BVBA VEILINGEN LEO WOUTERS BVBA

Particuliere bedrijvenDiverse reparatiediensten • BVBA VEILINGEN LEO WOUTERS BVBA
Private companiesMiscellaneous Repair Services • BVBA VEILINGEN LEO WOUTERS BVBA

Contactgegevens BVBA VEILINGEN LEO WOUTERS BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BVBA VEILINGEN LEO WOUTERS BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

BVBA VEILINGEN LEO WOUTERS BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ivan Maquinaylei 49; 2100; Antwerpen (Deurne), België

Telefoon (phone): 03 325 39 59 (+32-03 325 39 59) 03 325 39 59 (+32-03 325 39 59)

Fax (fax): 03 325 39 59 (+32-03 325 39 59) 03 325 39 59 (+32-03 325 39 59)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BVBA VEILINGEN LEO WOUTERS BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BVBA VEILINGEN LEO WOUTERS BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BVBA VEILINGEN LEO WOUTERS BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BVBA VEILINGEN LEO WOUTERS BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BVBA VEILINGEN LEO WOUTERS BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BVBA VEILINGEN LEO WOUTERS BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BVBA VEILINGEN LEO WOUTERS BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BVBA VEILINGEN LEO WOUTERS BVBA
Products information BVBA VEILINGEN LEO WOUTERS BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01059600830
Ondernemingsnummer: 4313476562
Hoofdstad (capital): 681,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 610,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in BVBA VEILINGEN LEO WOUTERS BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Stamps

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BVBA VEILINGEN LEO WOUTERS BVBA
(Get full report from official database of BE for BVBA VEILINGEN LEO WOUTERS BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor BVBA VEILINGEN LEO WOUTERS BVBA
Addition kinds of activities for BVBA VEILINGEN LEO WOUTERS BVBA

20480206. Kelpmeel en pellets, bereid als diervoeder | Kelp meal and pellets, prepared as animal feed
35729902. Magnetische opslagapparaten, computer | Magnetic storage devices, computer
35850508. Tanks, soda water | Tanks, soda water
36130202. Kubussen (elektrische schakelapparatuur) | Cubicles (electric switchboard equipment)
59450203. Spellen (schaken, backgammon en andere duurzame spellen) | Games (chess, backgammon, and other durable games)
84120102. Kunst- of wetenschappelijk centrum | Arts or science center

Werken bij BVBA VEILINGEN LEO WOUTERS BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BVBA VEILINGEN LEO WOUTERS BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BVBA VEILINGEN LEO WOUTERS BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BVBA VEILINGEN LEO WOUTERS BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Beproever (elektro)mechanica (Bachelor) - NMBS Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CENTRALE WERKPLAATS

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Wij zoeken een energieke beproever (elektro)mechanica (bachelor): Je voornaamste taak is het uitvoeren van remtesten en het opsporen van fouten op de remuitrusting van een trein. Op basis van de resultaten van de uitgevoerde proeven beslis je welke de volgende te nemen stappen zijn. Op regelmatige basis rapporteer je de resultaten van uitgevoerde proeven aan je teamleader en de productieleider “In- en uitgangscontrole”. Je doet voorstellen om belangrijke en gecompliceerde storingen te verhelpen. Andere taken zijn: testen en afregelen van treindeuren, controle en testen van de pneumatische systemen van een trein, mechanische controles, testen van de elektrische controlecircuits van het remsysteem, deurbediening, … . Is dit iets voor jou? Dan kom je terecht in het Team In- en Uitgangscontrole van de Centrale Werkplaats Mechelen. Je werkt samen met een gezonde mix van een 30-tal mensen met jonge frisse ideeën en met mensen met een gevulde rugzak aan ervaring. Je werkt in een technologische omgeving waar voldoende vrijheid gegeven wordt om de dagelijkse puzzel van problemen aan te pakken.

  • Verpleegkundige projectstaffing nacht (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project zal je tewerkgesteld worden als mobiele equipe in een gerenommeerd ziekenhuis regio Roeselare voor een project van 6 maanden. Als nachtverpleegkundige mobiele equipe werk je van 21u tot 7u, en word je op verschillende afdelingen ingezet. Je belangrijkste taken in dit project zijn: - verschillende afdelingen professioneel ondersteunen waar nodig - diverse verpleegtechnische taken uitvoeren afhankelijk van de setting - een vlotte overdracht garanderen  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Airport Customer Service Medewerker DHL - NL/FR/ENG (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote en goede klant gelegen te Machelen (Brucargo) zoeken wij dringend een Customer Service Mederker (m/v). * u handelt als aanspreekpunt voor de u toegewezen klanten; * u aanvaardt en procest orders; * u informeert u over shipment en de status van uitvoering over de toegewezen klanten en brengt de klanten pro actief op de hoogte van de stand van zaken; * u behandelt klanten vragen en – onderzoeken, * u aanvaardt en behandelt klanten klachten, lost ze op of wijst ze toe aan andere functies; * u acteert als eerste aanspreekpunt voor klanten klachten , u aanvaardt de klachten en de daaraan gelinkte documenten.

