DAGERAAD (DE)-BESCHUTTE WERKPLAATS

Particuliere bedrijvenStenen, Klei, Glas en Betonproducten • DAGERAAD (DE)-BESCHUTTE WERKPLAATS
Private companiesStone, Clay, Glass, and Concrete Products • DAGERAAD (DE)-BESCHUTTE WERKPLAATS

Contactgegevens DAGERAAD (DE)-BESCHUTTE WERKPLAATS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DAGERAAD (DE)-BESCHUTTE WERKPLAATS: address, phone, fax, email, website, opening hours

DAGERAAD (DE)-BESCHUTTE WERKPLAATS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Heiveldekens 7; 2550; Kontich, België

Telefoon (phone): 03 238 29 56 (+32-03 238 29 56) 03 238 29 56 (+32-03 238 29 56)

Fax (fax): +32 (83) 521-73-46 +32 (83) 521-73-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DAGERAAD (DE)-BESCHUTTE WERKPLAATS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DAGERAAD (DE)-BESCHUTTE WERKPLAATS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DAGERAAD (DE)-BESCHUTTE WERKPLAATS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DAGERAAD (DE)-BESCHUTTE WERKPLAATS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DAGERAAD (DE)-BESCHUTTE WERKPLAATS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DAGERAAD (DE)-BESCHUTTE WERKPLAATS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DAGERAAD (DE)-BESCHUTTE WERKPLAATS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DAGERAAD (DE)-BESCHUTTE WERKPLAATS
Products information DAGERAAD (DE)-BESCHUTTE WERKPLAATS

BTW identificatienummer (tax): BE04942169189
Ondernemingsnummer: 7765380859
Hoofdstad (capital): 514,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 527,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Joints & packing materials; Wickerwork,cane & bamboo

Product categorie (product category): Stickers and transfers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DAGERAAD (DE)-BESCHUTTE WERKPLAATS
(Get full report from official database of BE for DAGERAAD (DE)-BESCHUTTE WERKPLAATS)

Aanvulling soorten activiteiten voor DAGERAAD (DE)-BESCHUTTE WERKPLAATS
Addition kinds of activities for DAGERAAD (DE)-BESCHUTTE WERKPLAATS

594399. Kantoorartikelen, nec | Stationery stores, nec
30899914. Kits, kunststoffen | Kits, plastics
32990408. Statuair: gips, klei, papier mache, metaal, enz. | Statuary: gypsum, clay, papier mache, metal, etc.
50630102. Pole line hardware | Pole line hardware
94319902. Categorische gezondheidsprogramma's administratie, overheid | Categorical health program administration, government

Werken bij DAGERAAD (DE)-BESCHUTTE WERKPLAATS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DAGERAAD (DE)-BESCHUTTE WERKPLAATS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DAGERAAD (DE)-BESCHUTTE WERKPLAATS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DAGERAAD (DE)-BESCHUTTE WERKPLAATS. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige Projectstaffing aan de kust (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Bedrijfsprofiel: Woon je nu nog in het binnenland en verhuis je binnenkort naar de kust? Zoek je nog een boeiende job? Dan biedt Care Talents jou dé ideale oplossing! Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou!  Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  Sea jij het al helemaal zitten? ;-) Wij ook! Laat deze once-in-a-lifetime kans niet schieten!

  • Medewerker commerciële binnendienst (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je takenpakket is vooral commercieel, namelijk het assisteren van de sales manager. Dit houdt meer bepaald in: Je onderhoudt een klantenportefeuille en zorgt voor de wekelijkse verkoop van karkassen en bijproducten. Je staat in voor de orderingave, de opvolging en de klachtenbehandeling. Je staat in voor het logistiek regelen en organiseren van nieuwe ritten en klanten. Je bent de verbindingspersoon met de productie. Je zal rapporteren vanuit ons ERP pakket naar de bedrijfsleiding zowel op vlak van aankoop als verkoop.

  • Medewerker Onderhoud (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ADECCO SCHILDERMANS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf schildermans in Bree zoeken we dringend een onderhoudstechnieker met achtergrond van mechanica. Of een ervaren operator met ervaring machines ombouwen en fouten opsporen. Als onderhoudstechnieker zal je ervoor verantwoordelijk zijn dat je toegewezen onderhoudswerk veilig en zeer efficiënt gebeurd. Je zal productie storingen oplossen en herstellen, onderhoudswerk uitvoeren aan installaties en vooral bijdragen aan verbeteringsprocessen. Ook sta je in voor het afstellen van machines naar gelang de grote van het vlees dat gesneden moet worden. Bij deze taken is een kennis van mechanica aangewezen.

