Decors-Batim BVBA

Contactgegevens Decors-Batim BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Decors-Batim BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Decors-Batim BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Burgemeesterstraat 5 3040 Sint-Agatha-Rode (Huldenberg), België

Telefoon (phone): +32 (16) 980-62-18 +32 (16) 980-62-18

Fax (fax): +32 (67) 200-35-86 +32 (67) 200-35-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Decors-Batim BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Decors-Batim BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Decors-Batim BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Decors-Batim BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Decors-Batim BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Decors-Batim BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Decors-Batim BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Decors-Batim BVBA
Products information Decors-Batim BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07025451660
Ondernemingsnummer: 7450347900
Hoofdstad (capital): 229,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 268,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in Decors-Batim BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Contractors - Alterations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Decors-Batim BVBA
(Get full report from official database of BE for Decors-Batim BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Decors-Batim BVBA
Addition kinds of activities for Decors-Batim BVBA

509908. Coin-operated machines en mechanismen | Coin-operated machines and mechanisms
07510200. Pluimvee diensten | Poultry services
22730201. Badmatten en sets, textiel | Bathmats and sets, textile
22820207. Saran filamentgaren: gooien, draaien, kronkelen, enz. | Saran filament yarn: throwing, twisting, winding, etc.
28139906. Neon | Neon
39610101. Armbanden, behalve edelmetaal | Bracelets, except precious metal
50659902. Magnetische opname tape | Magnetic recording tape
50990600. Muziekinstrumenten | Musical instruments
73891103. Radio-uitzendingen | Radio broadcasting music checkers

Werken bij Decors-Batim BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Decors-Batim BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Decors-Batim BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Decors-Batim BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • TECHNISCH ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant met hoofdzetel in Gent, gespecialiseerd in snellopende dieselmotoren zijn wij op zoek naar een technisch administratief medewerker. Je komt terecht in de After Sales Afdeling. Tot je takenpakket behoren: - Instaan voor de telefonische dienstverlening aan klanten en de administratieve en organisatorische opvolging van technische dossiers om een correcte en vlotte service te bieden. - Optreden als eerste aanspreekpunt voor de klant, bieden van ondersteuning en beantwoorden van vragen (via mail en telefonisch). - Administratief opvolgen van de klanten en onderhouden van goede contacten. - Mee up-to-date houden van de technische informatie in de database. - Verwerken van klantenvragen voor onderdelen, opmaken van offertes en orders en deze verder opvolgen tot en met verzending en facturatie. - Verwerken van de technische rapporten van de techniekers en deze doorgeven aan de klanten. - Verwerken en documenteren van eventuele klantenklachten. - Lanceren van orders & offertes in het ERP systeem.

  • Inpakker (m/v/x) (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor deze vacature zoekt H.Essers gemotiveerde kandidaten die als inpakker willen werken. Je zal een kwaliteitscontrole uitvoeren en goederen herverpakken. Je werkt in de dagploeg (van 8u tot 17u) van maandag tot en met vrijdag

  • Tekenaar (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Overpelt, zijn wij op zoek naar een tekenaar. Takenpakket: - Het opstellen van uitvoeringstekeningen van zowel staalconstructies als dak- en wandbeplatingen - Opstellen van stuklijsten en boutlijsten - Afleveren van uitvoeringstekeningen - Voorbereiding voor de plasmabrandtafel als boorzaageenheid

  • Handlanger bij Bd Myshopi in Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Start People Gent LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als handlanger bij BD myShopi in Merelbeke sta je in voor het constant en correct aanvullen van werkstations (feeders) aan de carteermachine op een veilige en efficiënte manier met als doel de productie van een kwalitatief volledig sealpakket. Wat zijn je taken als handlanger in de productie: Checken van correctheid van klaargezette folders volgens de per feeder geafficheerde planning (replicages, taal, …) Correct en veilig plaatsen van folders in de toegewezen feeder volgens de voorgeschreven procedures (doorsnijden lint, folder met geplooide zijde achteraan in feeder leggen, …) Zorgen voor het niet leeglopen van de feeder Zorgdragen voor de toegewezen folders zodat verspilling en schade vermeden worden en er geen tekorten in de productie ontstaan. Waarschuwen van de Hoofdoperator wanneer productie van bepaalde folder afgelopen is Melden van problemen en storingen aan de Hoofdoperator Toekijken op de kwaliteit van de geproduceerde sealpakketten Opruimen van werkstation tijdens en na productie (gescheiden weggooien van karton en plastic lint, opkuisen van machine en sealomgeving na productie, …) en van de gemeenschappelijke ruimtes na gebruik Zorgdragen voor zijn/haar eigen veiligheid en gezondheid en die van andere betrokken personen in overeenstemming met de gegeven instructies en opleidingen

  • Technieker - Eeklo (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gedreven techniekers! Machines mechanisch en technisch ontleden. Oplossen van storingen en defecten. Plaatsen en installeren van nieuwe machines. Opleiding voorzien bij de klant.

