TRODAT STAMP INDUSTRY

Contactgegevens TRODAT STAMP INDUSTRY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TRODAT STAMP INDUSTRY: address, phone, fax, email, website, opening hours

TRODAT STAMP INDUSTRY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue de l'Hippodrome 163; 1050; Bruxelles (Ixelles), België

Telefoon (phone): +32 (9) 497-62-34 +32 (9) 497-62-34

Fax (fax): 02 644 04 85; 02 733 68 56 (+32-02 644 04 85; 02 733 68 56) 02 644 04 85; 02 733 68 56 (+32-02 644 04 85; 02 733 68 56)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TRODAT STAMP INDUSTRY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TRODAT STAMP INDUSTRY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TRODAT STAMP INDUSTRY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TRODAT STAMP INDUSTRY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TRODAT STAMP INDUSTRY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TRODAT STAMP INDUSTRY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TRODAT STAMP INDUSTRY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TRODAT STAMP INDUSTRY
Products information TRODAT STAMP INDUSTRY

BTW identificatienummer (tax): BE02715240478
Ondernemingsnummer: 9814331054
Hoofdstad (capital): 655,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 637,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Stamps - Dating & name; Engraving

Product categorie (product category): Stationery

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TRODAT STAMP INDUSTRY
(Get full report from official database of BE for TRODAT STAMP INDUSTRY)

Aanvulling soorten activiteiten voor TRODAT STAMP INDUSTRY
Addition kinds of activities for TRODAT STAMP INDUSTRY

401199. Spoorwegen, line-haul operatie, nec | Railroads, line-haul operating, nec
28190909. Ijzer- (ferro-ferro) verbindingen of zouten | Iron (ferric/ferrous) compounds or salts
34430206. Koeltorens, metalen plaat | Cooling towers, metal plate
35640000. Blowers en fans | Blowers and fans
36299902. Huidige collector wielen, voor trolley rigging | Current collector wheels, for trolley rigging

Werken bij TRODAT STAMP INDUSTRY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TRODAT STAMP INDUSTRY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TRODAT STAMP INDUSTRY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TRODAT STAMP INDUSTRY. Looking for open vacancies in other companies

  • Technoloog / Verpleegkundige medische beeldvormig (m/v) (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Sint-Franciscus Ziekenhuis

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    vervanging - 100% Als technoloog/verpleegkundige radiologie sta je in voor: - De opvang, assistentie bij installatie en opvolging van de patiënt. - Het uitvoeren van of assisteren bij radiologische onderzoeken. - Het uitvoeren van de daarbij horende specifieke verpleegtechnische handelingen. - Assisteren bij interventionele- en/of invasieve procedures mbv radioscopie, echografie of CT scan. - De psychosociale zorgaspecten van de patiënt tijdens zijn verblijf op de dienst radiologie. - Het toepassen van de hygiëne- en steriliteitsprincipes bij alle, al dan niet patiëntgerichte, handelingen.

  • Technieker (testing heftrucks, bobcats, ...) dag ploeg (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van Synergie zijn wij momenteel dringend op zoek naar een technisch profiel (kennis mechanica, elektromechanica) die instaat voor het testen van allerlei rollend materiaal (banden van heftrucks, bobcats, ...). Taken : eerste verantwoordelijke "tire testing" interpreteren/rapporteren data onderhoud, veilgheid, toepassen 5S ...

  • Productieoperator Automotive - 3 ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote speler in Lokeren ben ik op zoek naar een productieoperator die graag wil werken in de automotive sector.  Je takenpakket bestaat uit:  Uitvoeren van inpakwerk  Kwaliteitscontrole van de geleverde producten  Montage & assemblage van automotive-onderdelen  Ben jij snel beschikbaar? Kan je in 3 ploegen werken? Solliciteer dan snel! 

