G-STYLE

Contactgegevens G-STYLE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data G-STYLE: address, phone, fax, email, website, opening hours

G-STYLE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue des Etats Unis 30; 6041; Charleroi (Gosselies), België

Telefoon (phone): 071 25 00 95 (+32-071 25 00 95) 071 25 00 95 (+32-071 25 00 95)

Fax (fax): 071 25 00 69 (+32-071 25 00 69) 071 25 00 69 (+32-071 25 00 69)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) G-STYLE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "G-STYLE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "G-STYLE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van G-STYLE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen G-STYLE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of G-STYLE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees G-STYLE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti G-STYLE
Products information G-STYLE

BTW identificatienummer (tax): BE03690826416
Ondernemingsnummer: 2598510742
Hoofdstad (capital): 306,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 711,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in G-STYLE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Stairs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor G-STYLE
(Get full report from official database of BE for G-STYLE)

Aanvulling soorten activiteiten voor G-STYLE
Addition kinds of activities for G-STYLE

22210302. Crepe satijnen | Crepe satins
25140402. Club kamer meubels, huishouden: metaal | Club room furniture, household: metal
30890603. Gieten van kunststoffen | Casting of plastics
32510102. Keramische geglazuurde baksteen, klei | Ceramic glazed brick, clay
50640000. Elektrische apparaten, televisie en radio | Electrical appliances, television and radio
63249903. Gezondheids onderhoudsorganisatie (hmo), alleen verzekering | Health maintenance organization (hmo), insurance only
64110302. Verzekeringsmakelaars, nec | Insurance brokers, nec

Werken bij G-STYLE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in G-STYLE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor G-STYLE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for G-STYLE. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator 3 ploegen (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Algemene werkorganisatie voor de totale groep van PET-machines: toezicht houden, interventies bij problemen, controlebeurten, orde en netheid van het machinepark; - Machinebediening en instellen van de parameters in het spuitprogramma; - Optreden tijdens het productieproces om fouten te vermijden en de kwaliteit te garanderen; - Rapportering en administratie.

  • 4 Toolmaker mold maintenance & shuttling M/V (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het onderhouden, herstellen en optimaliseren van matrijzen om ze efficiënt en kwaliteitsvol in te zetten in onze productieafdelingen in België en Europa. - Je onderhoudt en zorgt voor de revisie van matrijzen na productie. - Dit betekent dat je instaat voor het onderhouden, demonteren en repareren van matrijzen. - Voor de mold shuttling bereid je matrijzen voor. - Je bereidt nieuwe matrijzen voor om te testen of te produceren - Je doet een interventie in de productie voor het oplossen van problemen aan matrijzen. - Je evalueert moldproblemen samen met de teamcoördinator en de werkvoorbereider. - Je optimaliseert nieuwe matrijzen via machinale en manuele aanpassingen.

  • polyvalent medewerker grondstoffenmagazijn (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt als orderpicker in het grondstoffenmagazijn, waar je volgende taken zal uitvoeren: Je doet de manuele picking van diverse grondstoffen uit de frigo's en diepvries aan de hand van fiches per productiebatch. Je zorgt dat alle fiches correct en tijdig afgewerkt zijn. Je werkt volgens het gekende FIFO-systeem. Je staat in voor de orde en netheid in de frigo's, de diepvries en het voorraadmagazijn.

  • transportplanner (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf actief in de bouwsector, zijn wij op zoek naar een transportplanner (M/V): Je staat in voor de coördinatie en planning van de leveringen bij de klanten binnen de beloofde levertermijnen. Je stelt hiervoor de transportschema’s op voor onze 5 vrachtwagens. Je lost eventuele problemen op met de nodige creativiteit en doorzettingsvermogen. Hiervoor heb je vaak contact met klanten, werfleiders, chauffeurs, transporteurs en natuurlijk je collega’s.  

