Haleydt Metaalconstruct BVBA

Particuliere bedrijvenDiensten, niet elders geclassificeerd • Haleydt Metaalconstruct BVBA
Private companiesServices, Not Elsewhere Classified • Haleydt Metaalconstruct BVBA

Contactgegevens Haleydt Metaalconstruct BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Haleydt Metaalconstruct BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Haleydt Metaalconstruct BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Reymeersstraat 91; 9340; Lede, België

Telefoon (phone): 053 80 17 17 (+32-053 80 17 17) 053 80 17 17 (+32-053 80 17 17)

Fax (fax): 053 80 90 20 (+32-053 80 90 20) 053 80 90 20 (+32-053 80 90 20)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Haleydt Metaalconstruct BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Haleydt Metaalconstruct BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Haleydt Metaalconstruct BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Haleydt Metaalconstruct BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Haleydt Metaalconstruct BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Haleydt Metaalconstruct BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Haleydt Metaalconstruct BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Haleydt Metaalconstruct BVBA
Products information Haleydt Metaalconstruct BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09342193603
Ondernemingsnummer: 8636596679
Hoofdstad (capital): 580,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 651,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in Haleydt Metaalconstruct BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Stairs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Haleydt Metaalconstruct BVBA
(Get full report from official database of BE for Haleydt Metaalconstruct BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Haleydt Metaalconstruct BVBA
Addition kinds of activities for Haleydt Metaalconstruct BVBA

09190103. Walvisolieproductie, ruw | Whale oil production, crude
20840101. Wijnkoelers (drankjes) | Wine coolers (beverages)
24110201. Rijden en boomen hout | Driving and booming timber
33160101. Strook, Staal, Koudgewalst, Nec: Uit aangekochte warmgewalste, | Strip, steel, cold-rolled, nec: from purchased hot-rolled,
53999906. Magazijnclub winkels | Warehouse club stores
75150000. Personenauto leasing | Passenger car leasing
79991302. Gokkenvestiging | Gambling establishment

Werken bij Haleydt Metaalconstruct BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Haleydt Metaalconstruct BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Haleydt Metaalconstruct BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Haleydt Metaalconstruct BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteurs(M/V) (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Overpelt zijn wij op zoek naar gemotiveerde monteurs. je gaat mee ter plaatste op de werf voor het plaatsen van industriële constructies Je bent bereid om eventueel te verblijven in het buitenland. Je vertrekt samen met je team uit Overpelt richting de werf.

  • Operator Vulbedrijf (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groeiend bedrijf in Tessenderlo zijn wij op zoek naar verantwoordelijke werkkrachten die het team wensen te versterken! Ben jij iemand die weet van aanpakken maar daarbij altijd zorgt dat er veilig gewerkt wordt? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je zal instaan voor het bedienen van installaties in de vulhal en het selecteren + vullen van gasflessen hierbij neem je altijd alle eisen op gebied van veiligheid en kwaliteit in acht! De verantwoordelijkheden van deze functie bestaan uit: *Bij het uitvoeren van de werkzaamheden: - Werken volgens de veiligheidsrichtlijnen en procedures. - Selecteren van gasflessen volgens de geldende criteria en vullen van deze gasflessen/cilinders met Propaan of Butaan. - Verzegelen en stickers plakken op de flessen. - Kleine reparaties. Verder heb je oog voor orde en netheid op de werkvloer, je zal als medewerker vulbedrijf rapporteren aan de teamleider.Bij deze functie is het erg belangrijk dat je over een grote hoeveelheid verantwoordelijkheidszin beschikt: je zal bij hevig onweer of een onveilige situatie de productie moeten stilleggen door middel van de noodknop in te drukken, correct het Noodplan uitvoeren en altijd zorgen dat de persoonlijke beschermingsmiddelen juist gedragen worden. Kortom een boeiende functie met de nodige verantwoordelijkheid!

