Ateliers Philippe Jowa S.A.

Particuliere bedrijvenWatervervoer • Ateliers Philippe Jowa S.A.
Private companiesWater Transportation • Ateliers Philippe Jowa S.A.

Contactgegevens Ateliers Philippe Jowa S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ateliers Philippe Jowa S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ateliers Philippe Jowa S.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Werihet 17 4670 Blégny, België

Telefoon (phone): 4 (+32-4) 4 (+32-4)

Fax (fax): 4 (+32-4) 4 (+32-4)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ateliers Philippe Jowa S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ateliers Philippe Jowa S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ateliers Philippe Jowa S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ateliers Philippe Jowa S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ateliers Philippe Jowa S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ateliers Philippe Jowa S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ateliers Philippe Jowa S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ateliers Philippe Jowa S.A.
Products information Ateliers Philippe Jowa S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE08376495361
Ondernemingsnummer: 8694824218
Hoofdstad (capital): 314,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 366,000 EUR
Werknemers (employees): 6 to 15
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Steel construction

Product categorie (product category): Steel Construction

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ateliers Philippe Jowa S.A.
(Get full report from official database of BE for Ateliers Philippe Jowa S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ateliers Philippe Jowa S.A.
Addition kinds of activities for Ateliers Philippe Jowa S.A.

109904. Zeldzame aardappelmijnen | Rare-earth ores mining
30520204. Stofzuigerslang, kunststof | Vacuum cleaner hose, plastic
37140110. Filters: olie, brandstof en lucht, motorvoertuig | Filters: oil, fuel, and air, motor vehicle
51360604. Werkkleding, mannen en jongens ' | Work clothing, men's and boys'
73890211. Riool inspectiedienst | Sewer inspection service
87420105. Management engineering | Management engineering

Werken bij Ateliers Philippe Jowa S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ateliers Philippe Jowa S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ateliers Philippe Jowa S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ateliers Philippe Jowa S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Vrachtwagenmecanicien (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een transportbedrijf in Ertvelde zijn we op zoek naar een vrachtwagenmechanieker! Dit bedrijf is een familiale onderneming met 180 werknemers en gespecialiseerd in transport van vloeistoffen in tankwagens, stockage en cleaning. Samen met zusterbedrijven sturen ze dagelijks een 120-tal vrachtwagens de baan op. Voor het onderhoud van al deze vrachtwagen hebben ze een interne werkplaats waar een vijftal mechaniekers werken. Hier zijn ze nog op zoek naar versterking. Je staat in voor het onderhoud en voor de herstellingen aan de vrachtwagens (o.a. remmen, banden, motoren, verlichting, maar ook grote reparaties zoals koppeling vervangen,..) Je doet de opbouw van nieuwe trekkers Je doet aanpassingen aan bestaand materiaal om conform te zijn met de nieuwe eisen Je maakt vrachtwagens klaar voor keuring Je voert diagnoses uit Je lost technische, elektrische en elektronische problemen op Je werkt met de merken: DAF en MAN

  • Administratief en Logistiek Bediende 80% te Beerse m/v (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Dagelijks beheer van Labkasten via kanbankaartjes systeem Aanmaken van bestellingen in het computersysteem Ontvangen, uitpakken, verdelen en stockeren van goederen Ophalen afval (glas, solventen, divers) en aanvullen van het leeggoed Verdelen persoonlijke pakketten voor eindgebruikers Proper en netjes laten van de afzetplaats Medium (uitpakken, registreren, opslaan) Certificatenbeheer Etiketteren van grondstoffen Inschrijven van data in logboeken RVS materiaal voorbereiden Diverse administratieve taken Diverse labo-ondersteunende taken Controleren van vervaldata van grondstoffen/mobiele fasen Bestellingen beheren op vraag van eindgebruikers

  • Handlanger bouw (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: Liantis talent services

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij op zoek naar een job in de bouw? Hou je van zwaar en bruut werk? Dan is deze job iets voor jou! Onze klant, gelegen in Zoersel, is het grootste sleuvenhakbedrijf van België. Ze staan in voor het voorbereidend werk voor alle elektriciteit en sanitaire installaties. Voor hen zijn we op zoek naar een handlanger. Je staat in voor het slijpen en hakken van sleuven. Deze sleuven worden, in een latere fase, benut voor het plaatsen van leidingen en kabels voor elektriciteit en sanitair. De elektricien of loodgieter tekent alles af en jij bent verantwoordelijk om deze sleuven correct te slijpen. Je krijgt een goede begeleiding op de werkvloer en je kan steeds rekenen op een collega. Het is een job waar heel wat stof bij te pas komt. Alle machines zijn uitgerust en er is stofafzuiging en een stofmasker voorzien. Je zal vooral meehelpen aan grotere projecten zoals appartementsbouw en woonerven.

