VANDENBERGHE-CONSTANT

Contactgegevens VANDENBERGHE-CONSTANT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VANDENBERGHE-CONSTANT: address, phone, fax, email, website, opening hours

VANDENBERGHE-CONSTANT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ringlaan 25; 8480; Ichtegem, België

Telefoon (phone): +32 (3) 260-59-22 +32 (3) 260-59-22

Fax (fax): +32 (9) 274-70-35 +32 (9) 274-70-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VANDENBERGHE-CONSTANT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VANDENBERGHE-CONSTANT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VANDENBERGHE-CONSTANT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VANDENBERGHE-CONSTANT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VANDENBERGHE-CONSTANT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VANDENBERGHE-CONSTANT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VANDENBERGHE-CONSTANT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VANDENBERGHE-CONSTANT
Products information VANDENBERGHE-CONSTANT

BTW identificatienummer (tax): BE01695983886
Ondernemingsnummer: 4392852783
Hoofdstad (capital): 344,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 691,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Gifts - Retail

Product categorie (product category): Stairs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VANDENBERGHE-CONSTANT
(Get full report from official database of BE for VANDENBERGHE-CONSTANT)

Aanvulling soorten activiteiten voor VANDENBERGHE-CONSTANT
Addition kinds of activities for VANDENBERGHE-CONSTANT

24990602. Tuinstokken, hout | Yard sticks, wood
39110000. Sieraden, edelmetaal | Jewelry, precious metal
39990902. Rokers, bijen (bijenteeltbenodigdheden) | Smokers, bee (beekeepers' supplies)
50870500. Brandbestrijdingsapparatuur | Firefighting equipment
51691102. Metaalcyaniden, poetsmiddelen, zouten | Metal cyanides, polishes, salts
51729902. Brandstof | Fuel oil
56610102. Schoenen, orthopedisch | Shoes, orthopedic
67330103. Vakantiefondsen voor werknemers | Vacation funds for employees
82210201. Service academie | Service academy

Werken bij VANDENBERGHE-CONSTANT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VANDENBERGHE-CONSTANT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VANDENBERGHE-CONSTANT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VANDENBERGHE-CONSTANT. Looking for open vacancies in other companies

  • Lasser Piping + Baguette lasser (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bewerkt metalen of kunststof buizen tot 'spools' of geprefabriceerde stukken buis. Je brengt er diverse vormstukken op aan, zoals bochten, T-stukken, kranen, kleppen, enz. De montage van die 'spools' doe je meestal op de bouwwerven. Na de montage voer je een druktest uit om mogelijke lekken op te sporen. Je wilt werken op werven, ook buiten Limburg

  • Chauffeur C/CE (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur word je ingezet voor : nationaal transport van goederen het afwerken van je dagplanning aan de hand van de vastgestelde routes documenten nakijken in verband met de bestellingen en leveringen goederen laden en lossen

  • Huishoudhulp regio Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: T-INTERIM LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp voor een uitgebreide job bij klanten in de regio Leuven. Je bent er verantwoordelijk voor het uitvoeren van huishoudelijke taken. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en strijken, en kunnen ook aangevuld worden met wassen, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Poetshulp Zonhoven (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: PUUUR HASSELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Leuven – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Agilitas Turnhout

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Exclusieve Huishoudhulp te Drongen (M/V), 8u/week (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een gastgezin wonende te Drongen zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 8u/week. Doordat je meerdere uren bij je gastgezin over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: poetsen, strijken, dagelijks huishoudelijke taken... kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het zijn/haar eigen huishouden betreft. Je werkt 8u/week bij dit gezin, planning mogelijk in samenspraak met het gezin. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

  • Gemotiveerde medewerker vervoer / strijk met dienstencheqeus (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: VZW COMFORTE

    Type: Dienstenchequebaan

    Vzw Comforte is een sociale organisatie die diensten aanbiedt in het kader van dienstencheques in de regio Zuid West-Vlaanderen. Het gaat om hulp in het huishouden, boodschappen, strijk en vervoer van personen met een mobiliteitsbeperking. Iedereen kan een beroep doen op onze dienstverlening, maar de focus ligt vooral op het verhogen van de levenskwaliteit van klanten met bijzondere noden. Als chauffeur sta je in voor het vervoer van minder mobielen ouderen naar het dagcentra / ziekenhuizen. Je bent sociaal vaardig en het eerste aanspreekpunt van onze klanten. Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en hebt een goede kennis van de wegcode. Je hebt een kleine administratieve verantwoordelijkheid om de vertrek en aankomsturen en aantal kilometers correct bij te houden. Je geeft dit alles door aan de verantwoordelijke voor de planning van het vervoer. Daarnaast biedt het een meerwaarde wanneer je ook zelfstandig kan strijken. De combinatie van beide tewerkstelling kan voorzien worden bij vervanging van zieke werknemers.

