Metaalwerkhuizen Stas B.V.B.A.

Particuliere bedrijvenGroothandel - Duurzame Goederen • Metaalwerkhuizen Stas B.V.B.A.
Private companiesWholesale Trade - Durable Goods • Metaalwerkhuizen Stas B.V.B.A.

Contactgegevens Metaalwerkhuizen Stas B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Metaalwerkhuizen Stas B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Metaalwerkhuizen Stas B.V.B.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Oostvaartdijk 48 1850 Grimbergen, België

Telefoon (phone): 2 (+32-2) 2 (+32-2)

Fax (fax): 2 (+32-2) 2 (+32-2)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Metaalwerkhuizen Stas B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Metaalwerkhuizen Stas B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Metaalwerkhuizen Stas B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Metaalwerkhuizen Stas B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Metaalwerkhuizen Stas B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Metaalwerkhuizen Stas B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Metaalwerkhuizen Stas B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Metaalwerkhuizen Stas B.V.B.A.
Products information Metaalwerkhuizen Stas B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE09649536132
Ondernemingsnummer: 7404754638
Hoofdstad (capital): 148,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 522,000,000 EUR
Werknemers (employees): 6 to 15
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Structural components of metal

Product categorie (product category): Steel Structures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Metaalwerkhuizen Stas B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Metaalwerkhuizen Stas B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Metaalwerkhuizen Stas B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Metaalwerkhuizen Stas B.V.B.A.

344299. Metalen deuren, sash, en trim, nec | Metal doors, sash, and trim, nec
01619904. Tuinderij | Market garden
35470201. Barfabrieken | Bar mills
39140304. Bestek, tin | Flatware, pewter
50919909. Scherpmachines, sportartikelen | Sharpeners, sporting goods
51310102. kaasdoek | Cheesecloth
73499901. Chemische schoonmaakdiensten | Chemical cleaning services

Werken bij Metaalwerkhuizen Stas B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Metaalwerkhuizen Stas B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Metaalwerkhuizen Stas B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Metaalwerkhuizen Stas B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Payroll Officer (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: VANDEN BORRE

    Type: Vervanging brugpensioen

    Samen met uw collega's bent u, in samenwerking met het sociaal secretariaat, verantwoordelijk voor de loonberekening, administratief beheer van sociale documenten, verstrekken van adviezen en het opmaken van arbeidscontracten. Kortom, u beheert de volledige personeelsadministratie. Voor de day-to-day personeelsvragen bent u het aanspreekpunt voor 1200 personeelsleden.

  • Arbeider Maldegem (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Start People Eeklo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je een handig persoon die graag dingen in elkaar steekt? Kan je fijn en nauwkeurig werken? Werk je graag in een leuke sfeer met topcollega's? Dan is dit de job voor jou! Bij de klant Roxell te Maldegem zijn we op zoek naar arbeiders te Maldegem. productie assamblageafdeling voor het monteren van onderdelen voor voeder -en drinksystemen. Jouw takenpakket als productiearbeider op de assemblageafdeling: Op de afdeling Assemblage wordt aan de hand van een eenvoudige technische assemblagetekening kleine onderdelen in elkaar gestoken, geassembleerd of gemonteerd. Je bent zelf verantwoordelijk voor uw eigen werkpost. Zo werk je erg zelfstandig. Alles wordt stap voor stap aangeleerd door een collega die je de eerste weken zal bijstaan.

  • Gezocht: magazijnier met logisch denkvermogen (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services Conway NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als orderpicker sta je in voor het correct klaarmaken en wegzetten van de bestellingen (frisdrank, snoepgoed, tabak..). Conway werkt met de meest moderne technologieën onder andere pick-to-voice en pick-to-light. Doorheen het magazijn zijn bestellingen voor dezelfde klant klaargemaakt door verschillende orderpickers, jouw taak bestaat uit het correct samenvoegen van de de bestellingen voor eenzelfde klant, deze zo compact mogelijk te maken en klaarmaken voor verzending van de vrachtwagens. Je doet dit al wandelend.

