LIBRAIRIE DU BULTIA LECTURES ET LOISIRS

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • LIBRAIRIE DU BULTIA LECTURES ET LOISIRS
Private companiesHealth Services • LIBRAIRIE DU BULTIA LECTURES ET LOISIRS

Contactgegevens LIBRAIRIE DU BULTIA LECTURES ET LOISIRS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LIBRAIRIE DU BULTIA LECTURES ET LOISIRS: address, phone, fax, email, website, opening hours

LIBRAIRIE DU BULTIA LECTURES ET LOISIRS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue d'Acoz 4A; 6120; Ham-sur-Heure-Nalinnes (Nalinnes), België

Telefoon (phone): 071 21 84 05 (+32-071 21 84 05) 071 21 84 05 (+32-071 21 84 05)

Fax (fax): 071 21 84 05 (+32-071 21 84 05) 071 21 84 05 (+32-071 21 84 05)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LIBRAIRIE DU BULTIA LECTURES ET LOISIRS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LIBRAIRIE DU BULTIA LECTURES ET LOISIRS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LIBRAIRIE DU BULTIA LECTURES ET LOISIRS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LIBRAIRIE DU BULTIA LECTURES ET LOISIRS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LIBRAIRIE DU BULTIA LECTURES ET LOISIRS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LIBRAIRIE DU BULTIA LECTURES ET LOISIRS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LIBRAIRIE DU BULTIA LECTURES ET LOISIRS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LIBRAIRIE DU BULTIA LECTURES ET LOISIRS
Products information LIBRAIRIE DU BULTIA LECTURES ET LOISIRS

BTW identificatienummer (tax): BE01589141845
Ondernemingsnummer: 9984619140
Hoofdstad (capital): 761,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 560,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Booksellers; Bookmakers; Toys - Retail

Product categorie (product category): Stationery

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LIBRAIRIE DU BULTIA LECTURES ET LOISIRS
(Get full report from official database of BE for LIBRAIRIE DU BULTIA LECTURES ET LOISIRS)

Aanvulling soorten activiteiten voor LIBRAIRIE DU BULTIA LECTURES ET LOISIRS
Addition kinds of activities for LIBRAIRIE DU BULTIA LECTURES ET LOISIRS

737500. Informatie retrieval diensten | Information retrieval services
20460305. fructose | Fructose
22210403. Modacryl breedgeweven stoffen | Modacrylic broadwoven fabrics
34629901. Vliegtuig smeedstukken, ferro | Aircraft forgings, ferrous
51220310. Vitamines en mineralen | Vitamins and minerals
83220305. Eerste hulp service | First aid service

Werken bij LIBRAIRIE DU BULTIA LECTURES ET LOISIRS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LIBRAIRIE DU BULTIA LECTURES ET LOISIRS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LIBRAIRIE DU BULTIA LECTURES ET LOISIRS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LIBRAIRIE DU BULTIA LECTURES ET LOISIRS. Looking for open vacancies in other companies

  • Lader/Losser (TISSELT)

    Regio: TISSELT

    Bedrijf: Adecco Onsite Schenker

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor DB Schenker te Tisselt (Willebroek) zijn wij dringend op zoek naar enthousiaste Laders/Lossers. Je bent verantwoordelijk voor het stapelen van dozen op paletten. Je werkt op oproepbasis op basis van een 3 ploegen systeem. (vroege, late, nacht)

  • Assistent operator / voltijds / regio Mol (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Mol zijn wij op zoek naar een operator voor het voorbereiden van proefstukken. Jouw taken zijn: · Receptie en visuele controle van aangeleverde nieuwe proefstukken; · Polijsten van de zijvlakken van de proefstukken; · Dimensionele opmeting van de proefstukken; · Foto's nemen van de geteste proefstukken; · Proefstukken beschermen tegen oxidatie met een olielaag; · Proefstukken stockeren en aanvullen van de stockage lijst.

  • Zorgkundige WZC te Jette (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Jouw taken zijn de volgende :  - Toedienen van hygiënische zorgen - Begeleiding van de maaltijden - Opmaken van bedden en het onderhouden van de kamers - Aandacht voor de noden van de bewoners - Empathisch optreden en luisteren naar de bewoners - Zorg op maat leveren Bedrijfsprofiel: Care Talents is op zoek naar een zorgkundige die beschikbaar is voor de volledige maand oktober 2018. Ben jij op zoek naar een tijdelijke voltijdse of deeltijdse job in de zorg ? Dan kan je zeker aan de slag bij Care Talents! Het woonzorgcentrum is gelegen te Jette en staat in voor een woonzorgcentrum waar de bewoner zelfstandig kan wonen met de nodige begeleiding. 

