COLLART

Contactgegevens COLLART: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COLLART: address, phone, fax, email, website, opening hours

COLLART

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE HAMOIR 78; 7100; LA LOUVIERE, België

Telefoon (phone): 64222202 (+32-64222202) 64222202 (+32-64222202)

Fax (fax): +32 (53) 909-28-60 +32 (53) 909-28-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COLLART: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COLLART"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COLLART"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COLLART, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COLLART. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COLLART, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COLLART. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COLLART
Products information COLLART

BTW identificatienummer (tax): BE05461822509
Ondernemingsnummer: 2594116210
Hoofdstad (capital): 309,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 687,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Facilités: Magasin.. Services: Dépannage & Remorquage.. Services: Remorquage d'Epaves.. Type de Véhicule: Voiture,Camionnette.

Product categorie (product category): Stations-service and carburants. Location de voitures. Récupération de matières métalliques recyclables and démolisseurs de voitures. Entretien et réparations de véhicules à domicile

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COLLART
(Get full report from official database of BE for COLLART)

Aanvulling soorten activiteiten voor COLLART
Addition kinds of activities for COLLART

3442. Metalen deuren, sash, en trim | Metal doors, sash, and trim
375102. Fietsen en aanverwante onderdelen | Bicycles and related parts
02539900. Kalkoenen en Kalkoen eieren, Nect | Turkeys and turkey eggs, nec
20910104. Chowder, clam: verpakt in blikjes, potten, enz. | Chowder, clam: packaged in cans, jars, etc.
22111301. Kruiden, katoen | Crepes, cotton
36710101. Reproductie van beeldbuis | Picture tube reprocessing
50510206. Ferroalliages | Ferroalloys
51120101. Markeringsapparaten | Marking devices
51720202. Diesel brandstof | Diesel fuel
96410000. Regulering van de landbouwmarketing | Regulation of agricultural marketing

Werken bij COLLART: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COLLART: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COLLART. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COLLART. Looking for open vacancies in other companies

  • Schoonmaker met poetsmachine m/v (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het reinigen van de toonzaal aan de hand van een poetsmachine. Daarnaast sta je ook in voor het schoonmaken van het sanitair. Je wil een tijdelijke opdracht werken van 1 week

  • Management Assistant (ETTERBEEK)

    Regio: ETTERBEEK

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote bank in Etterbeek is Tempo Team op zoek naar een Management Assistant

  • Arbeider in voedingssector (BEKEGEM)

    Regio: BEKEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Oostende

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf in Bekegem zijn wij op zoek naar een productiemedewerker (m/v). Functie: - Je werkt op maandag en dinsdag (van 6u30 tot 15u30) - Je staat in voor het ontveren van ganzen - Je staat daarnaast ook in voor het versnijden en schoonmaken van de ganzen (maandag: eenden plukken - dinsdag: versnijden van eenden) - Je bent gemotiveerd en spreekt goed Nederlands of Frans

  • cnc frezer (m/v) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    CNC Frezers starten onmiddellijk in 2 ploegen. Programmeren zelf moeten ze niet doen. Zij leggen de stukken in de machine, programma oproepen en de juiste afmetingen ingeven. Een te hoog profiel zal ons werk misschien te eentonig vinden.

  • Conventioneel Draaier/Frezer (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor de voorbereiding instelling en bediening van de conventionele draaibank. U houdt niet van seriewerk u hoeft nooit hetzelfde stuk 2x te maken.

  • Huishoudhulp dienstencheques (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: THUISHULP Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Onderhoud van de woning: stofvegen, stofzuigen, dweilen,... Wassen en strijken Op vraag van de klant: boodschappen doen en/of maaltijden bereiden

  • Enthousiaste student gezocht om fietsen te monteren (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een firma die fietsen least aan bedrijven zijn wij op zoek naar een student die fietsen zal monteren. Uw taken :Fietsen monteren tot rijklare exemplaren. Je krijgt hiervoor een basis opleiding. Onderdelen monteren en vast zetten. Banden op druk zetten en detailafwerking.

  • Jobstudent(e) schoonmaak te Meeuwen-Gruitrode (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: Armonea

    Type: Studentenjob

    Onze groep is voor woonzorgcentrum Ter Meeuwen te Meeuwen-Gruitrode op zoek naar een enthousiaste jobstudent(e) schoonmaak kok die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor een proper en hygiënisch woonzorgcentrum. Je staat in voor het onderhoud van zowel de kamers van onze bewoners als de gemeenschappelijke ruimtes. Je kan hiervoor gebruik maken van moderne materialen en degelijke schoonmaakproducten.

