JET

Contactgegevens JET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JET: address, phone, fax, email, website, opening hours

JET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E D?ALSEMBERG 354; 1190; VORST/FOREST, België

Telefoon (phone): 23453153 (+32-23453153) 23453153 (+32-23453153)

Fax (fax): +32 (19) 265-47-25 +32 (19) 265-47-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JET
Products information JET

BTW identificatienummer (tax): BE01823974609
Ondernemingsnummer: 4241790771
Hoofdstad (capital): 337,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 371,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Facilités: Magasin.

Product categorie (product category): Stations-service and carburants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JET
(Get full report from official database of BE for JET)

Aanvulling soorten activiteiten voor JET
Addition kinds of activities for JET

149905. Talc mining | Talc mining
17439903. Terrazzo werk | Terrazzo work
23990404. Zitgordels, auto en vliegtuigen | Seat belts, automobile and aircraft
29110401. Minerale gelei | Mineral jelly
39140401. Carving sets, geplateerd (alle metalen) | Carving sets, plated (all metals)
82119904. Kindergarten | Kindergarten

Werken bij JET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JET. Looking for open vacancies in other companies

  • Grafisch afwerker / Operator snijmachine - regio Brugge (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een grafisch afwerker / operator snijmachine die instaat voor het drukken en afwerken van publicaties en allerhande drukwerk. Je bent verantwoordelijk voor de aansturing en bediening van de snijmachine. Je draagt zorg voor de snijkwaliteit en houdt hierbij rekening met de technische aspecten van het drukwerk. Voorraadbeheer, verpakken en het logistiek verwerken van afgewerkte producten behoren ook tot jouw takenpakket. Je staat in voor administratieve taken: bestellen van materiaal, schriftelijke communicatie, nazicht en archivering. Je informeert en helpt de klant door inlichtingen te geven of doorverwijzing indien nodig. Je staat in voor optimale informatiedoorstroming: rapportering, signalering en deelname aan werkoverleg. Je respecteert de voorziene veiligheidsmaatregelen. Je bedient de verschillende afwerkingsmachines in de drukkerij.

  • Chauffeur C - magazijnier (vaste nachtploeg) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de distributieafdeling zijn we op zoek naar een chauffeur met rijbewijs C die instaat voor het leveren, laden en lossen van goederen tussen de verschillende sites in de afdeling in Aalter. Je helpt bij het beheer van het magazijn en zorgt ervoor dat alle filialen de juiste producten krijgen. Bij piekmomenten ben je bereid om mee te helpen bij het orderpicken. Je bent bereid te werken in een vaste nachtploeg van 22u tot 6u in de voormiddag. Je beschikt over een rijbewijs C. Een heftruck- of reachtruckattest is een pluspunt.

  • Smartphoto zoekt productiemedewerkers - VASTE LATE PLOEG (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    smartphoto is een bruisend e-commerce bedrijf dat gespecialiseerd is in gepersonaliseerde fotoproducten. Meer dan drie miljoen klanten in heel Europa vinden vandaag de weg naar onze fotoboeken, canvassen, kaartjes en een brede waaier aan fotogeschenken. Door gebruik te maken van innovatieve technologie staat smartphoto garant voor superieure kwaliteit, voor een klantgerichte service en een vlotte levering. We zoeken telkens nieuwe en creatieve manieren om de foto's van onze klanten op hun best te laten uitkomen. Om ons team in Wetteren te versterken zoeken we productiemedewerkers Als productiemedewerker ben je samen met je team verantwoordelijk voor de productie van onze fotoboeken. Door een kwalitatief afgewerkt product, dat bovendien tijdig geleverd wordt, zorg je voor een glimlach op het gezicht van onze klanten

