Renovatiebedrijf Maarten Dutry BVBA

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • Renovatiebedrijf Maarten Dutry BVBA
Private companiesMotion Pictures • Renovatiebedrijf Maarten Dutry BVBA

Contactgegevens Renovatiebedrijf Maarten Dutry BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Renovatiebedrijf Maarten Dutry BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Renovatiebedrijf Maarten Dutry BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Schardauwstraat 2 8880 Sint-Eloois-Winkel (Ledegem), België

Telefoon (phone): +32 (84) 509-77-59 +32 (84) 509-77-59

Fax (fax): +32 (16) 736-93-60 +32 (16) 736-93-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Renovatiebedrijf Maarten Dutry BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Renovatiebedrijf Maarten Dutry BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Renovatiebedrijf Maarten Dutry BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Renovatiebedrijf Maarten Dutry BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Renovatiebedrijf Maarten Dutry BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Renovatiebedrijf Maarten Dutry BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Renovatiebedrijf Maarten Dutry BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Renovatiebedrijf Maarten Dutry BVBA
Products information Renovatiebedrijf Maarten Dutry BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE07030395507
Ondernemingsnummer: 8371551513
Hoofdstad (capital): 371,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 163,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in Renovatiebedrijf Maarten Dutry BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Contractors - Alterations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Renovatiebedrijf Maarten Dutry BVBA
(Get full report from official database of BE for Renovatiebedrijf Maarten Dutry BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Renovatiebedrijf Maarten Dutry BVBA
Addition kinds of activities for Renovatiebedrijf Maarten Dutry BVBA

0919. Diverse mariene producten | Miscellaneous marine products
01610104. Watermeloen boerderij | Watermelon farm
22810302. Katoen garen, gesponnen | Cotton yarn, spun
27540602. Circulaires: gravure printing | Circulars: gravure printing
34940101. Koppelingen, behalve druk en grondpijp | Couplings, except pressure and soil pipe
36950201. Audio-band, leeg | Audio range tape, blank
39140110. Toiletartikelen, zilver | Toilet ware, silver
59410500. Watersportuitrusting | Water sport equipment
95110103. Milieukwaliteit en controlebureau, overheid | Environmental quality and control agency, government

Werken bij Renovatiebedrijf Maarten Dutry BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Renovatiebedrijf Maarten Dutry BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Renovatiebedrijf Maarten Dutry BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Renovatiebedrijf Maarten Dutry BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Dispatcher (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Na een grondige opleiding zorg je voor een optimale coördinatie van interventies voor pechverhelping en mobile check. Je werkt samen met de medewerkers van onze "Centrale Binnenland", de wegendienst (wegenwachters en fields coördinatoren) en de externe partners o.a. garages, takel-, en sleepdiensten. Je zet de wegenwachters zo efficiënt mogelijk in teneinde de wachttijden voor de klanten te beperken. Je controleert steeds de contractvoorwaarden en de klantengegevens voor elke interventie. Je contacteert de klanten en verschaft hen de nodige inlichtingen. Je verzorgt de administratieve afwerking van iedere interventie. Je staat in voor de correcte opvolging van de dossiers zodat de klantentevredenheid gegarandeerd wordt.

  • Orderpicker Waaslandhaven | 2 ploegen | snelle opstart | busvervoer (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als orderpicker of algemeen magazijnier zal je enerzijds instaan voor het verzamelen van goederen voor verschillende orders, anderzijds voor het wegzetten van goederen in het magazijn.

  • Insurance Officer (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Aan jou om de schadedossiers van A tot Z af te handelen voor de voertuigen die tot ons wagenpark behoren. Hieronder een greep uit je takenpakket: • contacten met bestuurders, makelaars, verzekeraars, herstellers en experts • beoordeling van de aangifte en verdere opvolging van je eigen schadedossiers • verwerking en recuperatie van de facturen • monitoring van de doorlooptijd • proactieve communicatie en service verlening naar de klant/bestuurder • ...

  • Chauffeur B / C (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een distributiebedrijf regio Brugge zijn wij op zoek naar chauffeur B of C. Je staat in voor de lokale distributie aan vooral horeca regio Brugge en omgeving. Je levert vooral bij bestaande klanten.

