Van Impe Constructies BVBA

Contactgegevens Van Impe Constructies BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Impe Constructies BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Impe Constructies BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ballingsweg 20; 9620; Zottegem (Grotenberge), België

Telefoon (phone): 09 360 89 91 (+32-09 360 89 91) 09 360 89 91 (+32-09 360 89 91)

Fax (fax): 09 360 89 92 (+32-09 360 89 92) 09 360 89 92 (+32-09 360 89 92)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Impe Constructies BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Impe Constructies BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Impe Constructies BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Impe Constructies BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Impe Constructies BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Impe Constructies BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Impe Constructies BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Impe Constructies BVBA
Products information Van Impe Constructies BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02386749267
Ondernemingsnummer: 5605468750
Hoofdstad (capital): 676,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 415,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Doors - Sliding & overhead type; Fences; Stairs; Balustrades; Metal work - Ornamental; Blacksmiths; Door & gate openers (Automatic)

Product categorie (product category): Steel Stainless

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Impe Constructies BVBA
(Get full report from official database of BE for Van Impe Constructies BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Impe Constructies BVBA
Addition kinds of activities for Van Impe Constructies BVBA

0139. Veldgewassen, behalve contantkorrels | Field crops, except cash grain
17210101. Exterieur woningbouwbedrijf | Exterior residential painting contractor
20629903. Gegranuleerde rietsuiker, uit gekochte ruwe suiker of siroop | Granulated cane sugar, from purchased raw sugar or syrup
36219907. Timing motoren, synchroon, elektrisch | Timing motors, synchronous, electric
39490301. Dumbbells en andere gewichtheffen apparatuur | Dumbbells and other weightlifting equipment
53119902. Warenhuizen, niet-korting | Department stores, non-discount
59449900. Sieradenwinkels, nec | Jewelry stores, nec
73891008. Betaal telefoonnetwerk | Pay telephone network
73899938. Plantenverzorging | Plant care service
80939901. Biofeedback centrum | Biofeedback center

Werken bij Van Impe Constructies BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Impe Constructies BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Impe Constructies BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Impe Constructies BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker | Daguren | Aartselaar (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Synergie Boom Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf, gespecialiseerd in de productie van elektronische componenten, zijn wij op zoek naar een medewerker die zal instaan voor voor de assemblage van consoles. Ben je niet bang om de handen uit de mouwen te steken? Dan ben jij misschien wel de geschikte kandidaat die wij zoeken!

  • Mecanicien (m/v) – Spoorwerkzaamheden (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ervaring als mecanicien en op zoek naar een nieuwe job? Voor een bedrijf actief in spoorwerkzaamheden is Actief Interim Gent op zoek naar jou! Als mecanicien zal je bij deze firma eerst een doorgedreven opleiding krijgen in hun spoorwegactiviteiten en zal je nadien ingezet worden voor preventief en curatief onderhoud van het spoorwegmaterieel. Jij zal instaan voor technische interventies en herstellingen van de aanwezige machines zowel op elektrisch, pneumatisch en mechanisch vlak. Bovendien zal jij de machines ook monteren en demonteren op de werven en in het atelier. Bij deze werkzaamheden volg jij steeds de voorgeschreven veiligheidsregels.

  • Vrachtwagenmechanieker (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Overpelt zijn we op zoek naar een gemotiveerde vrachtwagenmechanieker.  Je zal instaan voor het mechanisch onderhoud van trekkers en opleggers. Tevens ook voor het preventieve onderhoud van mechanische uitrustingen, voor het bepalen van preventieve of correctieve onderhoudsinterventies en voor het wisselen of herstellen van defecte onderdelen.

  • Vertegenwoordiger (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Is commercieel werk helemaal jouw ding? Deins jij niet terug van prospectie en ben je daarnaast ook nog eens tweetalig? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken want voor onze klant, een bedrijf dat actief is in het maken van op maat gemaakt etiketten, zijn we op zoek naar een vertegenwoordiger voor de regio Limburg, Vlaams-Brabant en Luik. Als vertegenwoordiger zal je de eerste zes maanden van jouw tewerkstelling voornamelijk instaan voor het prospecteren in jouw regio. Nadien krijg je een klantenportefeuille toegewezen en zal je jouw klanten op regelmatige basis bezoeken en de relaties onderhouden.

  • HUISHOUDHULP REGIO MOORSLEDE (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: GREENHOUSE IZEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Sint-Eloois-Winkel en regio Moorslede zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Geraardsbergen (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen,kuisen,schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Gent solliciteer via sms (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Handlanger tentenbouw (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Je bent de eerste 3 weken van september beschikbaar? Dan is deze afwisselende job in een tof team zeker iets voor jou! Jouw takenpakket bestaat uit: de opbouw van (party)tenten aankleding, vloeren plaatsen,...