  • Onderhoudstechnieker (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Zoals iedere morgen stap je goedgemutst met het goede been uit bed. Je weet immers dat het weer een drukke dag wordt, maar dat jij deze zonder problemen tot een goed einde zal brengen. Maar eerst een goede kop koffie en rustig wakker worden. Na een stevig ontbijt ben je er helemaal klaar voor. Je springt in je bedrijfswagen en vertrekt naar je eerste klant van die dag. Je weet immers naar waar je moet, want de planning kreeg je al door via je laptop van de dispatcher. Niemand is onmisbaar zeggen ze soms, behalve jij dan, want als onderhoudstechnieker ben jij het die de boel gesmeerd doet lopen. Jij en jouw machines, dat is gewoon de perfecte combinatie. Tijdens jouw opleiding sloeg de vonk al over. Je wist meteen: “dit is voor het leven”. De liefde werd alleen maar groter tijdens jouw eerste ervaring. Geen enkele machine heeft immers nog geheimen voor jou. Rode lampen, oververhitting, piepende veringen, lekkende olie … jij weet steeds de juiste oplossing te vinden. Geen enkele dag is voor jou dezelfde. Naast het preventief en curatief onderhoud help je hier en daar ook mee met de montage van nieuwe machines. Hiervoor kun je al jouw skills gebruiken: lassen, elektriciteit, mechanica, pneumatica, hydraulica, … Kortom een job waarbij je je dag in dag uit kan blijven ontwikkelen en waar je elke dag nog nieuwe dingen bijleert. De droom van iedere technieker toch?

  • Assistent m/v (KOEKELBERG)

    Regio: KOEKELBERG

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een chauffeur B voor het leveren van zuurstofflessen bij Patiënten regio Bussel en omstreken.

  • Commercial Collaborator (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij benieuwd naar het reilen en zeilen van een bank? Heb je altijd eens willen weten wat er precies achter de schermen van een bankkantoor gebeurt? Omschrijf jij jezelf als leergierig, nieuwsgierig en klantvriendelijk? Geeft het adviseren van mensen jou voldoening en haal je een kick uit het behalen van persoonlijke doelen? Dan leren wij jou graag beter kennen! Wij zoeken momenteel voor verscheidene locaties nieuwe commercieel medewerkers. Dit is een uitgelezen startersfunctie voor pas afgestudeerden met de drive om door te groeien binnen de financiële wereld. Jouw voornaamste taken zijn de volgende: Het beantwoorden van de vragen van klanten en desgewenst de klant doorverwijzen naar gespecialiseerde collega’s Het correct uitvoeren van de kasverrichtingen Administratieve invoer van gegevens in onze systemen De klant basisinformatie verschaffen over de producten- en diensten

  • HUISHOUDHULP Olen - direct VAST contract én maaltijdcheques (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op en we houden rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Ook het aantal uur is bespreekbaar: wanneer een voltijdse job voor jou niet haalbaar is, kan je werken in een deeltijds rooster van minimaal 13 uur per week. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken: daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Jobstudent installateur printers - 16/8 tem 21/9 (ANZEGEM)

    Regio: ANZEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Studentenjob

    Voor een ICT bedrijf in de regio van Waregem zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent. Samen met je collega' s vertrek je richting Antwerpen waar je zult instaan voor de installatie van printers en toebehoren bij een groot bedrijf. Heb je feeling binnen de IT sector en ben je vrij tussen 16 augustus en 21 september, contacteer ons dan snel!

  • Jobstudent Hoofdanimator Gekkoo Woensdagbende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Gekkoo

    Type: Studentenjob

    Gekkoo is een Antwerpse jeugdwerkorganisatie die leuke en laagdrempelige vrije tijdsactiviteiten organiseert voor jongeren van 3 tot 18 jaar. Je werkt als hoofdverantwoordelijke op één van de locaties van de Gekkoo Woensdagbende waar je verantwoordelijk bent voor de organisatie van de wekelijkse woensdagnamiddagwerking met maximum 50 kinderen. Je biedt ondersteuning aan ongeveer 4 vrijwillige animatoren, waar je bij voorkeur ook mee naar op zoek gaat. Je zorgt ervoor dat de administratie wordt opgevolgd, dat de activiteiten worden voorbereid en dat deze op een kwalitatieve manier worden uitgevoerd. Je staat mee in voor de stagebegeleiding van nieuwe animatoren. Je wordt ondersteund door onze medewerkers woensdagnamiddagwerking. Je bent elke week aanwezig. (uitzonderingen in examenperiodes zijn mogelijk) Je werkuren zijn van 13u30 tot 18u00

