MARTENS STEFAAN BVBA

Particuliere bedrijvencommunicatie • MARTENS STEFAAN BVBA
Private companiesCommunications • MARTENS STEFAAN BVBA

Contactgegevens MARTENS STEFAAN BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARTENS STEFAAN BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARTENS STEFAAN BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Pathoekeweg 104-106; 8000; Brugge, België

Telefoon (phone): 050 31 66 88 (+32-050 31 66 88) 050 31 66 88 (+32-050 31 66 88)

Fax (fax): 050 31 71 82 (+32-050 31 71 82) 050 31 71 82 (+32-050 31 71 82)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARTENS STEFAAN BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARTENS STEFAAN BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARTENS STEFAAN BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARTENS STEFAAN BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARTENS STEFAAN BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARTENS STEFAAN BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARTENS STEFAAN BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARTENS STEFAAN BVBA
Products information MARTENS STEFAAN BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09424591064
Ondernemingsnummer: 5989990234
Hoofdstad (capital): 857,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 500,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Metallizing; Painting - Industrial; Blast cleaning; Painting contractors

Product categorie (product category): Steel Stainless

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARTENS STEFAAN BVBA
(Get full report from official database of BE for MARTENS STEFAAN BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARTENS STEFAAN BVBA
Addition kinds of activities for MARTENS STEFAAN BVBA

13110203. Koolpyrolyse | Coal pyrolysis
14999914. Pulpstone steengroeven | Pulpstone quarrying
20230300. Gedroogde melkpoeder en melkproducten | Dried and powdered milk and milk products
23940100. Canvas luifels en luifels | Canvas awnings and canopies
34950101. Klokveren, precisie | Clock springs, precision
34990105. Sloten, kluis en kluis: metaal | Locks, safe and vault: metal
36690201. Snelheidssignalen, elektrisch | Highway signals, electric
79970203. Zwemclub, lidmaatschap | Swimming club, membership

Werken bij MARTENS STEFAAN BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARTENS STEFAAN BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARTENS STEFAAN BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARTENS STEFAAN BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Verzekering dossierbeheerder (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn voor een hooggewaardeerd automotive bedrijf te Bornem op zoek naar een Insurance, Maintenance & Remarketing Associate die hun team wil versterken. Als Insurance, Maintenance & Remarketing Associate sta je de verdere ontwikkeling van bestaande en toekomstige verzekerings- en onderhoudsactiviteiten, alsook verbetering van verkoop- en operationele processen via workshops en projecten. Jouw takenpakket: Projectactiviteiten opvolgen met de providers. Assisteren bij het opzetten van incentives voor verkopers/dealers en bonusregelingen. Implementeren van doelen voor verzekerings- en onderhoudsactiviteiten met specifieke KPI's alsook het proces van vernieuwing, CRM en cross-selling. Assisteren bij het opzetten van dealer- en interne trainingen voor verzekeringen en onderhoud. Je staat mee in voor het behalen van bedrijfsdoelstellingen voor verzekeringen, onderhoud en voor de lokale verzekeringssamenwerking op te ontwikkelen producten. Implementatie en onderhoud van verkoopprocessen voor verzekeringen en onderhoud, alsook marketing- communicatie en campagnevereisten. Regelmatig updates uitvoeren over de huidige marktverzekerings- en onderhoudsomgeving.

  • Chauffeur CE (LANGEMARK-POELKAPELLE)

    Regio: LANGEMARK-POELKAPELLE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een stabiel bedrijf te Langemark zijn wij op zoek naar een gedreven Chauffeur. Directe opstart Je gaat de weg op met platte opleggers, Dit richting Frankrijk. UItslapen is voor jou geen probleem?! Je dient nooit in het weekend te werken. Je dient te kunnen afzeilen.

