FLPITA FRESH CENTER SA

Contactgegevens FLPITA FRESH CENTER SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLPITA FRESH CENTER SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLPITA FRESH CENTER SA

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): Rue Bollinckx 45 1070 Bruxelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-25-27-40-30 32-25-27-40-30

Fax (fax): 32-25-27-40-20 32-25-27-40-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLPITA FRESH CENTER SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLPITA FRESH CENTER SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLPITA FRESH CENTER SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLPITA FRESH CENTER SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLPITA FRESH CENTER SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLPITA FRESH CENTER SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLPITA FRESH CENTER SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLPITA FRESH CENTER SA
Products information FLPITA FRESH CENTER SA

BTW identificatienummer (tax): BE02664428710
Ondernemingsnummer: 7846405029
Hoofdstad (capital): 289,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 116,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in FLPITA FRESH CENTER SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Agriculture & Livestock

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLPITA FRESH CENTER SA
(Get full report from official database of BE for FLPITA FRESH CENTER SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLPITA FRESH CENTER SA
Addition kinds of activities for FLPITA FRESH CENTER SA

1222. Bitumineuze kolen-ondergrondse mijnbouw | Bituminous coal-underground mining
3648. Verlichtingsapparatuur, n.v. | Lighting equipment, nec
085100. Bosbouwdiensten | Forestry services
279199. Typesetting, nec | Typesetting, nec
07230405. Vruchtenvoorkooldiensten | Fruit precooling services
35410100. Boor- en saaimachines | Drilling and boring machines
38519903. Intraoculaire lenzen | Intraocular lenses
39440102. Auto's, spelen (kinderwagens) | Cars, play (children's vehicles)

Werken bij FLPITA FRESH CENTER SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLPITA FRESH CENTER SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLPITA FRESH CENTER SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLPITA FRESH CENTER SA. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur CE kipper (ZONHOVEN)

  Regio: ZONHOVEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma uit Zonhoven die grondverzet doet voor bosbouw en wegenwerken, zijn we op zoek naar chauffeur CE met ervaring met kipper. Je moet als chauffeur enkel rijden, maar niet meewerken op de werf. Je vervoert meestal grondverzet en soms steenslag of stabilisé. Je start om 6u en werkt ongeveer tot 16u. Langdurige opdracht, optie vast contract.

 • Commerciële binnendienst (m/v) (KAPELLEN)

  Regio: KAPELLEN

  Bedrijf: Actief Interim Kapellen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Kalmthout zijn wij op zoek naar een bediende (m/v) voor de commerciële binnendienst. Taakomschrijving: Prijsaanvragen behandelen voor de diffuse handel; Kopiëren en verzenden van tarieven en documentatie; Opmaken van orders; Opmaken van order bevestigingen; Verwerken van standaard orders; Klachten behandeling; Telefonische, per fax en per post orderbehandeling van klanten; Up to date houden van kortingen en netto – verkoopprijzen; Nieuwe klanten registreren in het systeem; Ontvangst van gasten en doorverwijzen naar betreffende persoon; Faxen verdelen en versturen; Telefonisch contact met klanten; Receptie van rechtstreekse leveringen van leverancier naar klant; Inplannen van de kraanwagen; Voorbereiden van externe keuringen.

 • Servicetechnieker (m/v) (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Olen een specialist in digitale communicatie en biedt winkelbeleving, omnichannel, bedrijfscommunicatie en zorgcommunicatie voor retail en zorgsector. Zoeken we dringend een gemotiveerde servicetechnieker electronica Als Field Service Engineer sta je in voor de installatie en herstellingen van onze digital signage-projecten in de hele Benelux. Je zorgt voor een vlekkeloze installatie vanaf de montage van schermen en PC’s tot het testen en implementeren van de software. Daarnaast bied je steeds een perfecte service bij herstellingen of aanpassingen.

 • Vrachtwagenmechanieker (OVERPELT)

  Regio: OVERPELT

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Overpelt zijn we op zoek naar een gemotiveerde vrachtwagenmechanieker.  Je zal instaan voor het mechanisch onderhoud van trekkers en opleggers. Tevens ook voor het preventieve onderhoud van mechanische uitrustingen, voor het bepalen van preventieve of correctieve onderhoudsinterventies en voor het wisselen of herstellen van defecte onderdelen.

 • Postbode Mariakerke (MARIAKERKE)

  Regio: MARIAKERKE

  Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor bpost regio Mariakerke zijn we op zoek naar een postbode. Als postbode sorteer en verdeel je zowel brieven, pakketten, kranten, aangetekende zendingen en reclamefolders. De verdeling gebeurt zowel met de fiets, elektrische fiets en de wagen. En dit met zorg en oog voor kwaliteit. Bpost biedt jou een zeer gevarieerde job waarbij je zowel een stuk binnen werkt als buiten aan de slag gaat. Slechte weersomstandigheden mogen je dus niet afschrikken. Je start tussen 4u en 7u 's morgens dus vroege uren kunnen werken is een must. Zaterdagwerk hoort ook bij deze job.

 • studenten inpak (ploegenwerk) (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

  Type: Studentenjob

  We zoeken voor de komende zomervakantie enthousiaste jobstudenten die in twee ploegen tewerkgesteld kunnen op de afdeling inpak. Afwisselende functie, in een zeer nette en aangename werkomgeving.

