FLHANDELSMAATSCHAPPIJ EUGÈNE HUYGHEBAERT NV

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • FLHANDELSMAATSCHAPPIJ EUGÈNE HUYGHEBAERT NV
Private companiesMiscellaneous Retail • FLHANDELSMAATSCHAPPIJ EUGÈNE HUYGHEBAERT NV

Contactgegevens FLHANDELSMAATSCHAPPIJ EUGÈNE HUYGHEBAERT NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLHANDELSMAATSCHAPPIJ EUGÈNE HUYGHEBAERT NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLHANDELSMAATSCHAPPIJ EUGÈNE HUYGHEBAERT NV

Regio (region): Mechelen, België

Adres (address): Molenweide 4 2800 Mechelen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-15-41-29-51 32-15-41-29-51

Fax (fax): 32-15-42-23-55 32-15-42-23-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLHANDELSMAATSCHAPPIJ EUGÈNE HUYGHEBAERT NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLHANDELSMAATSCHAPPIJ EUGÈNE HUYGHEBAERT NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLHANDELSMAATSCHAPPIJ EUGÈNE HUYGHEBAERT NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLHANDELSMAATSCHAPPIJ EUGÈNE HUYGHEBAERT NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLHANDELSMAATSCHAPPIJ EUGÈNE HUYGHEBAERT NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLHANDELSMAATSCHAPPIJ EUGÈNE HUYGHEBAERT NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLHANDELSMAATSCHAPPIJ EUGÈNE HUYGHEBAERT NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLHANDELSMAATSCHAPPIJ EUGÈNE HUYGHEBAERT NV
Products information FLHANDELSMAATSCHAPPIJ EUGÈNE HUYGHEBAERT NV

BTW identificatienummer (tax): BE03332946777
Ondernemingsnummer: 9413604736
Hoofdstad (capital): 879,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 314,000 EUR
Werknemers (employees): 201 to 500
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in FLHANDELSMAATSCHAPPIJ EUGÈNE HUYGHEBAERT NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Agriculture & Livestock

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLHANDELSMAATSCHAPPIJ EUGÈNE HUYGHEBAERT NV
(Get full report from official database of BE for FLHANDELSMAATSCHAPPIJ EUGÈNE HUYGHEBAERT NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLHANDELSMAATSCHAPPIJ EUGÈNE HUYGHEBAERT NV
Addition kinds of activities for FLHANDELSMAATSCHAPPIJ EUGÈNE HUYGHEBAERT NV

206499. Suikergoed en andere zoetwarenproducten, nec | Candy and other confectionery products, nec
267100. Papier; | Paper; coated and laminated packaging
26550400. Vezelkernen, rollen en bobbins | Fiber cores, reels, and bobbins
28210402. Caseïne kunststoffen | Casein plastics
39440102. Auto's, spelen (kinderwagens) | Cars, play (children's vehicles)
42269905. Opslag van goederen in buitenlandse handelszones | Storage of goods at foreign trade zones
51449901. eieren | Eggs
55719906. motorfietsen | Motorcycles
59450104. Modellen, speelgoed en hobby | Models, toy and hobby
59991502. Stenen, kristallijn: ruw | Stones, crystalline: rough

Werken bij FLHANDELSMAATSCHAPPIJ EUGÈNE HUYGHEBAERT NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLHANDELSMAATSCHAPPIJ EUGÈNE HUYGHEBAERT NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLHANDELSMAATSCHAPPIJ EUGÈNE HUYGHEBAERT NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLHANDELSMAATSCHAPPIJ EUGÈNE HUYGHEBAERT NV. Looking for open vacancies in other companies

 • Inspecteur dierenarts voor de Lokale Controle Eenheden (m/v/x) (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: SELOR

  Type: Examen openbaar bestuur (SELOR)

  Er zijn meerdere plaatsen bij de Lokale Controle Eenheden (LCE) van het Directoraat-Generaal Controle van het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen(FAVV). Indien je deel uitmaakt van de laureaten die niet onmiddellijk in dienst kunnen treden, word je naam opgenomen in een lijst waaruit we kunnen putten zodra er opnieuw een plaats vrijkomt voor deze functie binnen dezelfde dienst of in één van de andere Nederlandstalige LCE's. Binnen het hoofdbestuur en in elke LCE werden drie diensten opgericht op basis van een indeling van alle operatoren actief in de voedselketen naargelang hun activiteit en hun autocontrolesysteem. Je expertisegebied omvat hoofdzakelijk dierengezondheid en de controle van levensmiddelen van dierlijke oorsprong, met name de goede hygiënepraktijken, de autocontrole op basis van het Hazard Analysis and Critical Control Point (HACCP), dierziekten, geneesmiddelen voor dieren en de afvalproblematiek daaromtrent. Je werkt zowel op levende dieren als op karkassen.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LOKEREN (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Huishoudhulp Overpelt (OVERPELT)

