Peeters Bouw & Interieur BVBA

Contactgegevens Peeters Bouw & Interieur BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Peeters Bouw & Interieur BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Peeters Bouw & Interieur BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Mechelseweg 330; 1880; Kapelle-op-den-Bos, België

Telefoon (phone): 015 71 47 02 (+32-015 71 47 02) 015 71 47 02 (+32-015 71 47 02)

Fax (fax): 015 71 47 02 (+32-015 71 47 02) 015 71 47 02 (+32-015 71 47 02)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Peeters Bouw & Interieur BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Peeters Bouw & Interieur BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Peeters Bouw & Interieur BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Peeters Bouw & Interieur BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Peeters Bouw & Interieur BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Peeters Bouw & Interieur BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Peeters Bouw & Interieur BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Peeters Bouw & Interieur BVBA
Products information Peeters Bouw & Interieur BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04398345947
Ondernemingsnummer: 5432983398
Hoofdstad (capital): 122,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 881,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Carpenters

Product categorie (product category): Stairs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Peeters Bouw & Interieur BVBA
(Get full report from official database of BE for Peeters Bouw & Interieur BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Peeters Bouw & Interieur BVBA
Addition kinds of activities for Peeters Bouw & Interieur BVBA

7933. Bowling centra | Bowling centers
26219905. Behangpapier (hangpapier) | Wallpaper (hanging paper)
34529902. Gate haken | Gate hooks
35550201. Platen, metaal: graveurs ' | Plates, metal: engravers'
39310500. Percussie instrumenten en onderdelen | Percussion instruments and parts

Werken bij Peeters Bouw & Interieur BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Peeters Bouw & Interieur BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Peeters Bouw & Interieur BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Peeters Bouw & Interieur BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Schilder (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken dringend een gedreven schilder/decorateur. Onze klant is actief in de interieurinrichting dit zowel in woningen, kantoren, horeca en openbare ruimtes. Om het team te versterken zoeken wij een schilder met een grote passie voor het vak.

  • Winkelmedewerker/administratief bediende (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant een goed draaiende ambachtelijke bakker te Brugge, zijn we op zoek naar een spontane, sociale verkoper/verkoopster, administratief medewerker voor in de winkel. In de winkel zal je instaan voor de verkoop en in het bureel zal je de bestellingen invoeren in de computer en telefonisch bestellingen noteren. Je voert administratief, ondersteunende opdrachten uit binnen de bakkerij. Er zijn tevens doorgroeimogelijkheden. 2 à 3 dagen in de week help je mee in de winkel en 2 à 3 dagen ben je tewerkgesteld als administratief bediende.

  • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Avelgem– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau!!!

  • Jobstudent kassa / aanvuller (ster) op ZONDAG (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: LEEN

    Type: Studentenjob

    werken met voeding, klantgericht. Je bent 18 jaar en werkt op zondag.

  • Gepassioneerde Medewerker Food (Jobstudent) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SLIGRO-ISPC BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Jij wordt samen met je collega's hét aanspreekpunt voor onze klanten op de afdeling Food. Jij zorgt ervoor dat de afdeling er piekfijn uitziet, controleert de prijskaartjes en past alle regels toe in verband met houdbaarheid, versheid en hygiëne. Daarnaast geef je foodprofessionals inspirerende demo’s en helpt hen de beste keuzes te maken aan de hand van jouw advies.

