TEXACO

Contactgegevens TEXACO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TEXACO: address, phone, fax, email, website, opening hours

TEXACO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MECHELSESTEENWEG 43; 2860; SINT-KATELIJNE-WAVER, België

Telefoon (phone): 15311036 (+32-15311036) 15311036 (+32-15311036)

Fax (fax): +32 (9) 317-86-31 +32 (9) 317-86-31

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TEXACO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TEXACO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TEXACO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TEXACO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TEXACO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TEXACO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TEXACO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TEXACO
Products information TEXACO

BTW identificatienummer (tax): BE05195678710
Ondernemingsnummer: 2502655029
Hoofdstad (capital): 430,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 742,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Facilités: Magasin.

Product categorie (product category): Stations-service and carburants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TEXACO
(Get full report from official database of BE for TEXACO)

Aanvulling soorten activiteiten voor TEXACO
Addition kinds of activities for TEXACO

6021. Nationale handelsbanken | National commercial banks
07119904. Zaadbed voorbereiding diensten | Seed bed preparation services
26219905. Behangpapier (hangpapier) | Wallpaper (hanging paper)
27829904. Voorbeeldboeken | Sample books
32959902. Gieterijbekledingen, gemalen of anderszins behandeld | Foundry facings, ground or otherwise treated
34960109. Mesh, gemaakt van aangekochte draad | Mesh, made from purchased wire
80930302. Geboortecontrole kliniek | Birth control clinic
96610000. Ruimteonderzoek en -technologie | Space research and technology

Werken bij TEXACO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TEXACO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TEXACO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TEXACO. Looking for open vacancies in other companies

  • Sales Assistant | Dynamische onderneming (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: OFFICETEAM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een enthousiaste sales assistant met commercieel inzicht. Voor onze klant, een internationale onderneming, zoeken wij momenteel een gemotiveerde sales assistant met een vloeiende kennis van het Nederlands en Pools. Een greep uit je verantwoordelijkheden: Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor de klanten; Je voorziet hen van de nodige info met betrekking tot prijzen, bestellingen, leveringen, … ; Je bent verantwoordelijk voor de toegewezen klantendossiers; Je houdt de database up-to-date; Je maakt rapporten op; Je biedt ondersteuning aan de managers bij de realisatie van het verkoopplan; Je zorgt voor een correcte administratieve orderverwerking en -planning; Je verzorgt de commerciële correspondentie met zowel interne als externe klanten; Je maakt prijscalculaties. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Medewerker labeling VASTE LATE SHIFT (m/v) (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in fashion en lifestyle is Synergie op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde magazijnmedewerkers voor de afdeling labeling. Je werkt elke dag in de late shift, namelijk van 14.12u tot 22.00u. De labeling afdeling is een enthousiast team dat instaat voor: Het etikketeren van prijskaartjes aan kledij Het aanbrengen van wasvoorschriften Uitvoeren van extra controles Op orde houden van het magazijn

  • Magazijnier (m/v) 38u/week (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Allround magazijnmederwerker. Voltijdse functie (38u/week) Je werkt van maandag t/m donderdag 7u30-16u30 en op vrijdag 06.00-12.00 of 07.30-14.00.

  • Customer Service Medewerker Ziekenfonds te Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de interne klantendienst van onze klant, actief in de dienstensector, zijn we op zoek naar een customer service medewerker. Als eerstelijnshulp probeer je de klant ten aller tijde zo adequaat mogelijk te helpen. Aangezien het jou niet ontbreekt aan sociale vaardigheden, sta jij onze klant met raad en daad bij op een duidelijke manier. Je zal 90% van jouw tijd besteden aan het aannemen en verwerken van binnenkomende calls. De overige tijd wordt besteed aan het beantwoorden van klantenvragen via e-mail. Je rapporteert de indrukken die de klant had over de dienstverlening. Je verwerkt dus elke positieve en negatieve opmerking. Je probeert de klant op zo’n efficiënt mogelijke manier te helpen, indien nodig stuur je de vraag door naar de experts op de back office.

  • Medewerker laadkaai in vaste middapost (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Konvert Interim Genk

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Genk zijn we op zoek naar een medewerker op de laadkaar. Dit is een functie in vaste middagpost. Je voert vooral handenarbeid uit, maar soms werk je ook met de stapelaar. De gepickte goederen op de juiste plaats (op de laadkaai) zetten. Ben jij de kandidaat die we zoeken? Stuur snel je cv naar [email protected]

