ROGER HELLEBUYCK

Contactgegevens ROGER HELLEBUYCK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROGER HELLEBUYCK: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROGER HELLEBUYCK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BERGMOLENWEG 9; 8700; TIELT, België

Telefoon (phone): 51404053 (+32-51404053) 51404053 (+32-51404053)

Fax (fax): +32 (57) 434-95-28 +32 (57) 434-95-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROGER HELLEBUYCK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROGER HELLEBUYCK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROGER HELLEBUYCK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROGER HELLEBUYCK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROGER HELLEBUYCK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROGER HELLEBUYCK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROGER HELLEBUYCK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROGER HELLEBUYCK
Products information ROGER HELLEBUYCK

BTW identificatienummer (tax): BE09397949218
Ondernemingsnummer: 2525726318
Hoofdstad (capital): 188,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 266,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Types de Machines: Compresseurs,Pelleteuses. Types de Location: Location à Court Terme,Location à Long Terme.

Product categorie (product category): Locations de machines and équipement pour la construction

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROGER HELLEBUYCK
(Get full report from official database of BE for ROGER HELLEBUYCK)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROGER HELLEBUYCK
Addition kinds of activities for ROGER HELLEBUYCK

32810402. Schakelborden, leisteen | Switchboard panels, slate
35310503. Graders, weg (bouwmachines) | Graders, road (construction machinery)
39519906. Nibs (penpunten): goud, staal of ander metaal | Nibs (pen points): gold, steel, or other metal
79930302. Video game arcade | Video game arcade
94510403. Administratie van veteranenzaken, provincie overheid | Administration of veterans' affairs, county government

Werken bij ROGER HELLEBUYCK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROGER HELLEBUYCK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROGER HELLEBUYCK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROGER HELLEBUYCK. Looking for open vacancies in other companies

 • Verkoop - Bediende/verkoper DREAMLAND Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Startpeople

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als bediende-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heeft u verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast. De OPSTART is voorzien vanaf begin oktober

 • Brigadier - teamleader (WONDELGEM)

  Regio: WONDELGEM

  Bedrijf: Go4Jobs Evergem

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je neemt de leiding over een kleiner team van een viertal arbeiders (lassers/samenstellers/monteurs). Je steekt zelf ook nog actief de handen uit de mouwen en voert het werk van een samensteller uit: plannen interpreteren, afmetingen controleren, visuele controles uitvoeren na het lassen, enzovoort.

 • Productieverantwoordelijke (m/v) (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een voedingsbedrijf gespecialiseerd in de productie en verwerking van granola, zoeken we een productieverantwoordelijke. Dit betreft een zwangerschapsvervanging (uitval voorzien rond november 2018) met optie vast. Het takenpakket omvat zowel een commercieel en administratief luik. Gaande van bestellingen opmaken, het transport, de stock controleren. Daarnaast hanteer je een allround mentaliteit en help je graag mee in de productie.

 • Technicus Automatisering regio Ploegsteert (PLOEGSTEERT)

  Regio: PLOEGSTEERT

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  U hebt een bachelordiploma (elektro)mechanica of elektrotechniek of gelijkwaardig door ervaring. U hebt kennis van het programmeren van PLC's en scada-systemen. U hebt interesse in vernieuwende technologieën. U hebt een probleemoplossend vermogen en verantwoordelijkheidszin. Ervaring is een pluspunt.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO WONDELGEM (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Tienen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp Sint Katelijne Waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

  Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • PLAATSER ALU-CONSTRUCTIES (HEULE)

  Regio: HEULE

  Bedrijf: VERALCO SAVERAN

  Type: Vaste Job

  Jouw dagtaak bestaat uit het plaatsen van allerlei aluminiumconstructies zoals ramen en deuren. Het beglazen ervan zal tevens deel uitmaken van de job.

 • Uitzendconsulent Konvert Office Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Konvert HQ

  Type: Vaste Job

  Als uitzendconsulent(e) ben je de link tussen werkzoekenden en bedrijven. Enkele van jouw belangrijkste taken: •Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures maar ook geschikte vacatures zoeken voor onze kandidaten. •Telefonische prospectie om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken. •Je begeleidt en volgt je kandidaten op tijdens hun sollicitatieproces en tewerkstelling. •Je zorgt voor een correcte administratieve opmaak en opvolging van contracten en prestaties. En dit alles doe je met een aanstekelijke glimlach!

