERJO CVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ZEEFDRUK GERJO CVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ZEEFDRUK GERJO CVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ZEEFDRUK GERJO CVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ZEEFDRUK GERJO CVBA, employees, financial statistics.