 • bakkersgast ( weekend , flexijob , jobstudent ) (OUD-TURNHOUT)

  Regio: OUD-TURNHOUT

  Bedrijf: SEGERS

  Type: Studentenjob

  Bakkerij Maarten en Dorien te Oud-Turnhout Zoekt een bakkergast die kan werken 1 weekend zaterdag 1 weekend zondag , 1 weekend thuis . Jobstudenten + 18 of Fleximedewerker.

 • Starters! (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Fidea

  Type: Vaste Job

  Ben je op zoek naar een uitdaging in een familiale sfeer? Werk je ook graag zaken af van A tot Z? Dan ben jij degene die we zoeken! Fidea is een groeiende verzekeringsmaatschappij die investeert in haar medewerkers. In onze vestigingen in Antwerpen en Braine – L’Alleud werken er momenteel zo’n 370 medewerkers. Voor de hoofdzetel in Antwerpen is Fidea op zoek naar startend talent uit eender welke Bachelor of Master studierichting. Je staat in voor het verzekeringsdossier van A tot Z. Je bent het aanspreekpunt voor onze bemiddelaars. Je analyseert hun aanvraag en maakt een voorstel op. Je analyseert de mogelijke risico’s bij een verzekeringsvraag of analyseert een schadegeval. Je onderhoudt dagelijks contacten met bemiddelaars, verzekerden, experten, collega's van binnen- en buitendiensten, advocaten, andere verzekeraars en alle andere partijen die in een ongeval betrokken kunnen zijn. Antwerpen - bachelor - master - net afgestudeerd - starter - startersjob - schadebeheerder - onderschrijver - productiebeheerder - claims - verzekeringen - insurance - young graduate -

 • Junior business developer Benelux (eco) (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: JONGERAVEN

  Type: Vaste Job

  Je komt terecht in een startup, onderdeel van een gevestigde KMO, en je gaat er aan de slag als pionier met een vernieuwend milieuvriendelijk concept dat zeer breed ingang kan vinden in de markt: labo’s, ziekenhuizen, farma, clean rooms, vakantieparken,… Onze klant is gevestigd in Limburg maar jouw woonplek is minder van tel, zolang de spirit maar goed zit!

 • Meetings and Events Consultant (Regio Bastogne)

  Regio: Regio Bastogne

  Bedrijf: HELMSBRISCOE

  Type: Zelfstandige activiteit

  HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

 • 1 zelfstandige Verpleegkundige te Sint- Niklaas (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: VERPLEGING AAN HUIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je bent een gegradueerde of bachelor verpleegkundige. Je bent sociaal voelend en bouwt gemakkelijk vertrouwensrelaties op met je patiënten. Daarenboven beschik je over een zelfstandige attitude waardoor je je kan aanpassen in verschillende thuissituaties. - Je werkt als zelfstandig verpleegkundige - Ochtenddiensten van 7u tot 13u - Avonddiensten van 17u30 tot 21u30 - Weekendregeling bespreekbaar

 • Flexijob keukenmedewerker/afwasser (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: BELGE

  Type: Flexijob

  Een job voor één of meerdere avonden per week als bijverdienste. Daguren zijn ook mogelijk .Zowel studenten als flexijobbers komen in aanmerking. Hulp bieden aan het keukenteam tijdens de service

Zoek naar antwoorden van FLPITA FRESH CENTER SA in sociale netwerken
Look for responds of FLPITA FRESH CENTER SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLPITA FRESH CENTER SA. Laat een reactie achter voor FLPITA FRESH CENTER SA. FLPITA FRESH CENTER SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLPITA FRESH CENTER SA. Leave a respond for FLPITA FRESH CENTER SA. FLPITA FRESH CENTER SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLPITA FRESH CENTER SA op de google maps. Adres en contacten FLPITA FRESH CENTER SA
Location of FLPITA FRESH CENTER SA on the google maps. Address and contacts of FLPITA FRESH CENTER SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLPITA FRESH CENTER SA FLPITA FRESH CENTER SA: CENTEA | UNIBEL-TECH NV | FA. SELSCHOTTER | KOENRAAD VAN MELCKEBEKE | NAUTIC-CARS

Other related companies as FLPITA FRESH CENTER SA: CENTEA | UNIBEL-TECH NV | FA. SELSCHOTTER | KOENRAAD VAN MELCKEBEKE | NAUTIC-CARS

FLPITA FRESH CENTER SA is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is FLPITA FRESH CENTER SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02664428710. Het bedrijf FLPITA FRESH CENTER SA bevindt zich op het adres: Rue Bollinckx 45 1070 Bruxelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 289,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 116,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Agriculture & Livestock. Producten gemaakt in FLPITA FRESH CENTER SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLPITA FRESH CENTER SA is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLPITA FRESH CENTER SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLPITA FRESH CENTER SA, openstaande posities, locatie van FLPITA FRESH CENTER SA op de kaart.

FLPITA FRESH CENTER SA is a company, that was registered 1999 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is FLPITA FRESH CENTER SA, company assigned to the tax number BE02664428710. The company FLPITA FRESH CENTER SA is located at the address: Rue Bollinckx 45 1070 Bruxelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 289,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 116,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Agriculture & Livestock. Products created in FLPITA FRESH CENTER SA were not found.
The main activity of FLPITA FRESH CENTER SA is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FLPITA FRESH CENTER SA is not available. You also can look at reviews of FLPITA FRESH CENTER SA, open positions, location of FLPITA FRESH CENTER SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLPITA FRESH CENTER SA, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLPITA FRESH CENTER SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLPITA FRESH CENTER SA, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLPITA FRESH CENTER SA, employees, financial statistics.