 • Freelance projectverpleegkundige regio Halle (SINT-DENIJS-WESTREM)

  Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

  Bedrijf: X-Care

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als freelance projectmedewerker word je ingeschakeld voor opdrachten binnen verschillende instellingen (kan ziekenhuis zijn, thuiszorg, woon- en zorgcentra...) op verschillende afdelingen, telkens voor een aantal maanden. Je werkt met jouw zelfstandig statuut en kiest zelf welke opdrachten je wenst te doen. Hierbij kan je ook kiezen of je voltijds, deeltijds en/of flexibele uren kan werken. Heb je zin in afwisseling, wil je graag werken met een zelfstandig statuut, wil je veel bijleren, ...? Dan is dit wellicht ideaal voor jou. Voor meer informatie contacteer ons zeker en dan gaan we verder aan de slag.

 • Business Analist (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1654229-inline.html?cid=Partner_VDAB Eiger North, een jong dynamisch bedrijf binnen de Cronos Groep, gegroeid vanuit een jarenlange ervaring in het implementeren van IT-projecten heeft een sterk competence center opgestart om bedrijven te begeleiden bij het uitvoeren van een grondig analyse van de business noden om dan de vertaalslag te kunnen maken naar de functionele specificities. Bedrijven die een succesvolle IT-implementatie kunnen voorleggen hebben allen één gemeenschappelijke leuze: “Bezint eer je begint”. Wij zijn op zoek naar hongerige en dorstige Analisten en Business Process Experten die de stap naar een IT-omgeving willen zetten.  Echte selfmotivators die de lat voor zichzelf hoog willen leggen, die willen werken in een ondernemende omgeving, die het bedrijf van onze klanten als hun eigen bedrijf beschouwen, die initiatief willen nemen, die kritisch durven zijn en onze klanten ook aan kritische vraagstellingen durven onderwerpen, die  willen groeien en plezier maken, die willen leren en tevens  hun eigen opgedane kennis willen delen, die geen belang hechten aan fancy titels maar hun persoonlijke ontwikkeling des te meer naar waarde schatten.

 • Bijlesgever/Coach voor ITALIAANS (m/v) regio MOL (UKKEL)

  Regio: UKKEL

  Bedrijf: My Sherpa

  Type: Flexijob

  Jouw doel: ervoor zorgen dat jouw leerlingen hun doel bereiken door aan elke leerling een aangepaste methode aan te reiken en hen bijkomende uitleg te geven, evenals tips en tricks om te slagen. Je kiest zelf in welke regio je werkt, hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent. Je zal bijlessen geven aan leerlingen uit het lager, secundair of hoger onderwijs.

Zoek naar antwoorden van ROGER HELLEBUYCK in sociale netwerken
Look for responds of ROGER HELLEBUYCK in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROGER HELLEBUYCK. Laat een reactie achter voor ROGER HELLEBUYCK. ROGER HELLEBUYCK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROGER HELLEBUYCK. Leave a respond for ROGER HELLEBUYCK. ROGER HELLEBUYCK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROGER HELLEBUYCK op de google maps. Adres en contacten ROGER HELLEBUYCK
Location of ROGER HELLEBUYCK on the google maps. Address and contacts of ROGER HELLEBUYCK

Andere gerelateerde bedrijven als come ROGER HELLEBUYCK ROGER HELLEBUYCK: Bouwonderneming Cosemans BVBA | ACTUEL DOG | Motortec BVBA | R. DUHOU | Sunparks nv.

Other related companies as ROGER HELLEBUYCK: Bouwonderneming Cosemans BVBA | ACTUEL DOG | Motortec BVBA | R. DUHOU | Sunparks nv.

ROGER HELLEBUYCK is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROGER HELLEBUYCK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09397949218. Het bedrijf ROGER HELLEBUYCK bevindt zich op het adres: BERGMOLENWEG 9; 8700; TIELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 188,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 266,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Locations de machines and équipement pour la construction. Lijst met producten zijn Types de Machines: Compresseurs,Pelleteuses. Types de Location: Location à Court Terme,Location à Long Terme..
De hoofdactiviteit van ROGER HELLEBUYCK is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROGER HELLEBUYCK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROGER HELLEBUYCK, openstaande posities, locatie van ROGER HELLEBUYCK op de kaart.

ROGER HELLEBUYCK is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROGER HELLEBUYCK, company assigned to the tax number BE09397949218. The company ROGER HELLEBUYCK is located at the address: BERGMOLENWEG 9; 8700; TIELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 188,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 266,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Locations de machines and équipement pour la construction. List of products are Types de Machines: Compresseurs,Pelleteuses. Types de Location: Location à Court Terme,Location à Long Terme..
The main activity of ROGER HELLEBUYCK is Nonclassifiable Establishments, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ROGER HELLEBUYCK is not available. You also can look at reviews of ROGER HELLEBUYCK, open positions, location of ROGER HELLEBUYCK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROGER HELLEBUYCK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROGER HELLEBUYCK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROGER HELLEBUYCK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROGER HELLEBUYCK, employees, financial statistics.