Liège Collection

Contactgegevens Liège Collection: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Liège Collection: address, phone, fax, email, website, opening hours

Liège Collection

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Régence 49; 4000; Liège 1, België

Telefoon (phone): 04 223 02 03 (+32-04 223 02 03) 04 223 02 03 (+32-04 223 02 03)

Fax (fax): +32 (58) 141-62-50 +32 (58) 141-62-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Liège Collection: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Liège Collection"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Liège Collection"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Liège Collection, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Liège Collection. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Liège Collection, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Liège Collection. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Liège Collection
Products information Liège Collection

BTW identificatienummer (tax): BE02005798339
Ondernemingsnummer: 8121612548
Hoofdstad (capital): 884,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 508,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in Liège Collection zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Stamps

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Liège Collection
(Get full report from official database of BE for Liège Collection)

Aanvulling soorten activiteiten voor Liège Collection
Addition kinds of activities for Liège Collection

075203. Dieropleidingsdiensten | Animal training services
592100. Drankwinkels | Liquor stores
01759905. Perzikboomgaard | Peach orchard
36940103. Generatoren, auto en vliegtuigen | Generators, automotive and aircraft
63510100. Verzekeringsverzekering | Surety insurance bonding
78329901. Exposanten voor luchtvaartmaatschappijen, film | Exhibitors for airlines, motion picture

Werken bij Liège Collection: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Liège Collection: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Liège Collection. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Liège Collection. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker Export (m/v) te Willebroek (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je gebeten door het sociaal contact? Sta je graag klanten te woord en wil je deze helpen op een efficiënte manier? Voor een van onze klanten, internationaal actief op logistiek vlak, zijn wij dringend op zoek naar een Medewerker (m/v) voor de export afdeling. Je treedt op als contactpersoon voor je klanten. Je geeft deze de nodige informatie ivm de status van hun zendingen. Hiernaast handel je ook proactief om zo problemen te voorkomen. Je behandelt klachten op een professionele manier op en biedt een duurzame oplossing aan jouw klanten. Je zal in contact staan met je collega's van de andere filialen om zo een goede opvolging van de zendingen te garanderen. Je staat eveneens in voor de administratieve opvolging van jouw dossiers (inputten van gegevens, klassement, kopieerwerk, mails,...). Kortom een functie met voldoende afwisseling, uitdaging en sociale contacten. Je zal in daguren aan de slag gaan en dit van maandag tot vrijdag in een flexibele uurrooster.

  • Technieker rollend materieel (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als monteur binnen deze gespecialiseerde en op en top professionele onderneming sta je in voor het inrichten en bekleden van bedrijfswagens. Op maat van de klant zal je de voertuigen voorzien van vloeren, wanden, kasten, stellingen, ... Je zorgt ervoor dat alle toebehoren correct geïnstalleerd en aangesloten worden. Vb. compressoren, verwarming, signalisatie,...

  • Assistent m/v (KOEKELBERG)

    Regio: KOEKELBERG

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een chauffeur B voor het leveren van zuurstofflessen bij Patiënten regio Bussel en omstreken.

  • Shift leader / process operator m/v (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In deze functie sta je in voor de gehele procesinstallatie. Je krijgt & neemt de verantwoordelijkheid over de ganse productieplant & stuurt 2 assistent-operatoren aan. In de controlekamer monitor jij de verschillende procesparameters (ongeveer 30 % van je tijd) en je stelt waar nodig corrigerende acties. Door je logisch-technisch inzicht ben je in staat om de oorzaken van storingen of afwijkingen te achterhalen. Je grijpt in via de procescomputers of je gaat ter plaatse om de storing manueel te verhelpen. Naast het uitvoeren van de operationele taken denk je mee na over mogelijke verbeteringen op (proces)technisch gebied of qua werkmethodes. Verder zorg je mee voor de logistiek op de werkvloer. Je bent flexibel in taken, en werkt mee met de hulparbeiders.

  • Vlotte verkoopmedewerker kledij met ervaring (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je adviseert op een creatieve manier klanten bij het maken van hun keuze.  Je hebt affiniteit met sales Je werkt tussen 9.45u en 18.15u  Je werkt 1 zondag in de maand Bedrijfsprofiel: Voor een groeiende kledingwinkel die verschillende filialen heeft binnen Vlaanderen, zijn we op zoek naar meerdere verkoopmedewerkers.  Ze verkopen er trendy en mooie kledij, schoenen en accessoires.

