VAN EYCKEN ANNO 1892 NV

Contactgegevens VAN EYCKEN ANNO 1892 NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN EYCKEN ANNO 1892 NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN EYCKEN ANNO 1892 NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Roekensstraat 3; 1820; Steenokkerzeel (Melsbroek), België

Telefoon (phone): 02 751 94 42 (+32-02 751 94 42) 02 751 94 42 (+32-02 751 94 42)

Fax (fax): +32 (87) 321-97-64 +32 (87) 321-97-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN EYCKEN ANNO 1892 NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN EYCKEN ANNO 1892 NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN EYCKEN ANNO 1892 NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN EYCKEN ANNO 1892 NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN EYCKEN ANNO 1892 NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN EYCKEN ANNO 1892 NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN EYCKEN ANNO 1892 NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN EYCKEN ANNO 1892 NV
Products information VAN EYCKEN ANNO 1892 NV

BTW identificatienummer (tax): BE05852661132
Ondernemingsnummer: 1920379638
Hoofdstad (capital): 387,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 384,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in VAN EYCKEN ANNO 1892 NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Stairs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN EYCKEN ANNO 1892 NV
(Get full report from official database of BE for VAN EYCKEN ANNO 1892 NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN EYCKEN ANNO 1892 NV
Addition kinds of activities for VAN EYCKEN ANNO 1892 NV

323100. Producten van gekocht glas | Products of purchased glass
14559900. Kaolin en bal klei, nec | Kaolin and ball clay, nec
17710202. Stoep aannemer | Sidewalk contractor
22110611. Bekleding stoffen, katoen | Upholstery fabrics, cotton
22410400. Webbing, vlechten en banding | Webbing, braids and belting
32950209. Kaolien, gemalen of anderszins behandeld | Kaolin, ground or otherwise treated
34480200. Geprefabriceerde metalen componenten | Prefabricated metal components
35419907. Keysetting machines | Keysetting machines
41110100. Busvervoer | Bus transportation
81110202. Antitrust- en handelsreguleringsrecht | Antitrust and trade regulation law

Werken bij VAN EYCKEN ANNO 1892 NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN EYCKEN ANNO 1892 NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN EYCKEN ANNO 1892 NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN EYCKEN ANNO 1892 NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Bouwarbeider (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Konvert Construct Houthalen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma te Lummen is Konvert Construct opzoek naar een gedreven bouwarbeider. Je taken gaan voornamelijk bestaan uit de renovatie of restauratie van gebouwen. Zowel ruwbouw als dak- en gevelwerken. Ervaring is een pluspunt maar zeker geen absolute vereiste. Vooral een grote dosis motivatie en een positieve mentaliteit is voor ons belangrijk. Ben jij de persoon die we zoeken? Aarzel dan niet en neem contact op via [email protected] of 011/60.33.67

  • Assistent aankoper (WARNETON)

    Regio: WARNETON

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een assistent aankoper : Na een grondige interne opleiding zal je onze talrijke relaties met landbouwers onderhouden in Vlaanderen. • Je begeleidt de landbouwers in hun rol als kwalitatief leverancier en bent een professionele raadgever op het vlak van teeltbegeleiding. • Je rapporteert via een geïnformatiseerde databank aan de aankoper. • Je werkt deels intern (telefoon en opvolging) en deels extern (bezoeken van landbouwers voor het ophalen van stalen). • Een andere grote verantwoordelijkheid is het opvolgen, aansturen en begeleiden van de lossers en operatoren in de stockageplaats.

  • Poetshulp (BELLEM)

    Regio: BELLEM

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een poetsbedrijf in regio Aalter zijn wij op zoek naar een gemotiveerde poetshulp voor professionele schoonmaak. Taken: schoonmaak van burelen, gemeenschappelijke ruimtes, sanitair schoonmaak in een labo

  • CNC OPERATOR HOUTSECTOR (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma actief als producent en verdeler van een ruim gamma tuin- en buitenbeleving zijn wij op zoek naar een CNC operator: Je staat in voor het bedienen van de CNC machine Je scant de verschillende orders in Je bent betrokken bij de kwaliteit en het proces van het hout Je zorgt voor de orde en netheid van de werkzaamheden je schenkt aandacht aan je eigen veiligheid en die van je collega's Je werkt in dag van 8u - 16u30

  • HUISHOUDHULP Bouwel - Direct VAST contract én Maaltijdcheques (BOUWEL)

    Regio: BOUWEL

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met je privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Bouwel en Grobbendonk. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Huishoudhulp regio Booischot (BOOISCHOT)

    Regio: BOOISCHOT

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20 u Izegem,combineren met andere gezinnen is mogelijk (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp De Pinte (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: EASY LIFE SINT-MARTENS-LATEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Huishoudhulp die zelfstandig kan werken: poetsen, strijken, opruimen en het huis onderhouden. 14 à 16 uur te presteren bij 1 klant op maandag en dinsdag.