  Regio: OVERPELT

  Bedrijf: PUUUR NEERPELT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dichtbij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. ( Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dichtbij huis, Dankbaarste job ,Gezinshulp ,Gezinszorg ,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren ,Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin ,Vast contract ,Vaste uren ,Goed verdiend ,Geen diploma ,Strijken ,Schoonmaken ,Poetstips ,Wastips ,Strijktips ,Schoonmaaktips ,Schoonmaakadvies Huishoudtips ,Poetsman ,Poetsdienst ,Werken dichtbij huis, Limburg, Sodexo ,Goed uurloon ,Eindejaarspremie Vakantiegeld ,Koken ,Vacature ,Papieren dienstencheques ,elektronische dienstencheques ,Arbeidsvoorwaarden ,Goede verloning ,Kilometervergoeding ,Schoonmaakwerk ,Duurzame job)

 • Jobstudent Buurtslagers Smatch Tienen (Regio Tienen)

  Regio: Regio Tienen

  Bedrijf: Meat&More

  Type: Studentenjob

  Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

 • Hersteller elektronica (KRUISHOUTEM)

  Regio: KRUISHOUTEM

  Bedrijf: Konvert Interim Deinze

  Type: Vaste Job

  Voor een bedrijf in Kruishoutem zijn wij op zoek naar een hersteller van elektronica. Jouw taken: - Je assisteert bij herstellingen - Je vervangt defecte componenten - Je assembleert en dis-assembleert toestellen - Je reinigt printplaten en de behuizing van toestellen - Je test de herstellingen

 • Technisch geschoolde project opvolger binnendienst (Regio Geel-Mol)

  Regio: Regio Geel-Mol

  Bedrijf: PSPM

  Type: Vaste Job

  Wij zij op zoek naar een technisch geschoolde project opvolger binnendienst. Je zorgt ervoor dat een interventie aanvraag van een klant ASAP, zoals vast gelegd binnen de contractuele bepalingen, de nodige opvolging krijgt. Je stuurt een arbeider of team van arbeiders aan om de opdracht aan te vatten en geeft daarna de nodige ondersteuning aan diezelfde arbeiders die bezig zijn met de uitvoering. Na de uitvoering lever je de nodige feedback aan de klant.

 • Quality engineer- experienced in manufacturing processes - Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: LGA Engineering

  Type: Vaste Job

  Onze klant maakt deel uit van een miljardenbedrijf. De vestiging in Gent is net zoals de holding, enorm succesvol. Zij zijn toe aan uitbreiding en verdere professionalisering en daarom dat zij op zoek gaan naar een quality engineer. Wat kan je verwachten van het takenpakket Je streeft kwaliteit na binnen de productie-omgeving en dit in nauw teamverband met jouw collega's die ook instaan voor het gehele kwaliteitsproces Je werkt voornamelijk samen met drie verschillende teams, productie, R&D en het labo Verbetertrajecten zullen door jou opgesteld worden adhv analysetechnieken Problem-solving, procesoptimalisatie en kwaliteit zijn zaken die je niet uit het oog verliest Je verleent ook technische support aan klanten en je doet dit ook sporadisch adhv clientvisits

 • Process / Production Engineer (kunststof) (BRECHT)

  Regio: BRECHT

  Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

  Type: Vaste Job

  Hoi, ik ben Mario, technisch recruiter. Ik reageer snel, volg je goed op en geef je opties. Als Process / Manufacturing Engineer : ontwikkel je nieuwe plastic preforms en flessen in de pilot plant verwissel je proefmatrijzen en start je de testmachines op verbeter je de processen qua efficiëntie, kost, betrouwbaarheid,... controleer je de proefseries en valideer/rapporteer je de nieuwe processen assisteer je bij onderhoud en de introductie van nieuwe technologieën Bedrijfsprofiel : Bedrijf in kunststof te Brecht met een 110-tal vaste medewerkers