  • Spontane Sollicitatie Studenten Tijdens Schooljaar Sint-Niklaas 2018-2019 (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Sint-Niklaas.? ?Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,...? Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • STORE MANAGER in BRUSSEL (WESTLAND) (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: HR@RETAIL

    Type: Vaste Job

    JOBOMSCHRIJVING Onze klant is een wereldwijd gevestigde kledingketen die binnen Europa een marktleiderspositie bekleedt voor de senior en dit niet alleen op vlak van kledij, maar ook schoenen en accessoires. De collecties worden in de Belux aangeboden via 58 winkels. Het succes en groei danken ze vooral aan de inzet van de teams en in het bijzonder aan de permanente aandacht voor de verwachtingen en noden van de klanten op het gebied van comfort en dagelijks welzijn. Je bent vertegenwoordiger van de commerciële politiek en het nieuwe imago. Je optimaliseert de resultaten, de merchandising en de producten van je winkel en zorgt voor een kwalitatieve service aan de klanten. Je staat in voor de dagelijkse operationele leiding van de winkel op vlak van personeelsbezetting, administratie, voorraadbeheer en inrichting van de winkel. Je weet als geen ander hoe je team te stimuleren en te motiveren! Je zorgt voor een klantvriendelijk onthaal en werkt samen met jouw team aan een optimale klantentevredenheid. Je coacht een team van verkoopmedewerkers zodat zij de klanten weten te inspireren en te adviseren met hun gespecialiseerde kennis en ervaring. Je weet een verkoopbudget te behalen en zorgt ervoor dat je verkoopmedewerkers altijd een maximale klantenservice verlenen in een aantrekkelijk en verzorgde winkelomgeving. Bovendien ben je verantwoordelijk voor de begeleiding en opvolging van nieuwe medewerkers. Je rapporteert rechtstreeks aan de Area Manager.

  • Preventieadviseur (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    U adviseert de werkgever, de leidinggevenden en de werknemers met als doelstelling de verbetering van het welzijn van de werknemers. U voert de opdrachten uit in het kader van het dynamisch risicobeheersingssysteem en vervult diverse wettelijke taken. U promoot de veiligheid en implementeert de beheersmaatregelen volgens het globale welzijnsbeleid, en dit in overleg met de andere preventieadviseurs. U bent het dagelijks aanspreekpunt inzake welzijn en veiligheid ter zake, en implementeert dit beleid door aanwezigheid op de werkvloer en overleg met de hiërarchische verantwoordelijken. U werkt nauw samen met de technische diensten omtrent de opvolging van verbeteringen, keuringen en controleprogramma’s. U brengt regelmatig verslag uit aan de HL over de arbeidsomstandigheden en mogelijke verbeteringen betreffende de veiligheid en gezondheid op de werkvloer. U rapporteert aan het diensthoofd IDPB omtrent uw interventies en de realisaties van het DRBS en de actieplannen.

  • Poetshulp in de zorg regio Sint-Truiden-Heers-Gingelom (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: Ons

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het gewone onderhoud van de bewoonde ruimten bij hulpbehoevende cliënten. Je helpt bij huishoudelijke taken zoals: stofzuigen, dweilen, poetsen van sanitair en keuken en uitzonderlijk met was en strijk, klein verstelwerk, afwas.

  • DIGITAL DESIGN ENGINEER (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672624-inline.html?cid=Partner_VDAB Hays Wavre * System-on-Chip architecture * FPGA & ASIC design * VHDL/Verilog Hays is looking for a Digital Design Engineer with proven experience in SoC and DSP-based architecture, digital design and verification. As a Digital Design Engineer, you will be involved in projects focusing on designing new electronic products. Your focus will be on the design and verification of advanced digital circuits for digital and mixed-signal ASICs. This involves front-end design, verification and testing of new and existing functions for image sensing and image processing ASICs. Some of the functional blocks might first be developed as functional IP blocks on FPGA based platforms to enable system verification prior to ASIC implementation. As a Digital Design Engineer, you will thus define digital architecture, driving a robust and efficient design methodology. You will conduct system analysis in order to improve the overall system performance and will follow-up on probe and final test development. You hold a master's degree and a proven experience in micro-electronics or related industries. You are proficient in digital top level design and formal verification, mixed-signal experience would be an advantage. Experience in SoC and DSP-based architectures would be an asset. You are familiar with digital verification flow and UVM methodology. Knowledge of the following EDA tools is a plus: Synopsys DC, Tetramax, Formality, PrimeTime, SpyGlass. Knowledge of one of the logic simulators is required: ModelSim/QuestaSim, vcs, ncsim as well as a good knowledge of VHDL/Verilog. You have knowledge in FPGA and ASIC design and you are able to drive activities to closure, including proper communication in the organization. Fluency in English is a must. If you recognize yourself, we can offer you the opportunity to gain multidisciplinary experience with advanced mixed-signal, digital and system design. You will receive an in-house training and opportunities to follow courses relevant for the job description. This role is based in Belgium in the Brussels area, and open both to people working on Freelance or employee status. Interested? Apply here! Don't hesitate to contact Ms Kateryna Hamandiy at +32 10 233 866 to get some more information about this role.