  • Industriële elektricien (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar Industriële Elektriciens regio Kempen. Ben jij op zoek naar een bedrijf om een lange termijn relatie mee aan te gaan? Een bedrijf waar je jezelf kan ontplooien, welke jouw opleidingen en doorgroei mogelijkheden biedt? Waar dag in dag uit jouw technische nieuwsgierigheid getriggerd wordt?  Lees dan snel verder, want zij zoeken JOU!!! Als Industriële Elektricien werk je voornamelijk in de industrie: Je staat in voor elektrische montage op de werven voornamelijk in de provincie Antwerpen en Limburg (regio Turnhout en Herentals zoeken we nu vooral)  Je zal instaan voor de plaatsing, het onderhoud en de herstelling van industriële elektrische installaties en zorg dragen voor de optimale en veilige werking van deze installaties aansluiten van pompen, toestellen Kabels leggen, trekken, borden bouwen Je evolueert van project naar project, maar onze klant zorgt voor een goede omkadering en dat de teams zoveel mogelijk samen blijven.   

  • Jobstudenten aanvul/kassa weekends en vakanties (WESTENDE)

    Regio: WESTENDE

    Bedrijf: ASAP OOSTENDE

    Type: Studentenjob

    Festivals afschuimen, een reis boeken, een nieuwe gsm betalen,… Als student is dit een serieuze hap uit je budget. Om toch met een goed gevulde portemonnee door het leven te gaan, doen heel wat jongeren een studentenjob. Weet je niet goed wat en waar je moet zoeken? Lees dan zeker snel verder of kom langs met je cv bij ons op kantoor!

  • Studierelevante bijbaan IT - regio Waregem (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je staat binnen bedrijf in voor het implementeren van maintenance KPI's in PowerBI. Concreet doe je dit door volgende taken: Definiëren van de data sets uit verschillende systemen. Aanmaken van de rapporten in PowerBI Samen overleggen met onderhoud en/of productie om de nodige data aan te vullen of de kwaliteit te verbeteren.

  • Team Leader Magazijn - Nacht (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Als Team Leader Magazijn sta je in voor een groot aantal taken; - Je bent verantwoordelijk voor het realiseren en plannen van alle werkzaamheden m.b.t. de opslag, de order picking en het verpakken van de goederen, zodanig dat de goederen kwalitatief verantwoord en op tijd bij klanten worden afgeleverd. - Je geeft leiding aan een team van 5 à 6 magazijnmedewerkers en zorgt ervoor dat gestelde doelstellingen behaald worden. - Je maakt de personeelsplanning (team van 6-tal mensen) op en coacht, motiveert en stuurt je team. Je bent verantwoordelijk voor het goed en gemotiveerd functioneren van je team en tilt hen naar een hoger niveau door jouw coaching. - De dagdagelijkse problemen los je zelf op, organisatorische of structurele problemen neem je proactief op met de logistiek verantwoordelijke. - Je beoordeelt dagdagelijks de werking en draagt je steentje bij om te streven naar optimalisatie en efficiëntie. - Tenslotte laat je regelmatig de voorraden inventariseren, zoek je de verschillen uit en communiceer je hierover met de logistiek verantwoordelijke. - Je geeft input voor de evaluatiemomenten en functioneringsgesprekken van je teamgenoten aan de logistiek verantwoordelijke. - Je bent steeds alert betreffende hygiëne en veiligheid en ziet toe op een goed en veilig gebruik van alle arbeidsmiddelen.

  • WEEKENDWERKER MET TALENT (MERKEM)

    Regio: MERKEM

    Bedrijf: DE GROENE VERTE WOON EN ZORG

    Type: Vaste Job

    Hou jij er ook zo van om je boodschappen te doen als er niemand in de winkel is? Zoek je het ideale excuus om niet naar een saai feestje te moeten? Dan hebben we de geknipte job voor jou!

  • Dossierbeheerder immo (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: WaW

    Type: Vaste Job

    Als Dossierbeheerder werk je mee aan het beheer van een aantal verenigingen van mede-eigenaars. Je krijgt ondersteuning van een ervaren back-up team. Je zorgt voor een snelle en accurate oplossing van diverse problemen en volgt dit nadien nauwgezet op. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de opvolging van herstellingen en kleine renovatieprojecten. Je organiseert een 40-tal algemene vergaderingen per jaar.

  • Regiomanager (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: JobIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent verantwoordelijk voor het uitbouwen en onderhouden van de Business 2 Business klanten in jouw regio. Dit doe je door zelf afspraken te maken en deze ook zelfstandig af te ronden. Je volgt de gemaakte afspraken goed op en zorgt ervoor dat administratief alles correct verloopt. Later krijg je ook de mogelijkheid om een team voor je regio uit te bouwen. Je taak bestaat eruit om mensen te enthousiasmeren hoe de energiemarkt werkt, zodat ze inzien dat het O model de meest optimale manier us om energie aan te kopen. Naast een aanzienlijke besparing, ontzorgen we onze klanten over de ganse lijn aangaande hun energiedossier. Je maakt deel uit van een jong dynamisch team waarin je toch de eigenheid van een sales profiel behoudt. Je beschikt over een eigen netwerk B2B en je eigen agenda plannen. Krijg je hier enrgie van? Dan is je succes in onze organisatie verzekerd!!

