TREND-RENT

Contactgegevens TREND-RENT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TREND-RENT: address, phone, fax, email, website, opening hours

TREND-RENT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NATI?NLAAN 68; 8300; KNOKKE-HEIST, België

Telefoon (phone): 50608759 (+32-50608759) 50608759 (+32-50608759)

Fax (fax): +32 (3) 410-94-11 +32 (3) 410-94-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TREND-RENT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TREND-RENT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TREND-RENT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TREND-RENT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TREND-RENT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TREND-RENT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TREND-RENT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TREND-RENT
Products information TREND-RENT

BTW identificatienummer (tax): BE08305084228
Ondernemingsnummer: 7388549804
Hoofdstad (capital): 553,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 283,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Facilités: Magasin.. Services: Carrosserie. Types de Véhicules: Voitures.. Type de Véhicule: Remorques.

Product categorie (product category): Stations-service and carburants. Location de véhicules sauf voitures. Entretien and réparations de voitures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TREND-RENT
(Get full report from official database of BE for TREND-RENT)

Aanvulling soorten activiteiten voor TREND-RENT
Addition kinds of activities for TREND-RENT

4231. Trucking terminal faciliteiten | Trucking terminal facilities
249304. Isolatie- en dakmateriaal, gereconstitueerd hout | Insulation and roofing material, reconstituted wood
17410000. Metselwerk en ander steenwerk | Masonry and other stonework
22210500. Glas- en glasvezel breedgeweven stoffen | Glass and fiberglass broadwoven fabrics
34430208. Warmtewisselaars, plaat type | Heat exchangers, plate type
35470101. Billet molens | Billet mills
36630103. Carrier apparatuur, radio communicatie | Carrier equipment, radio communications
51469904. Seafoods | Seafoods
59830000. Brandstof olie dealers | Fuel oil dealers
80110100. Interne geneeskunde beoefenaars | Internal medicine practitioners

Werken bij TREND-RENT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TREND-RENT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TREND-RENT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TREND-RENT. Looking for open vacancies in other companies

  • R&D/ LABO ONDERZOEKER (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een research scientist voor onderzoek op 'thermoplastic textiles. De focus ligt hier op het ontwikkelen van innovatieve textielproducten op basis van biopolymeren, gerecycleerde polymeren, gefunctionaliseerd textiel, composieten en 3D geprinte materialen. Deze functie is ter vervanging. De duurtijd is +- 1 jaar maar kan zeker verlengd worden afhankelijk van de lopende projecten. functieomschrijving: Je voert nationale en internationale onderzoeksprojecten uit onder leiding van de R&D manager. Je ontwikkelt nieuwe technologieën en analysemethoden met betrekking tot polymeerverwerking en composietproductie. Tijdens de projectuitvoering ondersteun je de laboranten in het analyseren, interpreteren van de proefresultaten. Je bouwt mee aan de ontwikkelingen in de sector. Je neemt deel aan de verspreiding en valorisatie van onderzoeksresultaten. je begeleidt ook industriële bedrijfsprojecten.

  • Medewerker Inpak 3 ploegen (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met je collega's sta je in voor het inpakken en verpakken van de geproduceerde producten. Op termijn zal je ook regelmatig kwaliteitscontroles uitvoeren. Je precisie en oog voor detail vertalen zich rechtstreeks in de kwaliteit van het eindproduct.

  • Hulpmecanicien (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KU Leuven

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Samen met een collega van de Werkplaats HVAC en Sanitair zorg je mee voor de optimale werking van HVAC-installaties in de gebouwen van de KU Leuven. Je biedt ondersteuning bij het mechanisch onderhoud aan HVAC-installaties. Dat houdt in: filters vervangen ventilatiegroepen reinigen lagers smeren riemen en lagers vervangen Je biedt ondersteuning bij het mechanisch accidenteel onderhoud aan HVAC-installaties. Bedrijfsprofiel: Bij de Technische Diensten beheren meer dan 400 collega's het patrimonium van KU Leuven. We verzorgen het onderhoud van honderden gebouwen en werken mee aan de ontwikkeling van nieuwe sites. Zo werken we een dag in een historische bibliotheek en de volgende in een hypermodern labo. De Facilitaire Diensten (afdeling van de Technische Diensten) garanderen een kwaliteitsvolle, competitieve en professionele ondersteunende dienstverlening zowel op technisch vlak als op logistiek vlak, ter ondersteuning van de kerntaken van de universiteit.

  • Shopmanager fashion m/v 38u (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een gedreven verkoper/verkoopster? Ben je een geboren people manager en leider en wil je je leidinggevende vaardigheden verder ontwikkelen? Heb je een passie voor fashion? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken. Voor onze klant, een op en top Belgisch modebedrijf, zijn we op zoek naar een Shopmanager 38u om het team te Zottegem te versterken. Als Shopmanager ben je de sturende en motiverende leider in je winkel. Je garandeert de klant een warm welkom en een uitmuntende service. Tegelijk verfijn je de inspirerende uitstraling van de winkel. Met originele visual merchandising-ideeën geef je iedere klant een thuisgevoel dat hij altijd opnieuw wil beleven. Dát is meteen jouw grootste voldoening die je de drive geeft om nog verder te gaan. Doe de winkelomzet stijgen en hou het personeelsbudget onder controle. Analyseer de cijfers, ontwikkel de juiste actiepunten en bepaal dé prioriteiten: organiseer je team en help jouw collega's (pro)actief om de salesdoelstellingen te realiseren. Ontpop je tot een échte people manager die medewerkers gemotiveerd inplant en (administratief) opvolgt. In een aangename werksfeer geef je hen opleiding, coaching en begeleiding zodat hun salesvaardigheden nog verbeteren.