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Duffel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Maldegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Enthousiaste HUISHOUDHULP regio Veurne (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden

  • Jobstudent carwash- tijdens week (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Studentenjob

    Voor een carwash in de regio van Brugge zijn we dringend op zoek naar jobstudenten (M/V) voor de wasstraat. Je werkt als polyvalente jobstudent mee in de carwash : afspuiten en opblinken van carrosserie, banden, ruiten, ... Je werkt tijdens het schooljaar, tijdens weekdagen. Je hebt dus geen les en kan je de volledige dag vrijmaken. Werkuren: 8u-18u30 Daarnaast ben je bij voorkeur ook beschikbaar tijdens de vakanties, waarbij er gewerkt wordt met een roulerende planning tussen de verschillende jobstudenten !! Voorkeur voor hogeschoolstudenten/uniefstudenten. (of meerdere dagen) Profiel: - Flexibel qua taken en uren - Oog voor detail en nauwkeurigheid. - Gevoel voor verantwoordelijkheid

  • Warehouse Supervisor (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: STROOM

    Type: Vaste Job

    Als Supervisor ben je verantwoordelijk voor het borgen van operaties door middel van het behalen van KPI’s en het coachen van je foremannen. Je staat als leidinggevende boven je foremannen en bent samen met hen verantwoordelijk voor het aansturen van je team magazijnmedewerkers. Je coacht je foremannen in de dagdagelijkse aansturing van de warehouse activiteiten en zorgt er zo voor dat zij de vooropgestelde doelstelling behalen inzake productiviteit, veiligheid en kwaliteit. Jijzelf stuurt de operatie in het halen van de lange termijndoelstellingen en treedt op als eindverantwoordelijke naar je team van magazijnmedewerkers, door middel van duidelijke doelstellingen, dagelijks overleg, evaluaties, opleidingen, arbeidsongevallenanalyses ziekteverzuimgesprekken, ... Om tot optimale operaties te komen treed je in overleg met de planningsafdeling, collega team leaders, operations manager en diverse interne ondersteunende diensten. Je wordt opgenomen in een gedreven team met een continous improvement cultuur. Na je greenbelt training sta je in voor het leiden en implementeren van verbeteringsprojecten en het toepassen van de 5S methodiek. Tevens waak je erover dat de veiligheidsregels gerespecteerd worden, dit doe je door regelmatige veiligheidsrondgangen, arbeidsongevallenanalyses, het overbrengen van veiligheidstopics, ... Dit alles om onze medewerkers proactiever te laten meewerken aan een sterk veiligheidsbeleid.

  • Lasser regio Oudenaarde - Ronse - Brakel (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: ACTUM SERVICES

    Type: Vaste Job

    Actum is een ambitieus en technisch georiënteerd bedrijf met uitvalsbasissen te Wetteren, Poperinge & Brugge. Onze expertise is enerzijds gericht op het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden bij productiebedrijven, anderzijds op het vervaardigen van staalconstructies. In deze functie sta je in voor het lassen en monteren van metaalconstructies. Bij de klant ben je zelf verantwoordelijk voor de opstelling, de plaatsing en de definitieve montage van een structuur volgens de montageplannen- en richtlijnen. Daarnaast sta je ook in voor het controleren van afmetingen, vormen, lasnaden en voer je de nodige bijwerkingen en aanpassingen door bij vervormingen of fouten. Wanneer nodig, wordt gebruik gemaakt van het rollend materieel (zoals hoogwerker, verreiker, ...) opdat het project op een vlotte manier zou verlopen. Er zijn mogelijkheden in de regio van Oost- en West-Vlaanderen

  • Technisch Calculator/Werkvoorbeider (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Heb je een dynamische persoonlijkheid en ben je een echte teamplayer, maar kan je ook zelfstandig werken? Heb je een mechanische achtergrond en kan je bijgevolg goed planlezen? Solliciteer dan nu voor de functie 'Technisch calculator/werkvoorbereider'! Je analyseert mechanische tekeningen die gemaakt worden door engineering en bepaalt op basis hiervan de bewerkingen van de te produceren mechanische maatstukken. Je stelt de werkmethoden, bewerkingsvolgorde en machinetijden op. Je berekent de kostprijs van mechanische maatstukken op basis van technische tekeningen. Je voert nacalculaties van afgelopen projecten uit teneinde een vergelijking te kunnen maken tussen de voorcalculatie en de werkelijke kostprijs met als doel in de toekomst correcte prijscalculatie te kunnen maken op basis van de reële gegevens. Je werkt nauw samen met je collega's van de andere afdelingen binnen de organisatie en in het bijzonder met engineering, productie , procurement en sales.

  • Zelfstandig PSYCHOLOOG/PSYCHOTHERAPEUT (M/V) Antwerpen (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: OOSTERVELD PSYCHOTHERAPIEPRAKTIJK

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar iemand die : de master of de bachelor heeft afgerond in de psychologie of in een relevante humane studierichting* een langdurige psychotherapie opleiding heeft afgerond of minstens in het derde jaar zit geïnteresseerd is om met EMDR te werken enthousiast wordt van het werken in de eigen specialiteit: kinderen, jongeren en/of volwassenen die vlot autonoom functioneert als zelfstandig psychotherapeut m/v, maar ook zin heeft om zich te engageren voor een team en deel te nemen aan onze teamwerking (met teamvergaderingen, intervisie, cliëntoverleg en sporadische teamactiviteiten) en er niet voor terugdeinst om samen met collega's nieuwe projecten uit te werken Iemand die zich wil engageren en continuïteit in zijn werk kan bieden En die op termijn minstens twee dagen per week kan werken (we bieden veel flexibiliteit om dit op te bouwen, je mag in het begin minder werken). * De aangeduide studiegebieden in het aparte vak rechts bovenaan 'Vereiste Studies' zijn enkel indicatief en niet exclusief.