  • Poetshulp regio Zoutleeuw (ZOUTLEEUW)

    Regio: ZOUTLEEUW

    Bedrijf: IRON MURPHY

    Type: Dienstenchequebaan

    Je gaat poetsen bij klanten thuis. Taken die je uitvoert bij de klanten: stof wegen, sanitair poetsen, afstofzuigen, dweilen, ramen poetsen, kasten uitvegen, keukentoestellen reinigen, vuilbakken leegmaken,... .

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Drongen, DRINGEND solliciteer via sms (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp regio Keerbergen (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een nieuwe spontane en energieke collega. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • Bijlesgever wiskunde (KALKEN)

    Regio: KALKEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Beenhouwer (WUUSTWEZEL)

    Regio: WUUSTWEZEL

    Bedrijf: DE GROENE BOERDERIJ

    Type: Vaste Job

    Je zorgt mee voor het verwerken van vlees vanaf het uitbenen van het karkas tot afgewerkte, verkoopsklare producten. Ook de verkoop van het vlees in de winkel behoort eventueel tot de taken. We verwachten dat je zelfstandig, punctueel en hygiënisch kan werken.

  • Meestergast / ploegleider inpak (2-pl.) M/V (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: MULDER NATURAL FOODS

    Type: Vaste Job

    Na een grondige interne opleidingsperiode sta je als meestergast / ploegleider in voor het efficiënt reilen en zeilen van de volledige ploeg in de verpakkingsafdeling, met als doel een kwalitatieve output en een optimaal rendement te bekomen door een sterke machinebezetting met een goed opgeleid en gemotiveerd team. - De ploegleider stuurt, coacht en assisteert daarbij een ploeg van een 20-tal medewerkers in de hoogtechnologische productieafdeling. - Je zorgt, als (assistent) meestergast, voor verdere opleiding van je teamleden door kennisoverdracht- en captatie. - Je ziet toe op de werkzaamheden van de logistieke afdeling (aanvoer van garnituren en verpakkingsmaterialen, afvoer van afgewerkte producten) en spreekt de technische ploeg aan in geval van storingen. - Als ploegleider overleg je steeds met collega’s en leidinggevenden om duurzame oplossingen te vinden. - Je hebt geregeld contact met de productie- en personeelsplanner en rapporteert aan de manager productie. - De ploegleider / meestergast heeft een voorbeeldfunctie, draagt de Mulder waarden hoog in het vaandel en leeft de veiligheid-, kwaliteits- en milieuvoorschriften steeds strikt na.

  • Accessibility agent Kiss & fly zone (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Vaste Job

    Jouw taken? - Actieve follow-up van doorstroom en bezetting van de drop-off zone van Brussels Airport - Beantwoorden van klantoproepen - Loggen van oproepen voor toekomstige verbeteringen - Dagelijkse controle van drop-off zone (gebruikte tickets verzamelen, ticketautomaten aanvullen, …) - Opvolgen van reparaties en loggen van rapporten in geval van schade - Eerste contact voor Taxi Management Systeem (ondersteunen van chauffeurs met informatie over flow, …) - Contact onderhouden met Interparking in geval van problemen met de parkeercapaciteit - Updaten dynamische wegwijzers

Zoek naar antwoorden van Decors-Batim BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Decors-Batim BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Decors-Batim BVBA. Laat een reactie achter voor Decors-Batim BVBA. Decors-Batim BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Decors-Batim BVBA. Leave a respond for Decors-Batim BVBA. Decors-Batim BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Decors-Batim BVBA op de google maps. Adres en contacten Decors-Batim BVBA
Location of Decors-Batim BVBA on the google maps. Address and contacts of Decors-Batim BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Decors-Batim BVBA Decors-Batim BVBA: FORTIS | MUTUALIT? NEUTRE | E. ISENBORGHS | Sofipar SA | Kruisbaan (De)

Other related companies as Decors-Batim BVBA: FORTIS | MUTUALIT? NEUTRE | E. ISENBORGHS | Sofipar SA | Kruisbaan (De)

Decors-Batim BVBA is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Decors-Batim BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07025451660. Het bedrijf Decors-Batim BVBA bevindt zich op het adres: Burgemeesterstraat 5 3040 Sint-Agatha-Rode (Huldenberg). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 229,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 268,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Contractors - Alterations. Producten gemaakt in Decors-Batim BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Decors-Batim BVBA is Papier en geallieerde producten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Decors-Batim BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Decors-Batim BVBA, openstaande posities, locatie van Decors-Batim BVBA op de kaart.

Decors-Batim BVBA is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is Decors-Batim BVBA, company assigned to the tax number BE07025451660. The company Decors-Batim BVBA is located at the address: Burgemeesterstraat 5 3040 Sint-Agatha-Rode (Huldenberg). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 229,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 268,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Contractors - Alterations. Products created in Decors-Batim BVBA were not found.
The main activity of Decors-Batim BVBA is Paper and Allied Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Decors-Batim BVBA is not available. You also can look at reviews of Decors-Batim BVBA, open positions, location of Decors-Batim BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Decors-Batim BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Decors-Batim BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Decors-Batim BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Decors-Batim BVBA, employees, financial statistics.