  • Procesoperator 2 ploegen (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je controleert de goeie werking van de mahcines en bent verantwoordelijk voor de productiekwaliteit. Je lost kleine technische storingen op. Bij programmawissels stel je de machine instellingen af waarbij je het volledige proces vanuite en stuurkamer beheerst. je houdt alles net zowel in de stuurkamer als op de werkvloer. Je werkt nauw samen met collega's zodat relevante ervaring correct wordt overgedragen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Oostrozebeke! (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan. Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Er wordt gewerkt de maandag 6 u & de donderdag 6 u.Combineren met andere gezinnen in de buurt , zeker mogelijk! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHULP in Sint-Truiden (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI thuis aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

  • Student Bachelor bouwkunde - 1 dag per week (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een landmetersbureau zoeken we een student Bouw. Je ondersteunt de ingenieur door volgende taken te doen: plaatsbeschrijvingen opmaken algemeen administratief werk bureauwerk zoals tekeningen afwerken met autocad, verslagen opmaken, ... meetwerk (met GPS)

  • Zelfstandige winkelverantwoordelijke (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: SINGH BIKRAMJIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze buurtwinkel in Brecht zijn we op zoek naar een winkelverantwoordelijke. Je zal op zelfstandige basis de winkel beheren. Dit houdt volgende taken in: Verkopen van de winkelwaar (o.a. vers brood en charcuterie) De stock opvolgen en bestellingen plaatsen De leveringen ontvangen en de winkelwaar in de rekken plaatsen De winkel proper en ordelijk houden ...

  • zelfstandige schoonheidsspecialiste (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: HARMONIZE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een enthousiaste en met passie gedreven schoonheidsspecialiste of een wimper- en brow-stylist die op zelfstandige basis een ruimte wil huren in een gloednieuw en reeds succesvol health en beautycenter te Beerse. Je wil werken met een natuurlijk concept en productlijn die we in samenspraak uitkiezen. Je komt terecht in een positieve en dynamische omgeving waarbij je ondersteunen bij marketing en je start bovendien al met een aantal klanten.

  • Freelance docent copywriter Leuven (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Beste docent! We zoeken een nieuwe collega die les zal geven aan onze school. Centrum voor Avondonderwijs is een van de grootste opleidingsverstrekkers in Nederland en België. Wij bieden tal van beroepsgerichte opleidingen aan. Als freelance docent bij het Centrum voor Avondonderwijs geef je les aan onze cursisten. Dit doe je vanuit jouw praktijkervaring en op basis van de richtlijnen en cursusmateriaal van het CVA. Je houdt rekening met de desbetreffende doelgroep en gangbare leerplannen. Verder sta je als docent ook in voor het corrigeren van de huistaken van onze studenten en de inhoudelijke ondersteuning bij hun opleiding. Je stelt een eindexamen op en verwerkt de resultaten met degelijke feedback voor jouw cursisten..

Zoek naar antwoorden van Liège Collection in sociale netwerken
Look for responds of Liège Collection in social networks

Lees alle opmerkingen voor Liège Collection. Laat een reactie achter voor Liège Collection. Liège Collection bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Liège Collection. Leave a respond for Liège Collection. Liège Collection on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Liège Collection op de google maps. Adres en contacten Liège Collection
Location of Liège Collection on the google maps. Address and contacts of Liège Collection

Andere gerelateerde bedrijven als come Liège Collection Liège Collection: FUNةRAILLES MASSIN | Mosa?que | L'ATELIER DU MA?TRE | S & S BEHANG VERPLANCKE-PEYS | DE MEESTER

Other related companies as Liège Collection: FUNةRAILLES MASSIN | Mosa?que | L'ATELIER DU MA?TRE | S & S BEHANG VERPLANCKE-PEYS | DE MEESTER

Liège Collection is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Liège Collection, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02005798339. Het bedrijf Liège Collection bevindt zich op het adres: Rue de la Régence 49; 4000; Liège 1. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 884,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 508,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Stamps. Producten gemaakt in Liège Collection zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Liège Collection is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Liège Collection is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Liège Collection, openstaande posities, locatie van Liège Collection op de kaart.

Liège Collection is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is Liège Collection, company assigned to the tax number BE02005798339. The company Liège Collection is located at the address: Rue de la Régence 49; 4000; Liège 1. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 884,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 508,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Stamps. Products created in Liège Collection were not found.
The main activity of Liège Collection is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Liège Collection is not available. You also can look at reviews of Liège Collection, open positions, location of Liège Collection on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Liège Collection, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Liège Collection, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Liège Collection, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Liège Collection, employees, financial statistics.