Demeyer Geert BVBA

Contactgegevens Demeyer Geert BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Demeyer Geert BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Demeyer Geert BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Krommebeekstraat 10; 8930; Menen, België

Telefoon (phone): 056 51 15 53; 0475 27 76 42 (+32-056 51 15 53; 0475 27 76 42) 056 51 15 53; 0475 27 76 42 (+32-056 51 15 53; 0475 27 76 42)

Fax (fax): 056 22 06 71 (+32-056 22 06 71) 056 22 06 71 (+32-056 22 06 71)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Demeyer Geert BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Demeyer Geert BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Demeyer Geert BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Demeyer Geert BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Demeyer Geert BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Demeyer Geert BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Demeyer Geert BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Demeyer Geert BVBA
Products information Demeyer Geert BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03816894531
Ondernemingsnummer: 3589202880
Hoofdstad (capital): 344,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 433,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Buildings - Metal; Textile machinery

Product categorie (product category): Stairs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Demeyer Geert BVBA
(Get full report from official database of BE for Demeyer Geert BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Demeyer Geert BVBA
Addition kinds of activities for Demeyer Geert BVBA

267801. Memorandum boeken, notitieboekjes en looseleaf vulpapier | Memorandum books, notebooks, and looseleaf filler paper
322901. Glasmeubelen en accessoires | Glass furnishings and accessories
367102. Transmittale, industriële en speciale doeleinden elektronenbuizen | Transmittal, industrial and special purpose electron tubes
20450105. Koekmeel: van gekochte bloem | Cake flour: from purchased flour
23859902. Bibs, waterdicht: gemaakt van aangekochte materialen | Bibs, waterproof: made from purchased materials
23949902. Canvas boot stoelen | Canvas boat seats
28191006. Waterstofsulfide | Hydrogen sulfide
79991106. Dag kamp | Day camp
97119904. Marine Corps | Marine corps

Werken bij Demeyer Geert BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Demeyer Geert BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Demeyer Geert BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Demeyer Geert BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige projectstaffing Ronse (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project zal je tewerkgesteld worden op de afdeling acute geriatrie in een ziekenhuis regio Ronse al zeker tot het eind van dit jaar. Je zal de verpleegtechnische taken toepassen die gelinkt zijn aan deze afdeling (wondzorg, bloedafname, inspuitingen, medicatie etc.). Een goede overdracht is zeer belangrijk voor een kwalitatieve opvolging van je patiënten.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Inbound Agent (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Start People Call Limburg

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een fabrikant van een luxe Belgisch lingeriemerk start met een webshop. Je zal contact opnemen met de lingeriewinkels in the UK die dit merk verkopen om hen te informeren over de webshop. Hiertoe staat er een sales representative ter beschikking, je taak zal er in bestaan om de planning van zijn agenda te beheren en afspraken met al deze winkels te maken. Je werkt van maandag tem vrijdag van 9u tem 18u

  • Automecanicien (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Konvert Interim Bree

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jij bent verantwoordelijk voor het onderhouden en herstellen van personenwagens.

  • chauffeur CE met verschillende talenten (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur CE werk je voor een firma in de haven van Antwerpen. Je werkt voornamelijk als containerchauffeur maar bent ook flexibel naar bulk en baché transport. In deze job doe je een combinatie tussen baan-en dok transport. Je werkt daguren nationaal gemiddeld 10-12u/dag. Je bent flexibel naar startuur en het soort werk. Om alles vlot te laten verlopen in communicatie spreek je goed Nederlands.

  • ARBEIDER METAAL - OPERATOR GIETERIJ (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Tielt gekend in de metaalsector zijn wij bij Forum Jobs op zoek naar operatoren. Jouw takenpakket zal vooral bestaan uit: U houdt toezicht op en regelt één of meerdere fases in de warme metaalproductie (smelten, gieten, ...) om nieuw metaal, halffabricaten (wielen) of afgewerkte producten te bekomen. Werkt volgens de veiligheidsvoorschriften, milieunormen en productievereisten (kwaliteit, kosten, termijnen, ...). u controleert de staat van de installaties en voert er onderhoud aan uit. Bijkomende activiteiten kunnen zijn: installaties vanop afstand aansturen, manuele of machinale vormgietbewerkingen uitvoeren, ... U produceert zelf de kunststof door middel van correct afwegen en doseren. U produceert gietstukken door middel van manueel of machinaal gieten. U werkt zelfstandig op een werkpost waarbij u voor alle handelingen instaat. U werkt met verschillende matrijzen van verschillende grootte. U bepaalt zelf de kwaliteit en productiviteit door uw inzet en vakmanschap.

