CAMILLE PEIRS

Contactgegevens CAMILLE PEIRS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CAMILLE PEIRS: address, phone, fax, email, website, opening hours

CAMILLE PEIRS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E MONTGOMERY 7; 7610; RUMES, België

Telefoon (phone): 69648164 (+32-69648164) 69648164 (+32-69648164)

Fax (fax): +32 (4) 500-34-11 +32 (4) 500-34-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CAMILLE PEIRS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CAMILLE PEIRS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CAMILLE PEIRS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CAMILLE PEIRS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CAMILLE PEIRS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CAMILLE PEIRS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CAMILLE PEIRS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CAMILLE PEIRS
Products information CAMILLE PEIRS

BTW identificatienummer (tax): BE08060638427
Ondernemingsnummer: 9840148925
Hoofdstad (capital): 300,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 677,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Facilités: Magasin.

Product categorie (product category): Stations-service and carburants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CAMILLE PEIRS
(Get full report from official database of BE for CAMILLE PEIRS)

Aanvulling soorten activiteiten voor CAMILLE PEIRS
Addition kinds of activities for CAMILLE PEIRS

379900. Transportuitrusting, n.v. | Transportation equipment, nec
17210101. Exterieur woningbouwbedrijf | Exterior residential painting contractor
26550102. Spoelen, vezels: gemaakt van aangekocht materiaal | Spools, fiber: made from purchased material
30690202. Deurmatten, rubber | Door mats, rubber
31720206. Naaien gevallen | Sewing cases
39550000. Koolstofpapier en inktlinten | Carbon paper and inked ribbons
50940202. Medallions | Medallions
73749900. Gegevensverwerking en -bereiding, anders | Data processing and preparation, nec
73890600. Interieurontwerp diensten | Interior design services
97110403. Nationale veiligheid, provincie overheid | National security, county government

Werken bij CAMILLE PEIRS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CAMILLE PEIRS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CAMILLE PEIRS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CAMILLE PEIRS. Looking for open vacancies in other companies

  • chauffeur CE (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor het vervoeren van veevoeders met een bulkwagen zowel internationaal als nationaal. U slaapt niet uit en werkt van maandag tot vrijdag.

  • Operator Chemie (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een operator chemie Mogelijke taken: Verzagen en verlijmen van producten Afpakken van het product Controleren van het product = visuele kwaliteitscontrole uitvoeren Stofvrij maken van het product Inpakken Bedienen van machines

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Hoboken (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • Huishoudhulp regio Berlaar - Lier (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken,... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • Bijlesgever wiskunde (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • LESGEVER OMNISPORT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een les omnisport op 10 december 2018 (14:30-15:30) in Gent zijn we op zoek naar een losse lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • chauffeurs CE (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: Daels Transport

    Type: Vaste Job

    Chauffeur met rijbewijs CE - je werkt van ongeveer van 05u tot 17u van maandag tot vrijdag bij uitzondering kan het ook voorkomen dat je dient uit te slapen tijdens de week , je taak is de distributie van pallet goederen bij klanten 2 a 3 klanten per werkdag voornamelijk in Belgie , dit zowel leveren als het ophalen ,

  • Field Service Technieker stroomaggregaten (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: EUROPOWER GENERATORS

    Type: Vaste Job

    · Je staat in voor het onderhoud en de herstellingen van stroomaggregaten. · Je lokaliseert, bij pannes, de storingen in het aggregaat en biedt een technische oplossing aan. · Je kan de componenten van defecte systemen identificeren, herstellen en/of vervangen. · Je doet depannages (dringende herstellingen bij defect) op werven bij klanten en in gebouwen waar de stroomaggregaten werden geïnstalleerd. · Bij de klant vervul je de rol van ambassadeur voor het bedrijf. · Je stelt herstelrapporten op naar aanleiding van elke herstelling, elk onderhoud. · Je rapporteert aan de after sales verantwoordelijke over het verloop van de interventies, over suggesties tot verbeteringen en over klantenvragen.

  • Relatiebeheerder beleggingen - Argenta Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: NUYTS

    Type: Vaste Job

    Als relatiebeheerder beleggingen zet je de dienstverlening en het advies op maat aan de klant centraal. Je opdracht bestaat erin de bestaande klantenportefeuille proactief te benaderen en verder uit te bouwen. Je hebt aandacht voor cross-sell-opportuniteiten en leads voor je collega’s. Samen met de kantoorhouder zet je gerichte acties op touw om het kantoor verder te doen groeien.

