DVS (Algemene Bouwwerken) BVBA

Particuliere bedrijvenDiensten, niet elders geclassificeerd • DVS (Algemene Bouwwerken) BVBA
Private companiesServices, Not Elsewhere Classified • DVS (Algemene Bouwwerken) BVBA

Contactgegevens DVS (Algemene Bouwwerken) BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DVS (Algemene Bouwwerken) BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

DVS (Algemene Bouwwerken) BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Koningin Astridlaan 94 9820 Bottelare (Merelbeke), België

Telefoon (phone): +32 (61) 510-85-71 +32 (61) 510-85-71

Fax (fax): +32 (61) 537-68-97 +32 (61) 537-68-97

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DVS (Algemene Bouwwerken) BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DVS (Algemene Bouwwerken) BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DVS (Algemene Bouwwerken) BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DVS (Algemene Bouwwerken) BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DVS (Algemene Bouwwerken) BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DVS (Algemene Bouwwerken) BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DVS (Algemene Bouwwerken) BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DVS (Algemene Bouwwerken) BVBA
Products information DVS (Algemene Bouwwerken) BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08921691894
Ondernemingsnummer: 3783111572
Hoofdstad (capital): 546,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 784,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in DVS (Algemene Bouwwerken) BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Contractors - Alterations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DVS (Algemene Bouwwerken) BVBA
(Get full report from official database of BE for DVS (Algemene Bouwwerken) BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor DVS (Algemene Bouwwerken) BVBA
Addition kinds of activities for DVS (Algemene Bouwwerken) BVBA

20380000. Bevroren specialiteiten, nec | Frozen specialties, nec
30530206. Stoom of andere verpakking | Steam or other packing
35790301. Bindende machines, kunststof en lijm | Binding machines, plastic and adhesive
36340304. Ventilators, elektrisch: bureau | Fans, electric: desk
55510101. Binnenboten | Inboard boats

Werken bij DVS (Algemene Bouwwerken) BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DVS (Algemene Bouwwerken) BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DVS (Algemene Bouwwerken) BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DVS (Algemene Bouwwerken) BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Pijpfitter (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Go4Jobs Aartselaar

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als pijpfitter voel je je helemaal thuis tussen buizen en pijpen. Je vervaardigt, vervangt, plaatst en herstelt pijpwerk aan allerhande installaties bij onze klanten. Geen tussenstuk of materiaal is je onbekend. Voor bijzondere kleppen of bochten op metalen en kunststoffen buizen, draai je je hand niet om. Je bent ook in staat om voorgemaakte spools te monteren op werven.

  • Operated Forwarder (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: WaW

    Type: Interim met optie "vast werk"

      Behandelen van expeditiedossiers Ontvangen van binnenkomende orders Registeren van de orders in het bedrijfseigen expeditiepakket Controleren van de door de klant verstrekte gegevens Bijkomende gegevens desgevallend opvragen aan de klant Aanmaken van de nodige documenten Doorgeven van het dossier aan polyvalent expediteur of expediteur Klasseren van afgewerkte dossiers Opvragen van alle noodzakelijke informatie voor het opmaken van het dossier Coördinatie tussen operations, magazijn en afhandelaars

  • Huishoudhulp regio Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: t-interim Aarschot

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden? Dan ben je bij t-dienstencheques aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp of poetshulp in de regio Nieuwrode. Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp regio Wespelaar (WESPELAAR)

    Regio: WESPELAAR

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Wespelaar Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Student verkoop charcuterie Zwijnaarde (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een studentenjob als winkelbediende (M/V) in een beenhouwerijafdeling van een supermarkt te Zwijnaarde? Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten. Voorbereiding van de toonbank en afsluitende werkzaamheden maken deel uit van de job.

  • Jobstudent (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Student zaalmedewerker - Pizza Hut Zemst (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten Je bent in staat om een goede service te verlenen Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal

  • Student flyeren weekend 13/10 + 14/10 (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    Forum Jobs zoekt een jobstudent om te flyeren in Kortrijk. Je bent 2 dagen beschikbaar in deze 3 dagen: zaterdag 13/10, zondag 14/10 of maandag 15/10. Je start om 8u30.

  • Account manager (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Talentus Hasselt

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor klantenportefeuille in Oost-Europa (oa Polen, Tsjechië, Roemenië,...) Je verkoop geautomatiseerde machines en bijhorende diensten Hierbij verstrek je info over de producten en stel je nieuwe technologieën voor Houdt nauwe contacten met bestaande klanten en speurt de markt af naar nieuwe mogelijkheden Goede follow-up van je leads, potentiële en bestaande klanten. Denkt mee ter verbetering van het business model van het bedrijf Volgt de projecten en werkzaamheden op bij klanten, overlegt hierover intern met projectleider en koppelt terug naar je klanten Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, gelegen te Genk, zijn we op zoek naar een ervaren Account Manager met een sterke technische kennis. Het bedrijf waar je terechtkomt is gespecialiseerd in automatisatieprojecten voor de elektronisch en mechanische industrie. Zij bieden op maat-gemaakte oplossing aan voor hun internationale klanten.