  • Zelfstandige Kantoorhouders (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DERBY LADBROKES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Sportliefhebber ? Wordt uw eigen baas bij Ladbrokes ! U staat in voor het beheer en de registratie van de sportweddenschappen voor uw kantoor. ( opleiding voorzien ) In één van onze verkooppunten in meer dan 50 gemeenten van Vlaanderen (Middelkerke, Limburg, Oostende, Knokke, Sint-Truiden, Deinze, Geraarsbergen, Ronse, Oudenaarde, Zottegem...), en in een sympathieke omgeving. U geniet meteen van een bestaand cliënteel, en de volledige ondersteuning van de commerciële en administratieve krachten van Ladbrokes, de nr. 1 in België op gebied van sportweddenschappen. GEEN INVESTERING VEREIST. ATTRACTIEVE COMMISSIES. Welkom in het team !

Zoek naar antwoorden van LIBRAIRIE DU BULTIA LECTURES ET LOISIRS in sociale netwerken
Look for responds of LIBRAIRIE DU BULTIA LECTURES ET LOISIRS in social networks

Lees alle opmerkingen voor LIBRAIRIE DU BULTIA LECTURES ET LOISIRS. Laat een reactie achter voor LIBRAIRIE DU BULTIA LECTURES ET LOISIRS. LIBRAIRIE DU BULTIA LECTURES ET LOISIRS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LIBRAIRIE DU BULTIA LECTURES ET LOISIRS. Leave a respond for LIBRAIRIE DU BULTIA LECTURES ET LOISIRS. LIBRAIRIE DU BULTIA LECTURES ET LOISIRS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LIBRAIRIE DU BULTIA LECTURES ET LOISIRS op de google maps. Adres en contacten LIBRAIRIE DU BULTIA LECTURES ET LOISIRS
Location of LIBRAIRIE DU BULTIA LECTURES ET LOISIRS on the google maps. Address and contacts of LIBRAIRIE DU BULTIA LECTURES ET LOISIRS

Andere gerelateerde bedrijven als come LIBRAIRIE DU BULTIA LECTURES ET LOISIRS LIBRAIRIE DU BULTIA LECTURES ET LOISIRS: FLB - K MEDICAL BENELUX NV | RESIDENCE LES SITTELLES | Mikro | W. EVENEPOEL | AQUA SECURITY

Other related companies as LIBRAIRIE DU BULTIA LECTURES ET LOISIRS: FLB - K MEDICAL BENELUX NV | RESIDENCE LES SITTELLES | Mikro | W. EVENEPOEL | AQUA SECURITY

LIBRAIRIE DU BULTIA LECTURES ET LOISIRS is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LIBRAIRIE DU BULTIA LECTURES ET LOISIRS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01589141845. Het bedrijf LIBRAIRIE DU BULTIA LECTURES ET LOISIRS bevindt zich op het adres: Rue d'Acoz 4A; 6120; Ham-sur-Heure-Nalinnes (Nalinnes). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 761,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 560,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Stationery. Lijst met producten zijn Booksellers; Bookmakers; Toys - Retail.
De hoofdactiviteit van LIBRAIRIE DU BULTIA LECTURES ET LOISIRS is Gezondheidszorg, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LIBRAIRIE DU BULTIA LECTURES ET LOISIRS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LIBRAIRIE DU BULTIA LECTURES ET LOISIRS, openstaande posities, locatie van LIBRAIRIE DU BULTIA LECTURES ET LOISIRS op de kaart.

LIBRAIRIE DU BULTIA LECTURES ET LOISIRS is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is LIBRAIRIE DU BULTIA LECTURES ET LOISIRS, company assigned to the tax number BE01589141845. The company LIBRAIRIE DU BULTIA LECTURES ET LOISIRS is located at the address: Rue d'Acoz 4A; 6120; Ham-sur-Heure-Nalinnes (Nalinnes). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 761,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 560,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Stationery. List of products are Booksellers; Bookmakers; Toys - Retail.
The main activity of LIBRAIRIE DU BULTIA LECTURES ET LOISIRS is Health Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LIBRAIRIE DU BULTIA LECTURES ET LOISIRS is not available. You also can look at reviews of LIBRAIRIE DU BULTIA LECTURES ET LOISIRS, open positions, location of LIBRAIRIE DU BULTIA LECTURES ET LOISIRS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LIBRAIRIE DU BULTIA LECTURES ET LOISIRS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LIBRAIRIE DU BULTIA LECTURES ET LOISIRS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LIBRAIRIE DU BULTIA LECTURES ET LOISIRS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LIBRAIRIE DU BULTIA LECTURES ET LOISIRS, employees, financial statistics.