  • Customer service medewerker (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant ,gevestigd in Bornem, zijn wij op zoek naar een Sales & Service Advisor voor een tijdelijke opdracht tot en met juni 2019. Je komt terecht in een lease- en financieringsmaatschappij, dat deel uitmaakt van een internationale groep binnen de automotive sector en verdeler is van een premium automerk. Heb jij een passie voor wagens en ben je tweetalig (NL/FR). Dan is dit jouw kans op een top job! Als Sales & Service Associate behandel je, telefonisch en per e-mail, diverse vragen omtrent onze producten en diensten rond elektrische mobiliteit. Je ondersteunt voornamelijk verdelers, maar ook (potentiële) eindklanten. Je bent tevens het aanspreekpunt voor vragen van klanten van de oplaadstations voor hun elektrische wagen. Je staat in voor het verwerken van testritaanvragen, offerteaanvragen en aanvragen tot aankoop die binnenkomen via verschillende kanalen. Je ondersteunt ook in de verwerking en opvolging van facturatie van alle wagens. De klantendienst is geopend van maandag tot vrijdag, van 08.30 tot 18.00.

  • Leidinggevende technieker (m / v) (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ervaren technieker met leidinggevende capaciteiten? Wie kunnen een mooie uitdaging bieden bij één van onze klanten in Hooglede. Ter versterking van het team van techniekers zijn we op zoek naar een teamverantwoordelijke of meestergast. TAKEN: Je stuurt een aantal techniekers aan Je zorgt voor een efficiënt productieproces en stuurt bij waar nodig Tevens sta je in voor het preventief en curatief onderhoud aan de machines. Je houdt toezicht op de machines terwijl de operatoren aan het werken zijn en helpt hen bij technische problemen.

  • Verantwoordelijke Verkoop Binnendienst (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Zandhoven, actief in machinebouw zijn we op zoek naar een verantwoordelijke verkoop binnendienst. Je helpt mee offertes opstellen en bespreekt dit met de klanten. Je overlegt met de zaakvoerder bij de opmaak van de planning. Je ondersteunt de technische dienst met kennis en toepassingen die zij kunnen gebruiken.

  • Bediende Inbound (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE LOKEREN CAREERS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een callcenter in het Gentse zijn wij op zoek naar een medewerker (/-ster). Je staat in voor de inbound telefoontjes en doet aan upselling en afsprakenbeheer. Je werkt van 8u30-16u ofwel 12u-20u: tijdens deze uren moet je dus steeds beschikbaar zijn. Je zal 1 weekend op de twee moeten werken (zaterdag of zondag), zo heb je een recupdag tijdens de week. Belangrijk om te weten, de eerste drie maanden zal je enkel in de late shift meewerken van 12u tot 20u. Nadien kan je uurrooster bekeken worden. De agenten die op deze afdeling werken ontvangen oproepen van klanten van Proximus die een vraag hebben over hun factuur. De agenten helpen de klant verder maar proberen op het einde van het gesprek nog een upsell te doen. Voor deze functie moet je vaardig zijn in het Nederlands: meertaligheid is een plus maar geen vereiste.

  • Huishoudhulpen - Melle (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Dringend gezocht - gemotiveerde huishoudhulp Het Poetsbureau staat gekend omwille van het uitstekende loon, leuke sfeer en correcte behandeling als werknemer en persoon. Voordelen die het Poetsbureau extra biedt aan haar werknemers (ten opzichte van andere dienstenchequebedrijven): stipte loonsbetaling, volledige inspraak van de huishoudhulp in eigen uurrrooster, leuke gezinnen om bij te gaan poetsen, aangename, ervaren kantoorverantwoordelijken en consulenten waar je met al je vragen en opmerkingen bij terecht kan, enz. Onze focus is, een uitzonderlijk kwalitatief personeelsbeleid en beheer aanbieden, waarin de werknemer centraal staat. We behandelen onze poetsdames met het grootste respect want zij zijn onze sterkste troef!

