Arco Construct BVBA

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • Arco Construct BVBA
Private companiesMiscellaneous Retail • Arco Construct BVBA

Contactgegevens Arco Construct BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Arco Construct BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Arco Construct BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Gentse Steenweg 116D; 8340; Damme (Sijsele), België

Telefoon (phone): 050 35 53 46; 0495 18 13 11 (+32-050 35 53 46; 0495 18 13 11) 050 35 53 46; 0495 18 13 11 (+32-050 35 53 46; 0495 18 13 11)

Fax (fax): 050 37 01 32 (+32-050 37 01 32) 050 37 01 32 (+32-050 37 01 32)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Arco Construct BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Arco Construct BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Arco Construct BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Arco Construct BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Arco Construct BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Arco Construct BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Arco Construct BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Arco Construct BVBA
Products information Arco Construct BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08747009277
Ondernemingsnummer: 7233917236
Hoofdstad (capital): 605,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 495,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Fences; Door & gate openers (Automatic)

Product categorie (product category): Stables construction and installation

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Arco Construct BVBA
(Get full report from official database of BE for Arco Construct BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Arco Construct BVBA
Addition kinds of activities for Arco Construct BVBA

329207. Asbest tegels producten | Asbestos tile products
508800. Transportmiddelen en benodigdheden | Transportation equipment and supplies
22620102. Lakafdrukken: synthetische vezel- en zijdenweefsels | Lacquer printing: manmade fiber and silk broadwoven fabrics
34999914. Machine bases, metaal | Machine bases, metal
38420112. Bescherming van de ademhalingsbescherming, persoonlijk | Respiratory protection equipment, personal
39490701. Schermen apparatuur (sportartikelen) | Fencing equipment (sporting goods)
48220203. Radiotelegraafdiensten | Radio telegraph services
51691000. Noncorrosive producten en materialen | Noncorrosive products and materials

Werken bij Arco Construct BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Arco Construct BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Arco Construct BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Arco Construct BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Schoonmaker (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt in Westmalle zijn we op zoek naar een schoonmaker voor 19u/week. Het gaat om een functie met optie vast. Jouw takenpakket: je maakt de winkelruimte schoon je helpt bij het opmeten van de temperaturen van de koelruimtes je put de opgmeten temperaturen in op de computer

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Ekeren (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • Huishoudhulp regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: T-IINTERIM GENK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp ben je verantwoordelijk voor de  huishoudelijke taken bij je gezinnen.  Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Werken als huishoudhulp Westmeerbeek (WESTMEERBEEK)

    Regio: WESTMEERBEEK

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Jabbeke (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Jobstudent inventaris kledingwinkel (5 november) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een bekende kledingketen in het centrum van Aalst, zijn we op zoek naar studenten die op MAANDAG 5 NOVEMBER mee kunnen werken aan de opmaak van de inventaris. Ofwel werk je van 6u00 tot 15u00, ofwel van 17u30 tot 22u00. Je staat in het voor inscannen van alle kledij (per afdeling) die aanwezig is in de winkel - zodat je samen met de andere studenten aan het eind van jouw shift de stock aan kleding geteld hebt (met een scanner, dus niet zelf tellen).

  • Winkelmedewerkers m/v (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: CARREFOUR MARKET

    Type: Studentenjob

    Volgende taken behoren tot uw takenpakket: - Verkoop van onze producten - Kassabediening - Aanvullen van de rekken - Orde en netheid in de winkel

  • Studenten Sea-Life Blankenberge weekends/vakanties 2018 (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor het Sea-Life Centre in Blankenberge zoeken wij all-round studenten die beschikbaar zijn voor de weekends en/of schoolvakanties (herfstvakantie, kerstvakantie,...). Ben je gefascineerd door het reilen en zeilen van Sea-Life, en ben je graag actief bezig? Dan kan dit voor jou de ideale studentenjob zijn! Afhankelijk van je profiel, leeftijd en ervaring kan je op verschillende afdelingen tewerkgesteld worden (kassa/inkom, shop, catering, hamburgertent, frietjeskraam,...) De uren van de shiften zijn meestal van 10u tot 17u30.