  • POETSHULP REGIO LOKEREN (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Particulieren helpen in het huishouden en hen gelukkig maken door hun woning wekelijks te poetsen of hun wasgoed te strijken, de ramen te lappen. Je beschikt het beste over een eigen wagen zodat je je gemakkelijk kunt verplaatsen. Je kiest zelf jouw uurrooster (vol - of deeltijds)

  • Huishoudhulp 24u/week (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: AMBY KNOKKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Poetshulpen dienstencheques (m/v) (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Actief Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Actief nv Diest is op zoek naar extra gemotiveerde huishoudhulp (m/v) Hou je van orde? Hou je van netheid? Dan ben jij de poetshulp die wij zoeken! Tevreden gezinnen, een goede verdienste, dichtbij huis, Ben je helemaal overtuigd? Kom dan vandaag nog langs bij ons op kantoor.

  • Jobstudent weekend & december Cook&Serve Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: KIDS CARE NV

    Type: Studentenjob

    Cook & Serve is een Belgische kook- & lifestyle keten gevestigd in hartje centrum. Voor onze winkel in Oostende zijn wij op zoek naar enthousiaste jobstudenten met een affiniteit voor koken en gastvrijheid. Hou je van het contact met klanten, draag je klantvriendelijkheid hoog in het vaandel en ben je bereid om je technische kennis op kookvlak door te geven aan onze klanten? Dan ben jij de jobstudent die wij zoeken. Vooral weekendwerk en ook in de week tijdens de maand december voor de eindejaarsperiode!

  • Gemotiveerde jobstudenten voor weekendwerk (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Taken als jobstudent:  Je kan worden ingeschakeld om 's middags in de keuken hapjes te bereiden, kindergerechten te bereiden of de afwas weg te werken.  Je kan ook werken in de avondshift. Hier sta je dan in voor de bereiding van hapjes, frietjes, fondue of de afwas.  Werk je liever in de zaal? Dan sta je in voor het onthaal van klanten. Je verzorgt de bestellingen, tafels afruimen en helpt de barmedewerkers om de frigo's aan te vullen.  Je werkt steeds klantvriendelijk en hebt respect voor hygiënevoorschriften en je werkomgeving. 

  • HR Business Partner (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: BN60

    Type: Vaste Job

    Voor de verschillende filialen binnen deze regio ben je een volwaardige HR Business Partner. Je verplaatst je dan binnen deze regio en gaat naar het filiaal waar je nodig bent. Je staat in voor: - De interne en externe rekrutering en selectie in het kader van een snelle en kwalitatieve invulling van de vacatures. Hiervoor word je bijgestaan door een recruiter. Je bespreekt eveneens het contract in functie van het budget. - De introductie van nieuwe medewerkers. - Het bekijken van de opleidingsbehoeften van de medewerkers en de uitvoering van het opleidingsplan. - De organisatie en de opvolging van de jaarlijkse prestatiebeoordeling. - Je begrijpt beleidsparameters en kan bedrijfsparameters bepalen en denkt cross-functioneel. - De ondersteuning van managers en medewerkers, conform de doelstellingen en de waarden van het bedrijf. Je bouwt teams, moedigt samenwerking aan en kan conflicten managen. - Via concrete projecten meewerken aan de verdere uitbouw van een professionele HR-organisatie binnen het bedrijf. - In deze functie rapporteert je rechtstreeks aan de HR Director. Je neemt deel aan maandelijkse meetings met het volledige HR team.

  • Shifttechniekers (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: ALERIS ALUMINUM

    Type: Vaste Job

    In deze functie ben je verantwoordelijk voor het oplossen van technisch urgente storingen om zodoende een maximale machinebeschikbaarheid te bekomen. Verder zal je technische verbeteringen aanbrengen door het uitvoeren van preventieve taken zodanig dat het machinepark optimaal technisch in orde gebracht wordt waardoor productiviteit en kwaliteit gewaarborgd worden. Je staat in voor het opstarten, afzetten en het veilig schakelen van machines om zodoende het machinepark tijdig klaar te zetten voor de opstart van productie, om onnodig energieverbruik bij niet productieve machines te beperken en om te zorgen voor een veilige toestand voor de aanvang van werkzaamheden. Je zal ook eerstelijns onderhoud voor of op IT toepassingen verzorgen om ervoor te zorgen dat MES toepassingen optimaal functioneren.

