Todorov M

Contactgegevens Todorov M: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Todorov M: address, phone, fax, email, website, opening hours

Todorov M

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Constant Montald 68; 1200; Bruxelles (Woluwe-Saint-Lambert), België

Telefoon (phone): 02 770 73 73 (+32-02 770 73 73) 02 770 73 73 (+32-02 770 73 73)

Fax (fax): +32 (53) 251-53-20 +32 (53) 251-53-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Todorov M: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Todorov M"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Todorov M"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Todorov M, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Todorov M. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Todorov M, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Todorov M. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Todorov M
Products information Todorov M

BTW identificatienummer (tax): BE03154968261
Ondernemingsnummer: 3250274658
Hoofdstad (capital): 244,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 895,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in Todorov M zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dentists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Todorov M
(Get full report from official database of BE for Todorov M)

Aanvulling soorten activiteiten voor Todorov M
Addition kinds of activities for Todorov M

364899. Verlichtingsapparatuur, nec, nec | Lighting equipment, nec, nec
472900. Passagiersvervoer regeling | Passenger transportation arrangement
511299. Kantoorbenodigdheden, kantoorbenodigdheden, nec | Stationery and office supplies, nec
20330403. Champignons: verpakt in blikjes, potten, enz. | Mushrooms: packaged in cans, jars, etc.
50470200. Tandheelkundige apparatuur en benodigdheden | Dental equipment and supplies
50780302. Inrichtingen, gekoeld | Fixtures, refrigerated
76990000. Reparatie diensten, nec | Repair services, nec

Werken bij Todorov M: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Todorov M: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Todorov M. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Todorov M. Looking for open vacancies in other companies

  • Credit Controller (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Start People Hasselt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als credit collector maak je de uitblijvende betalingen van klanten inzichtelijk. Je onderzoekt de reden van het uitblijven van de betaling en treedt daarvoor in contact met de klanten en met de eigen vestigingen en bekijkt de oorzaken en pakt deze aan. Je rapporteert aan de Financiële manager. Taken en verantwoordelijkheden: • Je maakt overzichten van de openstaande betalingen vanuit het financiële pakket. • Je onderzoekt de herstellingsdossiers in het operationele pakket met betrekking tot oorzaken van niet-betaling. • Je neemt contact op met de dossierbeheerders en de vestigingsmanagers van de eigen organisatie om de oorzaak van niet-betaling helder te krijgen. • Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor de klanten bij problemen met betalingen. • Je onderhoudt contacten op regelmatige basis met de verantwoordelijke personen bij de top 10 klanten, en voorziet hen van de overeengekomen periodieke informatie. • Je zorgt ervoor, met goede voorstellen en oplossingen, zowel telefonisch als schriftelijk, dat de klanten vlot overgaan tot betaling. • Je bezorgt je klanten alle benodigde informatie die moet leiden tot betaling. • Je staat continu in overleg met de financiële manager en het financiële team. • Je doet navraag m.b.t. dossiers voor lease en verzekeringsmaatschappijen per mail en telefoon.

  • Chauffeur C distributie (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    chauffeur C distributie van palletgoederen (en colli's) gemiddeld 20 klanten per dag werken 08.00u - 10.00u per dag starten tussen 06.00u en 09.00u klanten zijn meestal bedrijven, zelden particulieren zelf laden en lossen met manuele transpallet digitach is noodzaak Nederlands is vereiste, noties frans is meegenomen Moeten vaak overleggen met klanten, vaak ook onderhandelen met hen over planning voorkomen is belangrijk want zijn visitekaartje van de firma loon: barema goede chauffeur kan camion meenemen optie vast

  • Assistant Accountant in het Waasland (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar een Assistant Accountant functie in de regio Waasland? Werk je graag voor een internationale speler binnen de retailsector? Solliciteer dan snel. Bedrijfsomschrijving Onze klant, een internationale speler in het Waasland is op zoek naar een Assistant Accountant. Je komt terecht in de financiële afdeling waarvan het team uit 4 personen bestaat. Het bedrijf is gelegen in het Waasland en is vlot te bereiken met het openbaar vervoer. Omschrijving Je bereidt betalingen voor, voert ze uit en volgt ze op Het inboeken van de bankafschriften Leveranciersboekhouding en de klantenboekhouding Diverse administratieve taken Je stelt rapporteringen op

  • Operator voeding op oproepbasis | Kaulille | 2 ploegen (KAULILLE)

    Regio: KAULILLE

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Kaulille zoeken we operator in de voedingssector. Je zal instaan voor het draaiende houden van jouw lijn.