  • KREDIETSPECIALIST PROFESSIONEEL CLIËNTEEL - BUSINESS BANKER (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Accent

    Type: Vaste Job

    Binnen dit dynamisch bankkantoor bij jij de contactpersoon voor alle kredieten en in hoofdzaak voor de professionele klanten. Voor jou kent de wereld van kredieten geen geheimen meer! Je hebt reeds relevante ervaring op het vlak van investeringskredieten hypothecaire kredieten en bedrijfskredieten. Je kant volledig zelfstandig elk kredietdossier van A tot Z beheren. Voor de professionele klanten ga je ook boekhoudkundig en fiscaal elk dossier benaderen en ben je een adviserende partner voor de klant. Heb je de kennis of de wil om jouw expertise voor professionele klanten te verruimen naar andere domeinen dan is dit een pluspunt!

  • Enthousiaste taaltrainers Frans - Vlaams-Brabant - Regio Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Frans in regio Vlaams-Brabant. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

  • Osteopaat (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: UGO, VOOR UW GEZONDHEID EN ONTSPANNING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandige in een huis waar verschillende disciplines samenwerken binnen een ruim kader van Gezondheid en Ontspanning. Je bent zelf verantwoordelijk voor de gepaste opvolging en begeleiding van je cliënten.

  • Formateur en aromathérapie (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Le Centre de Formation à Distance (www.formationadistance.be) fait partie du groupe Ondernemersschool et est aujourd'hui le principal fournisseur de formations à distance en Belgique. Notre groupe est aussi présent en France, aux Pays-Bas, en Bulgarie et propose plus de 400 cours qui préparent les étudiants à une nouvelle carrière dans différents secteurs d'activité. Dans cette lancée, Le Centre de Qualification Professionnelle ASBL a été créé afin d'organiser des cours intensifs en soirées. Ces cours donnés par des professionnels du secteur, offrent la possibilité à tout un chacun de se former en un rien de temps et à un nouveau métier. *******Fonction: Le Centre de Qualification Professionnelle est actuellement à la recherche d'un professeur par région motivé pour donner des cours du soir d'aromathérapie. Les cours sont donnés à Mons (18h30 - 21h30).

Zoek naar antwoorden van Van Impe Constructies BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Van Impe Constructies BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Impe Constructies BVBA. Laat een reactie achter voor Van Impe Constructies BVBA. Van Impe Constructies BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Impe Constructies BVBA. Leave a respond for Van Impe Constructies BVBA. Van Impe Constructies BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Impe Constructies BVBA op de google maps. Adres en contacten Van Impe Constructies BVBA
Location of Van Impe Constructies BVBA on the google maps. Address and contacts of Van Impe Constructies BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Impe Constructies BVBA Van Impe Constructies BVBA: DRINKSHOP KRACO | BORIGRAIN | Nijoli ASBL | COIFFURE DANY | HENRI CRENIER

Other related companies as Van Impe Constructies BVBA: DRINKSHOP KRACO | BORIGRAIN | Nijoli ASBL | COIFFURE DANY | HENRI CRENIER

Van Impe Constructies BVBA is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Impe Constructies BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02386749267. Het bedrijf Van Impe Constructies BVBA bevindt zich op het adres: Ballingsweg 20; 9620; Zottegem (Grotenberge). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 676,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 415,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Steel Stainless. Lijst met producten zijn Doors - Sliding & overhead type; Fences; Stairs; Balustrades; Metal work - Ornamental; Blacksmiths; Door & gate openers (Automatic).
De hoofdactiviteit van Van Impe Constructies BVBA is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Impe Constructies BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Impe Constructies BVBA, openstaande posities, locatie van Van Impe Constructies BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Van Impe Constructies BVBA is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Impe Constructies BVBA, company assigned to the tax number BE02386749267. The company Van Impe Constructies BVBA is located at the address: Ballingsweg 20; 9620; Zottegem (Grotenberge). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 676,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 415,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Steel Stainless. List of products are Doors - Sliding & overhead type; Fences; Stairs; Balustrades; Metal work - Ornamental; Blacksmiths; Door & gate openers (Automatic).
The main activity of Van Impe Constructies BVBA is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Impe Constructies BVBA is not available. You also can look at reviews of Van Impe Constructies BVBA, open positions, location of Van Impe Constructies BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Impe Constructies BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Impe Constructies BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Impe Constructies BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Impe Constructies BVBA, employees, financial statistics.