  • logopedist (M/V) (zelfstandige basis) regio Zuiderkempen (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: KRISTELIJK MEDICO SOCIAAL LEVEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een monodisciplinaire groepspraktijk met verschillende vestigingen in het arrondissement Turnhout. Wij zoeken logopedisten om ons aanbod te versterken in de regio Zuiderkempen (15u) te combineren met uren beschikbaar in het kabinet te Geel, Laakdal en Balen. Ben jij die gemotiveerde logopedist(e) die ons logopedisch aanbod verder wil uitbreiden? En zie jij het zitten om samen een dynamisch en professioneel netwerk rond logopedie uit te bouwen, dan zijn wij op zoek naar jou. Naast het individueel therapeutisch werk, engageren we ons ook in diverse innovatieve projecten. Enerzijds hebben we diverse werkgroepen die de logopedische deskundigheid verbreden. Anderzijds ontwikkelen we innovatieve projecten: dit kan gaan van ondersteunende trajecten voor anderstalige ouders tot het opzetten van taalkampen voor kleuters. Hou je dus van een veelzijdige benadering van de job van logopedist(e), a arzel dan niet om snel te solliciteren! We voorzien een intensieve begeleiding voor pas afgestudeerden.

  • GEMOTIVEERDE KEUKENMEDEWERKER M/V (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AUB-SVP

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor hulp in de keuken. Taken en verantwoordelijkheden: Voorbereidend werk in de keuken. Snijden van groenten, voorbereiding van sauzen, nagerechten, enz.. Keukenactiviteiten uitvoeren in functie van de instructies die door de keukenchef doorgegeven worden. Zelfstandig kunnen werken wanneer de keukenchef afwezig is. Toepassen van de regels betreffende veiligheid en hygiëne.

Zoek naar antwoorden van DAGERAAD (DE)-BESCHUTTE WERKPLAATS in sociale netwerken
Look for responds of DAGERAAD (DE)-BESCHUTTE WERKPLAATS in social networks

Lees alle opmerkingen voor DAGERAAD (DE)-BESCHUTTE WERKPLAATS. Laat een reactie achter voor DAGERAAD (DE)-BESCHUTTE WERKPLAATS. DAGERAAD (DE)-BESCHUTTE WERKPLAATS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DAGERAAD (DE)-BESCHUTTE WERKPLAATS. Leave a respond for DAGERAAD (DE)-BESCHUTTE WERKPLAATS. DAGERAAD (DE)-BESCHUTTE WERKPLAATS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DAGERAAD (DE)-BESCHUTTE WERKPLAATS op de google maps. Adres en contacten DAGERAAD (DE)-BESCHUTTE WERKPLAATS
Location of DAGERAAD (DE)-BESCHUTTE WERKPLAATS on the google maps. Address and contacts of DAGERAAD (DE)-BESCHUTTE WERKPLAATS

Andere gerelateerde bedrijven als come DAGERAAD (DE)-BESCHUTTE WERKPLAATS DAGERAAD (DE)-BESCHUTTE WERKPLAATS: MICHEL COLLETTE | Laurah | Leblane D | Airport Council International - European Region | Saules Valley sprl

Other related companies as DAGERAAD (DE)-BESCHUTTE WERKPLAATS: MICHEL COLLETTE | Laurah | Leblane D | Airport Council International - European Region | Saules Valley sprl

DAGERAAD (DE)-BESCHUTTE WERKPLAATS is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DAGERAAD (DE)-BESCHUTTE WERKPLAATS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04942169189. Het bedrijf DAGERAAD (DE)-BESCHUTTE WERKPLAATS bevindt zich op het adres: Heiveldekens 7; 2550; Kontich. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 514,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 527,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Stickers and transfers. Lijst met producten zijn Joints & packing materials; Wickerwork,cane & bamboo.
De hoofdactiviteit van DAGERAAD (DE)-BESCHUTTE WERKPLAATS is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DAGERAAD (DE)-BESCHUTTE WERKPLAATS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DAGERAAD (DE)-BESCHUTTE WERKPLAATS, openstaande posities, locatie van DAGERAAD (DE)-BESCHUTTE WERKPLAATS op de kaart.

DAGERAAD (DE)-BESCHUTTE WERKPLAATS is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is DAGERAAD (DE)-BESCHUTTE WERKPLAATS, company assigned to the tax number BE04942169189. The company DAGERAAD (DE)-BESCHUTTE WERKPLAATS is located at the address: Heiveldekens 7; 2550; Kontich. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 514,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 527,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Stickers and transfers. List of products are Joints & packing materials; Wickerwork,cane & bamboo.
The main activity of DAGERAAD (DE)-BESCHUTTE WERKPLAATS is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DAGERAAD (DE)-BESCHUTTE WERKPLAATS is not available. You also can look at reviews of DAGERAAD (DE)-BESCHUTTE WERKPLAATS, open positions, location of DAGERAAD (DE)-BESCHUTTE WERKPLAATS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DAGERAAD (DE)-BESCHUTTE WERKPLAATS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DAGERAAD (DE)-BESCHUTTE WERKPLAATS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DAGERAAD (DE)-BESCHUTTE WERKPLAATS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DAGERAAD (DE)-BESCHUTTE WERKPLAATS, employees, financial statistics.