  • Sales & Marketing Assistant | Wilrijk (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze opdrachtgever is een zeer snel groeiende KMO van meer dan 40 medewerkers die recent verhuisd is naar een gloednieuw modern kantoorgebouw in Wilrijk. Voor hen gaan we op zoek naar een nieuwe Marketing collega. Onderhouden verschillende websites (B2B en B2C): teksten aanpassen, foto's, banners aanpassen, nieuws updaten,... Opvolgen / onderhoud webshop Dagelijks / wekelijks onderhoud Social Media: Instagram & Facebook voor verschillende merken Opmaak persberichten Opmaak contract en contact met bloggers / Instagrammers Deelname aan de Persdagen Opmaak brochures en folders Uitwerken marketing acties / mailing acties Maandelijkse externe nieuwsbrief Planning, budgetering en uitwerken Marketing strategie Bijhouden marketinguitgaven Maandelijkse analyse salescijfers Presentatie kwartaalcijfers

  • Poetshulp Merchtem (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: PUUUR PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij huis van ons personeel zodat dit gemakkelijk combineerbaar is met je gezinsleven. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen om te poetsen bij particulieren in het systeem van de dienstencheques.

  • Spontane Sollicitatie Studenten Tijdens Schooljaar Sint-Niklaas 2018-2019 (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Sint-Niklaas.? ?Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,...? Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • PRODUCTION ENGINEER (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Hays Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Bachelor elektriciteit of elektromechanica Leidinggevende capaciteiten Kennis hoogspanning Voor een internationaal actief bedrijf regio Roeselare, gespecialiseerd in ontwikkeling, productie en verkoop van halffabricaten en eindproducten, is Hays Engineering op zoek naar een werkvoorbereiding met goede kennis hoogspanning. In deze job als werkvoorbereider elektriciteit ben je het aanspreekpunt voor alle elektrische vragen betreffende hoog- en laagspanning. Je bekijkt de elektrische schema's en kabelbomen, verwerkt ze in het SAP systeem en je berekent de kostprijs voor productie. Daarnaast maak je ook werkinstructies op zodat men weet op welke wijze elektrische componenten moeten gemonteerd worden en met welke tools. Je houdt hierbij steeds de kwaliteit en veiligheid in het achterhoofd. Verder optimaliseer je de productiemethodes en doe je verbetervoorstellen. Ten slotte leid je nieuwe collega's.

  • Verantwoordelijke Staal Atelier (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: SPINDLE

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de planning en werkverdeling (dag planning, inplannen onderaannemers, inplannen inspecties, logistieke planning). Daarnaast betreft het een team van 8 eigen arbeiders (monteurs en lassers). Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het budget van de afdeling (Opvolging van de gewerkte uren). Je bewaakt over de veiligheid van je team. Je hebt aandacht voor kwaliteit (opvolgen van inspectieplan, eindinspectie vaten, zuiverheid van werken). Coördinatie met andere afdelingen (Engineering en voorbereidingsafdeling) o.a. wekelijkse werkvergadering. Je zoekt mee naar manieren om efficiënter te produceren. Je voert berekeningen uit mbt. tot het verplaatsen van lasten. Tenslotte ben jij verantwoordelijk voor het onderhoud van de machines van de afdeling, hierbij zijn eigen onderhoudstechniekers ter beschikking.

  • Beitser (M/V) (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: LAG TRAILERS

    Type: Vaste Job

    Als beitser ben je verantwoordelijk voor het beitsen van tankwagens en de daarbij horende onderdelen

  • Therapeut/Coach op zelfstandige basis (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: In Balans en In Beweging

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je een aangename en gezellige werkplek om "je ding" te doen? Benader je jouw cliënten of patiënten vanuit een holistische visie? Dan ben jij misschien wel de persoon die we zoeken. Wàt je precies doet, maakt niet zo heel veel uit. Als je maar vanuit je hart werkt, correct en enthousiast bent in je job en als je jouw talenten graag benut om anderen vooruit te helpen ... dan kan jij een mooie aanvulling zijn op wat wij doen. Concreet bieden we jou een aangename werkplek aan in een ontspannen sfeer. We houden er van dat je zelf initiatief neemt om je cliënteel te laten groeien en daarbij ondersteunen we jouw inspanningen vanuit ons eigen netwerk. Belangrijk is dat je als zelfstandige in hoofd- of bijberoep werkt en dat jouw statuten in orde zijn. Bekijk zeker eerst onze website om te ontdekken wat wij doen en waarvoor we staan. Zo kan je meteen voelen of jij je hier thuis kan voelen. www.inbewegingstekene.be

