SICLI

Contactgegevens SICLI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SICLI: address, phone, fax, email, website, opening hours

SICLI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LEEUWSTRAAT 52BIS; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92230369 (+32-92230369) 92230369 (+32-92230369)

Fax (fax): +32 (51) 838-95-72 +32 (51) 838-95-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SICLI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SICLI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SICLI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SICLI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SICLI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SICLI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SICLI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SICLI
Products information SICLI

BTW identificatienummer (tax): BE08662689208
Ondernemingsnummer: 2022277832
Hoofdstad (capital): 372,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 687,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in SICLI zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Spuittoestellen Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SICLI
(Get full report from official database of BE for SICLI)

Aanvulling soorten activiteiten voor SICLI
Addition kinds of activities for SICLI

22810209. Rayon garen, gesponnen: gemaakt van gekochte nietjes | Rayon yarn, spun: made from purchased staple
28330202. Atropine en derivaten | Atropine and derivatives
36340111. Kookplaten, elektrisch | Hot plates, electric
39990207. Pruiken, met inbegrip van poppruiken, toupees of wiglets | Wigs, including doll wigs, toupees, or wiglets
83610304. Vertraagde thuis | Retarded home

Werken bij SICLI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SICLI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SICLI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SICLI. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant die actief is in de bouwsector zoeken wij een gedreven Chauffeur CE. Voor het vervoer van bouwmaterialen en graafmachines zijn we op zoek naar een chauffeur CE vrachtwagen met aanhangwagen. Ervaring met autolaadkraan en/of heftruck is een pluspunt. Ook wordt er sporadisch meegeholpen met de opkuis.

  • Mecanicien/bankwerker (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    VDL Bus Roeselare zoekt 3 mecaniciens-bankwerkers voor een tijdelijke opdracht. Deze opdracht loopt minstens tot het einde van het jaar. Monteren en demonteren van chassis. Terugplaatsen van componenten. Opbouw van wagens (airco, pneumatiek, verwarming, ...).

  • Mixbereider (LANGEMARK-POELKAPELLE)

    Regio: LANGEMARK-POELKAPELLE

    Bedrijf: t-interim Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je start in taak 4 van mixbereiding waar je instaat voor het uitwegen en doseren van grondstoffen, het aanvullen van voorraadbunkers volgens een juiste verhouding en strikte timing zodat een correct recept aangemaakt kan worden. Vervolgens evolueer je naar taak 3 waar je instaat voor het beheer van de bulkgrondstoffen voor de mixbereiding en voor de reiniging van de installaties. Je controleert en analyseert de rework. Daarna groei je door naar taak 2 waar je instaat voor het vul -en reinigingsproces van de rijpingstanks. Na het aanleren van de verschillende taken, werk je in een afwisselend takensysteem.  Na enkele jaren ervaring, en indien je over leidinggevende capaciteiten en ambities beschikt, zijn er reële doorgroeimogelijkheden naar een leidinggevende functie binnen deze afdeling.

  • STORINGSTECHNIEKER - ANTWERPEN + RIJBEWIJS B (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een service-bedrijf ( oursourcing ) dat instaat voor onderhouds-, montage -en herstellingswerken bij bedrijven, zijn wij op zoek naar een storingstechnieker die wilt functioneren in een volcontinue regime. Binnen jouw functie als storingstechnieker zal je o.a. instaan voor het volgende takenpakket: Preventief, curatief en correctief onderhoud, eerste lijnsonderhoud voor of op IT toepassingen

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20u bij een gezin te Izegem , combineren met andere gezinnen mogelijk. (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! 20 u te presteren bij 1 gezin, de uren zijn bespreekbaar. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Flexijob / flexi job voor kapsalon (HEESTERT)

    Regio: HEESTERT

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Studentenjob

    Flexijob gezocht voor een kapsalon in de regio. Je werkt op zaterdag van 7 tot 12u en / of op vrijdag (uurrooster bespreekbaar). Jouw taken : wassen van haren afhankelijk van jouw ervaring als kapster : brushen, knippen, kleuren...

  • STUDENT IT/ICT ondersteuning (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    van 08 tot 16 oktober zijn wij op zoek naar studenten die IT ondersteuning kunnen bieden in hun eigen regio voor de opkomende verkiezingen. een basiskennis IT is vereist, dwz je staat in voor de opbouw en afbraak van de stemcomputers alsook (mogelijks) stand-by tijdens het weekend om hulp te bieden bij mensen of mogelijke problemen op te vangen. Hoe meer dagen je kan, hoe beter natuurlijk dan moeten we de rooster niet te ingewikkeld maken (even je agenda bekijken en me laten weten welke dagen je kan) We vragen om wel volledige dagen te werken (09u-17u +-) Je wordt te werk gesteld in je eigen regio, dus geef me gerust een voorkeur door van waar je kan staan dan geef ik dit ook door aan onze partners.