  • PROJECTLEIDER APPARTEMENTENBOUW (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: TecQuality Sint-Niklaas

    Type: Werfreserve

    - Je bent verantwoordelijk voor het van A tot Z tijdig en kwalitatief uitvoeren van een of meerdere van onze projecten, en dit in eerste instantie in de appartementenbouw. - Je onderhoudt gedurende het hele project actieve contacten met de klant. - Je probeert op een proactieve manier de wensen van deze klant mede in kaart te brengen, in samenspraak met het team van architect en ingenieur. - Je bent de motor van het projectteam en bent sterk in aansturen, motiveren en opvolgen van je medewerkers. - Je bewaakt de planning, de kwaliteit, de veiligheid en het budget. - Voor de dagdagelijkse operationele uitvoering kan je rekenen op een enthousiast werfteam.

Zoek naar antwoorden van Peeters Bouw & Interieur BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Peeters Bouw & Interieur BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Peeters Bouw & Interieur BVBA. Laat een reactie achter voor Peeters Bouw & Interieur BVBA. Peeters Bouw & Interieur BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Peeters Bouw & Interieur BVBA. Leave a respond for Peeters Bouw & Interieur BVBA. Peeters Bouw & Interieur BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Peeters Bouw & Interieur BVBA op de google maps. Adres en contacten Peeters Bouw & Interieur BVBA
Location of Peeters Bouw & Interieur BVBA on the google maps. Address and contacts of Peeters Bouw & Interieur BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Peeters Bouw & Interieur BVBA Peeters Bouw & Interieur BVBA: Centrum voor Seksuele Voorlichting | Tempo BVBA | Pergens Motors BVBA | D. DONCKERS | Europe Net NV

Other related companies as Peeters Bouw & Interieur BVBA: Centrum voor Seksuele Voorlichting | Tempo BVBA | Pergens Motors BVBA | D. DONCKERS | Europe Net NV

Peeters Bouw & Interieur BVBA is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Peeters Bouw & Interieur BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04398345947. Het bedrijf Peeters Bouw & Interieur BVBA bevindt zich op het adres: Mechelseweg 330; 1880; Kapelle-op-den-Bos. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 122,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 881,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Stairs. Lijst met producten zijn Carpenters.
De hoofdactiviteit van Peeters Bouw & Interieur BVBA is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Peeters Bouw & Interieur BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Peeters Bouw & Interieur BVBA, openstaande posities, locatie van Peeters Bouw & Interieur BVBA op de kaart.

Peeters Bouw & Interieur BVBA is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is Peeters Bouw & Interieur BVBA, company assigned to the tax number BE04398345947. The company Peeters Bouw & Interieur BVBA is located at the address: Mechelseweg 330; 1880; Kapelle-op-den-Bos. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 122,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 881,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Stairs. List of products are Carpenters.
The main activity of Peeters Bouw & Interieur BVBA is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Peeters Bouw & Interieur BVBA is not available. You also can look at reviews of Peeters Bouw & Interieur BVBA, open positions, location of Peeters Bouw & Interieur BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Peeters Bouw & Interieur BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Peeters Bouw & Interieur BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Peeters Bouw & Interieur BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Peeters Bouw & Interieur BVBA, employees, financial statistics.