  • Logistieke medewerker NESPRESSO - BRUSSEL (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: EUROPROMOTION

    Type: Studentenjob

    Geniet jij ook elke ochtend van jouw koffiemoment? Ben je service-minded ingesteld? Dan hebben wij de perfecte job voor jou! Europromotion NV is sinds 1989 hét toonaangevend multi-channel sales en fieldmarketing bedrijf. Met een gedreven en enthousiast team organiseren en coördineren we de sales- en fieldmarketing-activiteiten voor onze klanten, gekende spelers in de FMCG-wereld. Als logistieke medewerker ben jij in de Nespresso-boetiek te Brussel een belangrijke schakel. Je zorgt ervoor dat de inkomende leveringen op een ordelijke en efficiënte manier worden verwerkt. Je lost de vrachtwagens, pakt de Nespresso-capsules uit en vult deze aan in de stock. Je houdt de stock steeds op orde. Voor fysiek zwaarder werk draai jij je hand niet om. Je werkt 2 dagen in de week van 7u tot 11u. (op dinsdag en op donderdag) Studenten zijn uiteraard ook welkom!

  • Jobstudent (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • PROJECTMANAGER B2B (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Als projectmanager ben je de ambassadeur van het bedrijf: Je verkent de markt en bouw zo een netwerk uit van vastgoedpromotoren Je beheert je klantenportefeuille van A tot Z Je geeft advies op maat Je tekent de plannen uit (3D) Complete en gedetailleerde prijsbestekken uitwerken De bestelling (beschikbaarheid van producten, leveringstermijn, behandeling van klachten, ...) en de klanten (acties, tevredenheidsenquêtes, aanmaningen, ...) opvolgen Een vooruitgangstraject voorstellen Het commerciële voorstel uitstippelen Trefwoorden: advies, keuken, op maat van de klant,3D plan, offertes, commercieel, klantenbinding, ...   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een familiebedrijf dat al jaren actief is in de verkoop van keukens en elektrische keukenapparatuur. Onze klant tracht de beste verhouding aan te bieden tussen design, kwaliteit en prijs en dit alles volledig op maat van haar klanten. Momenteel zijn we op zoek naar een projectmanager B2B voor de regio Oost- en West-Vlaanderen (m/v).  

  • Spontane Sollicitatie Schoonmaak Herentals 2018 (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Welkom in onze wereld van diensten! Als wereldleider op het vlak van facilitaire dienstverlening, is het onze belangrijkste taak om bedrijven een waaier van ondersteunende diensten aan te bieden en te beheren. ISS Facility Services stelt in België 12.000 mensen tewerk in de Catering, Cleaning, Office support en Property Services. Deze vacature betreft een RESERVE. Wanneer wij op zoek zijn naar mensen uit de regio Herentals zullen wij jou contacteren voor de functie. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... ; Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,...; Dit zijn meestal deeltijdse jobs 's morgens (vanaf 6u) of 's avonds (vanaf 16u).

Zoek naar antwoorden van Arco Construct BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Arco Construct BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Arco Construct BVBA. Laat een reactie achter voor Arco Construct BVBA. Arco Construct BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Arco Construct BVBA. Leave a respond for Arco Construct BVBA. Arco Construct BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Arco Construct BVBA op de google maps. Adres en contacten Arco Construct BVBA
Location of Arco Construct BVBA on the google maps. Address and contacts of Arco Construct BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Arco Construct BVBA Arco Construct BVBA: CHRISTINE VAN DOUSSELAERE | LOUIS LEGRAND | CULT. CENTRUM DE ADELBERG | C.A.C.H. | THIERRY TOUBEAU

Other related companies as Arco Construct BVBA: CHRISTINE VAN DOUSSELAERE | LOUIS LEGRAND | CULT. CENTRUM DE ADELBERG | C.A.C.H. | THIERRY TOUBEAU

Arco Construct BVBA is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Arco Construct BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08747009277. Het bedrijf Arco Construct BVBA bevindt zich op het adres: Gentse Steenweg 116D; 8340; Damme (Sijsele). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 605,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 495,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Stables construction and installation. Lijst met producten zijn Fences; Door & gate openers (Automatic).
De hoofdactiviteit van Arco Construct BVBA is Diversen Detailhandel, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Arco Construct BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Arco Construct BVBA, openstaande posities, locatie van Arco Construct BVBA op de kaart.

Arco Construct BVBA is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is Arco Construct BVBA, company assigned to the tax number BE08747009277. The company Arco Construct BVBA is located at the address: Gentse Steenweg 116D; 8340; Damme (Sijsele). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 605,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 495,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Stables construction and installation. List of products are Fences; Door & gate openers (Automatic).
The main activity of Arco Construct BVBA is Miscellaneous Retail, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Arco Construct BVBA is not available. You also can look at reviews of Arco Construct BVBA, open positions, location of Arco Construct BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Arco Construct BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Arco Construct BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Arco Construct BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Arco Construct BVBA, employees, financial statistics.