  • erkend familiaal bemiddelaar (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: ORATO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent erkend familiaal bemiddelaar met een degelijke juridische kennis (o.a. familierecht en familiaal vermogensrecht). Je bent jurist of hebt een hoger diploma in een menswetenschappelijke richting behaald. Tevens opgeleid zijn in systeemtherapie of contextbegeleiding is een pluspunt. Je schrijft foutloos in het Nederlands. Kennis van het Frans en/of het Engels is een meerwaarde. Je hebt bij voorkeur reeds een stevige dosis ervaring opgedaan als familiaal bemiddelaar. Echter, ook kandidaten met beperkte ervaring maar met de juiste opleiding en gedegen vakkennis komen in aanmerking. Je bent bereid alle dossiers binnen de familiale bemiddeling op te nemen (echtscheiding, ouderschapsplan,..). Indien je daarnaast ook opgeleid bent in systeemtherapie of contextbegeleiding, kunnen we je ook vragen gezinsbegeleidingen en relatiebegeleidingen op te nemen. Je hebt de mindset van een zelfstandige, maar de wens om te behoren tot een team Je hebt ambitie en zin voor initiatief Je bent een teamplayer, verantwoordelijk, leergierig en collegiaal

  • kassier - winkelbediende (SINT-ELOOIS-WINKEL)

    Regio: SINT-ELOOIS-WINKEL

    Bedrijf: SPAR

    Type: Flexijob

    u staat in voor de ontvangst en afhandeling van klanten aan de kassa. naast kassawerk, vul je ook de winkel aan en hou je de kassa omgeving proper. de afdeling groeten en fruit ziet er altijd fris uit onder uw supervisie

  • FLEXI Verko(o)p(st)er/workshopbegeleid(st)er ZAHIA MECHELEN (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ZAHIA

    Type: Flexijob

    Functie: - je helpt in het dagelijks reilen en zeilen van de winkel in Mechelen - je ontvangt de klanten en adviseert hen op een persoonlijke en vriendelijke manier - je rondt zelfstandig de verkoop af en bedient de kassa - je wordt ingeschakeld bij het herstellen en maken van juwelen op bestelling - je assisteert bij de workshops, na je opleiding geef je zelf workshops - je verwerkt leveringen en houdt de winkel netjes

Zoek naar antwoorden van CAMILLE PEIRS in sociale netwerken
Look for responds of CAMILLE PEIRS in social networks

Lees alle opmerkingen voor CAMILLE PEIRS. Laat een reactie achter voor CAMILLE PEIRS. CAMILLE PEIRS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CAMILLE PEIRS. Leave a respond for CAMILLE PEIRS. CAMILLE PEIRS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CAMILLE PEIRS op de google maps. Adres en contacten CAMILLE PEIRS
Location of CAMILLE PEIRS on the google maps. Address and contacts of CAMILLE PEIRS

Andere gerelateerde bedrijven als come CAMILLE PEIRS CAMILLE PEIRS: Calu BVBA | Todorov M | PARCS A CONTENEURS CHAUDFONTAINE | DECHAMPS | Kruidvat 8963

Other related companies as CAMILLE PEIRS: Calu BVBA | Todorov M | PARCS A CONTENEURS CHAUDFONTAINE | DECHAMPS | Kruidvat 8963

CAMILLE PEIRS is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CAMILLE PEIRS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08060638427. Het bedrijf CAMILLE PEIRS bevindt zich op het adres: CHAUSS?E MONTGOMERY 7; 7610; RUMES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 300,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 677,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Stations-service and carburants. Lijst met producten zijn Facilités: Magasin..
De hoofdactiviteit van CAMILLE PEIRS is Motorvrachtvervoer, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CAMILLE PEIRS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CAMILLE PEIRS, openstaande posities, locatie van CAMILLE PEIRS op de kaart.

CAMILLE PEIRS is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is CAMILLE PEIRS, company assigned to the tax number BE08060638427. The company CAMILLE PEIRS is located at the address: CHAUSS?E MONTGOMERY 7; 7610; RUMES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 300,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 677,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Stations-service and carburants. List of products are Facilités: Magasin..
The main activity of CAMILLE PEIRS is Motor Freight Transportation, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of CAMILLE PEIRS is not available. You also can look at reviews of CAMILLE PEIRS, open positions, location of CAMILLE PEIRS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CAMILLE PEIRS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CAMILLE PEIRS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CAMILLE PEIRS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CAMILLE PEIRS, employees, financial statistics.