 • Project ingenieur / Project Engineer (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: CAMCO TECHNOLOGIES

  Type: Vaste Job

  Camco Technologies is een innovatieve speler actief in een hoogtechnologische en internationale omgeving. Het bedrijf is gevestigd in Heverlee en stelt 110 mensen te werk. De automatiseringsprojecten zijn gebaseerd op een combinatie van hard- en softwareproducten. Deze producten worden hoofdzakelijk ontwikkeld, geproduceerd en geïnstalleerd door Camco. Onder deze toepassingen vind je intelligente industriële camera's, selfservice kiosken, traffic control, real-time locatieoplossingen en processoftware, alsook eigen ontwikkelde software voor beeldverwerking. Wat wordt er van je verwacht? Als Project Engineer neem je je projecten ter harte . Je bent verantwoordelijk voor de opstart, de uitvoering, de oplevering en de opvolging van je werkzaamheden o Vergaderingen met klanten (technische personen) o Opstellen van engineering documenten (technische projectbeschrijvingen) o Opstellen van infrastructuur plannen (Inventor tekenwerk) o Regelmatige inspecties van sites o Leiden van je eigen installatieteam (techniekers 1 tot 4 personen) bij de klant o Leiden van ingehuurde werkkrachten bij de klant o Testen van het systeem bij klanten Je bent bereid om regelmatig (+/- 25 à 35% van je tijd) voor enkel dagen/weken in het buitenland te werken. Opdrachtgevers situeren zich overwegend in Europa, Australië, Midden–Oosten, Zuid-Afrika, Latijns- en Noord-Amerika. Je werkt nauw samen met interne collega’s(productie, operations, support, projectmanager). Daarnaast ondersteun je de R&D manager bij de praktische uitwerking van technische oplossingen: technische tekeningen maken, testopstelling maken... Je vindt het prettig om regelmatig zelf de handen uit de mouwen te steken en je schept duidelijkheid over verwachtingen en verantwoordelijkheden van eigen en ingehuurde techniekers. Je toont oprechte erkenning en waardering voor de prestaties van je collega’s In je functioneren streef je dag in dag uit naar een excellente klantentevredenheid

 • Face to face Interviewer-Limburg (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Ipsos

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ipsos is op zoek naar enquêteurs die vol enthousiasme willen starten op een project over de media in België. Om ons team van interviewers te versterken zoeken we zelfstandige enquêteurs die minimum 2 dagen per week tewerkgesteld worden. Door een neutrale houding aan te nemen en de nodige discretie aan de dag te leggen ben je in staat jouw studies/interviews professioneel volledig zelfstandig af te werken. Je geeft op een consistente basis feedback over het verloop van de studies waarvoor je aan de slag bent. Je geeft ook feedback aan de fieldverantwoordelijken en signaleert onmiddellijk eventuele problemen

 • Enthousiaste taaltrainers Duits - Vlaams-Brabant - Regio Vilvoorde-Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: TinC

  Type: Zelfstandige activiteit

  TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Duits in regio Vlaams-Brabant. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

 • begeleider eklas voor kleuters - Mechelen (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: SKILLZ

  Type: Flexijob

  Onze maatschappij verandert en wordt steeds sneller. Vaardigheden zoals plannen, reflecteren en denkvaardigheden worden hierdoor steeds belangrijker. Dit geldt niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen en kleuters. In deze klassen gaan we spelenderwijs aan de slag met computers, tablets, robots en creatieve spelletjes om het kind vertrouwd te maken met de digitale wereld. Daarom bieden we in de naschoolse opvang van een school een eklas aan voor kleuters. De bedoeling is aan de hand van spelletjes, opdrachten, muziek en de kinderen op een leuke manier te leren werken met technologie en het probleemoplossend denken te stimuleren. We voorzien computers, tablets en ander materiaal dat nodig is. Voor deze opdracht zoeken we iemand die les kan geven op maandag tussen 15:45 en 16:46 aan kleuters tussen 4 en 6 in Mechelen. We voorzien een basis van oefeningen en spelletjes, we werken graag samen met jou om het programma nog meer vorm te geven en je eigen creativiteit in de lessen te kunnen steken. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond.