  • CHAUFFEUR CE M/V (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Vaste Job

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Voor onze klant zijn wij op zoek naar een chauffeur CE. Het takenpakket bestaat uit: - Je vervoert de bestelde goederen van het distributiecentrum naar de winkels - Je laadt en lost de goederen met een elektrische transpallet

  • Hulpboekhouder (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: Talentus Oostende

    Type: Vaste Job

    Je zorgt steeds voor een feilloze input en controle van de aankoopfacturen; Je verwerkt dagelijks de bankverrichtingen; Je zorgt ervoor dat het debiteurenbeheer wordt uitgevoerd via interne systemen; Je zorgt ervoor dat de credit control vlot verloopt; Uiteraard is het controleren van facturen ook één van je taken; Je zorgt telkens voor een correcte administratieve afhandeling van je takenpakket. Bedrijfsprofiel: Bijna 30 jaar levert dit bedrijf innovatieve producten aan hun klanten.

  • Centric - Data Warehouse Data Modeler / Solution Designer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Organisation: Data Factory - Data Warehousing, data integration, and data extraction     Objective   Design, and maintain data models and solutions for the data factory deliverables like a Data Warehouse, data integration layer and data extract/import     Main Activities   Executes following tasks:  Collaborative data modeling for the existing and new Data Warehouse and data integration layer Collaborative solution design primarily for the new Data Warehouse and data integration layer Set-up & maintain the data modeling and solution design under Version Control Share the knowledge within and outside the team pro-actively  Align the work with the business needs whilst taking into account the best practices within and outside the industry    Knowledge & Skills  Practical experience in:  Insurance industry modelling Insurance solution design Conceptual/Logical and. Physical Modelling Data Warehouse modeling approaches like 3 Normal Form, Kimball, InMon, Data Vault Ability to make the distinction between a theoretical & practical model/Design . Warehouse modelling concepts: Bus Matrix Fact vs. Dimension Type1/Type2 Slowly Changing Dimensions Fact Loading Strategies (Transaction/Snapshot/Aggregating/...) Delta Loading Knowledge of other methodologies, and services approaches are considered an asset. Experience in an Agile delivery environment. Ready to work as a team player in a SAFe Agile Scrum team located in Fonsny on a full time employment basis. Sufficient knowledge of French, Dutch and English language.

Zoek naar antwoorden van JET in sociale netwerken
Look for responds of JET in social networks

Lees alle opmerkingen voor JET. Laat een reactie achter voor JET. JET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JET. Leave a respond for JET. JET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JET op de google maps. Adres en contacten JET
Location of JET on the google maps. Address and contacts of JET

Andere gerelateerde bedrijven als come JET JET: San Design | AIME CAELDRIES | KOUSENBOETIEK FILOU | BEECKAERT DANNY | De Nul

Other related companies as JET: San Design | AIME CAELDRIES | KOUSENBOETIEK FILOU | BEECKAERT DANNY | De Nul

JET is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01823974609. Het bedrijf JET bevindt zich op het adres: CHAUSS?E D?ALSEMBERG 354; 1190; VORST/FOREST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 337,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 371,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Stations-service and carburants. Lijst met producten zijn Facilités: Magasin..
De hoofdactiviteit van JET is Papier en geallieerde producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JET, openstaande posities, locatie van JET op de kaart.

JET is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is JET, company assigned to the tax number BE01823974609. The company JET is located at the address: CHAUSS?E D?ALSEMBERG 354; 1190; VORST/FOREST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 337,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 371,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Stations-service and carburants. List of products are Facilités: Magasin..
The main activity of JET is Paper and Allied Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of JET is not available. You also can look at reviews of JET, open positions, location of JET on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JET, employees, financial statistics.