Delmar PREFABTRAPPEN NV

Particuliere bedrijvenPrimaire Metaalindustrieën • Delmar PREFABTRAPPEN NV
Private companiesPrimary Metal Industries • Delmar PREFABTRAPPEN NV

Contactgegevens Delmar PREFABTRAPPEN NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Delmar PREFABTRAPPEN NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Delmar PREFABTRAPPEN NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kasteelstraat 3; 8980; Zonnebeke (Geluveld), België

Telefoon (phone): 057 46 73 43 (+32-057 46 73 43) 057 46 73 43 (+32-057 46 73 43)

Fax (fax): 057 46 73 43; 057 46 84 55 (+32-057 46 73 43; 057 46 84 55) 057 46 73 43; 057 46 84 55 (+32-057 46 73 43; 057 46 84 55)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Delmar PREFABTRAPPEN NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Delmar PREFABTRAPPEN NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Delmar PREFABTRAPPEN NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Delmar PREFABTRAPPEN NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Delmar PREFABTRAPPEN NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Delmar PREFABTRAPPEN NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Delmar PREFABTRAPPEN NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Delmar PREFABTRAPPEN NV
Products information Delmar PREFABTRAPPEN NV

BTW identificatienummer (tax): BE04994079589
Ondernemingsnummer: 3938018798
Hoofdstad (capital): 212,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 224,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Concrete products

Product categorie (product category): Stairs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Delmar PREFABTRAPPEN NV
(Get full report from official database of BE for Delmar PREFABTRAPPEN NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Delmar PREFABTRAPPEN NV
Addition kinds of activities for Delmar PREFABTRAPPEN NV

267200. Papier; | Paper; coated and laminated, nec
382301. Temperatuur meetinstrumenten, industriële | Temperature measurement instruments, industrial
32920201. Millboard, asbest | Millboard, asbestos
47850101. Tollbrug operatie | Toll bridge operation
50120200. Commerciële voertuigen | Commercial vehicles
86610109. Christelijke wetenschaps kerk | Christian science church

Werken bij Delmar PREFABTRAPPEN NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Delmar PREFABTRAPPEN NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Delmar PREFABTRAPPEN NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Delmar PREFABTRAPPEN NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur Tesla (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - banden verwisselen, balanseren en uitlijnen - vloeistoffen vervangen/ bijvullen - reparaties doen zoals: deuren vervangen / spiegels vervangen/ ruitenwissers vervangen/ sensoren vervangen en repareren - werken aan airco systemen - drive units vervangen - diagnose maken van de wagen

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Vorst-Laakdal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp Deeltijds Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: GREENHOUSE GENT

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Gent zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolgen van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen

  • Dringend weekendmedewerker supermarkt (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor een gekende supermarktketen in Ruddervoorde zijn wij op zoek naar een medewerker voor in het weekend. Je bent een 'All-round'-medewerker die zowel kassawerk als winkelwerk kan uitvoeren.

  • Gezocht; Studenten voor een delicatessenzaak te Aalter (M/V) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een delicatessenzaak te Aalter, zijn wij op zoek naar studenten voor de afdeling beenhouwerij. Ben jij beschikbaar het volledig jaar door om in het weekend bij te werken? Zo ja, dan kan deze vacature iets zijn voor jou. Je staat in voor de verkoop, behandelen van klanten, snijden van vlees, maken van broodjes, verpakken van kaas/vlees.

  • Hoofdmonitor om kamp te leiden in schoolvakanties (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als hoofd animator? Als hoofdanimator ben je verantwoordelijk op de kampplaats om te zorgen dat alles vlot verloopt. - begeleiden van monitoren, eindverantwoordelijkheid opnemen binnen de monitorenploeg - verzorgen van contacten met ouders, collega-monitoren en kinderen. - samen met de andere monitoren programma-aanbod voor kinderen uitwerken en uitvoeren - allerlei praktische en administratieve voorbereidingen treffen tijdens het kamp

  • Marketing Assistant - Student job (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Cross International

    Type: Studentenjob

    Ben je gepassioneerd door Marketing en ben je twee halve dagen per week beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wil je graag jouw kennis van Marketing omzetten in de praktijk en heb je zin om mee te bouwen aan onze marketing- en communicatiestrategie? Jouw takenpakket: Je staat in voor het operationeel uitvoeren van de contentplanning en voorziet de nodige content hiervoor. Je maakt social media posts aan en plaatst deze op het juiste kanaal Je ondersteunt ons in het zoeken zoeken naar artikels, maken van foto's, videos, etc. Je adviseert ons over mogelijke content en houdt ons op de hoogte van de nieuwste trends. Je staat in voor de redactie van onze interne en externe nieuwsbrief.

  • 3D-ontwerper (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Studentenjob

    Je kan zelfstandig de wensen/eisen van de interne klant in kaart brengen. De informatie die je krijgt, zal je zelfstandig omzetten in een praktisch ontwerp. Dit ontwerp zal je 3D printen. Je zal verbeteringen aanbrengen tot de klant tevreden is.