  • Jobstudent (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • IT Systeembeheerder (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AVOCOM

    Type: Vaste Job

    Wij bieden externe IT-service aan KMO's en bedrijven. Klantgericht denken en werken is onze troef. Je komt terecht in een boeiende omgeving die niet stil staat. Je houdt van uitdagingen? Want we werken voor verschillende klanten, elk met z'n eigen en veranderende nieuwe technologieën. Is je passie IT, en zat jij, terwijl je vrienden met lego aan het spelen waren, te grabbelen in een bak met pc onderdelen? Dan is deze job iets voor jou. Wat doe je als systeembeheerder? Je zal instaan voor deployment en support van netwerken, servers, cloudomgevingen en clientpc's. Je doet dit in Vlaanderen en beschikt dus over een rijbewijs B. Je hebt een brede IT-interesse en bent leergierig. Elke klant werkt met eigen systemen, technologieën en software. De meerderheid van onze klanten gebruikt Windows 10, server 2016 en binnenkort 2019. Vaak komen we ook Apple tegen. Kennis van cloudtoepassingen zoals Office365, Sharepoint online, Hosted Exchange en Azure zijn meer dan ooit belangrijk. Je bent communicatief. Behalve de concrete technische service is het belangrijk om correct met elke klant te overleggen en hen te informeren. Je hebt een zelfstandige werkhouding. Wij opereren vanuit ons kantoor te Gent maar werken vaak op locatie bij onze klanten. Je komt terecht in een kleine firma met een no-nonsense aanpak en een gezonde ambitie om verder te groeien. Je hebt reeds ervaring opgedaan in een andere job maar bent op zoek naar een nieuwe meer diverse uitdaging en hebt een passie voor IT. We bieden je een afwisselende job met veel verantwoordelijkheid en kansen om bij te leren en je bij te scholen. Over jou. Ambitie om bij te leren en te groeien Ervaring is nuttig, voeling met IT een must Je werkt graag zelfstandig Verzorgd voorkomen Kennis VOIP en/of virtualisatie is een plus Stressbestendig Communicatief Voor wat hoort wat. Marktconform loon, auto, gsm, Telenet incentive plan,... blabla, hetzelfde als overal zo'n beetje hé. Wat wel anders is? We delen het kantoor met een zusterfirma, en zitten op die manier samen met een kleine 15 mensen. 's ochtends hoef je geen boterhammen te smeren, want wij zorgen elke middag voor een broodmaaltijd, vers fruit, koekjes en drank zoveel je op kan. Regelmatig gaan we ook buitenshuis lunchen. We zorgen voor ijsjes op warme zomerdagen, drinken occasioneel een pintje na de uren, op de Gentse Feesten, de kerstmarkt of wanneer we vinden dat we het verdiend hebben. En verder vinden we een gezonde work/life balance belangrijk.

  • Vivid Resourcing - Nginx Web Applications Engineer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Nginx Web Applications Engineer- Brussels (Belgium) - 6 Months+ Freelance My client, based in Brussels, is looking for a Nginx Web Applications Engineer. This will be an initial 6-month mission, with the possibility of extension based on performance. You will join a team performing a migration project using Nginx and Web Applications. Skills Good knowledge of Nginx Experienced with Web Applications TCP/IP HTTPS Languages: Must be English, Dutch or French is a bonus Details Location: Brussels Duration: 6 Months+ Start Date: ASAP Rate: € Negotiable Doe If you wish to be considered for the position available, please e-mail an up to date CV with a contact number via the button below.

  • extra's, kelner, bijverdienste (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: VOLTAIRE

    Type: Flexijob

    klanten bedienen

Zoek naar antwoorden van COLLART in sociale netwerken
Look for responds of COLLART in social networks

Lees alle opmerkingen voor COLLART. Laat een reactie achter voor COLLART. COLLART bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COLLART. Leave a respond for COLLART. COLLART on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COLLART op de google maps. Adres en contacten COLLART
Location of COLLART on the google maps. Address and contacts of COLLART

Andere gerelateerde bedrijven als come COLLART COLLART: Top Construct SPRL | COUTURE NATAN | F.G.T.B. | BUREAU MATI?RE GRISE | Action Fouronnaise

Other related companies as COLLART: Top Construct SPRL | COUTURE NATAN | F.G.T.B. | BUREAU MATI?RE GRISE | Action Fouronnaise

COLLART is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COLLART, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05461822509. Het bedrijf COLLART bevindt zich op het adres: RUE HAMOIR 78; 7100; LA LOUVIERE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 309,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 687,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Stations-service and carburants. Location de voitures. Récupération de matières métalliques recyclables and démolisseurs de voitures. Entretien et réparations de véhicules à domicile. Lijst met producten zijn Facilités: Magasin.. Services: Dépannage & Remorquage.. Services: Remorquage d'Epaves.. Type de Véhicule: Voiture,Camionnette..
De hoofdactiviteit van COLLART is Legale diensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COLLART is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COLLART, openstaande posities, locatie van COLLART op de kaart.

COLLART is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is COLLART, company assigned to the tax number BE05461822509. The company COLLART is located at the address: RUE HAMOIR 78; 7100; LA LOUVIERE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 309,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 687,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Stations-service and carburants. Location de voitures. Récupération de matières métalliques recyclables and démolisseurs de voitures. Entretien et réparations de véhicules à domicile. List of products are Facilités: Magasin.. Services: Dépannage & Remorquage.. Services: Remorquage d'Epaves.. Type de Véhicule: Voiture,Camionnette..
The main activity of COLLART is Legal Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of COLLART is not available. You also can look at reviews of COLLART, open positions, location of COLLART on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COLLART, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COLLART, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COLLART, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COLLART, employees, financial statistics.