CAR REPAIR SERVICE

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • CAR REPAIR SERVICE
Private companiesBusiness Services • CAR REPAIR SERVICE

Contactgegevens CAR REPAIR SERVICE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CAR REPAIR SERVICE: address, phone, fax, email, website, opening hours

CAR REPAIR SERVICE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): INDUSTRIEWEG 27; 3290; DIEST, België

Telefoon (phone): 13314978 (+32-13314978) 13314978 (+32-13314978)

Fax (fax): +32 (53) 178-96-10 +32 (53) 178-96-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CAR REPAIR SERVICE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CAR REPAIR SERVICE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CAR REPAIR SERVICE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CAR REPAIR SERVICE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CAR REPAIR SERVICE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CAR REPAIR SERVICE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CAR REPAIR SERVICE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CAR REPAIR SERVICE
Products information CAR REPAIR SERVICE

BTW identificatienummer (tax): BE01439178466
Ondernemingsnummer: 9041442871
Hoofdstad (capital): 634,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 546,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Facilités: Magasin.. Produits & Services: Accessoires de Carrosserie.

Product categorie (product category): Stations-service and carburants. Pièces and accessoires de véhicules automobiles Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CAR REPAIR SERVICE
(Get full report from official database of BE for CAR REPAIR SERVICE)

Aanvulling soorten activiteiten voor CAR REPAIR SERVICE
Addition kinds of activities for CAR REPAIR SERVICE

284202. Polijstenpreparaten en aanverwante producten | Polishing preparations and related products
17999913. Glasvezelwerk | Fiberglass work
50399901. Luchtkanalen, plaatmetaal | Air ducts, sheet metal
80499902. audioloog | Audiologist
92210204. Sheriffs 'kantoor | Sheriffs' office

Werken bij CAR REPAIR SERVICE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CAR REPAIR SERVICE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CAR REPAIR SERVICE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CAR REPAIR SERVICE. Looking for open vacancies in other companies

  • Arts - Expert medische kwaliteit (A3) (GENT) (m/v/x) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SELOR

    Type: Examen openbaar bestuur (SELOR)

    Selor zoekt meerdere artsen - experts medische kwaliteit (m/v/x) voor Medex. Je voert medische onderzoeken uit om de arbeidsongeschiktheid na arbeidsongevallen of ziektes vast te stellen. Je geeft een deskundig advies aan de vragende instanties en verdedigt de beslissingen indien nodig. De vacatures zijn voor Antwerpen/Leuven, Brussel en Gent. Naargelang de behoeften, moet je soms in een ander medisch centrum werken dan het centrum waarbij je initieel geaffecteerd bent.

  • Schoonmaker m/v (Vaste voormiddagploeg 5u-13u) (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een gemotiveerde schoonmaker / schoonmaakster. Je staat in voor het poetsen van de kantoren, toiletten en ook deels de productieruimte.

  • Productieoperator (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: SAFETEC INTERIM KONTICH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    je taken bestaan uit: het besturen van een modern computergestuurd machinepark je zorgt voor correcte uitvoering van technische richtlijnen je controleerd in samenspraak met de verantwoordelijke de kwaliteit van het product

  • Polyvalent Tig lasser (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio Poperinge zoeken wij een polyvalent TIG LASSER Functie: - Je staat in voor het lassen van constructies op verplaatsing - Je staat in voor het plaatsen van constructies onder leiding van de projectleider - Je werkt klantgericht, want klanten kunnen een bezoek brengen bij jou ter plaatse - In team worden de stukken die in het atelier vervaardigd werden, door jou op de werf gemonteerd

  • Monteur (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant uit regio Dendermonde zoekt een nieuwe kracht om het team aan te vullen. Als Monteur zal je de volgende taken uitoefenen: je kan planlezen lassen een meerwaarde je bent veelzijdig en vertrouwd met diverse montage technieken (ramen deuren trappen leuningen)