  • HUISHOUDHULP VOLTIJDS BORNEM (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: GREENHOUSE PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Bornem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • huishoudhulp Waasmunster (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van extra voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

  • Chauffeur B (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Je rijdt rond tussen de verschillende filialen van een winkelketen om producten te beleveren. Je vertrekt steeds vanuit Wevelgem en rijdt in West- en Oost-Vlaanderen en Henegouwen

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Kortrijk. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Onthaal Medewerker (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Voor een vooraanstaande autogarage in de regio Wommelgem - Wijnegem, zijn we op zoek naar een Onthaalmedewerker. Onthaal: Je zorgt voor een oprecht vriendelijke verwelkoming van elke klant die binnen komt Je verwijst klanten actief door naar de juiste personen (sales, afleveraar, werkplek,...) Je verzorgt de wachtende klanten met een drankje, leesmateriaal,... Je houdt de wachtruimte op orde Administratie: Je volgt de info mailings op Je zorgt voor de postverdeling Je bestelt het kantoormateriaal, papier, drukwerk Je bestelt de broodjes voor de interne medewerker Je houdt de status van de brochures en prijslijsten bij Je biedt ondersteuning aan de Sales (opvolging van offertes) Je bent de eerste persoon voor de afhandeling van de inkomende telefoons ... Trefwoorden: Receptioniste, receptionist, onthaal medewerker, bediende onthaal, receptie bediende

  • Jafra consulent(e) en toekomstige managers voor uitbreiding van ons team (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: INE VAN DEURSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als je enthousiast bent over cosmetica, plezier hebt in de omgang met en het adviseren van mensen en daarbij vriendelijk en verzorgd optreedt, dan ben je bij ons aan het goede adres. Jafra verkoopt "high" level verzorgingsproducten en make up. Jafra is tevens 1 van de best betaalde bedrijven in de directe verkoop. Je verdiensten zijn zéér goed. Wij geven vooral gratis workshops bij gastvrouwen thuis. Schoonheidsspecialistes, nagelstylistes en kapsters zijn ook welkom om de Jafra producten in het salon te gebruiken en te verkopen. Geen maandelijkse verplichting, géén investering, gratis te verdienen productpakketten, werk in jouw regio, op jouw tempo, zoals het past in jouw gezinsleven en dat voor zéér hoge verdiensten in de direct selling! Of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging....wij hebben een fantastisch carrierèreplan. Reden genoeg om bij Jafra aan de slag te gaan. Contacteer ons gerust, ook als je "gewoon" benieuwd naar ons Jafra concept bent op 0475 96 71 98.

  • Face to face Interviewer-Limburg (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Ipsos

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ipsos is op zoek naar enquêteurs die vol enthousiasme willen starten op een project over de media in België. Om ons team van interviewers te versterken zoeken we zelfstandige enquêteurs die minimum 2 dagen per week tewerkgesteld worden. Door een neutrale houding aan te nemen en de nodige discretie aan de dag te leggen ben je in staat jouw studies/interviews professioneel volledig zelfstandig af te werken. Je geeft op een consistente basis feedback over het verloop van de studies waarvoor je aan de slag bent. Je geeft ook feedback aan de fieldverantwoordelijken en signaleert onmiddellijk eventuele problemen

Zoek naar antwoorden van Demeyer Geert BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Demeyer Geert BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Demeyer Geert BVBA. Laat een reactie achter voor Demeyer Geert BVBA. Demeyer Geert BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Demeyer Geert BVBA. Leave a respond for Demeyer Geert BVBA. Demeyer Geert BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Demeyer Geert BVBA op de google maps. Adres en contacten Demeyer Geert BVBA
Location of Demeyer Geert BVBA on the google maps. Address and contacts of Demeyer Geert BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Demeyer Geert BVBA Demeyer Geert BVBA: Feys Electriciteitswerken BVBA | BROODERIE FRANKY SNACK | COIFFURE LA GRIFFE | Samsara | ROGER HELLEBUYCK

Other related companies as Demeyer Geert BVBA: Feys Electriciteitswerken BVBA | BROODERIE FRANKY SNACK | COIFFURE LA GRIFFE | Samsara | ROGER HELLEBUYCK

Demeyer Geert BVBA is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Demeyer Geert BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03816894531. Het bedrijf Demeyer Geert BVBA bevindt zich op het adres: Krommebeekstraat 10; 8930; Menen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 344,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 433,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Stairs. Lijst met producten zijn Buildings - Metal; Textile machinery.
De hoofdactiviteit van Demeyer Geert BVBA is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Demeyer Geert BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Demeyer Geert BVBA, openstaande posities, locatie van Demeyer Geert BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Demeyer Geert BVBA is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is Demeyer Geert BVBA, company assigned to the tax number BE03816894531. The company Demeyer Geert BVBA is located at the address: Krommebeekstraat 10; 8930; Menen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 344,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 433,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Stairs. List of products are Buildings - Metal; Textile machinery.
The main activity of Demeyer Geert BVBA is Nonclassifiable Establishments, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Demeyer Geert BVBA is not available. You also can look at reviews of Demeyer Geert BVBA, open positions, location of Demeyer Geert BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Demeyer Geert BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Demeyer Geert BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Demeyer Geert BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Demeyer Geert BVBA, employees, financial statistics.