  • Orderpicker (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ASAP LOMMEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een grote logistieke speler, zijn we op zoek naar orderpickers. Je zal mee instaan in het verzendklaar maken van de binnenkomende bestellingen. Het is belangrijk dat je ervaring hebt als orderpicker of als heftruckchauffeur.

  • Huishoudhulp M/V - regio Hasselt (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Je staat in voor het schoonmaken van particuliere woningen. Af en toe kunnen er andere taken bijkomen zoals wassen en strijken. Met uitzondering kan de klant jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden.

  • Huishoudhulpen dienstenchequebaan (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: DCB PALLIETER

    Type: Dienstenchequebaan

    Het bieden van huishoudhulp bij verschillende gezinnen in de regio van Borgloon.

  • Verkoper/Verkoopster - flexijob/jobstudent (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Studentenjob

    Voor een gekend kippenkraam regio Menen zijn we op zoek naar een verkoper/verkoopster die kan meehelpen in het kraam, maar ook wil meegaan naar evenementen/feesten. Je zult in de truck op de markt bestellingen klaarmaken en mensen bedienen,... Voor evenementen zal je ook bestellingen klaarmaken en die opdienen. Je zal betalingen ontvangen en je werkplaats proper houden. We zijn op zoek naar een Nederlandstalig persoon (met kennis Frans). We zoeken meerdere personen om mee te helpen: - Maandagnamiddag van 13:30 tot 17:30 voor in de truck - Donderdagvoormiddag voor aan de afwas en als hulp in de keuken - Zaterdagvoormiddag om de maaltijden voor te breiden en de afwas te doen - Zaterdagvoormiddag van 7u tot 13u30 voor de verkoop in de truck in Poperinge - Zondagvoormiddag van 7u tot 13:30 voor de truck in Rekkem (goede kennis Frans vereist) Dit mag zowel als student als flexi-job zijn.

  • Hoofdmonteur /X) (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Je voelt je als een vis in het water in een technische omgeving Je werkt mee aan allerlei constructies voor de bouw en industriebouw Je bent en echte teamspeler Je kan zelfstandig duidelijk omschreven opdrachten uitvoeren Je bent bereid om bij te leren en interne opleidingen te volgen Je past technische en veiligheidsregels consequent toe Je beoogt binnen een afgesproken tijd een opdracht uit te voeren, bij problemen overleg je tijdig met je collega’s of teamleader Je draagt zorg voor materiaal en machines en prefereert kwaliteit boven kwantiteit Bedrijfsprofiel: Onze klant, actief in het mechanisch onderhoud in de industrie, is op zoek naar een Leidinggevende Monteur

  • Thuisverpleegkundige regio Ravels-Turnhout (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: THUISVERPLEGING ELS WYNANTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Thuisverpleging SANA is op zoek naar een verpleegkundige in hoofdberoep om ons tof team te vervoegen. Aantal werkdagen zijn bespreekbaar.

  • Kinesitherapeut (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: ANNELEEN DRIESEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gezocht gemotiveerde collega Kinesitherapeut M/V op zelfstandige basis voor Praktijk te Achel.

  • horecamedewerk(st)er (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: LA BRASSERIE

    Type: Flexijob

    flexijob allround medewerker gezocht voor bar,zaal,keuken,enkel op dinsdag drankjes en maaltijden bedienen aan klanten,afrekenen,afruimen zaal/terras,voorraadbeheer bar,vaat

Zoek naar antwoorden van TREND-RENT in sociale netwerken
Look for responds of TREND-RENT in social networks

Lees alle opmerkingen voor TREND-RENT. Laat een reactie achter voor TREND-RENT. TREND-RENT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TREND-RENT. Leave a respond for TREND-RENT. TREND-RENT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TREND-RENT op de google maps. Adres en contacten TREND-RENT
Location of TREND-RENT on the google maps. Address and contacts of TREND-RENT

Andere gerelateerde bedrijven als come TREND-RENT TREND-RENT: Ectors Diane | T.C. KOKSIJDE | BANCONTACT-MISTER CASH | FA. MARCLAUDE | S. MALENGREAU

Other related companies as TREND-RENT: Ectors Diane | T.C. KOKSIJDE | BANCONTACT-MISTER CASH | FA. MARCLAUDE | S. MALENGREAU

TREND-RENT is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TREND-RENT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08305084228. Het bedrijf TREND-RENT bevindt zich op het adres: NATI?NLAAN 68; 8300; KNOKKE-HEIST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 553,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 283,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Stations-service and carburants. Location de véhicules sauf voitures. Entretien and réparations de voitures. Lijst met producten zijn Facilités: Magasin.. Services: Carrosserie. Types de Véhicules: Voitures.. Type de Véhicule: Remorques..
De hoofdactiviteit van TREND-RENT is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TREND-RENT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TREND-RENT, openstaande posities, locatie van TREND-RENT op de kaart.

TREND-RENT is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is TREND-RENT, company assigned to the tax number BE08305084228. The company TREND-RENT is located at the address: NATI?NLAAN 68; 8300; KNOKKE-HEIST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 553,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 283,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Stations-service and carburants. Location de véhicules sauf voitures. Entretien and réparations de voitures. List of products are Facilités: Magasin.. Services: Carrosserie. Types de Véhicules: Voitures.. Type de Véhicule: Remorques..
The main activity of TREND-RENT is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of TREND-RENT is not available. You also can look at reviews of TREND-RENT, open positions, location of TREND-RENT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TREND-RENT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TREND-RENT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TREND-RENT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TREND-RENT, employees, financial statistics.