  • SCHRIJNWERKER MEUBELMAKER (HUIZINGEN)

    Regio: HUIZINGEN

    Bedrijf: DEDOBBELEER

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een schrijnwerker / meubelmaker om ons team te versterken. Je staat in voor het assembleren en plaatsen van op maat gemaakte keukens, dressings, ... Plaatsen van buitenschrijnwerk, ramen en deuren in hout, PVC en aluminium.

  • MEDEWERKER KINDERVERZORGING (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ZOEMZOEM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze crèche zijn wij op zoek naar een enthousiaste kinderverzorg(st)er. Je verzorgt kindjes van 3 maanden tot 3 jaar. Je verschoont de pampers en helpt de kindjes bij het eten. Verder ben je creatief bezig en knutsel je met hen. Je onderhoudt goede contacten met de ouders en zorgt ervoor dat de lokalen opgeruimd en gepoetst worden.

  • Elektromonteur industrie (langdurig) (VLISSINGEN)

    Regio: VLISSINGEN

    Bedrijf: ARTEC GROEP

    Type: Werfreserve

    De Artec Groep is op zoek naar (industriële) Elektromonteurs voor langdurige projecten in Gent en in Antwerpen. De werkzaamheden zijn het zelfstandig installeren van alle voorkomende elektrotechnische installaties, het plegen van service en onderhoud en het oplossen van storingen indien gewenst. - Tekeningen kunnen lezen - Kabels trekken/bedraden - Installeren en zelfstandig aanleggen en aansluiten van diverse industriële installaties/systemen - (de)monteren

Zoek naar antwoorden van DVS (Algemene Bouwwerken) BVBA in sociale netwerken
Look for responds of DVS (Algemene Bouwwerken) BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor DVS (Algemene Bouwwerken) BVBA. Laat een reactie achter voor DVS (Algemene Bouwwerken) BVBA. DVS (Algemene Bouwwerken) BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DVS (Algemene Bouwwerken) BVBA. Leave a respond for DVS (Algemene Bouwwerken) BVBA. DVS (Algemene Bouwwerken) BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DVS (Algemene Bouwwerken) BVBA op de google maps. Adres en contacten DVS (Algemene Bouwwerken) BVBA
Location of DVS (Algemene Bouwwerken) BVBA on the google maps. Address and contacts of DVS (Algemene Bouwwerken) BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come DVS (Algemene Bouwwerken) BVBA DVS (Algemene Bouwwerken) BVBA: CONTAINERPARK KONTICH | Christiane Coiffure | GOETHALS MARC EN LUDO | Verhoeven NV | W. BRUTIJN

Other related companies as DVS (Algemene Bouwwerken) BVBA: CONTAINERPARK KONTICH | Christiane Coiffure | GOETHALS MARC EN LUDO | Verhoeven NV | W. BRUTIJN

DVS (Algemene Bouwwerken) BVBA is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DVS (Algemene Bouwwerken) BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08921691894. Het bedrijf DVS (Algemene Bouwwerken) BVBA bevindt zich op het adres: Koningin Astridlaan 94 9820 Bottelare (Merelbeke). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 546,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 784,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Contractors - Alterations. Producten gemaakt in DVS (Algemene Bouwwerken) BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DVS (Algemene Bouwwerken) BVBA is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DVS (Algemene Bouwwerken) BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DVS (Algemene Bouwwerken) BVBA, openstaande posities, locatie van DVS (Algemene Bouwwerken) BVBA op de kaart.

DVS (Algemene Bouwwerken) BVBA is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is DVS (Algemene Bouwwerken) BVBA, company assigned to the tax number BE08921691894. The company DVS (Algemene Bouwwerken) BVBA is located at the address: Koningin Astridlaan 94 9820 Bottelare (Merelbeke). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 546,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 784,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Contractors - Alterations. Products created in DVS (Algemene Bouwwerken) BVBA were not found.
The main activity of DVS (Algemene Bouwwerken) BVBA is Services, Not Elsewhere Classified, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DVS (Algemene Bouwwerken) BVBA is not available. You also can look at reviews of DVS (Algemene Bouwwerken) BVBA, open positions, location of DVS (Algemene Bouwwerken) BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DVS (Algemene Bouwwerken) BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DVS (Algemene Bouwwerken) BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DVS (Algemene Bouwwerken) BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DVS (Algemene Bouwwerken) BVBA, employees, financial statistics.