  • Huishoudhulp regio Ieper-Poperinge M/V (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Ieper

    Type: Dienstenchequebaan

    Vol enthousiasme spring je 's morgens met het goede been uit bed. Met de fiets of je eigen wagen vertrek je van thuis uit naar jouw eigen families volgens de planning die je vorige week van ons doorkreeg. Bij de ene familie word je door de mensen zelf met een grote glimlach onthaald. Andere families zijn zelf aan het werk en hebben jou de sleutel van hun huis toevertrouwd. Je weet dan ook heel goed wat van jou verwacht wordt, zodat zij 's avonds, op de dag dat jij bij hen komt poetsen, extra graag naar huis komen. Het kan ook regelmatig gebeuren dat de klanten jou vragen om hen een handje te helpen bij hun strijk. Jij bent immers van nature iemand die heel precies werkt en graag heeft dat alles netjes is en op zijn plaats ligt. Heb je zelf ook nood aan wat extra tijd voor jouw gezin of hobby's? Dan kun jij zelf jouw planning in grote lijn bepalen. Omdat wij het zelf ook heel belangrijk vinden dat iedereen zich goed voelt op het werk, heb jij een persoonlijke coach die dagelijks voor jou klaar staat. Hier kun je je ervaringen en verhalen uitwisselen en kom je misschien wel enkele tips te weten.

  • Huishoudhulp - REGIO AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: AMBY AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Eindejaarspremie Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team.

  • tweetalige jobstudent 8u / week (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Je zal 8 uur per week offertes telefonisch opvolgen in het Nederlands en Frans. Dit kan je doen in 1 dag of verspreid over meerdere dagen.

  • Student Verkoop charcuterie (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: ASAP TONGEREN

    Type: Studentenjob

    Als student werk je op woensdagnamiddag, zaterdag en de schoolvakanties. Je staat in voor het verkopen van vlees, vleeswaren (charcuterie), kaas en traiteurproducten. Het bedienen en adviseren van de klanten is je voornaamste verantwoordelijkheid. Je staat in het voor het versnijden en verpakken van vlees en charcuterie. Je bedient de klanten en zorgt voor een correcte eindafrekening van de bestellingen

  • (Betaalde)* Stage Sales & Marketing (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: LIDITO

    Type: Studentenjob

    Ben je gebeten door Sales en Marketing en op zoek naar een boeiende stageplaats? Schrikt administratie en klantendienst jou niet af? Ben je mondig en kan je goed overweg met klanten? Lees dan snel verder! Wij van Lidito zijn op zoek naar een gedreven stagiair voor onze Sales en Marketing afdeling. Je draait actief mee in ons team en leert al doende het reilen en zeilen van ons bedrijf! Jouw taken: Schrijven van wervende teksten Kwalificeren van leads Opzoekingswerk verrichten om vervolgens nieuwe websites te kunnen bouwen Contacten met klanten en users onderhouden Uitvoeren van online enquêtes en vervolgens conclusies samenvatten voor de klant Prospecteren * Wij geven jou de mogelijkheid om een betaalde stage te lopen in ons bedrijf. Dit kan in het kader van een BIO (Beroepsinlevingsovereenkomst). Voor meer informatie hierover kan je terecht bij de VDAB.

  • ADMINISTRATIEF BEDIENDE DIE VAN WANTEN WEET! (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Studentenjob

    STUDIECO VOF omvat een aantal dienstverlenende activiteiten en is gespecialiseerd in diensten aan huis bij particulieren Ik zoek in het kader van onze lopende werkzaamheden een administratieve kracht die onder meer kan instaan voor volgende taken: - instaan voor de operationele werkzaamheden verbonden met oa www.studieco.be en www.poetsco.be; - werkvoorbereiding in functie van de (overige) TODO's van de zaakvoerder en de technisch administratief bediende; - gegevensverwerking en telefonische contacten (inbound en outbound); - bijdragen leveren aan middellange termijn projecten. Je beschikt in elk geval over een vlotte administratieve aanpak (vooral in en outbound telefoons en mails; geen saaie administratieve communicatie via brief). Excel is een belangrijke tool in ons bedrijf dus ervaring hierin of bereidheid om deze te verwerven op korte termijn is een pluspunt. De concrete invulling en de taken die je voor je rekening neemt, zijn binnen zekere limieten bespreekbaar. Zo kan je het takenpakket maximaal laten aansluiten op jouw competenties en interesses. Mijn ervaring als zaakvoerder leert dat een eerste telefonisch contact van 5 minuten en een daaropvolgend gesprek van 20-40 minuten wederzijds veel kan verduidelijken. Dus solliciteer en waag je kans! Wij streven ernaar elke sollicitatie binnen twee werkdagen verder op te volgen.