  • Winkelmedewerker meubelzaak m/v (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Voor een meubelzaak in Lokeren zoeken we een winkelmedewerker. Je vult rekken aan, helpt bij het uitladen van leveringen,... Je adviseert, helpt en begeleidt de klanten bij de keuze van hun aankoop. Je voert kassaverichtingen uit. Je verzorgt de presentatie van de winkel.

  • Technisch Tekenaar (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: AVANCE Werving & Selectie

    Type: Vaste Job

    Afhankelijk van je voorkennis, stel je technische ontwerptekeningen (3D & 2D) op van de producten (Inventor) of van de bijbehorende staalstructuren (Tekla). Deze tekeningen zijn gebaseerd op uitgewerkte datasheets van klanten en specificaties, internationale normen en het voorontwerp van onze rekenafdeling. Met behulp van Inventor en/of Tekla maak je stuklijsten en detailtekeningen die bruikbaar zijn voor onze klant en in onze werkplaatsen. Je controleert de materiaalbestellingen en bestelt de ontbrekende materialen bij.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Zelfstandige Carwash uitbater (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: SODEAL

    Type: Zelfstandige activiteit

    verwelkoming klanten , aanbieden van onze diverse kwaliteitsvolle programma's , verzorgen van een unieke pre wash

Zoek naar antwoorden van VANDENBERGHE-CONSTANT in sociale netwerken
Look for responds of VANDENBERGHE-CONSTANT in social networks

Lees alle opmerkingen voor VANDENBERGHE-CONSTANT. Laat een reactie achter voor VANDENBERGHE-CONSTANT. VANDENBERGHE-CONSTANT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VANDENBERGHE-CONSTANT. Leave a respond for VANDENBERGHE-CONSTANT. VANDENBERGHE-CONSTANT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VANDENBERGHE-CONSTANT op de google maps. Adres en contacten VANDENBERGHE-CONSTANT
Location of VANDENBERGHE-CONSTANT on the google maps. Address and contacts of VANDENBERGHE-CONSTANT

Andere gerelateerde bedrijven als come VANDENBERGHE-CONSTANT VANDENBERGHE-CONSTANT: Portier P | Minne A H & J C | The Chalet | Vandenberghe BVBA | CROISELET

Other related companies as VANDENBERGHE-CONSTANT: Portier P | Minne A H & J C | The Chalet | Vandenberghe BVBA | CROISELET

VANDENBERGHE-CONSTANT is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VANDENBERGHE-CONSTANT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01695983886. Het bedrijf VANDENBERGHE-CONSTANT bevindt zich op het adres: Ringlaan 25; 8480; Ichtegem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 344,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 691,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Stairs. Lijst met producten zijn Gifts - Retail.
De hoofdactiviteit van VANDENBERGHE-CONSTANT is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VANDENBERGHE-CONSTANT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VANDENBERGHE-CONSTANT, openstaande posities, locatie van VANDENBERGHE-CONSTANT op de kaart.

VANDENBERGHE-CONSTANT is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is VANDENBERGHE-CONSTANT, company assigned to the tax number BE01695983886. The company VANDENBERGHE-CONSTANT is located at the address: Ringlaan 25; 8480; Ichtegem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 344,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 691,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Stairs. List of products are Gifts - Retail.
The main activity of VANDENBERGHE-CONSTANT is Wholesale Trade - Durable Goods, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of VANDENBERGHE-CONSTANT is not available. You also can look at reviews of VANDENBERGHE-CONSTANT, open positions, location of VANDENBERGHE-CONSTANT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VANDENBERGHE-CONSTANT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VANDENBERGHE-CONSTANT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VANDENBERGHE-CONSTANT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VANDENBERGHE-CONSTANT, employees, financial statistics.