  • Fleximedewerker speelhuis (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: ORFES

    Type: Flexijob

    Je ontvangt onze kleine klantjes en hun ouders in ons tofste speelhuis - clubhuis. Afrekenen en klaarmaken van de drank, snoep en smikkel bestellingen. Verzorgen van de animatie voor verjaardagfeestjes, liedjes zingen, snoepkoffer spel, enz... Klaarmaken van de snoepkoffers en op het einde van de dag alles netjes proper maken en bijvullen voor de volgende dag. Je kan met kinderen en kleuters omgaan. Bij voorkeur sta je in het onderwijs of in de kinderopvang - je kan werken als FLEXIJOB Je wenst op zeer regelmatige basis te werken in de weekends en de schoolvakanties. Werkuren te bespreken: Mogelijkheden van werkuren zijn: 1ste en 2de vrijdag van de maand 17u00 - +- 21u00 Zaterdag en zondag vanaf 09u30 - +-14u30 of vanaf 14u30 - +- 20u00 In de schoolvakanties zijn we alle dagen op vanaf 10u00

Zoek naar antwoorden van Renovatiebedrijf Maarten Dutry BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Renovatiebedrijf Maarten Dutry BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Renovatiebedrijf Maarten Dutry BVBA. Laat een reactie achter voor Renovatiebedrijf Maarten Dutry BVBA. Renovatiebedrijf Maarten Dutry BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Renovatiebedrijf Maarten Dutry BVBA. Leave a respond for Renovatiebedrijf Maarten Dutry BVBA. Renovatiebedrijf Maarten Dutry BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Renovatiebedrijf Maarten Dutry BVBA op de google maps. Adres en contacten Renovatiebedrijf Maarten Dutry BVBA
Location of Renovatiebedrijf Maarten Dutry BVBA on the google maps. Address and contacts of Renovatiebedrijf Maarten Dutry BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Renovatiebedrijf Maarten Dutry BVBA Renovatiebedrijf Maarten Dutry BVBA: JOSEPH KELLER & FILS | Atlantic | LA GOURMANDINE | JEAN-LOUIS STEPHANY | WALTER VAN VLAENDEREN

Other related companies as Renovatiebedrijf Maarten Dutry BVBA: JOSEPH KELLER & FILS | Atlantic | LA GOURMANDINE | JEAN-LOUIS STEPHANY | WALTER VAN VLAENDEREN

Renovatiebedrijf Maarten Dutry BVBA is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Renovatiebedrijf Maarten Dutry BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07030395507. Het bedrijf Renovatiebedrijf Maarten Dutry BVBA bevindt zich op het adres: Schardauwstraat 2 8880 Sint-Eloois-Winkel (Ledegem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 371,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 163,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Contractors - Alterations. Producten gemaakt in Renovatiebedrijf Maarten Dutry BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Renovatiebedrijf Maarten Dutry BVBA is Motion Pictures, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Renovatiebedrijf Maarten Dutry BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Renovatiebedrijf Maarten Dutry BVBA, openstaande posities, locatie van Renovatiebedrijf Maarten Dutry BVBA op de kaart.

Renovatiebedrijf Maarten Dutry BVBA is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is Renovatiebedrijf Maarten Dutry BVBA, company assigned to the tax number BE07030395507. The company Renovatiebedrijf Maarten Dutry BVBA is located at the address: Schardauwstraat 2 8880 Sint-Eloois-Winkel (Ledegem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 371,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 163,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Contractors - Alterations. Products created in Renovatiebedrijf Maarten Dutry BVBA were not found.
The main activity of Renovatiebedrijf Maarten Dutry BVBA is Motion Pictures, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Renovatiebedrijf Maarten Dutry BVBA is not available. You also can look at reviews of Renovatiebedrijf Maarten Dutry BVBA, open positions, location of Renovatiebedrijf Maarten Dutry BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Renovatiebedrijf Maarten Dutry BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Renovatiebedrijf Maarten Dutry BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Renovatiebedrijf Maarten Dutry BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Renovatiebedrijf Maarten Dutry BVBA, employees, financial statistics.