  • Machine operator (NOKERE)

    Regio: NOKERE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je taak als operator bestaat er uit om: plaatsen van aluminiumband op de haspel gebruiken van rolbrug opstarten en stoppen van machine starten en stoppen van orders in computer instellen machine naargelang het type rolluikkasten uitvoeren van tussentijdse controles op de kwaliteit nemen van corrigerende actes bij vaststellen van afwijkingen melden van afwijkingen registreren van vaststellingen op de controlefiche verpakken van de afgewerkte rolluikkasten

  • Operator (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM MOESKROEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    CNC snijden en ponsen - CNC plooien - instellen, programmeren en bedienen - in proces controle - 1e lijn depannage 2 weken ploegwerk: 5u-13u / 13u-21u 1 week dagwerk: 7u30 - 16u

  • Siroopbereider (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Je staat in voor het aanmaken en bereiden van siropen adhv recepturen, afwegen, tellen, klaarzetten en mengen van de grond en hulpstoffen volgens proces * Je zorgt voor de nodige controle van de desbetreffende siroop en de metingen worden genoteerd op de controleformulieren * Je zal ook instaan voor het reinigen, cippen en steriliseren van procesinstallaties * Je zorgt voor het voorraadbeheer van de frequent gebruikte producten * Dagelijks de productieplanning doornemen en niet haalbare siroopproducties signaliseren * Instaan dagelijks voor de bepaalde leveringen van ingrediënten * Je word ingesteld als operator.

  • Monteur staalconstructies (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant in Hamont is één van de belangrijkste Europese bedrijven op het gebied van hoogwaardige staalconstructies. Door hun enorme knowhow en het toepassen van de hoogste kwaliteitsstandaards zoeken onze ingenieurs iedere keer opnieuw de grenzen op van staal in internationale projecten. Hierdoor is CSM in staat om de meest ingewikkelde en technisch hoogstaande projecten in domeinen als hoogbouw, bruggen, pretparkattracties, architectonische en industriële constructies, tot een goed einde te brengen. Om al deze projecten mee tot een goed einde te brengen, zijn we momenteel op zoek naar een montagemedewerker/monteur.

  • TECHNISCH VERKOPER - DOE HET ZELF ZAAK - REGIO GENT 7225528 / 6 C (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor bedrijf dat actief is op gebied van sanitair, verwarming en elektriciteit zijn we op zoek naar een VERKOPER voor de Gentse vestiging. Je zal verantwoordelijk zijn voor het ontvangen en begeleiden van de klanten. Daarnaast adviseer je de klanten bij het bepalen van de juiste materiaalkeuze voor hun elektriciteits-, verwarmings of sanitaire installaties. Verder maak je ook offertes en volg je bestellingen op. Je zal van dinsdag tot zaterdag werken en dit van 9-18h (op zaterdag tot 16h).

  • WEEKENDWERK JOBSTUDENT (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: INTRATUIN MALDEGEM

    Type: Studentenjob

    Wie zijn wij? Intratuin Maldegem is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw, welke nu geleid wordt door de 2de generatie, zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame medewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. We zijn toonaangevend in de tuincentrasector. Om de drukte tijdens de vakanties (vakantiejob) en weekends (studentenjob) op te vangen, zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om bij te springen. Je taken kunnen bestaan uit: - het klantgericht bedienen van de kassa (computer) - helpen bij de snijbloemen, dieren verzorgen, allround meehelpen, ... - rekken opvullen, levelen, producten uitpakken, de winkel onderhouden, ... Gezochte profiel Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in de sociale sector? Kan je de handen uit de mouwen steken en ben je flexibel? Ben je op zoek naar een uitdagende job om jouw ervaring op het werkveld uit te breiden? Aarzel dan niet langer! Wij hebben jou nodig om ons hecht team te versterken tijdens het weekend of tijdens de vakantie. Kom tot bloei in dit familiebedrijf en bouw je CV verder uit door ervaring op te doen in de verkoopsector. Vul zo snel mogelijk een sollicitatieformulier in of kom eens langs in de vestiging. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! https://nl-nl.facebook.com/intratuin.maldegem/

  • Stagiaire/Studenten (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ADEQUAT AALST

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten voor 1 of meer dagen per week te werken op ons kantoor te Aalst. We zijn zeer flexibel naar uren en dagen toe, dit kan in halve dagen of hele dagen, dit tussen maandag en vrijdag. Je taken zullen zijn: - Telefoons aannemen en doorverbinden met de juiste persoon; - Kandidaten zoeken - Algemene administratie Profiel Vrij op weekdagen; Studentenstatuut; Gemotiveerd; Niet bang om te telefoneren.

