I.M.B. BVBA

Contactgegevens I.M.B. BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data I.M.B. BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

I.M.B. BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Posthoornstraat 11; 2800; Mechelen, België

Telefoon (phone): 015 42 30 31 (+32-015 42 30 31) 015 42 30 31 (+32-015 42 30 31)

Fax (fax): 015 42 23 21 (+32-015 42 23 21) 015 42 23 21 (+32-015 42 23 21)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) I.M.B. BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "I.M.B. BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "I.M.B. BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van I.M.B. BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen I.M.B. BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of I.M.B. BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees I.M.B. BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti I.M.B. BVBA
Products information I.M.B. BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09555603027
Ondernemingsnummer: 7901885986
Hoofdstad (capital): 138,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 117,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Office supplies - Mfg. & Whol.; Paper products - Mfg. & Whol.; Office supplies - Retail

Product categorie (product category): Stamps - Dating and name

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor I.M.B. BVBA
(Get full report from official database of BE for I.M.B. BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor I.M.B. BVBA
Addition kinds of activities for I.M.B. BVBA

316100. Bagage | Luggage
22110104. Dekens en dekens, katoen | Blankets and blanketings, cotton
37280210. Roto-bladen voor helikopters | Roto-blades for helicopters
73499905. Vensterblind schoonmaken | Window blind cleaning
76992401. Balanseringsdienst | Balancing service

Werken bij I.M.B. BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in I.M.B. BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor I.M.B. BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for I.M.B. BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Team coach Call agents (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Aansturen en begeleiden van outbound call agents

  • Zaalmedewerker (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij gaan op zoek naar een zaalmedewerker! Opleiding of ervaring... Je werkt niet op zondag en bent nog een extra dag vrij tijdens de week. Service Coupé Zaterdag werken vanaf 18u00

  • Grondwerker (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Zele zijn we op zoek naar GRONDWERKERS   

  • HUISHOUDHULP GROOT IEPER (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: MAKKIE POPERINGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • Huishoudhulp Brugge en omgeving (M/V) (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: MANPOWER DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    U poetst bij particuliere gezinnen uit Brugge en omgeving. Dit kan aangevuld worden met strijk, boodschappen doen, klein naaiwerk en koken volgens uw kennis en kunde. U vertrekt van thuis uit met fiets of bus. U wordt in eerste instantie tewerkgesteld bij klanten voor minimum 13 uur. Naargelang de vraag en uw behoeftes kunnen deze opgetrokken worden.

  • Student winkelbediende te Vorselaar (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: ADECCO GEEL

    Type: Studentenjob

    Voor een klant te Vorselaar, zijn we op zoek naar student winkelbediende. Als student ga je vooral kassawerk doen, maar ook rekken vullen, winkel op orde houden,... Je werkt met afwisselende uren.

  • Jobstudent administratie (STROMBEEK-BEVER)

    Regio: STROMBEEK-BEVER

    Bedrijf: Tobania

    Type: Studentenjob

    Binnen Tobania te Strombeek-Bever, zijn we op zoek naar een jobstudent die onze afdelingen van Payroll en Fleet gedurende een paar dagen kan komen ondersteunen. Je zal hen ondersteunen bij het kopiëren en klasseren van contracten en andere documenten.

  • Ervaren elektricien (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor een klant regio Mechelen zijn we op zoek naar een elektricien. De klant is zowel actief binnen industriële als residentiële elektriciteit: - Je voert verschillende elektriciteitswerken (woningbouw & industrie) uit, alsook domotica en datanetwerken, … – Je volgt de werken ter plaatse op in nauw overleg met de projectleider – Je bewaakt de veiligheid en de kwaliteit op de werkvloer – Je houdt nauwkeuring de plannen up-to-date

  • Servicetechnieker Filialen (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Als servicetechnieker maak je deel uit van het techniekersteam en zorg je ervoor dat onze filialen steeds tip-top in orde zijn. Je bent verantwoordelijk voor de elektriciteit en de sanitaire installaties in onze filialen, verspreid over heel Vlaanderen. Je volgt een planning voor het onderhoud van onze filialen. Dringende herstellingen horen daar ook bij. Je bent ook bereid om de groenzones van onze 24 Bon’Ap-filialen te onderhouden. Je doet alles voor een glimlach en denkt mee aan een oplossing op maat voor elk filiaal.

