VISKENS DANNY

Contactgegevens VISKENS DANNY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VISKENS DANNY: address, phone, fax, email, website, opening hours

VISKENS DANNY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Steenweg op Diest 47; 2300; Turnhout, België

Telefoon (phone): 014 42 39 50; 0477 37 19 56 (+32-014 42 39 50; 0477 37 19 56) 014 42 39 50; 0477 37 19 56 (+32-014 42 39 50; 0477 37 19 56)

Fax (fax): 014 43 81 43 (+32-014 43 81 43) 014 43 81 43 (+32-014 43 81 43)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VISKENS DANNY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VISKENS DANNY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VISKENS DANNY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VISKENS DANNY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VISKENS DANNY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VISKENS DANNY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VISKENS DANNY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VISKENS DANNY
Products information VISKENS DANNY

BTW identificatienummer (tax): BE03154693603
Ondernemingsnummer: 4699096679
Hoofdstad (capital): 636,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 100,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Ironworks

Product categorie (product category): Stairs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VISKENS DANNY
(Get full report from official database of BE for VISKENS DANNY)

Aanvulling soorten activiteiten voor VISKENS DANNY
Addition kinds of activities for VISKENS DANNY

611102. Wederzijdse vereniging kredietbureaus | Mutual association credit agencies
07229901. Aardappelen, machine oogstdiensten | Potatoes, machine harvesting services
32219905. Packers 'ware (containers), glas | Packers' ware (containers), glass
34710201. Buffing voor de handel | Buffing for the trade
35969900. Weegschalen en balansen, behalve laboratorium, nec | Scales and balances, except laboratory, nec
62899900. Beveiligings- en grondstoffendiensten, nec, nec | Security and commodity services, nec, nec

Werken bij VISKENS DANNY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VISKENS DANNY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VISKENS DANNY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VISKENS DANNY. Looking for open vacancies in other companies

  • METAALCONSTRUCTEUR (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Platen en programma’s selecteren Platen op de lasersnijmachine op- en afleggen via heftruck, rolbruggen Ordenen en beheer van stock van de laserplaten Diverse plaatbewerkingen indien er tijd over is, zoals: - Plooien - Slijpen - Zagen - Boren

  • Productiemedewerkers/kwaliteitscontroleurs - Alcon (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: SYNERGIE INHOUSE ALCON

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Alcon (gelegen in Puurs) kijken wij regelmatig uit naar extra productiemedewerkers voor de verpakking en de kwaliteitscontrole van de oogproducten. Momenteel zoeken wij extra medewerkers voor de kwaliteitscontrole van de oogdruppels. Dit alles gebeurt in een gecontroleerde productiezone.

  • Project Sales Consultant: Customer Service Representative (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Internal Sales Talents Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Customer Service Medewerker ben je verantwoordelijk voor: Het opvolgen van orders van klanten; Het afstemmen van de verwachtingen van de klant en dit integreren in de afspraken en procedures; Het oplossen van eventuele problemen en klachten; Een algemene klantentevredenheid en respecteren van deadlines. Bedrijfsprofiel: Als Project Sales Consultant heb je een contract van onbepaalde duur bij Sales Talents, maar word je op project basis tewerkgesteld bij verschillende van onze klanten.  Op deze manier krijg je de kans om je competenties aan te scherpen en onbetaalbare ervaring op te doen in verschillende functies én sectoren en dit allemaal onder de vleugels van 1 vaste werkgever die je ten alle tijden ondersteunt en begeleidt. Het gaat over projecten van min. 3 maand in een sales ondersteunende binnendienst functie. Wanneer jouw project ten einde is dan staat er een nieuwe uitdaging op jou te wachten bij een ander interessant bedrijf. Volgende functies zijn mogelijk als Project Sales Consultant: - Customer Service Representative - Internal Sales Support  - Sales Assistant - Internal Sales Representative  - Internal Account Manager - Sales & Marketing Assistant

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Kluisbergen (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • student m/v voor bediening restaurant vrijdag- en zaterdagavond (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent zul je instaan voor verschillende taken in een restaurant te regio Waregem. Je zal verantwoordelijk zijn voor het helpen met de afwas in de keuken van de zaak. Daarnaast sta je ook in de zaal en zul je tafels opdienen en afruimen.

  • Verkoper m/v beenhouwerij te Kalmthout (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: VERSO FOOD

    Type: Vaste Job

    Voor ons filiaal te Kalmthout zijn wij op zoek naar een verkoper m/v ( 38u ) om ons team te versterken : Samen met uw collega's staat u in voor de verkoop van vers vlees , traiteur en charcuterieproducten Je helpt mee met de voorbereiding / afsluiting van de verstoog Door je kennis van de producten kan je de klanten adviseren in bij hun aankopen Je bent klantvriendelijk en leergierig De werkuren zijn bespreekbaar met de chef van het filiaal

  • Inside Sales medewerker (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Tienen, een internationale actieve speler in de automotive sector, zijn wij op zoek naar een gedreven Inside Sales mederwerker. Je zal voor 70% van je tijd instaan voor het contact met de klanten die via telefoon, fax of mail onderdelen willen bestellen. Op basis van deze aanvragen ben je in staat deze onderdelen op te zoeken en te verwerken via het systeem. Je staat in voor het logistieke, aankoop- en verkoopproces. Je staat ook in voor de follow-up bij eventuele problemen of extra vragen. Je takenpakket zal dus bestaan uit: De allround binnendienst-verkoop. Klantencontact (via telefoon, mail of fax). De opvolging van de orders in samenwerking met het magazijn en het atelier. Ben jij commercieel ingesteld en ga je voor 100% klanttevredenheid? Dan is deze functie wellicht iets voor jou! Mail snel je cv naar [email protected]. Je kandidatuur wordt snel, discreet en professioneel opgevolgd.