  • ICT Engineer - data & voice (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: DAVO COMMUNICATIONS

    Type: Vaste Job

    In deze boeiende, technische functie, ben je verantwoordelijk voor het installeren van Unify telefooncentrales. Deze activiteit wordt verder aangevuld met het opzetten van kleine en middelgrote datanetwerken wat deze functie variërend maakt. Af en toe dien je als ondersteuning op onze helpdesk. Bij een installatie sta je de klant met raad en daad bij. Dit kan onder de vorm van een usertraining en/of geef je met jouw ervaring tips hoe de klant zijn telefoniesysteem ten volle tot zijn recht kan laten komen. LAN, WAN en/of WLAN netwerk ontwerpen, opbouwen, configureren. Je gaat de baan op voor het uitvoeren WiFi Site Surveys uit. Als expert maak je een overzichtelijk en duidelijk rapporteringsrapport voor de klant Je rapporteert aan de technical teamcoach.

  • Kapper / Hairextensionstyliste (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Maison Maite

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ter versterking van ons team in Styling Lounge Geel zoeken wij 1 kapper met een passie voor lang haar. Je staat in voor het ontvangst van de klanten & het plaatsen + opvolgen van allerhande hairextensiontechnieken. Een kappersdiploma en/of 1j ervaring in de kapperswereld is een must maar een extra hairextensiontraining krijg je natuurlijk van ons. Solliciteren : [email protected]

  • Afvalbelader (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Werfreserve

    - Ophalen van huis-aan-huis containers (GFT en huisvuil) - Fysiek zwaar werk - Je kan je verplaatsen naar 2 verschillende ophaaldiensten (Brecht/Geel), om van daaruit te vertrekken met de ophaalwagen.

Zoek naar antwoorden van Haleydt Metaalconstruct BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Haleydt Metaalconstruct BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Haleydt Metaalconstruct BVBA. Laat een reactie achter voor Haleydt Metaalconstruct BVBA. Haleydt Metaalconstruct BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Haleydt Metaalconstruct BVBA. Leave a respond for Haleydt Metaalconstruct BVBA. Haleydt Metaalconstruct BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Haleydt Metaalconstruct BVBA op de google maps. Adres en contacten Haleydt Metaalconstruct BVBA
Location of Haleydt Metaalconstruct BVBA on the google maps. Address and contacts of Haleydt Metaalconstruct BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Haleydt Metaalconstruct BVBA Haleydt Metaalconstruct BVBA: Dimmo BVBA | BATISOMME SPRL | MARC BASILE | GARAGE AUTO-CENTRA | BORIS DESPA

Other related companies as Haleydt Metaalconstruct BVBA: Dimmo BVBA | BATISOMME SPRL | MARC BASILE | GARAGE AUTO-CENTRA | BORIS DESPA

Haleydt Metaalconstruct BVBA is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Haleydt Metaalconstruct BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09342193603. Het bedrijf Haleydt Metaalconstruct BVBA bevindt zich op het adres: Reymeersstraat 91; 9340; Lede. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 580,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 651,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Stairs. Producten gemaakt in Haleydt Metaalconstruct BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Haleydt Metaalconstruct BVBA is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Haleydt Metaalconstruct BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Haleydt Metaalconstruct BVBA, openstaande posities, locatie van Haleydt Metaalconstruct BVBA op de kaart.

Haleydt Metaalconstruct BVBA is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Haleydt Metaalconstruct BVBA, company assigned to the tax number BE09342193603. The company Haleydt Metaalconstruct BVBA is located at the address: Reymeersstraat 91; 9340; Lede. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 580,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 651,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Stairs. Products created in Haleydt Metaalconstruct BVBA were not found.
The main activity of Haleydt Metaalconstruct BVBA is Services, Not Elsewhere Classified, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Haleydt Metaalconstruct BVBA is not available. You also can look at reviews of Haleydt Metaalconstruct BVBA, open positions, location of Haleydt Metaalconstruct BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Haleydt Metaalconstruct BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Haleydt Metaalconstruct BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Haleydt Metaalconstruct BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Haleydt Metaalconstruct BVBA, employees, financial statistics.