  • Senior Internal sales specialist (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: CONXION

    Type: Vaste Job

    Als senior internal sales specialist maak je offertes op vraag van de klant of van de account manager. Je stemt af met leveranciers om de beste deals te verkrijgen en bevraagt grondig de wens van de klant. Je maakt configuraties in de distributieplatformen en stelt zo pakketten samen. Je volgt licenties op, houdt de klant op de hoogte en verwerkt ook andere renewals. Dit doe je samen in een team met 3 collega’s.

  • Functional Analyst (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Blake & Partners is currently looking for a Freelance Functional Analyst for one of our partners operational in the Security sector in Brussels. This SME Company will offer you a familial, informal and flexible environment witch is NOT that common in Brussels ! Function Translate the needs expressed by the business into a functional solution to guide the technical team You document functional specifications using standard methods (UML) and tools. You interact with business analysts and technical staff to build the best possible solution. Contribute to the estimation of effort, cost, time and resources required for the success of each development project You are part of a multi-functional team in which you work closely with the IT Director, Developers, Architects and the Board. Several Agile teams of 5 - 8 people Profile and Techs You have more than 4 years of experience in Functional Analysis You speak English and French or Dutch Experience in Agile / Scrum teams Good Experience with UML Experience with application development : Java, SOA, Web, Rest, SQL, DB2 Entreprise Architecture Technical environment Java EE Object Oriented programming Web Services Rest, API, Java Web development: JavaScript, XML, HTML, CSS SQL, DB2, GIT Windows, Linux Details of the mission Location: Brussels Center - Easy accessible Start: ASAP Length: 6 months + Extension Flexibility, home working and familial atmosphere Interested? to get in touch with me if you are interested or if you have any question regarding the mission, please APPLY via the button below.

Zoek naar antwoorden van G-STYLE in sociale netwerken
Look for responds of G-STYLE in social networks

Lees alle opmerkingen voor G-STYLE. Laat een reactie achter voor G-STYLE. G-STYLE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for G-STYLE. Leave a respond for G-STYLE. G-STYLE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie G-STYLE op de google maps. Adres en contacten G-STYLE
Location of G-STYLE on the google maps. Address and contacts of G-STYLE

Andere gerelateerde bedrijven als come G-STYLE G-STYLE: B?r Schoenwinkel Loozen | ETS BLESER | Experts-Comptables Associés SPRL | KRIBBE KIEKEBOE | Ferme Equestre du Blason (La)

Other related companies as G-STYLE: B?r Schoenwinkel Loozen | ETS BLESER | Experts-Comptables Associés SPRL | KRIBBE KIEKEBOE | Ferme Equestre du Blason (La)

G-STYLE is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is G-STYLE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03690826416. Het bedrijf G-STYLE bevindt zich op het adres: Avenue des Etats Unis 30; 6041; Charleroi (Gosselies). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 306,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 711,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Stairs. Producten gemaakt in G-STYLE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van G-STYLE is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van G-STYLE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van G-STYLE, openstaande posities, locatie van G-STYLE op de kaart.

G-STYLE is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is G-STYLE, company assigned to the tax number BE03690826416. The company G-STYLE is located at the address: Avenue des Etats Unis 30; 6041; Charleroi (Gosselies). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 306,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 711,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Stairs. Products created in G-STYLE were not found.
The main activity of G-STYLE is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of G-STYLE is not available. You also can look at reviews of G-STYLE, open positions, location of G-STYLE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over G-STYLE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf G-STYLE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about G-STYLE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company G-STYLE, employees, financial statistics.