  • Kwaliteitsverantwoordelijke (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Na een korte introductie zal je enerzijds instaan voor de administratieve follow-up (procedures, wetgeving, klantencommunicatie) en anderzijds voor de praktische aansturing op de werkvloer (instructies, opleiding, kwaliteitscontrole). Daarnaast zal je instaan voor de begeleiding van audits door de overheid en de klanten. Tevens fungeer je als woordvoerder voor het bedrijf. Je rapporteert rechtstreeks aan de familiale directie.

  • Tandtechnisch adviseur m/v (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: ELYSEE DENTAL BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Je werkt nauw samen met de andere collegae tandtechniek en orderproces. Je begeleidt (complexe) werkstukken en communiceert hierover telefonisch met de tandartsen, alsook schriftelijk met de productie in het Engels. je bent nauwkeurig en flexibel ingesteld.

  • OPERATIONS PROCES CONTROLLER (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: NINATRANS

    Type: Vaste Job

    Voor onze vestiging te Heverlee (Leuven) zoeken wij momenteel naar een Operationele Proces Controller: - Opvolging, controle en bijsturen van operationele processen - Analyse van het verkregen materiaal - Anticiperen op afwijkingen - Meten en rapporteren van de performance - Verbetervoorstellen opmaken - Identificeren van afwijkingen, beschrijven en naar oplossingen zoeken

  • Business & ICT Consulting - Analyst with Technical Background (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are actively looking for an Analyst with technical background.      Mission As analyst you will be working on the further evolution of supply chain related applications as well as propagating the solution within the group Knowledge of supply chain and the production steps within the steelmaking process are added values You are able to capture new needs / functionality through documentation, legacy applications and/or interaction with the client / business To capture all this in a detailed document, analyze it and be able to translate this into user-stories You are the contact for business and able to supply new IT solutions supporting and/or optimizing the business processes You have a general knowledge of a wide range of technologies and methodologies. In a first phase this will be concentrated around : C#, VB.NET, Angular, HTML, WPF, WCF, Entitiy Framework, SQLServer, XML,TFS, OO, Visual Studio, ... You can inspire developers and make the team work optimally Over time you will be able to lead projects and decide on the correct priorities You know the principles of the Agile / Scrum methodology It is possible you will be a member of a "guard-duty" team   Profile You are an analyst with a pragmatic approach You see yourself functioning in an industrial environment You are up-to-date concerning the new trends in software development and are eager to continuously widen your competences You are receptive for new knowledge and ideas, even outside your knowledge-domain You are able to think creatively and out-of-the box while providing solutions You are stress resistent You have good social skills and able to fluently integrate into new and existing teams Experience: Intermediate Languages: Dutch and your English is at a professional level (proficiency in reading, writing and speaking) Requested technical skills: C#, VB.NET, Angular, HTML, WPF, WCF, Entitiy Framework, SQLServer, XML,TFS, OO, Visual Studio... Desired: You know the principles of the Agile / Scrum methodology   Start mission, duration November 2018, long mission  Location Gent, Zelzate

  • ZAALMEDEWERKERS FLEXIJOB (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: BRASSERIE CENTRAL

    Type: Flexijob

    Voor onze zaak zoeken wij gemotiveerde medewerkers voor de bediening van onze klanten. U neemt de bestelling op, serveert gerechten en dranken en ontvangt ook geld. Interesse? Solliciteer snel.

Zoek naar antwoorden van VISKENS DANNY in sociale netwerken
Look for responds of VISKENS DANNY in social networks

Lees alle opmerkingen voor VISKENS DANNY. Laat een reactie achter voor VISKENS DANNY. VISKENS DANNY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VISKENS DANNY. Leave a respond for VISKENS DANNY. VISKENS DANNY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VISKENS DANNY op de google maps. Adres en contacten VISKENS DANNY
Location of VISKENS DANNY on the google maps. Address and contacts of VISKENS DANNY

Andere gerelateerde bedrijven als come VISKENS DANNY VISKENS DANNY: CITIBANK | FE. HUART | BLYDHOVE KINDERDAGVERBLIJF VZW | PACIFIC INTERNATIONAL LTD | Ruyffelaert Ph

Other related companies as VISKENS DANNY: CITIBANK | FE. HUART | BLYDHOVE KINDERDAGVERBLIJF VZW | PACIFIC INTERNATIONAL LTD | Ruyffelaert Ph

VISKENS DANNY is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VISKENS DANNY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03154693603. Het bedrijf VISKENS DANNY bevindt zich op het adres: Steenweg op Diest 47; 2300; Turnhout. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 636,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 100,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Stairs. Lijst met producten zijn Ironworks.
De hoofdactiviteit van VISKENS DANNY is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VISKENS DANNY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VISKENS DANNY, openstaande posities, locatie van VISKENS DANNY op de kaart.

VISKENS DANNY is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is VISKENS DANNY, company assigned to the tax number BE03154693603. The company VISKENS DANNY is located at the address: Steenweg op Diest 47; 2300; Turnhout. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 636,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 100,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Stairs. List of products are Ironworks.
The main activity of VISKENS DANNY is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of VISKENS DANNY is not available. You also can look at reviews of VISKENS DANNY, open positions, location of VISKENS DANNY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VISKENS DANNY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VISKENS DANNY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VISKENS DANNY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VISKENS DANNY, employees, financial statistics.