Loyen Zeefdrukkerij BVBA

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • Loyen Zeefdrukkerij BVBA
Private companiesReal Estate • Loyen Zeefdrukkerij BVBA

Contactgegevens Loyen Zeefdrukkerij BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Loyen Zeefdrukkerij BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Loyen Zeefdrukkerij BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Onderstraat 12; 3730; Hoeselt (Werm), België

Telefoon (phone): 012 26 10 14 (+32-012 26 10 14) 012 26 10 14 (+32-012 26 10 14)

Fax (fax): 012 26 10 14; 012 21 06 55 (+32-012 26 10 14; 012 21 06 55) 012 26 10 14; 012 21 06 55 (+32-012 26 10 14; 012 21 06 55)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Loyen Zeefdrukkerij BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Loyen Zeefdrukkerij BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Loyen Zeefdrukkerij BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Loyen Zeefdrukkerij BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Loyen Zeefdrukkerij BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Loyen Zeefdrukkerij BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Loyen Zeefdrukkerij BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Loyen Zeefdrukkerij BVBA
Products information Loyen Zeefdrukkerij BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02708374023
Ondernemingsnummer: 1034881591
Hoofdstad (capital): 557,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 783,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Textile - Printing; Advertising clothes

Product categorie (product category): Stickers and transfers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Loyen Zeefdrukkerij BVBA
(Get full report from official database of BE for Loyen Zeefdrukkerij BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Loyen Zeefdrukkerij BVBA
Addition kinds of activities for Loyen Zeefdrukkerij BVBA

5191. Landbouwbenodigdheden | Farm supplies
027900. Dierspecialiteiten, nec | Animal specialties, nec
149904. Minerale schuurmachines mijnbouw | Mineral abrasives mining
508406. Motoren en transportmiddelen | Engines and transportation equipment
566100. Schoenenwinkels | Shoe stores
30810105. Polyvinyl film en vel | Polyvinyl film and sheet
34239918. Mallets, printers ' | Mallets, printers'
35190204. Gouverneurs, pomp, voor dieselmotoren | Governors, pump, for diesel engines
35310505. Lijnmarkeringen, zelfrijdend | Line markers, self-propelled
36950200. Magnetische tape | Magnetic tape

Werken bij Loyen Zeefdrukkerij BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Loyen Zeefdrukkerij BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Loyen Zeefdrukkerij BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Loyen Zeefdrukkerij BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Operationeel preventieadviseur (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een sterk groeiend bedrijf zijn we op zoek naar preventieadviseurs. - Je neemt de rol op als operationeel preventieadviseur - Je start nieuwe dossiers op bij klanten en volgt deze periodiek op. - Je voert risicoanalyses uit op verschillende niveaus - Je doet verbetervoorstellen, bespreekt en implementeert deze bij de klant - Je voert kwaliteitsvoortgangen uit - Je voert werkplekinspecties uit - Je implementeert VCA of een ander managementsysteem - Je bent steeds op zoek naar verbeteringen in het proces - Je beheert alle aspecten van de welzijnswet in naam van de klant Je staat aan de grondslag van de verdere uitbouw van de organisatie. Je krijgt de kans om mee te denken wat de juiste weg voorwaarts is.

  • Eindcontroleur AGF (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bree zijn wij op zoek naar een eindcontroleur AGF. Je takenpakket bestaat uit: • Je verzorgt de ingangscontrole van grondstoffen op kwaliteit en rendement. • Daarnaast bewaak je diverse productieprocessen en zorgt dat de nodige kwaliteit- en hygiëneregels gerespecteerd worden, dit doe je door middel van het nemen van productiestalen. • Je stuurt het proces bij, indien nodig. • Je verzorgt de eindkeuringen: pH-metingen, visuele controle, gewichtcontrole, titreren.

  • Service Technieker Limburg (m/v) (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gespecialiseerd in hoogstaande reinigingsmachines Als Service Technieker maak je deel uit van onze buitendienst en sta je paraat voor een portefeuille van klanten binnen jouw regio. Technisch inzicht mbt elektro- en/of verbrandingsmotoren is hierbij cruciaal. Je wordt verantwoordelijk voor het oplossen van technische storingen op locatie bij onze klanten en voert ook standaard onderhouden uit. In het zoeken naar oplossingen weet jij zowel de belangen van de klant te behartigen als die van het bedrijf. Wat ga je doen: Verrichten van onderhoudswerken bij klanten. Analyseren en oplossen van technisch problemen. Klanten te woord staan mbt extra toelichting ivm werkzaamheden. Rapporteren aan Serviceplanning over de uit te voeren werken. Vereiste onderdelen en gereedschappen inschatten, beschikbaarheid controleren en indien nodig bestellen voor uitvoering. Opmaken van werkbonnen en deze correct verwerken. Beheren van de voorraad van je bestelwagen. Klantenfeedback terugkoppelen aan Technical Support en Serviceplanning.

  • ELEKTRICIEN BORDENBOUW (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de bordenbouw van automatisatie (PLC, frequentieregelaars), daarnaast sta je ook in voor het bekabelen en aansluiten van machines.