  • Grondwerker (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze partner is Vivaldis Construct op zoek naar een grondwerker (m/v). Je staat met de ploeg mee in voor de nodige grondwerken; sleuven graven, kleine metselwerken, rioleringen aanleggen en huisaansluitingen uitvoeren, voorbereidende graafwerken uitvoeren. Je zorgt er ook voor dat je de werf in alle veiligheid betreedt alsook de nodige veiligheidsvoorschriften opvolgt en uitvoert. Interesse in deze mooie functie? Bel ons op 055 20 82 94 of mail je cv door naar [email protected].

  • Verko(o)p(st)er interieurzaak m/v (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: SKILLFLEX

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een gevestigde waarde in de verkoop van interieur- en decoratie materialen voor particuliere en professionele klanten. Om de verdere groei in het bedrijf en de ondersteuning van hun filiaal te garanderen zijn ze op zoek naar een verkoopsmedewerker. Als verkoper ben je verantwoordelijk voor een uitgebreid takenpakket: Je bent het aanspreekpunt voor klanten en stapt (vrijblijvend) naar klanten toe. Op basis van behoeften adviseer je klanten en bied je verschillende technische en decoratieve oplossingen. Het is aan jou om klanten op ideeën te brengen en ervoor te zorgen dat ze met een goed gevoel naar huis gaan. Je bewaakt de orde en netheid in de winkel en verzorgt de etalages en showroom. Klanten moeten te allen tijden beschikking hebben over de vooropgestelde producten. Je vult de stock aan en doet bestellingen.

  • Zaalmedewerker (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant, een klassevol familiaal restaurant, is op zoek naar een zaalmedewerker (M/V). Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in het restaurant. Je ontvangt de klanten, neemt bestellingen op en serveert hen met een glimlach.

  • Diagnosetechnieker (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Preventief onderhouden van het machinepark Storingen verhelpen en proactief meedenken voer langetermijnoplossingen Opstarten van nieuwe machines en installaties het opmaken van onderhoudsinstructies en het begeleiden van operatoren Veiligheidsvoorschriften bewaken en de correcte nalevering ervan opvolgen Uitgevoerde interventies correct rapporteren

  • Productieplanner (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de planning van de productie. Je plant de banen in. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klant. Je stelt diagnose en zorgt dan voor een gerichte oplossing. Je communiceert goed met de Q controller. Je zorgt voor een goede voorraad van alle producten en dat alles goed op zijn plaats terecht komt.

  • HUISHOUDHULP REGIO SCHOTEN (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp poetst en/ of strijkt u bij verscheidene particulieren. U kan zich makkelijk verplaatsen met openbaar vervoer of auto en bent flexibel bij voorgestelde opdrachten en/of vervangingen die Tempo-Team u aanbiedt. U kan parttime of fulltime werken (tussen 15u/week en 38u/week). U bent stipt, eerlijk en klantvriendelijk. Ervaring in de sector is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. U hebt kennis van huishoudelijke schoonmaakproducten. U kan vlot communiceren in het Nederlands.

  • STUDENT Grafisch vormgever (VLIMMEREN)

    Regio: VLIMMEREN

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het aankopen van kunst en antiek. Hij is op zoek naar een student die hem 1 dagen in de week (uitgezonderd weekend) kan bijstaan bij het bewerken van afbeeldingen en daarnaast wat administratieve taken wil uitvoeren. Bvb (facturen klasseren etc) Ben jij een persoon met passie voor ontwerpen en afbeeldingen bewerken, foto's trekken etc? Werken met Indesign, Photoshop is natuurlijk mooi meegenomen. Je kon hier gisteren al beginnen Je bent zo nauwkeurig dat een hartchirurg er jaloers van wordt Je weet wat leeft en bent helemaal mee met de nieuwste trends Je stort je helemaal op projecten en dat enthousiasme werkt aanstekelijk

  • Drukafwerker (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een grafisch bedrijf in regio Tielt zijn wij op zoek naar geen gemotiveerde afwerker voor in de drukkerij! Als drukafwerker stel je de snij- en vulmachine in en bedien je beide machines zonder probleem. Daarnaast sta je in voor het snijden, vouwen, klaarzetten van bestellingen en wikkelen van palletten. Je beheerst het Nederlands en je hebt een achtergrond in de grafische sector.