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • Diëtist (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: Praktijkhuis Calfit

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de vervanging van onze huidige diëtiste zoekt praktijkhuis Calfit een nieuwe collega. Je werkt in een multidisciplinaire praktijk samen met collega diëtist, logopedist, coaches, schoonheidsspecialist

  • Klinisch psycholoog (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: TUMI THERAPEUTICS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tumi Therapeutics is een multidisciplinair expertisecentrum voor de preventie, diagnostiek en behandeling van hyperventilatie, stressgerelateerde aandoeningen en somatisch onvoldoende verklaarde lichamelijke klachten (SOLK). Er is een nauwe samenwerking met de Onderzoeksgroep voor Gezondheidspsychologie en het Centrum voor Leerpsychologie en Experimentele Psychopathologie van de KU Leuven, alsook met de Faculteit Geneeskunde en Levenswetenschappen van de UHasselt. Tumi Therapeutics ambieert een kruisbestuiving tussen onderzoek en klinische praktijk. Doelstelling hierbij is om de meest actuele wetenschappelijke kennis omtrent het expertisedomein toegankelijk te maken voor het brede publiek en een klinische praktijk te garanderen gebaseerd op wetenschappelijke inzichten. Voor uitgebreide informatie kan je terecht op onze website www.tumitherapeutics.be. Wij zoeken een enthousiaste collega ter versterking van ons Tumi team regio Leuven. Zelfstandig opnemen en uitwerken van diagnostische vraagstelling en aansluitende therapie op basis van evidence-based pijlers van behandeling en in nauwe samenwerking met andere hulpverleners binnen ons multidisciplinair team Wekelijks teamoverleg Mogelijkheid om specifieke projecten uit te werken (bv. groepstherapie, geven van lezingen, cursussen, ... ) Bereidheid tot deelname aan gespecialiseerde training omtrent het expertisedomein, permanente vorming en betrokkenheid bij onderzoeksprojecten

Zoek naar antwoorden van I.M.B. BVBA in sociale netwerken
Look for responds of I.M.B. BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor I.M.B. BVBA. Laat een reactie achter voor I.M.B. BVBA. I.M.B. BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for I.M.B. BVBA. Leave a respond for I.M.B. BVBA. I.M.B. BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie I.M.B. BVBA op de google maps. Adres en contacten I.M.B. BVBA
Location of I.M.B. BVBA on the google maps. Address and contacts of I.M.B. BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come I.M.B. BVBA I.M.B. BVBA: KRIBI | MEGAFUN | D. VANGERMEERSCH | HALLOWEENSHOP | Soret Container & Transport

Other related companies as I.M.B. BVBA: KRIBI | MEGAFUN | D. VANGERMEERSCH | HALLOWEENSHOP | Soret Container & Transport

I.M.B. BVBA is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is I.M.B. BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09555603027. Het bedrijf I.M.B. BVBA bevindt zich op het adres: Posthoornstraat 11; 2800; Mechelen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 138,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 117,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Stamps - Dating and name. Lijst met producten zijn Office supplies - Mfg. & Whol.; Paper products - Mfg. & Whol.; Office supplies - Retail.
De hoofdactiviteit van I.M.B. BVBA is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van I.M.B. BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van I.M.B. BVBA, openstaande posities, locatie van I.M.B. BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

I.M.B. BVBA is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is I.M.B. BVBA, company assigned to the tax number BE09555603027. The company I.M.B. BVBA is located at the address: Posthoornstraat 11; 2800; Mechelen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 138,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 117,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Stamps - Dating and name. List of products are Office supplies - Mfg. & Whol.; Paper products - Mfg. & Whol.; Office supplies - Retail.
The main activity of I.M.B. BVBA is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of I.M.B. BVBA is not available. You also can look at reviews of I.M.B. BVBA, open positions, location of I.M.B. BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over I.M.B. BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf I.M.B. BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about I.M.B. BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company I.M.B. BVBA, employees, financial statistics.