  • Ervaren industrieel elektricien regio Vlaanderen (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar een ervaren industrieel elektricien. Je takenpakket bestaat uit: opsporen van fouten in elektrische installaties. Uitvoeren van herstellingen aan elektrische installaties. Onderhouden van elektrische installaties. Uitvoeren van testen op elektrische kringen. In/uitschakelen van elektrische vertrekken volgens procedure klant (HS/LS). In bedrijf stellen van elektrische installaties. U maakt deel uit van team onderhoudselektriciens bij de klant.

  • Stabiele operator 2 ploegen - sector chemie (m/v) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als polyvalent operator zal u instaan voor het mengen van producten. U zal nauwkeurig te werk gaan.

  • LAGO zoekt | Redder subtropisch zwemparadijs! (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vergeet de hagelwitte stranden op Aruba en de Zeedijk in Blankenberge, LAGO Beveren is dé place to be als je van zwemmen houdt. Met hun spannende wildwaterbaan, verwarmd buitenbad, verzorgd wellnesscomlex en veilige peuterbaden biedt dit zwemparadijs voor ieder wat wils! De veiligheid van de bezoekers staat ten allen tijde centraal. Hiervoor investeerde LAGO Beveren in een drenkelingendetectiesysteem, ter ondersteuning van hun team redders. Door hun succesformule kan LAGO nu enkele nieuwe redders gebruiken. Altijd al willen weten hoe het voelt een redder in nood te zijn? Haal de held in jou naar boven en laat deze unieke kans niet liggen!

  • Receptionist garage (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een A-merk garage, zijn wij op zoek naar een receptionist regio Herentals. Wij zijn op zoek naar een Administratief bediende verkoopsadministratie Trucks. Jouw verantwoordelijkheden situeren zich op vlak van de administratieve ondersteuning van de Truck Business Advisors. Samen met hun vorm je een sterk team om aan de noden van de klanten te voldoen. Je taken betreffen o.a.: plaatsen & opvolgen van bestellingen, opvolgen van klantendossiers, contacten met opbouwers, opvolgen van leveringen, bijkomend soms afleveringen verzorgen. Bovendien onderhoud je rechtstreeks contact met de verschillende afdelingen (business advisors, werkplaats, ..)

  • Onderhoudsmedewerker I Student (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Bij The Lab vind je medewerkers met passie voor de producten en liefde voor het vak. Deel jij deze passie en ben je in staat om met jouw enthousiasme de werkdruk van jouw collega’s te verlichten? Werk je het liefst achter de schermen en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en is orde en netheid een absolute must? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou!

  • (Junior) Industrieel Elektricien (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG 1555/BUOC

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in industriële elektriciteitswerken, zoeken we elektriciens met al dan niet enige ervaring in een industriële omgeving. Jouw takenpakket: - Je gaat met alleen of met een team van collega's ter plaatse bij bedrijven, supermarkten, ziekenhuizen enz. - Daar analyseer je het probleem van de klant of indien er nieuwe elektriciteit voorzien moet worden, werk je volgens plan verder. - Je voorziet alle kabels door deze te bevestigen in de kabelgoten. Indien nodig kap en slijp je de nodige sleuven. - Je werkt regelmatig met een hoogtewerker voor het monteren van de kabelgoten en het leggen van de kabels. Indien je geen ervaring mee hebt, is een opleiding hoogtewerker wel mogelijk. - Je hebt kennis van bordenbouw en je past deze toe bij installeren van de elektrische installaties.

  • Allround IT medewerker (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Als allround IT\\\'er sta je in voor de programmatie en implementatie van een volledige nieuwe ERP-pakket dat eigen is aan het bedrijf. Daarnaast beheer je ook de webportal en sta je in voor de verdere ontwikkeling hiervan. Verder kunnen je collega\\\'s op jou rekenen voor de ondersteuning op vlak van hard- en software. Ook het onderhoud van alle serverinfrastructuur is een deel van jouw takenpakket.