  • Jobstudent tuinmedewerker Beernem (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in de regio Beernem zoekt Konvert een student om tijdens het schooljaar mee te werken met het onderhoud van een tuin. Dit gaat van gras afrijden & werken met de bosmaaier tot de kettingzaag. Veel houtwerk. Snoeivaardig zijn is een pluspunt.

  • Frituurmedewerkers (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: ENJOY LIFE

    Type: Studentenjob

    all round medewerker in Frituur

  • Jobstudent verkoopmedewerker | Antwerpen Stadsfeestzaal (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SACHA

    Type: Studentenjob

    YES. DO WHAT YOU LOVE. ALWAYS Are you a student shoelover? Trendsettend. Vooruitstrevend. Klanten inspireren. Zijn dit woorden die jou aanspreken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Jij weet als geen ander een klant met jouw energieke en spontane manier te helpen en daarmee ervoor te zorgen dat ze met de laatste trends aan hun voeten blij naar huis gaan. Wat ga je doen als student verkoopmedewerker? Als jobstudent in winkel Antwerpen Stadsfeestzaal is het je belangrijkste taak de wens van de klant te achterhalen, en deze zo snel mogelijk te vervullen. Van een warm welkom tot het juiste advies geven, jij zorgt voor dat ‘happiness’ gevoel bij de klant. Daarnaast zorg je voor: · Een recordtempo in het presenteren van de juiste maat · Een verzorgde winkel · Een perfecte presentatie van de collectie · Een snelle verwerking van de inkomende voorraad · Een goed advies over het onderhoud van de schoenen en tassen Over de Termeer Groep De Termeer Groep, een Europese multinational, heeft met de merken Sacha en Manfield 110 winkels verspreid over vijf landen. Al sinds 1909 verovert de familie Termeer de wereld van de schoenen met de merknaam Sacha. Sinds 2016 maakt het uit 1844 afstammende Manfield ook onderdeel uit van het familiebedrijf. Waar Sacha staat voor trendsettend, uitgesproken en eigen, staat Manfield voor ambacht, service en kwaliteit. Met beide een andere, maar sterk complementaire doelgroep. De optelsom van beide merken geeft het bedrijf een sterke positie in de schoenenmarkt.

  • Busbegeleider (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: MPI vh gemeenschapsonderwijs

    Type: Werfreserve

    Begeleiding op de bus van leerlingen uit buitengewoon onderwijs.

Zoek naar antwoorden van VAN EYCKEN ANNO 1892 NV in sociale netwerken
Look for responds of VAN EYCKEN ANNO 1892 NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN EYCKEN ANNO 1892 NV. Laat een reactie achter voor VAN EYCKEN ANNO 1892 NV. VAN EYCKEN ANNO 1892 NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN EYCKEN ANNO 1892 NV. Leave a respond for VAN EYCKEN ANNO 1892 NV. VAN EYCKEN ANNO 1892 NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN EYCKEN ANNO 1892 NV op de google maps. Adres en contacten VAN EYCKEN ANNO 1892 NV
Location of VAN EYCKEN ANNO 1892 NV on the google maps. Address and contacts of VAN EYCKEN ANNO 1892 NV

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN EYCKEN ANNO 1892 NV VAN EYCKEN ANNO 1892 NV: MERSCH ATELIERS | VILLEROY & BOCH-TEGELS | ROELAND VERMEYLEN | Vandenberg H | GARAGE DAILLY

Other related companies as VAN EYCKEN ANNO 1892 NV: MERSCH ATELIERS | VILLEROY & BOCH-TEGELS | ROELAND VERMEYLEN | Vandenberg H | GARAGE DAILLY

VAN EYCKEN ANNO 1892 NV is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN EYCKEN ANNO 1892 NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05852661132. Het bedrijf VAN EYCKEN ANNO 1892 NV bevindt zich op het adres: Roekensstraat 3; 1820; Steenokkerzeel (Melsbroek). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 387,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 384,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Stairs. Producten gemaakt in VAN EYCKEN ANNO 1892 NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAN EYCKEN ANNO 1892 NV is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN EYCKEN ANNO 1892 NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN EYCKEN ANNO 1892 NV, openstaande posities, locatie van VAN EYCKEN ANNO 1892 NV op de kaart.

VAN EYCKEN ANNO 1892 NV is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN EYCKEN ANNO 1892 NV, company assigned to the tax number BE05852661132. The company VAN EYCKEN ANNO 1892 NV is located at the address: Roekensstraat 3; 1820; Steenokkerzeel (Melsbroek). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 387,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 384,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Stairs. Products created in VAN EYCKEN ANNO 1892 NV were not found.
The main activity of VAN EYCKEN ANNO 1892 NV is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN EYCKEN ANNO 1892 NV is not available. You also can look at reviews of VAN EYCKEN ANNO 1892 NV, open positions, location of VAN EYCKEN ANNO 1892 NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN EYCKEN ANNO 1892 NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN EYCKEN ANNO 1892 NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN EYCKEN ANNO 1892 NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN EYCKEN ANNO 1892 NV, employees, financial statistics.