PETROLEUMPRODUKTEN F V P

Contactgegevens PETROLEUMPRODUKTEN F V P: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PETROLEUMPRODUKTEN F V P: address, phone, fax, email, website, opening hours

PETROLEUMPRODUKTEN F V P

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GROENINGENLEI 12; 2550; KONTICH, België

Telefoon (phone): 34570853 (+32-34570853) 34570853 (+32-34570853)

Fax (fax): +32 (84) 379-13-71 +32 (84) 379-13-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PETROLEUMPRODUKTEN F V P: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PETROLEUMPRODUKTEN F V P"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PETROLEUMPRODUKTEN F V P"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PETROLEUMPRODUKTEN F V P, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PETROLEUMPRODUKTEN F V P. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PETROLEUMPRODUKTEN F V P, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PETROLEUMPRODUKTEN F V P. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PETROLEUMPRODUKTEN F V P
Products information PETROLEUMPRODUKTEN F V P

BTW identificatienummer (tax): BE03201385498
Ondernemingsnummer: 1399353027
Hoofdstad (capital): 583,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 709,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Facilités: Magasin.

Product categorie (product category): Stations-service and carburants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PETROLEUMPRODUKTEN F V P
(Get full report from official database of BE for PETROLEUMPRODUKTEN F V P)

Aanvulling soorten activiteiten voor PETROLEUMPRODUKTEN F V P
Addition kinds of activities for PETROLEUMPRODUKTEN F V P

025999. Pluimvee en eieren, nec, nec | Poultry and eggs, nec, nec
15220106. Multi-family woningbouw, nec | Multi-family dwelling construction, nec
28340501. antacida | Antacids
28340702. Vitaminepreparaten | Vitamin preparations
83610202. Jeugdcorrectiehuis | Juvenile correctional home
92290400. Openbare orde en veiligheid, niveau van overheid | Public order and safety, level of government

Werken bij PETROLEUMPRODUKTEN F V P: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PETROLEUMPRODUKTEN F V P: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PETROLEUMPRODUKTEN F V P. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PETROLEUMPRODUKTEN F V P. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE (BESELARE)

    Regio: BESELARE

    Bedrijf: FLEUR LOGISTICS

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je bent verantwoordelijk voor het laden, lossen en leveren van bloemen en planten.

  • Chauffeur Rijbewijs CE (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Opglabbeek zijn wij op zoek naar een chauffeur CE. Dit bedrijf is een grote spelere in de bouw. 

  • Project Engineeer (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Arendonk zijn we op zoek naar een QC/Project Engineer - Elektrische Installaties Offshore Constructies - tewerkstelling regio Hoboken Als QC/project engineer assisteer je de projectleider elektrische installaties offshore constructies (E-pakket) Je bent vooral gefocust op de technische gedetailleerde aspecten en op de correcte uitvoering tijdens de productie. Jou takenpakket bevat ondermeer : Intensieve samenwerking met de project engineer verantwoordelijk voor het secundair staal met het oog op een optimale integratie van de elektrische pakket te krijgen in de stichting Ontwerp review of feitelijke uitvoering van detaillering ontwerp van de elektrische installatie Vertaling van het ontwerp in duidelijke instructies voor de productie Voorbereiding van de testprocedures / programma Actieve begeleiding van / follow up tijdens de productie (intensief tijdens opstarten) Assisteren bij het vinden van oplossingen voor technische en / of kwaliteit uitdagingen Inspectie van de installatiewerkzaamheden incl. rapportage Organisatie en actieve participatie in de hand-over proces