  • Diëtist (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: GEZONDHEIDSPRAKTIJK ZOTTEGEM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wil jij Gezondheidspraktijktijk Zottegem graag aanvullen en versterken? We zijn een multidisciplinair team van gezondheidszorgberoepen. Neem zeker een kijkje op onze website www.gezondheidspraktijkzottegem.com We zijn op zoek naar een gemotiveerde diëtiste die ons team op zelfstandige basis kan versterken, en dit voor een aantal uur per week (dit kunnen we samen bepalen). We mikken op een spoedige indiensttreding. We denken aan iemand die de individuele begeleiding van eigen cliënten en cliënten van andere disciplines uit de praktijk opneemt. Het geven van groepslessen zou een meerwaarde zijn. De doelgroep van onze praktijk is zeer divers, ervaring met een brede leeftijdsdoelgroep is een pluspunt (volwassenen en kinderen). Voor vragen met betrekking tot de functie kan steeds telefonisch contact genomen worden.

  • Pedicure/medische pedicure (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: UGO, VOOR UW GEZONDHEID EN ONTSPANNING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandige in een huis waar verschillende disciplines samenwerken binnen een ruim kader van Gezondheid en Ontspanning. Je bent zelf verantwoordelijk voor de gepaste opvolging en begeleiding van je cliënten.

Zoek naar antwoorden van BVBA VEILINGEN LEO WOUTERS BVBA in sociale netwerken
Look for responds of BVBA VEILINGEN LEO WOUTERS BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor BVBA VEILINGEN LEO WOUTERS BVBA. Laat een reactie achter voor BVBA VEILINGEN LEO WOUTERS BVBA. BVBA VEILINGEN LEO WOUTERS BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BVBA VEILINGEN LEO WOUTERS BVBA. Leave a respond for BVBA VEILINGEN LEO WOUTERS BVBA. BVBA VEILINGEN LEO WOUTERS BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BVBA VEILINGEN LEO WOUTERS BVBA op de google maps. Adres en contacten BVBA VEILINGEN LEO WOUTERS BVBA
Location of BVBA VEILINGEN LEO WOUTERS BVBA on the google maps. Address and contacts of BVBA VEILINGEN LEO WOUTERS BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come BVBA VEILINGEN LEO WOUTERS BVBA BVBA VEILINGEN LEO WOUTERS BVBA: Ornitho Shop | BUDGET EVENTS | SKI-TEN INTERNATIONAL ASBL | PASCAL PETIT | I. VERMEERSCH

Other related companies as BVBA VEILINGEN LEO WOUTERS BVBA: Ornitho Shop | BUDGET EVENTS | SKI-TEN INTERNATIONAL ASBL | PASCAL PETIT | I. VERMEERSCH

BVBA VEILINGEN LEO WOUTERS BVBA is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BVBA VEILINGEN LEO WOUTERS BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01059600830. Het bedrijf BVBA VEILINGEN LEO WOUTERS BVBA bevindt zich op het adres: Ivan Maquinaylei 49; 2100; Antwerpen (Deurne). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 681,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 610,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Stamps. Producten gemaakt in BVBA VEILINGEN LEO WOUTERS BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BVBA VEILINGEN LEO WOUTERS BVBA is Diverse reparatiediensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BVBA VEILINGEN LEO WOUTERS BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BVBA VEILINGEN LEO WOUTERS BVBA, openstaande posities, locatie van BVBA VEILINGEN LEO WOUTERS BVBA op de kaart.

BVBA VEILINGEN LEO WOUTERS BVBA is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is BVBA VEILINGEN LEO WOUTERS BVBA, company assigned to the tax number BE01059600830. The company BVBA VEILINGEN LEO WOUTERS BVBA is located at the address: Ivan Maquinaylei 49; 2100; Antwerpen (Deurne). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 681,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 610,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Stamps. Products created in BVBA VEILINGEN LEO WOUTERS BVBA were not found.
The main activity of BVBA VEILINGEN LEO WOUTERS BVBA is Miscellaneous Repair Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BVBA VEILINGEN LEO WOUTERS BVBA is not available. You also can look at reviews of BVBA VEILINGEN LEO WOUTERS BVBA, open positions, location of BVBA VEILINGEN LEO WOUTERS BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BVBA VEILINGEN LEO WOUTERS BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BVBA VEILINGEN LEO WOUTERS BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BVBA VEILINGEN LEO WOUTERS BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BVBA VEILINGEN LEO WOUTERS BVBA, employees, financial statistics.