  • Operator Telebeheer (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: TECHNICAL MAINTENANCE SERVICE T.M.S

    Type: Vaste Job

    TMS is hét aanspreekpunt voor koel-, verwarmings- en airconditioningsystemen in grote supermarktketens en bedrijfsgebouwen. Het succesrecept? De complete dienstverlening van advies, levering en installatie tot onderhoud en service. Voor meer informatie: www.tmsbelgium.com. · Je behandelt de telefonisch binnenkomende oproepen. · Je doet de opvolging van de alarmen van de verschillende koel- en HVAC installaties. · Via beeldscherm heb je volledig zicht op de installaties bij de klant en kan je telefonische ondersteuning bieden indien er bij de klant problemen zijn met de installatie. · Indien nodig schakel je een interventieploeg in om het probleem te verhelpen. · Je houdt een logboek bij van de diverse oproepen en meldingen.

  • Afwasser M/V (SCHELLEBELLE)

    Regio: SCHELLEBELLE

    Bedrijf: DRIEGHE - DE MULDER

    Type: Flexijob

    Voor onze brasserie 'de Plaetse' in Schellebelle, zijn wij op zoek naar een toffe nieuwe medewerker. Voor de afwas op vrijdagavond en zondag, in de drukkere periodes komt daar woensdag en donderdagavond bij. Zijn wij opzoek naar een medewerker die ordelijk en net hoog in het vaandel draagt. Iemand die zin heeft om in een toffe omgeving terecht te komen. Wij zoeken een flexijobber. Is afwassen jouw passie en wil je graag iets bijverdienen, aarzel niet en contacteer ons. Bekijk ook zeker even onze website www.deplaetse-schellebelle.be

Zoek naar antwoorden van TRODAT STAMP INDUSTRY in sociale netwerken
Look for responds of TRODAT STAMP INDUSTRY in social networks

Lees alle opmerkingen voor TRODAT STAMP INDUSTRY. Laat een reactie achter voor TRODAT STAMP INDUSTRY. TRODAT STAMP INDUSTRY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TRODAT STAMP INDUSTRY. Leave a respond for TRODAT STAMP INDUSTRY. TRODAT STAMP INDUSTRY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TRODAT STAMP INDUSTRY op de google maps. Adres en contacten TRODAT STAMP INDUSTRY
Location of TRODAT STAMP INDUSTRY on the google maps. Address and contacts of TRODAT STAMP INDUSTRY

Andere gerelateerde bedrijven als come TRODAT STAMP INDUSTRY TRODAT STAMP INDUSTRY: GENTSE TRUCK SERVICE | COIFFURE TOURNAI | VRIJE ZWEMMERS TIENEN | Strebelle G | J.C. TOUS STYLES

Other related companies as TRODAT STAMP INDUSTRY: GENTSE TRUCK SERVICE | COIFFURE TOURNAI | VRIJE ZWEMMERS TIENEN | Strebelle G | J.C. TOUS STYLES

TRODAT STAMP INDUSTRY is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TRODAT STAMP INDUSTRY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02715240478. Het bedrijf TRODAT STAMP INDUSTRY bevindt zich op het adres: Avenue de l'Hippodrome 163; 1050; Bruxelles (Ixelles). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 655,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 637,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Stationery. Lijst met producten zijn Stamps - Dating & name; Engraving.
De hoofdactiviteit van TRODAT STAMP INDUSTRY is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TRODAT STAMP INDUSTRY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TRODAT STAMP INDUSTRY, openstaande posities, locatie van TRODAT STAMP INDUSTRY op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

TRODAT STAMP INDUSTRY is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is TRODAT STAMP INDUSTRY, company assigned to the tax number BE02715240478. The company TRODAT STAMP INDUSTRY is located at the address: Avenue de l'Hippodrome 163; 1050; Bruxelles (Ixelles). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 655,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 637,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Stationery. List of products are Stamps - Dating & name; Engraving.
The main activity of TRODAT STAMP INDUSTRY is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of TRODAT STAMP INDUSTRY is not available. You also can look at reviews of TRODAT STAMP INDUSTRY, open positions, location of TRODAT STAMP INDUSTRY on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over TRODAT STAMP INDUSTRY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TRODAT STAMP INDUSTRY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TRODAT STAMP INDUSTRY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TRODAT STAMP INDUSTRY, employees, financial statistics.