  • RELATIEBEHEERDER BANK EN VERZEKERINGEN (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Vaste Job

    Relatiebeheerder bank & verzekeringen Ervaring in beleggingen of kredieten of verzekeringen Commercieel en klantgericht Onze klant is het Argenta bankkantoor in Wachtebeke en is reeds meer dan 10 jaar een gevestigde waarde in de regio. Wegens de sterke groei van het kantoor zijn wij van Hays Bank & Verzekeringen momenteel voor hen op zoek naar een ervaren relatiebeheerder bank & verzekeringen. In de job van relatiebeheerder werk je actief mee aan de verdere uitbouw van het kantoor. Hiervoor voer je adviesgesprekken over alle domeinen heen (sparen, beleggen, kredieten, verzekeringen). Je detecteert proactief opportuniteiten en nodigt de klanten en prospecten uit voor een kennismakend gesprek op kantoor. Tijdens deze gesprekken breng je de persoonlijke situatie van de klanten in kaart en stel je passende producten voor die bij hun profiel passen. Verder zorg je voor een correcte administratieve afhandeling van de dossiers. Indien nodig vervang je de collega die aan het loket zit. Samen met de kantoorhouder zet je commerciële acties op. Op termijn kan je je verder specialiseren in een bepaald domein waarbij je back-up blijft voor de andere domeinen.

  • Mechanisch ontwerper (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: RUN4TALENTS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant is Run4Talents op zoek naar een Mechanical Design Engineer! Binnen het team van R&D, staat u in voor het volledige ontwerp van productiemachines in SolidWorks. Aan de hand van klantspecificaties ontwerpt u complete productiemachines. U voert zelfstandig berekeningen voor technische constructies uit. U modelleert in SolidWorks (samenstelling en detailengineering). U bent verantwoordelijk voor de validatie en documentatie van nieuwe installaties en onderdelen. U begeleidt andere collega’s in de productie waar het ontwerp wordt gemaakt. U onderhoudt contact met de klant (researchers) en voert technische onderhandelingen met leveranciers. U staat in voor de controle en vrijgave van tekeningen en stuklijsten.

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • Zelfstandige verkopers (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HURRICANE MARKETING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de sales en marketingwereld? Dan zijn wij op zoek naar jou! Hurricane - Geninc is een snel groeiend jong bedrijf gevestigd in Centrum Gent. Door groeiende aanvragen van onze klanten, zijn wij dringend opzoek naar toffe, ambitieuze, positieve Verkopers. Je bent het uithangbordje van onze klanten en vertegenwoordigt hun producten op de beste manierer. Door onze unieke kansen die wij bieden, kan je verder groeien tot business coach en jouw dromen waarmaken.

  • Polyvalente horecamedewerker (flexijob) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: SAVOYARD

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het werk aan de bar, uitschenken en aanvullen. Je verzorgt de mis en place en het afruimen. Je serveert de bestelde dranken en gerechten. Je helpt bij het schoonmaken van de zaal.

Zoek naar antwoorden van SICLI in sociale netwerken
Look for responds of SICLI in social networks

Lees alle opmerkingen voor SICLI. Laat een reactie achter voor SICLI. SICLI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SICLI. Leave a respond for SICLI. SICLI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SICLI op de google maps. Adres en contacten SICLI
Location of SICLI on the google maps. Address and contacts of SICLI

Andere gerelateerde bedrijven als come SICLI SICLI: LES FOUFFES DU CENTRE | HUIS FARRONI-POLLET | EMILE HENNO | PAUL INDEKEU | Lelieur

Other related companies as SICLI: LES FOUFFES DU CENTRE | HUIS FARRONI-POLLET | EMILE HENNO | PAUL INDEKEU | Lelieur

SICLI is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SICLI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08662689208. Het bedrijf SICLI bevindt zich op het adres: LEEUWSTRAAT 52BIS; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 372,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 687,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Spuittoestellen Fab. Producten gemaakt in SICLI zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SICLI is communicatie, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SICLI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SICLI, openstaande posities, locatie van SICLI op de kaart.

SICLI is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is SICLI, company assigned to the tax number BE08662689208. The company SICLI is located at the address: LEEUWSTRAAT 52BIS; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 372,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 687,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Spuittoestellen Fab. Products created in SICLI were not found.
The main activity of SICLI is Communications, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of SICLI is not available. You also can look at reviews of SICLI, open positions, location of SICLI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SICLI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SICLI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SICLI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SICLI, employees, financial statistics.