  • Automation Engineer m/v (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER W-VL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een houtverwerkende firma in regio Menen zijn we op zoek naar een Automation Engineer! Het bedrijf is Europees marktleider met productievestigingen in België, Frankrijk en Kroatië. De onderneming bouwde de laatste jaren wereldwijd uit, wat resulteert in een continue groei en waarbij ze dus moeten investeren in medewerkers, machines, systemen en gebouwen. Wat houdt een job als Automation Engineer in? Meehelpen aan hoogtechnologische projecten in het Automatiseringsteam, je helpt er mee voor zorgen dat de investeringen en optimalisaties top zijn Je hebt een grote interesse voor servo en synchrone sturingen Je kan complexere problemen snel en correct analyseren Je gaat systemen opstarten en testfases uitbouwen Je gaat het automatiseringsproces van de productielijnen opzetten, optimaliseren en onderhouden van de volledige site Je bent mee met de nieuwe trend op vlak van automatisering door vakbeurzen te bezoeken en opleidingen te volgen Je werkt in een klein team van 3 automation engineers, dit om de samenwerking te bevorderen.

  • Onderhoudselectriciens (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: t-interim Aarschot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio van Westerlo zijn wij dringend op zoek naar elektriciens. Je voert repititief werk uit. Je staat in voor het leggen van sterkspanningskabels tussen de 400 tot 700V. De aansluiting hiervan gaat gepaard met strikte instructies. Je kan makkelijk elektrische schema's lezen en je hebt een sterke kennis van industriële elektriciteit. Indien je kan werken met de rolbrug is dit zeker een pluspunt! Je hebt geen hoogtewerkerattest nodig, wel een VCA attest. Indien je dit niet hebt moet je het zo snel mogelijk behalen.

  • Huishoudhulp regio Opwijk/Buggenhout/Merchtem (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: TRIXXO HOME OPWIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een nieuwe gemotiveerde werknemer/werkneemster met een passie voor huishoudelijke taken. Je zal vooral schoonmaken, maar af en toe ook strijken, maaltijden voorbereiden en kleine naaiwerken doen.

  • Part time huishoudhulp Sint-Laureins (SINT-LAUREINS)

    Regio: SINT-LAUREINS

    Bedrijf: MANPOWER

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de huishoudelijke taken bij onze klant, dit omvat: poetsen, strijken, afwassen, bereiden van gerechten, enz. De taken die je zal uitvoeren zijn in samenpsraak met de klant.

  • +16 STUDENT magazijnmedewerker (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een grote logistieke speler zijn we op zoek naar mensen die graag willen werken in het magazijn. Het is geen alledaags magazijnsfunctie, aangezien je flexibel en dubbel inzetbaar verwacht te zijn. Enkel orderpicken ? Neen! Je zal ook instaan voor het re- labelen van de producten, alles in te pakken in zakken en dozen en je kan ook in aanmerking komen voor de transitzone waar je alles regelt voor het laden en lossen van de containers. Ben je dus heel flexibel in je werk, dan ben jij de persoon die wij zoeken! Ook de werkuren zijn verschillend. starten om 07u00 of om 08u00 zelfs starten om 09u00 is mogelijk. Je werkt 8uur per dag en kan dus week per week verschillend zijn.

  • Senior Front-end/Webdeveloper (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Arinto

    Type: Vaste Job

    Als front-end developer wordt je ingeschakeld voor de toekomst en groei van Arinto. Bovendien krijg je de kans om mee te werken aan toonaangevende projecten. Je taak bestaat eruit ons team te versterken met je ervaring op gebied van user interface development, usability en user experience. Je wisselt productontwikkeling af met lopende projecten voor onze klanten. Je bent een enthousiast persoon en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Je bent ondernemend, dynamisch en hebt geen schrik om uit je comfort-zone te treden. Je hebt een passie voor de nieuwste web technologieën. Innovatie, kwaliteitszin, creativiteit en inzet zijn waarden die jou kenmerken. Je hebt een technische kennis waar je best fier over mag zijn en je helpt graag collega's bij het oplossen van complexe problemen.