  • ADJUNCT-WINKELMANAGER/FILIAALLEIDER (M/V) - VOLTIJDS - MOL (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Mol zijn wij op zoek naar een adjunct-winkelmanager. Jouw taken zijn: Als kandidaat adjunct leer je alle taken en maak je grondig kennis met elke afdeling in de winkel. Na een uitgebreide en afwisselende stage neem je stap voor stap meer verantwoordelijkheden en werk je jezelf op tot adjunct en vervangend zaakvoerder. Je wordt de rechterhand van de zaakvoerder en je bent een sterke schakel tussen inkoop- en verkoopverantwoordelijken. Wanneer je bovengenoemde stage hebt afgewerkt, kan je jou kandidaat stellen als filiaalleider. Je komt ook in aanmerking als filiaalleider als je een gelijkaardig parcours hebt afgelegd in een ander bedrijf of elders een leidinggevende functie hebt bekleed.

  • Houtbewerker/Interieurbouwer CNC (HULSHOUT)

    Regio: HULSHOUT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een passie voor interieurbouw; Ben je graag creatief en actief bezig; Heb je kennis van en ervaring met verschillende materialen en ben je een echte team speler; Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je wordt ingeschakeld in het atelier: Interieurplannen lezen voor binnendeuren en meubels; Programmeren en uitvoeren van zaag-en maatwerkopdrachten met onze CNC-gestuurde opdeelzaag, afplakmachine en freesmachine; Uitvoeren van kwaliteitscontroles. Je gaat mee op verplaatsing: Je vertrekt vanuit het bedrijf voor projecten over gans België. Je bent flexibel om, indien je op verplaatsing werkt, te vertrekken om 06h00.

  • Student schoonmaak (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Student schoonmaak gezocht voor een bedrijf in Antwerpen. Opdracht loopt van 07/09-21/9

  • Studentenjob zondag 18+ (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Studentenjob

    We bieden je verschillende jobs aan binnen een gezellige supermarkt. We zoeken cijfermatige studenten die goed met de kassa kunnen werken. We hebben ook andere afdelingen zoals de bakkerij, slagerij, charuterie, zuivel, traiteur,.. Kortom voor elk wat wils.

  • Jobstudent (m/v) Lochristi (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: LANDELIJKE KINDEROPVANG - Ons

    Type: Studentenjob

    Samen met het bestaande team van kinderbegeleiders in de buitenschoolse kinderopvang zorg je voor een aangename en speelse vakantie voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Je begeleidt de kinderen op een creatieve en verantwoorde manier in hun vrij spel. Je zorgt voor voorbereiding en uitvoering van een speels en gevarieerd activiteitenprogramma, aangepast aan de leeftijd. Je staat in voor een vriendelijke en vlotte communicatie met ouders en contactpersonen. De opvang is open tussen 7u en 18u30, niet in het weekend.

  • Architecte Conception expérimenté(e) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: FAST FORWARD ARCHITECTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ce que nous recherchons avant tout, un(e) chouette collègue vous faites partie de la cellule initiation et conception du projet. Cette cellule initialise les projets, travaille sur des concours, définit les budgets, élabore des plans jusqu’au et y compris le permis d’urbanisme quelqu'un qui souhaite donner forme aux écoles, hôpitaux et autres bâtiments publics mais aussi au projets haut de gamme vous travaillez à différentes échelles et envergures (allant de 1,5MIO à 40MIO EUR) vous élaborez des masterplans et des plans de maintenance pour les bâtiments et sites publics, tant en termes de timing, de budgétisation, de phasage, de mesure, de conception et de programme de construction en collaboration avec le maître d’ouvrage un concepteur avec une vision « Fast Forward » de l'architecture, à savoir, ayant une attention pour l'intégration du projet dans le contexte, la qualité spatiale des intérieurs, l’incidence lumineuse, le vieillissement des façades et la robustesse des intérieurs, et ayant une attention pour le dialogue avec le maître d’ouvrage vous rédigez les rapports des réunions avec le maître d’ouvrage vous aidez à la visualisation des concepts en 3D vous êtes responsable pour l’élaboration du matériel de présentation un concepteur qui peut également ajouter une dimension architecturale aux rénovations