  • Front desk medewerker vastgoedsector m/v (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een vastgoed Groep te Oostende zoeken wij een klantvriendelijke, dynamische frontdesk medewerker. Je bent verantwoordelijk voor de receptie en het persoonlijk onthaal van onze klanten en leveranciers. U verzorgt op een uiterst professionele manier het eerste contact met klanten. Het beantwoorden van het telefoonverkeer, het beheren van alle agenda's vallen eveneens binnen uw takenpakket. Alsook bent u verantwoordelijk voor de actieve opvolging van de verhuurportefeuille. U bent een vriendelijk persoon, voornaam én zeer klantgericht Affiniteit met de vastgoedsector is een troef. Het courante Office pakket kent voor u geen geheimen! U houdt van punctueel werk en weet ook de vooropgestelde deadlines te respecteren U beschikt over goede organisatorische eigenschappen, werkt gestructureerd en bent een geboren teamplayer

  • Student IT (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: AWARE

    Type: Studentenjob

    Aanmaken van grafieken in Chart.js Voor een lopend project zoeken we iemand die ons kan helpen bij het overzetten van gegevens in een vrij complex systeem. (Drupal, Symfony) Liefst hebben we je de eerste paar uur bij ons op kantoor. Daarna heb je de keuze om verder te werken van thuis uit , op je kot of toch bij ons op kantoor. **Wat doen we bij Aware ? Aware is de expert in B2B E-Business ! Dus ? Wij ontwikkelen software, websites, webapplicaties voor bedrijven groot en klein. Onze projecten zijn divers in aard en gewicht en vragen om talent en nauwkeurigheid. We zijn een klein team en koesteren de persoonlijke, losse sfeer hier op kantoor.

  • Bijlesgever wiskunde (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Jobstudent: Kelner / Serveerster (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: BISTRO-OPERA

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een energieke, kelner of serveerster om ons team enkele dagen per week te versterken. We zoeken een teamspeler die ons kan helpen, een warme en gastvrije sfeer te creëren voor onze klanten. Je neemt op een professionele manier bestellingen op. Je houdt, samen met het keukenpersoneel, toezicht op bestellingen. Je zorgt ervoor dat iedere tafel volledig is gedekt, met servetten, specerijen en andere benodigdheden. Je serveert eten en drinken aan de tafels met klanten, je kan minstens 3 borden dragen. Je ruimt de tafels af nadat iedere klant klaar is en je maakt de tafels klaar voor nieuwe klanten. Je ontvangt betalingen.

  • Weekendstudent kassa/aanvul - Gamma Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: GAMMA, Franchisenemer Bourrelier Group

    Type: Studentenjob

    GAMMA Kortrijk is op zoek naar een enthousiaste en nauwkeurige student die het team kan aanvullen tijdens de weekends! Aan de kassa voer je de prijzen in via een scanner of indien nodig manueel. Je int het geld (cash of via betaalkaarten) en je geeft gepast geld terug. Het uitstallen van producten en het onderhouden van je werkplek behoort ook tot je takenpakket. Je staat eveneens in voor het ontvangen en informeren van de klanten aan de servicebalie en indien nodig sta je je collega’s bij met andere taken in de winkel .

  • Kinderbegeleider Gezinsopvang Reddie Teddy Brakel (onthaalouder) (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: REDDIE TEDDY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken enthousiaste onthaalouders voor de regio Brakel en deelgemeenten. Reddie Teddy is op zoek naar mensen die geboeid zijn door kinderen en bereid zijn op een professionele manier opvang te organiseren in hun eigen woning. Heb je een warm hart voor kinderen? Ondersteun en begeleid je graag kinderen in hun ontwikkeling? Dan is deze uitdaging misschien wel iets voor jou! Je kan kinderopvang bieden onder eigen dak tijdens uren die je zelf bepaalt.