  • Technieker HVAC (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Aarschot zijn we op zoek naar een gedreven technieker HVAC. Dit takenpakket neem je voor deze vacature voor jou: je werkt zelfstandig naargelang de planning die je iedere ochtend krijgt; je rijdt met de firmawagen naar verschillende particuliere klanten; je voert alle werken uit aan gas- en mazoutketels (programmatie herstelling en volledige afstelling van de toestellen); je voert onderhoud en herstellingen van verwarmingsketels en -installaties uit; je voert (onderhouds)werken uit aan centrale stooktoestellen op gas (aardgas butaan propaan); je voert (onderhouds)werken uit aan centrale stooktoestellen op stookolie (mazout); je schrijft de nodige onderhoudsattesten uit; je bent verantwoordelijk voor het opstarten en afleveren van keuringsattesten; je bent verantwoordelijk voor het elektrisch aansluiten van stuurkasten; je voert depannages uit bij defecten; je voert installaties en onderhouden uit van verschillende meet- en regelelementen; je plaatst ventilatiesystemen C en D; je reinigt ventilatiesystemen; je laat werven bij particulieren proper en netjes achter; je neemt verantwoordelijkheid over de eigen uitgevoerde werken en werven.

  • Verkoper / verkoopster in bakkerswinkel (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: DELICAKE

    Type: Studentenjob

    Verkoper / verkoopster in een bakkerswinkel/broodjeszaak. Je job bestaat voornamelijk uit het bedienen van klanten en het maken van belegde broodjes, maar ook producten afbakken en afwerken behoren tot het takenpakket.

  • PROJECT LEAD (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Select Projects Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als PROJECT LEAD word je verantwoordelijk voor project management (scope, timing/ planning, project team management, client management...) van een multi-disciplinair project in de aseptische productie.   Bedrijfsprofiel: Select Projects maakt deel uit van een internationale full-service Human Resources-organisatie, Select HR. Select Projects is specialist in het aanbieden van oplossingen via projectsourcing. Vanuit onze vestigingen in België en Dubai bieden wij ondersteuning aan bedrijven die behoefte hebben aan ervaren specialisten/projectmedewerkers in verscheidene werkgebieden. We onderscheiden ons door onze goede opvolging en service naar al onze klanten en onze medewerkers. Voor een farmaceutische partner in Puurs zijn we op zoek naar een PROJECT LEAD (M/V).

  • Werfleider bodemsaneringen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Mourik

    Type: Vaste Job

    Je bent als werfleider bodemsaneringen verantwoordelijk voor de uitvoering van de werken In samenwerking met, en onder leiding van een projectleider, ben je verantwoordelijk voor de projectorganisatie, planning en budget, contacten met een afgevaardigde van de opdrachtgever en de coördinatie en controle van zowel de eigen medewerkers als het personeel van de onderaannemers Je volgt stipt de te nemen veiligheidsmaatregelen en hebt oog voor alle risico’s inherent aan de bodemsaneringsactiviteiten

  • Docent Engels (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • VERKOPER / VERKOOPSTER SLAGERIJ (Flexi) (KORTENAKEN)

    Regio: KORTENAKEN

    Bedrijf: KEURSLAGERIJ NIJNS

    Type: Flexijob

    Voor onze moderne, ambachtelijke keurslagerij zijn we op zoek naar een verkoper. Je hebt volgende taken: Bedienen van onze klanten; Kassawerk; Aanvullen van toonbank. ...

  • kelner (m/v): flexi, extra, student(e) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: EETHUIS KARL

    Type: Flexijob

    kelner (m/v): flexi, extra, student(e) voor vrijdagavond en zaterdagavond

Zoek naar antwoorden van TEXACO in sociale netwerken
Look for responds of TEXACO in social networks

Lees alle opmerkingen voor TEXACO. Laat een reactie achter voor TEXACO. TEXACO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TEXACO. Leave a respond for TEXACO. TEXACO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TEXACO op de google maps. Adres en contacten TEXACO
Location of TEXACO on the google maps. Address and contacts of TEXACO

Andere gerelateerde bedrijven als come TEXACO TEXACO: CRةDIT AGRICOLE | TAVERNE TRAMSTATIE | Simon C | Ana?se | JEAN GUILLAUME

Other related companies as TEXACO: CRةDIT AGRICOLE | TAVERNE TRAMSTATIE | Simon C | Ana?se | JEAN GUILLAUME

TEXACO is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TEXACO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05195678710. Het bedrijf TEXACO bevindt zich op het adres: MECHELSESTEENWEG 43; 2860; SINT-KATELIJNE-WAVER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 430,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 742,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Stations-service and carburants. Lijst met producten zijn Facilités: Magasin..
De hoofdactiviteit van TEXACO is Diverse reparatiediensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TEXACO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TEXACO, openstaande posities, locatie van TEXACO op de kaart.

TEXACO is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is TEXACO, company assigned to the tax number BE05195678710. The company TEXACO is located at the address: MECHELSESTEENWEG 43; 2860; SINT-KATELIJNE-WAVER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 430,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 742,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Stations-service and carburants. List of products are Facilités: Magasin..
The main activity of TEXACO is Miscellaneous Repair Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of TEXACO is not available. You also can look at reviews of TEXACO, open positions, location of TEXACO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TEXACO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TEXACO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TEXACO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TEXACO, employees, financial statistics.