  • Senior Project Engineer – Regio Kempen (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: NEWPOINT PROFESSIONALS

    Type: Vaste Job

    Wat houdt deze functie in? Als Project Engineer kom je terecht bij een internationale klant in de Kempen, een productiebedrijf gespecialiseerd in de automotive. Deze functie houdt volgende in: Je fungeert als contactpersoon voor projecten binnen de centrale productie engineering en beheert de technische scope, het budget en de timing van het project van concept tot en met industrialisatie. Je schrijft de nodige specificaties uit. Je bent verantwoordelijk voor de engineering, opbouw en afname van installaties bij de leveranciers. Je verzorgt de opbouw en indienstname van de installatie t.e.m. overdracht aan productie. Je neemt hierbij de leiding over het projectteam met leden uit de verschillende afdelingen. Je bent de spilfiguur binnen de organisatie die de nodige communicatie verzorgt zowel richting leveranciers als interne stakeholders.

  • Storemanager regio Kempen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: LIDL

    Type: Vaste Job

    Eén nieuwe job? Wat dacht je van drie nieuwe jobs. Want als store manager bij Lidl ben je eigenlijk drie personen in één. Je bent in de eerste plaats een nauwkeurige harde werker die pas tevreden is als de hele winkel er perfect bijligt: van blinkende appels tot kraakverse croissants. Maar je bent ook een motivator en een coach die zijn hele team elke dag scherp aan de start krijgt. En je bent een ondernemer die opstaat en gaat slapen met harde verkoopcijfers in je hoofd. Zin in gekregen?

  • TOPVERKOPER ramen & deuren (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: VEROLU

    Type: Zelfstandige activiteit

    VLR is producent van aluminnium RAMEN en DEUREN en voor de verdere uitbouw van ons bedrijf zijn we opzoek naar gemotiveerde (m/v) TOPVERKOPERS om onze positie in de markt te versterken. Ben je flexibel ingesteld betreffende daguren, avonduren, weekenduren en je kan overweg met de PC, je bezit de drive en bent vooruitziend, werkt resultaatgericht. Als vertegenwoordiger van VLR bezoekt u prospecten en klanten, voert verkoopsgesprekken en sluit contracten af en geeft de klant de correcte productinformatie. U bent de "VERTROUWENSPERSOON" voor VLR die onze klanten verwachten. Je hebt een verzorgd uiterlijk, enthousiast en communiceert op een vlotte natuurlijke manier en tact. Noodzakelijke introductie en verkooptraining zijn voorzien. Op een familiale ontspannen manier ga je om met je collega's en rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerder.

  • Verpleegkundige radiologie Roeselare (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verpleegkundige op de afdeling radiologie ondersteun je jouw collega's bij verschillende verpleegtechnische taken zoals o.a. het uitvoeren van klassieke RX of CT.

Zoek naar antwoorden van Delmar PREFABTRAPPEN NV in sociale netwerken
Look for responds of Delmar PREFABTRAPPEN NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Delmar PREFABTRAPPEN NV. Laat een reactie achter voor Delmar PREFABTRAPPEN NV. Delmar PREFABTRAPPEN NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Delmar PREFABTRAPPEN NV. Leave a respond for Delmar PREFABTRAPPEN NV. Delmar PREFABTRAPPEN NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Delmar PREFABTRAPPEN NV op de google maps. Adres en contacten Delmar PREFABTRAPPEN NV
Location of Delmar PREFABTRAPPEN NV on the google maps. Address and contacts of Delmar PREFABTRAPPEN NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Delmar PREFABTRAPPEN NV Delmar PREFABTRAPPEN NV: FRANS CAMBRON | Cognicase Benelux | VAN LOO | Maison Lempereur Scris | Relics

Other related companies as Delmar PREFABTRAPPEN NV: FRANS CAMBRON | Cognicase Benelux | VAN LOO | Maison Lempereur Scris | Relics

Delmar PREFABTRAPPEN NV is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Delmar PREFABTRAPPEN NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04994079589. Het bedrijf Delmar PREFABTRAPPEN NV bevindt zich op het adres: Kasteelstraat 3; 8980; Zonnebeke (Geluveld). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 212,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 224,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Stairs. Lijst met producten zijn Concrete products.
De hoofdactiviteit van Delmar PREFABTRAPPEN NV is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Delmar PREFABTRAPPEN NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Delmar PREFABTRAPPEN NV, openstaande posities, locatie van Delmar PREFABTRAPPEN NV op de kaart.

Delmar PREFABTRAPPEN NV is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Delmar PREFABTRAPPEN NV, company assigned to the tax number BE04994079589. The company Delmar PREFABTRAPPEN NV is located at the address: Kasteelstraat 3; 8980; Zonnebeke (Geluveld). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 212,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 224,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Stairs. List of products are Concrete products.
The main activity of Delmar PREFABTRAPPEN NV is Primary Metal Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Delmar PREFABTRAPPEN NV is not available. You also can look at reviews of Delmar PREFABTRAPPEN NV, open positions, location of Delmar PREFABTRAPPEN NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Delmar PREFABTRAPPEN NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Delmar PREFABTRAPPEN NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Delmar PREFABTRAPPEN NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Delmar PREFABTRAPPEN NV, employees, financial statistics.