  • Technieker Binnen-/Buitendienst (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als technieker heb je volgend takenpakket: - Je voert herstellingen uit van machines op verschillende locaties - Je staat in voor het nazicht van die machines - Je gaat bij storingen op zoek naar de oorzaak en een passende oplossing

  • Sales Support m/v (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: SKILLFLEX

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal een sleutelpositie uitoefenen binnen een Mechels familiebedrijf, gespecialiseerd in was-, strijk-, en poetsmiddelen. Onze klant is sterk aanwezig in de Belgische en Franse markt van FMCG en zal ook snel uitbreiden naar het Verenigd Koninkrijk. Het huidig team werkt heel hecht samen en zoekt een nieuwe collega om in tandem te werken. Je gaat klantgericht, nauwkeurig en planmatig te werk. Jouw week ziet er als volgt uit: - Klanten opvolgen: je bent verantwoordelijk voor de verwerking en opvolging van de klantenservice van A tot Z. Jij bent de vaste eerste lijn contactpersoon van alle klanten. - Orders, transport en facturatie: je organiseert het transport van de leveringen in samenspraak met de klant, je verwerkt de orders en factureert deze ook. - Planning en stocks beheren: je managet de stock zodat je steeds kan inspelen op de behoeften van de klanten, daarbij hoort natuurlijk ook dat je zelf orders zal moeten plaatsen om eigen stock aangevuld te houden. - Administratie: Je zal instaan als back-up Marketing Manager in geval van ziekte of vakantie. Je doet verschillende aanpassingen in het systeem van onze klant, je organiseert alle inkomende facturen en je houdt de 'Klanten Informatie Fiches' up-to-date

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Schoonaarde – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SCHOONAARDE)

    Regio: SCHOONAARDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • HUISHOUDHULP (M/V) ZEDELGEM (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • TWEETALIGE STUDENT- 1 OF 2 DAGEN PER WEEK (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: LABONORM

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar een perfect tweetalige student. Je vertaalt teksten van Nederlands naar Frans. Je bent vrij in de herfstvakantie of 1 a 2 dagen per week.

  • Jobstudent poetshulp centrum Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: VITRAC SERVICES

    Type: Studentenjob

    Voor onze vakantiewonignen in centrum Brugge zoeken wij iemand die onze schoonmaakdames kan bijstaan. Dit houdt voornamelijk in : het onderhouden van de appartementen, opmaken van de bedden, schoonmaaken van de algemene delen.

  • Kinderverzorger / Kinderverzorgster op zelfstandige basis (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BABYHUISJE AAN DE WATERKANT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor de dagelijkse verzorging van kinderen tussen 0 en 3 jaar. Je verzorgt, animeert en leert de kinderen allerlei aan, dit in een huiselijke sfeer. Je bent iemand die gemakkelijk structuur kan aanbrengen in de leefwereld van de kinderen. Hiervoor ben ik op zoek naar een gemotiveerd en betrouwbaar persoon, flexibeliteit is een must. Huishoudelijke taken behoren ook tot het takenpakket.

Zoek naar antwoorden van Loyen Zeefdrukkerij BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Loyen Zeefdrukkerij BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Loyen Zeefdrukkerij BVBA. Laat een reactie achter voor Loyen Zeefdrukkerij BVBA. Loyen Zeefdrukkerij BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Loyen Zeefdrukkerij BVBA. Leave a respond for Loyen Zeefdrukkerij BVBA. Loyen Zeefdrukkerij BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Loyen Zeefdrukkerij BVBA op de google maps. Adres en contacten Loyen Zeefdrukkerij BVBA
Location of Loyen Zeefdrukkerij BVBA on the google maps. Address and contacts of Loyen Zeefdrukkerij BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Loyen Zeefdrukkerij BVBA Loyen Zeefdrukkerij BVBA: OLIVIER FACCA-ANCIEN ETS.TERMOLLE | CD CLEANDIENST | Studio C.D.S | AUDIO - VID?O PRO | A.T.B.VERHUUR

Other related companies as Loyen Zeefdrukkerij BVBA: OLIVIER FACCA-ANCIEN ETS.TERMOLLE | CD CLEANDIENST | Studio C.D.S | AUDIO - VID?O PRO | A.T.B.VERHUUR

Loyen Zeefdrukkerij BVBA is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Loyen Zeefdrukkerij BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02708374023. Het bedrijf Loyen Zeefdrukkerij BVBA bevindt zich op het adres: Onderstraat 12; 3730; Hoeselt (Werm). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 557,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 783,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Stickers and transfers. Lijst met producten zijn Textile - Printing; Advertising clothes.
De hoofdactiviteit van Loyen Zeefdrukkerij BVBA is Onroerend goed, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Loyen Zeefdrukkerij BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Loyen Zeefdrukkerij BVBA, openstaande posities, locatie van Loyen Zeefdrukkerij BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Loyen Zeefdrukkerij BVBA is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is Loyen Zeefdrukkerij BVBA, company assigned to the tax number BE02708374023. The company Loyen Zeefdrukkerij BVBA is located at the address: Onderstraat 12; 3730; Hoeselt (Werm). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 557,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 783,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Stickers and transfers. List of products are Textile - Printing; Advertising clothes.
The main activity of Loyen Zeefdrukkerij BVBA is Real Estate, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Loyen Zeefdrukkerij BVBA is not available. You also can look at reviews of Loyen Zeefdrukkerij BVBA, open positions, location of Loyen Zeefdrukkerij BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Loyen Zeefdrukkerij BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Loyen Zeefdrukkerij BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Loyen Zeefdrukkerij BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Loyen Zeefdrukkerij BVBA, employees, financial statistics.