  • Reclame bedeler in Zele (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Junior Projectleider Bouw (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1674211-inline.html?cid=Partner_VDAB Als Junior Projectleider Bouw ondersteun je zowel in studie- als uitvoeringsfase de projectmanager bij verschillende bouwprojecten. Je bent ook verantwoordelijk voor eigen deelprojecten die je zelfstandig uitwerkt. • Opstarten en beheren van de projectdossiers • Ondersteunen van de projectmanager bij de planning van de bouwprojecten • Verzamelen van gegevens en actualiseren van de projectmanagementinstrumenten • Uitvoeren van opmetingen en inventariseringen • Actualiseren van bouwplannen • Controleren en bijsturen van technische studies en werken • Bewaken van budget en financiële ontwikkeling • Rapporteren van de voortgang van de projecten aan de projectmanager • Opstellen van offertes en calculaties • Signaleren van eventuele risico’s

  • Flexijob zaalmedewerker (RILLAAR)

    Regio: RILLAAR

    Bedrijf: ' T RIETLAER

    Type: Flexijob

    Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in een jong en dynamisch team? Dan is een flexijob in onze horecazaak misschien iets voor U! 't Rietlaer is een feestzaal te Rillaar, waar 'ontmoeten en beleven' centraal staat. Niet zomaar een slagzin, maar een filosofie waar wij in geloven en onze drijfveer om ieder feest, groot of klein, weelderig of sober, tot een juweeltje uit te werken. Om ons zaalteam te versterken zijn wij nog op zoek naar enthousiaste zaalmedewerkers.

Zoek naar antwoorden van PETROLEUMPRODUKTEN F V P in sociale netwerken
Look for responds of PETROLEUMPRODUKTEN F V P in social networks

Lees alle opmerkingen voor PETROLEUMPRODUKTEN F V P. Laat een reactie achter voor PETROLEUMPRODUKTEN F V P. PETROLEUMPRODUKTEN F V P bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PETROLEUMPRODUKTEN F V P. Leave a respond for PETROLEUMPRODUKTEN F V P. PETROLEUMPRODUKTEN F V P on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PETROLEUMPRODUKTEN F V P op de google maps. Adres en contacten PETROLEUMPRODUKTEN F V P
Location of PETROLEUMPRODUKTEN F V P on the google maps. Address and contacts of PETROLEUMPRODUKTEN F V P

Andere gerelateerde bedrijven als come PETROLEUMPRODUKTEN F V P PETROLEUMPRODUKTEN F V P: CENTEA | HORLOGERIE BIJOUTERIE LAURENT | FA. DIRIX-VAN BEL | GRENSLANDHALLEN VZW | LA POSTE

Other related companies as PETROLEUMPRODUKTEN F V P: CENTEA | HORLOGERIE BIJOUTERIE LAURENT | FA. DIRIX-VAN BEL | GRENSLANDHALLEN VZW | LA POSTE

PETROLEUMPRODUKTEN F V P is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PETROLEUMPRODUKTEN F V P, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03201385498. Het bedrijf PETROLEUMPRODUKTEN F V P bevindt zich op het adres: GROENINGENLEI 12; 2550; KONTICH. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 583,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 709,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Stations-service and carburants. Lijst met producten zijn Facilités: Magasin..
De hoofdactiviteit van PETROLEUMPRODUKTEN F V P is Administratie van economische programma's, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PETROLEUMPRODUKTEN F V P is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PETROLEUMPRODUKTEN F V P, openstaande posities, locatie van PETROLEUMPRODUKTEN F V P op de kaart.

PETROLEUMPRODUKTEN F V P is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is PETROLEUMPRODUKTEN F V P, company assigned to the tax number BE03201385498. The company PETROLEUMPRODUKTEN F V P is located at the address: GROENINGENLEI 12; 2550; KONTICH. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 583,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 709,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Stations-service and carburants. List of products are Facilités: Magasin..
The main activity of PETROLEUMPRODUKTEN F V P is Administration of Economic Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of PETROLEUMPRODUKTEN F V P is not available. You also can look at reviews of PETROLEUMPRODUKTEN F V P, open positions, location of PETROLEUMPRODUKTEN F V P on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PETROLEUMPRODUKTEN F V P, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PETROLEUMPRODUKTEN F V P, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PETROLEUMPRODUKTEN F V P, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PETROLEUMPRODUKTEN F V P, employees, financial statistics.