  • Onafhankelijk financieel adviseur Ieper (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: AZURO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als onafhankelijk adviseur ben je een financiële coach en een expert-raadgever voor je cliënten. Je bent het aanspreekpunt van cliënten binnen de jouw toevertrouwde regio. Je brengt de financiële situatie van je klanten in kaart en je luistert naar hun behoeften. Je hebt hierbij in het bijzonder aandacht voor het uitbouwen van een lange termijn vertrouwensrelatie met je klanten. Je kadert specifieke vragen van klanten dan ook steeds in een breder financieel plan op lange termijn. Als makelaar geef je klanten objectief advies over hypothecaire kredieten en hun fiscaliteit. In samenspraak met de klant, vergelijk je op transparante wijze het aanbod van verschillende kredietverleners en je begeleidt en adviseert de cliënt om tot een optimale finale keuze te komen. In dialoog met de klant bouw je een visie op naar een lange termijn financieel plan op (financial planning of het zgn. “life planning”). Je houdt hierbij rekening met de specifieke behoefte of situatie van de klant (behoeften op basis van de levensfase, gezinssituatie, persoonlijke situatie, risico appetijt of persoonlijke visie van de klant). Je adviseert cliënten m.b.t. geschikte spaar- en beleggingsproducten en - als onafhankelijk adviseur/makelaar - vergelijk je ook hier de diverse mogelijkheden op de markt op een transparante en objectieve manier.

  • Docent administratief medewerker (overdag) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: SYNTRA MIDDEN VLAANDEREN campus Sint-Niklaas

    Type: Werfreserve

    Lesgeven aan jongeren die 1 dag in de week les volgen in een onderwijssysteem van duaal leren. Dit op maandag of dinsdag (van 8.45u - 16.15u) Samen met de collega's bijdragen tot: de maximale ontplooiing van de leerlingen (op cognitief, affectief, emotioneel, motorisch en sociaal gebied) hun integratie in de maatschappij een verhoogde kans op tewerkstelling het realiseren van de doelstelling van het leerplan en dit op een pedagogisch-didactische wijze.

Zoek naar antwoorden van Todorov M in sociale netwerken
Look for responds of Todorov M in social networks

Lees alle opmerkingen voor Todorov M. Laat een reactie achter voor Todorov M. Todorov M bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Todorov M. Leave a respond for Todorov M. Todorov M on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Todorov M op de google maps. Adres en contacten Todorov M
Location of Todorov M on the google maps. Address and contacts of Todorov M

Andere gerelateerde bedrijven als come Todorov M Todorov M: STUDIO SKYLINE | A. NIJS | Hanot R | CHARLIER | VAN SICHEM, BART

Other related companies as Todorov M: STUDIO SKYLINE | A. NIJS | Hanot R | CHARLIER | VAN SICHEM, BART

Todorov M is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Todorov M, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03154968261. Het bedrijf Todorov M bevindt zich op het adres: Avenue Constant Montald 68; 1200; Bruxelles (Woluwe-Saint-Lambert). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 244,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 895,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Dentists. Producten gemaakt in Todorov M zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Todorov M is Motorvrachtvervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Todorov M is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Todorov M, openstaande posities, locatie van Todorov M op de kaart.

Todorov M is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is Todorov M, company assigned to the tax number BE03154968261. The company Todorov M is located at the address: Avenue Constant Montald 68; 1200; Bruxelles (Woluwe-Saint-Lambert). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 244,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 895,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Dentists. Products created in Todorov M were not found.
The main activity of Todorov M is Motor Freight Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Todorov M is not available. You also can look at reviews of Todorov M, open positions, location of Todorov M on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Todorov M, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Todorov M, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Todorov M, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Todorov M, employees, financial statistics.