  • Stagiair(e) | Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: G4S

    Type: Leercontract

    G4S is de wereldleider in geïntegreerde beveiliging, gespecialiseerd in securitydiensten en aanverwante services op zes continenten. De groep is actief in ongeveer 90 landen en is de grootste werkgever genoteerd op de London Stock Exchange, met meer dan 570.000 medewerkers, en met een secundaire notering in Kopenhagen. G4S is marktleider in België en stelt er meer dan 6000 mensen tewerk. Voor onze administratieve zetel te Vilvoorde zijn we op zoek naar stagiaires. We bieden de mogelijkheid aan studenten om hun kennis om te zetten in de parktijk en samen werken we graag een traject uit op basis van jouw verwachtingen en interesses. Dien je een project uit te werken rond een specifiek topic of wil je allround ervaring op doen binnen jouw domein, we bekijken het graag samen met jou. Afhankelijk van jouw studierichting kunnen we een stageplaats aanbieden op de dienst : - Engineering - Marketing - HR Recruitment & Development - Payroll - Administration - ...

Zoek naar antwoorden van CAR REPAIR SERVICE in sociale netwerken
Look for responds of CAR REPAIR SERVICE in social networks

Lees alle opmerkingen voor CAR REPAIR SERVICE. Laat een reactie achter voor CAR REPAIR SERVICE. CAR REPAIR SERVICE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CAR REPAIR SERVICE. Leave a respond for CAR REPAIR SERVICE. CAR REPAIR SERVICE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CAR REPAIR SERVICE op de google maps. Adres en contacten CAR REPAIR SERVICE
Location of CAR REPAIR SERVICE on the google maps. Address and contacts of CAR REPAIR SERVICE

Andere gerelateerde bedrijven als come CAR REPAIR SERVICE CAR REPAIR SERVICE: LUC SOENENS | Jackie-Sport | Hopje Springkastelenfabriek | R.V. Carrosserie SA | MINOR

Other related companies as CAR REPAIR SERVICE: LUC SOENENS | Jackie-Sport | Hopje Springkastelenfabriek | R.V. Carrosserie SA | MINOR

CAR REPAIR SERVICE is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CAR REPAIR SERVICE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01439178466. Het bedrijf CAR REPAIR SERVICE bevindt zich op het adres: INDUSTRIEWEG 27; 3290; DIEST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 634,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 546,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Stations-service and carburants. Pièces and accessoires de véhicules automobiles Gr. Lijst met producten zijn Facilités: Magasin.. Produits & Services: Accessoires de Carrosserie..
De hoofdactiviteit van CAR REPAIR SERVICE is Bedrijfsdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CAR REPAIR SERVICE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CAR REPAIR SERVICE, openstaande posities, locatie van CAR REPAIR SERVICE op de kaart.

CAR REPAIR SERVICE is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is CAR REPAIR SERVICE, company assigned to the tax number BE01439178466. The company CAR REPAIR SERVICE is located at the address: INDUSTRIEWEG 27; 3290; DIEST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 634,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 546,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Stations-service and carburants. Pièces and accessoires de véhicules automobiles Gr. List of products are Facilités: Magasin.. Produits & Services: Accessoires de Carrosserie..
The main activity of CAR REPAIR SERVICE is Business Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of CAR REPAIR SERVICE is not available. You also can look at reviews of CAR REPAIR SERVICE, open positions, location of CAR REPAIR SERVICE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CAR REPAIR SERVICE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CAR REPAIR SERVICE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CAR REPAIR SERVICE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CAR REPAIR SERVICE, employees, financial statistics.