  • Service technieker HVAC (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant regio Rotselaar, is actief in verwarming, ventilatie, elektriciteit en sanitair. Zij zoeken een service technieker HVAC voor regio Vlaams-Brabant. Als service technieker sta je in voor volgende: Je verzorgt de indienststelling en het elektrische aansluiten van nieuwe huishoudelijke installaties. Bovendien sta je in voor het onderhoud en de depannages bij de klant. Je plaatst dus nooit zelf maar bent verantwoordelijk voor de inregeling, parametrering en de verslaggeving van volgende installaties: Gaswandketels met bijhorende sturingen Warmtepompen: lucht-water en lucht-lucht Ventilatiesystemen C en D Fotovoltaïsche panelen en zonneboilers

  • Assistant Sales Support (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Telefonisch onthaal van het internationaal klantenbestand. Ondersteuning van een dynamisch verkoopsteam met administratie en aankopen. Organiseren van nationale en internationale beurzen en marketingondersteuning. Up-to-date houden van de verschillende websites en sociale media kanalen. Beheer van commerciële documentatie.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Oosterzele solliciteer via sms (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Schoten – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Zaal medewerker student of flexi-job (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Een snelwegrestaurant is op zoek naar snackbarmedewerkers: student en flexi-medewerker. Als student ben je beschikbaar in de vakanties en in het weekend. Belangrijk is dat je je eigen vervoer hebt aangezien de snackbar langs de snelweg ligt. Als flexi-medewerker ben je 1 of meerdere dagen in de week beschikbaar om te werken. Dit het liefst op vrijdag en een andere dag, maar dit is bespreekbaar. De taken die je zal moeten uitvoeren: Bereiden van kleine maaltijden Algemeen onderhoud Stukje verkoop De werkuren zijn meestal van 14u tot 22u.

  • Chauffeur - Besteller Rijbewijs C (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: OPSTAELE FRANKY & ZOON

    Type: Vaste Job

    laden en lossen vracht bestelling afleveren klant afrekening leeggoed

  • Verpleegkundige Geriatrie (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Vaste Job

    Vacaturenummer: 5703 Locatie: ZNA Jan Palfijn in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: Geriatrie, Interne Jobtime: 100% (38 uur/week) of ander regime bespreekbaar Contract: onbepaalde duur Waarom werken met ouderen? Geen dag is hetzelfde. Geen mens is gelijk. Soms komt de zelfstandigheid van een oudere door een ziekenhuisopname in het geding. Ernstig verzwakte of dementerende mensen kunnen niet altijd duidelijk aangeven wat ze willen, dus het is van belang dat je goed observeert om hen de benodigde zorg en aandacht te kunnen geven. Op een geriatrische afdeling krijg je te maken met zeer brede pathologieën. Dit vraagt veel van jou flexibiliteit en een brede kijk, en maakt dat je volop uitdagingen in je werk zult vinden. Dankbaar werk. Je kunt daadwerkelijk iets voor een ander betekenen. Een glimlach of een handdruk, een bedankje van een familielid. Het zijn de kleine dingen die voldoening geven. Goede werksfeer. Werken met ouderen binnen een multidisciplinair team is teamwork, met de patiënten, familieleden en collega’s. Onze medewerkers ervaren een grote collegialiteit en betrokkenheid. Jouw uitdaging: Je verleent individuele, planmatige en deskundige zorg met oog voor de lichamelijke en psychosociale behoeften van elke patiënt en zijn directe omgeving. Vertrouwt de behandelende arts jou een verpleegkundige opdracht toe, dan voer je die correct, zorgzaam en conform de wettelijke bepalingen uit. Je verzekert de continuïteit van de zorgverlening via mondelinge besprekingen, schriftelijke registraties in het verpleegdossier en verpleegkundige transfertnota’s. Daarbij verlies je de kwaliteit en verbetering van de verpleegkundige dienstverlening nooit uit het oog. De actieve promotie van gezondheidspreventie, -voorlichting en -opvoeding is vanzelfsprekend in jouw functie. Je staat onder leiding van de hoofdverpleegkundige en behartigt diens taken indien nodig om de goede werking van de afdeling te waarborgen. Op administratief, technisch en huishoudelijk vlak draag je eveneens jouw steentje bij, o.a. door mee te werken aan opgelegde taken door de instelling of overheid (bv. registratie, minimale verpleegkundige gegevens, …). De opvang, begeleiding en evaluatie van stagiair(e)s is bij jou ook in goede handen. Je kan werken met wisselende uren alsook weekends en nachten. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Martine Mols, HR Specialist op 03 217 72 65. Meer weten over de functie? Contacteer één van de verpleegkundig afdelingshoofden: Reinhilde Van Oevelen, 6B Geriatrie, op 03 800 62 26; Ilse Van de Velde, 6C Geriatrie, op 03 800 62 46; Linda Demeyer, 2B Psychogeriatrie, op 03 800 62 62; Kristel Tijsmans, 1B Ortho-geriatrie, op 03 800 61 62. Voel jij je aangesproken?