  • Freelance adviseurs gezocht (Regio Ieper - Poperinge - Wervik) (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: Fair Price Consulting

    Type: Zelfstandige activiteit

    We hebben nieuwe vacatures! Ben jij een mondig persoon en ben je vlot in omgang? Dan is deze vacture misschien iets voor jou! Bij FAIR PRICE CONSULTING zijn we weer op zoek naar gemotiveerde vertegenwoordigers die op zelfstandige basis wensen te werken om ons Vlaamstalig team te versterken: België is een land van véél ondernemers. Deze ondernemers zijn divers en uniek, maar hebben allemaal één ding gemeen: ZE WILLEN ALLEMAAL DE BESTE PRIJS VOOR HUN ENERGIE EN TELEFONIE! FAIR PRICE CONSULTING presenteert deze ondernemers steeds de beste tarieven op de markt. Kun je mensen makkelijk overtuigen met jouw enthousiasme en wil je jezelf graag ontwikkelen in een professionele werkomgeving? Dan daagt FAIR PRICE CONSULTING je uit om de Vlaamse ondernemers van voordelige prijzen te voorzien! NIEUW! Extra domoticadiensten en webdesign toegevoegd aan ons aanbod!

Zoek naar antwoorden van Ateliers Philippe Jowa S.A. in sociale netwerken
Look for responds of Ateliers Philippe Jowa S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ateliers Philippe Jowa S.A.. Laat een reactie achter voor Ateliers Philippe Jowa S.A.. Ateliers Philippe Jowa S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ateliers Philippe Jowa S.A.. Leave a respond for Ateliers Philippe Jowa S.A.. Ateliers Philippe Jowa S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ateliers Philippe Jowa S.A. op de google maps. Adres en contacten Ateliers Philippe Jowa S.A.
Location of Ateliers Philippe Jowa S.A. on the google maps. Address and contacts of Ateliers Philippe Jowa S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Ateliers Philippe Jowa S.A. Ateliers Philippe Jowa S.A.: Amma Assis et Formation | Arts Del Lucia BVBA | Marie-Christine | G. DIRKX | Cedric Cordemans

Other related companies as Ateliers Philippe Jowa S.A.: Amma Assis et Formation | Arts Del Lucia BVBA | Marie-Christine | G. DIRKX | Cedric Cordemans

Ateliers Philippe Jowa S.A. is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Ateliers Philippe Jowa S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08376495361. Het bedrijf Ateliers Philippe Jowa S.A. bevindt zich op het adres: Rue Werihet 17 4670 Blégny. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 6 to 15 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 314,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 366,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Steel Construction. Lijst met producten zijn Steel construction.
De hoofdactiviteit van Ateliers Philippe Jowa S.A. is Watervervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ateliers Philippe Jowa S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ateliers Philippe Jowa S.A., openstaande posities, locatie van Ateliers Philippe Jowa S.A. op de kaart.

Ateliers Philippe Jowa S.A. is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is Ateliers Philippe Jowa S.A., company assigned to the tax number BE08376495361. The company Ateliers Philippe Jowa S.A. is located at the address: Rue Werihet 17 4670 Blégny. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 6 to 15 employees work in this company. Capital - 314,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 366,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Steel Construction. List of products are Steel construction.
The main activity of Ateliers Philippe Jowa S.A. is Water Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Ateliers Philippe Jowa S.A. is not available. You also can look at reviews of Ateliers Philippe Jowa S.A., open positions, location of Ateliers Philippe Jowa S.A. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ateliers Philippe Jowa S.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ateliers Philippe Jowa S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ateliers Philippe Jowa S.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ateliers Philippe Jowa S.A., employees, financial statistics.