Zoek naar antwoorden van FLHANDELSMAATSCHAPPIJ EUGÈNE HUYGHEBAERT NV in sociale netwerken
Look for responds of FLHANDELSMAATSCHAPPIJ EUGÈNE HUYGHEBAERT NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLHANDELSMAATSCHAPPIJ EUGÈNE HUYGHEBAERT NV. Laat een reactie achter voor FLHANDELSMAATSCHAPPIJ EUGÈNE HUYGHEBAERT NV. FLHANDELSMAATSCHAPPIJ EUGÈNE HUYGHEBAERT NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLHANDELSMAATSCHAPPIJ EUGÈNE HUYGHEBAERT NV. Leave a respond for FLHANDELSMAATSCHAPPIJ EUGÈNE HUYGHEBAERT NV. FLHANDELSMAATSCHAPPIJ EUGÈNE HUYGHEBAERT NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLHANDELSMAATSCHAPPIJ EUGÈNE HUYGHEBAERT NV op de google maps. Adres en contacten FLHANDELSMAATSCHAPPIJ EUGÈNE HUYGHEBAERT NV
Location of FLHANDELSMAATSCHAPPIJ EUGÈNE HUYGHEBAERT NV on the google maps. Address and contacts of FLHANDELSMAATSCHAPPIJ EUGÈNE HUYGHEBAERT NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLHANDELSMAATSCHAPPIJ EUGÈNE HUYGHEBAERT NV FLHANDELSMAATSCHAPPIJ EUGÈNE HUYGHEBAERT NV: Spar | LEFEVRE OPTIQUE-VARILUX CENTER | KESTERS LEON | SARAH DEPUYDT | VANNIEUWENHUYSE MARNIC

Other related companies as FLHANDELSMAATSCHAPPIJ EUGÈNE HUYGHEBAERT NV: Spar | LEFEVRE OPTIQUE-VARILUX CENTER | KESTERS LEON | SARAH DEPUYDT | VANNIEUWENHUYSE MARNIC

FLHANDELSMAATSCHAPPIJ EUGÈNE HUYGHEBAERT NV is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Mechelen, België. De volledige naam van het bedrijf is FLHANDELSMAATSCHAPPIJ EUGÈNE HUYGHEBAERT NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03332946777. Het bedrijf FLHANDELSMAATSCHAPPIJ EUGÈNE HUYGHEBAERT NV bevindt zich op het adres: Molenweide 4 2800 Mechelen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 201 to 500 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 879,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 314,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Agriculture & Livestock. Producten gemaakt in FLHANDELSMAATSCHAPPIJ EUGÈNE HUYGHEBAERT NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLHANDELSMAATSCHAPPIJ EUGÈNE HUYGHEBAERT NV is Diversen Detailhandel, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLHANDELSMAATSCHAPPIJ EUGÈNE HUYGHEBAERT NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLHANDELSMAATSCHAPPIJ EUGÈNE HUYGHEBAERT NV, openstaande posities, locatie van FLHANDELSMAATSCHAPPIJ EUGÈNE HUYGHEBAERT NV op de kaart.

FLHANDELSMAATSCHAPPIJ EUGÈNE HUYGHEBAERT NV is a company, that was registered 2009 in Mechelen region, Belgium. Full name of company is FLHANDELSMAATSCHAPPIJ EUGÈNE HUYGHEBAERT NV, company assigned to the tax number BE03332946777. The company FLHANDELSMAATSCHAPPIJ EUGÈNE HUYGHEBAERT NV is located at the address: Molenweide 4 2800 Mechelen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 201 to 500 employees work in this company. Capital - 879,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 314,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Agriculture & Livestock. Products created in FLHANDELSMAATSCHAPPIJ EUGÈNE HUYGHEBAERT NV were not found.
The main activity of FLHANDELSMAATSCHAPPIJ EUGÈNE HUYGHEBAERT NV is Miscellaneous Retail, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FLHANDELSMAATSCHAPPIJ EUGÈNE HUYGHEBAERT NV is not available. You also can look at reviews of FLHANDELSMAATSCHAPPIJ EUGÈNE HUYGHEBAERT NV, open positions, location of FLHANDELSMAATSCHAPPIJ EUGÈNE HUYGHEBAERT NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLHANDELSMAATSCHAPPIJ EUGÈNE HUYGHEBAERT NV, Mechelen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLHANDELSMAATSCHAPPIJ EUGÈNE HUYGHEBAERT NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLHANDELSMAATSCHAPPIJ EUGÈNE HUYGHEBAERT NV, Mechelen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLHANDELSMAATSCHAPPIJ EUGÈNE HUYGHEBAERT NV, employees, financial statistics.