  • Chauffeurs CE (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: NACHTERGAELE KRISTOF

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het transport van: Bouwmaterialen (platte wagen) Grondstoffen (kipper – container) Bouwmachines (uitzonderlijk vervoer met dieplader). Enkel binnenlands transport.

  • Horecamedewerker Flexijob (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: RUNTIME HAM

    Type: Flexijob

    Voor onze klant regio Tongeren zijn wij op zoek naar gemotiveerde horecamedewerkers. U zal mee instaan voor de bediening, afruimen, toogbediening in de brasserie en ontbijtruimte. Dit voornamelijk voor drukke momenten op te vangen, weekends en woensdagen. In overleg. Start tussen 10h-22h30

  • Flexi-job : Chocolatier M te Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: CHOCOLATIER M

    Type: Flexijob

    Verkoop in onze ambachtelijke chocoladewinkel, aangename werksfeer.

Zoek naar antwoorden van MARTENS STEFAAN BVBA in sociale netwerken
Look for responds of MARTENS STEFAAN BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARTENS STEFAAN BVBA. Laat een reactie achter voor MARTENS STEFAAN BVBA. MARTENS STEFAAN BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARTENS STEFAAN BVBA. Leave a respond for MARTENS STEFAAN BVBA. MARTENS STEFAAN BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARTENS STEFAAN BVBA op de google maps. Adres en contacten MARTENS STEFAAN BVBA
Location of MARTENS STEFAAN BVBA on the google maps. Address and contacts of MARTENS STEFAAN BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come MARTENS STEFAAN BVBA MARTENS STEFAAN BVBA: ROGER SWARTELE | Piquet I | Worms Techno B.V.B.A. | HANS JACQUES | DE WOLF CLAIRY

Other related companies as MARTENS STEFAAN BVBA: ROGER SWARTELE | Piquet I | Worms Techno B.V.B.A. | HANS JACQUES | DE WOLF CLAIRY

MARTENS STEFAAN BVBA is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARTENS STEFAAN BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09424591064. Het bedrijf MARTENS STEFAAN BVBA bevindt zich op het adres: Pathoekeweg 104-106; 8000; Brugge. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 857,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 500,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Steel Stainless. Lijst met producten zijn Metallizing; Painting - Industrial; Blast cleaning; Painting contractors.
De hoofdactiviteit van MARTENS STEFAAN BVBA is communicatie, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARTENS STEFAAN BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARTENS STEFAAN BVBA, openstaande posities, locatie van MARTENS STEFAAN BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

MARTENS STEFAAN BVBA is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARTENS STEFAAN BVBA, company assigned to the tax number BE09424591064. The company MARTENS STEFAAN BVBA is located at the address: Pathoekeweg 104-106; 8000; Brugge. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 857,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 500,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Steel Stainless. List of products are Metallizing; Painting - Industrial; Blast cleaning; Painting contractors.
The main activity of MARTENS STEFAAN BVBA is Communications, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of MARTENS STEFAAN BVBA is not available. You also can look at reviews of MARTENS STEFAAN BVBA, open positions, location of MARTENS STEFAAN BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARTENS STEFAAN BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARTENS STEFAAN BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARTENS STEFAAN BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARTENS STEFAAN BVBA, employees, financial statistics.