  • Jobstudent communicatie (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Studentenjob

    Konvert Office is op zoek naar een jobstudent voor een bedrijf gelegen te Rumbeke. Je werkt 1 a 2 dagen in de week, zelf in te plannen (kan ook in halve dagen). Takenpakket: - Je belt naar potentiële klanten om te polsen of zij interesse tonen in een samenwerking met het bedrijf. Deze zijn voornamelijk gelegen in de Benelux en Frankrijk. - Allerhande administratieve taken: klantendossiers aanvullen, documenten verwerken in word, ... - Contacten in CRM-systeem inputten

  • Barman/Barvrouw (COMINES-WARNETON)

    Regio: COMINES-WARNETON

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Komen zijn wij opzoek naar gemotiveerde FlexiJobs, Jobstudenten voor de Bar. Je staat in voor het maken van dranken, rondbrengen, afruimen,... Onze klant heeft een zomer bar. Omdat zijn vast personeel steeds verlof neemt in de zomer heeft hij mensen nodig om tijdelijk zijn zomer bar te runnen. Indien de samenwerking goed verloopt maak je kans op een Job optie vast!

  • JOBSTUDENT Afwas (m/v) KEUKEN (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: ISLANDIA

    Type: Studentenjob

    Voornaamste taak is meehelpen met de voorbereidingen in de keuken en afwassen.

  • MEDEWERKER ZAAL - STUDENTEN/FLEXI'S (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: CAFE MANGER HASSELT

    Type: Studentenjob

    Als extra medewerker in onze brasserie zal je ons team komen versterken. Je zal instaan voor de bediening in de zaal: opnemen van bestellingen opdienen van de bestellingen tafels afruimen betalingen innen Ook barwerk (afwas, aanvullen van de koelkasten) kan tot het takenpakket behoren.

Zoek naar antwoorden van Metaalwerkhuizen Stas B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Metaalwerkhuizen Stas B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Metaalwerkhuizen Stas B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Metaalwerkhuizen Stas B.V.B.A.. Metaalwerkhuizen Stas B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Metaalwerkhuizen Stas B.V.B.A.. Leave a respond for Metaalwerkhuizen Stas B.V.B.A.. Metaalwerkhuizen Stas B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Metaalwerkhuizen Stas B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Metaalwerkhuizen Stas B.V.B.A.
Location of Metaalwerkhuizen Stas B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Metaalwerkhuizen Stas B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Metaalwerkhuizen Stas B.V.B.A. Metaalwerkhuizen Stas B.V.B.A.: Petit Beauté | BUILDING & INTERIOR BVBA | Arijs R | THIOL (IPR) | FRONT NATIONAL

Other related companies as Metaalwerkhuizen Stas B.V.B.A.: Petit Beauté | BUILDING & INTERIOR BVBA | Arijs R | THIOL (IPR) | FRONT NATIONAL

Metaalwerkhuizen Stas B.V.B.A. is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Metaalwerkhuizen Stas B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09649536132. Het bedrijf Metaalwerkhuizen Stas B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Oostvaartdijk 48 1850 Grimbergen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 6 to 15 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 148,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 522,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Steel Structures. Lijst met producten zijn Structural components of metal.
De hoofdactiviteit van Metaalwerkhuizen Stas B.V.B.A. is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Metaalwerkhuizen Stas B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Metaalwerkhuizen Stas B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Metaalwerkhuizen Stas B.V.B.A. op de kaart.

Metaalwerkhuizen Stas B.V.B.A. is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is Metaalwerkhuizen Stas B.V.B.A., company assigned to the tax number BE09649536132. The company Metaalwerkhuizen Stas B.V.B.A. is located at the address: Oostvaartdijk 48 1850 Grimbergen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 6 to 15 employees work in this company. Capital - 148,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 522,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Steel Structures. List of products are Structural components of metal.
The main activity of Metaalwerkhuizen Stas B.V.B.A. is Wholesale Trade - Durable Goods, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Metaalwerkhuizen Stas B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Metaalwerkhuizen Stas B.V.B.A., open positions, location of Metaalwerkhuizen Stas B.V.B.A. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Metaalwerkhuizen Stas B.V.B.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Metaalwerkhuizen Stas B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Metaalwerkhuizen Stas B.V.B.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Metaalwerkhuizen Stas B.V.B.A., employees, financial statistics.