DURSIN THIERRY

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • DURSIN THIERRY

Contactgegevens DURSIN THIERRY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DURSIN THIERRY: address, phone, fax, email, website, opening hours

DURSIN THIERRY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRUGSESTEENWEG 95; 8520; KUURNE, België

Telefoon (phone): 56350382 (+32-56350382) 56350382 (+32-56350382)

Fax (fax): +32 (68) 411-17-26 +32 (68) 411-17-26

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DURSIN THIERRY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DURSIN THIERRY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DURSIN THIERRY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DURSIN THIERRY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DURSIN THIERRY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DURSIN THIERRY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DURSIN THIERRY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DURSIN THIERRY
Products information DURSIN THIERRY

BTW identificatienummer (tax): BE08204833984
Ondernemingsnummer: 5208587646
Hoofdstad (capital): 560,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 814,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in DURSIN THIERRY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Spuittoestellen Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DURSIN THIERRY
(Get full report from official database of BE for DURSIN THIERRY)

Aanvulling soorten activiteiten voor DURSIN THIERRY
Addition kinds of activities for DURSIN THIERRY

3281. Knip steen- en steenproducten | Cut stone and stone products
202401. Ijs en ijsmelk | Ice cream and ice milk
331399. Electrometallurgische producten, nec | Electrometallurgical products, nec
375102. Fietsen en aanverwante onderdelen | Bicycles and related parts
07829903. Landschap aannemers | Landscape contractors
20439912. Rogge: bereid als ontbijtgranen ontbijt | Rye: prepared as cereal breakfast food
35599907. Betonproducten machines | Concrete products machinery
39990303. Stofzuiger, veer | Dusters, feather

Werken bij DURSIN THIERRY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DURSIN THIERRY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DURSIN THIERRY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DURSIN THIERRY. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch commercieel adviseur (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Opglabbeek zijn wij op zoek naar een Technisch commercieel adviseur. Wij verwachten van jou dat je: • actief de markt verkent en prospecteert. • advies en commerciële service geeft aan bestaande klanten, prospecten en architecten: product stalen en technische informatie geven, oplossingen voor allerhande vragen geven. • bereid bent om demo’s te geven wanneer de klant of prospect erom vraagt, zeker bij nieuwe producten. • het huidige klantenbestand uitbreidt en de contacten met bestaande klanten onderhoudt. • bezoekrapporten maakt en de bezoekagenda bijhoudt. • bereid is om interne en externe bijscholing te volgen om op de hoogte te blijven van producten en technieken. • na een intensieve opleiding zelfstandig kan werken.

  • Huishoudhulp in Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Huishoudhulp/poetshulp regio Eke-Nazareth-De Pinte (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Student: Poetsmedewerker werkhal (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Hamont-Achel zijn we op zoek naar een student. Takenpakket: - Je poetst de werkhal - Werken met de poetsmachine - Vuilbakken leggmaken

  • Junior Projectleider (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen en realiseren van verschillende projecten en dit zowel op technisch als administratief vlak, van ruwbouw tot afwerking. Je woont, al dan niet samen de projectleider, diverse coördinatievergaderingen bij. Je bent de schakel tussen de werf, de productie en de projectleider en bewaakt de kwaliteit van de uitgevoerde werken. Je bent verantwoordelijk voor de technische, administratieve aspecten van het project. Je verzorgt de praktische organisatie van de werf. Je leidt - binnen de gestelde termijn - het project op, met oog voor detail en met bijzondere aandacht voor de veiligheid en de gezondheid van alle werknemers op de werf en volgens het gestelde budget. Je rapporteert aan de projectleider, die je geleidelijk zijn ervaring en kennis overdraagt. Je werkt mee aan de nacalculatie en de werfopvolging via een bedrijfsgebonden softwaresysteem.

  • Microsoft Dynamics 365 Technical Consultant (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Rekruut

    Type: Vaste Job

    >> Onze klant Onze klant is een op-en top Belgisch consultancy bedrijf dat sterk inzet op innovatie in een vernieuwende bedrijfsstructuur. Om hun sterke team te vervolledigen, zoeken ze een gedreven MS Dynamics consultant. Je komt terecht in een agile omgeving waar je kan bijdragen aan uitdagende projecten bij sterke (internationale) klanten. >> Positie Als MS Dynamics consultant ga je Microsoft Dynamics 365 oplossingen implementeren bij verschillende klanten om hun interne bedrijfsprocessen te optimaliseren. Dit start met een technische analyse en eindigt met de testing en validatie: je bent dus actief binnen alle technologische aspecten van het proces, dit binnen verschillende sectoren. Daarnaast participeer je in innoverende initiatieven van het bedrijf om steeds up to date te blijven van nieuwe ontwikkelingen. Want technologie staat nooit stil, en onze klant ook niet.

  • Storingstechnieker in Eeklo 3 ploegen (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Om onze productieplant te versterken in Eeklo zijn wij op zoek naar een storingtechnieker. Rapporterend aan de machineverantwoordelijke, bent u mee verantwoordelijk voor de technische aspecten van een aantal productielijnen. Je staat in voor zowel preventieve als dringende herstellings- en/of onderhoudswerken aan een beperkt aantal productielijnen Je bent verantwoordelijk voor het correct afstemmen van de productielijnen in samenspraak met machineverantwoordelijken, meestergasten, operatoren en kwaliteitsdiensten Je staat in voor de omstellingen volgens de productspecificaties Je herstelt wisselstukken en bereidt machineonderdelen voor Je staat mee in voor aanpassingen inzake veiligheid en geeft technische bijstand tijdens proeven

  • OPERATOREN CHEMIE - DAGUREN (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Select HR Herentals

    Type: Vaste Job

    Het takenpakket van OPERATOREN CHEMIE -DAGUREN ziet er zo uit: Je wordt tewerkgesteld op de R&D afdeling; Hier krijg je een aantal proefopstellingen aangeboden; Je staat in voor het opstellen van deze proeven, Alsook voor het uitvoeren ervan; Je rapporteert aan de onderzoekers. Bedrijfsprofiel: Nieuw: chemische talenten gezocht voor een internationaal bedrijf in Olen ! Ter uitbreiding van het team zoeken zij momenteel OPERATOREN CHEMIE -DAGUREN.   Select staat voor maatwerk en kwaliteit. Ben je op zoek naar een job die perfect aansluit bij jouw capaciteiten, interesses, enz? Houd je van een persoonlijke aanpak? Bekijk onze website www.select-jobs.be voor al onze openstaande vacatures en aarzel niet contact op te nemen met ons.

  • ALGEMEEN DAKWERKER m/v (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: WALL & ROOF CONSTRUCT

    Type: Vaste Job

    Wall & Roof Construct bvba, een bouwbedrijf gespecialiseerd in dak- & gevelbeplatingswerken, zoekt voor haar afdeling DAK een ervaren algemeen dakdekker met kennis van dakdichting.

  • Allround planning officer (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: Progress HR

    Type: Vaste Job

    Je maakt zelf de planningen en de verhuringen van A tot Z op. Je bent het aanspreekpunt voor onze Nederlandstalige en Franstalige klanten. Je behandelt bestellingen van klanten die binnenkomen. Je volgt de klachten van klanten op.

  • Psycholoog (M/V) (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Totaalpraktijk

    Type: Zelfstandige activiteit

    Totaalpraktijk is een multidisciplinaire groepspraktijk gelegen in Destelbergen, op de grens met Gent. Onze therapeuten zijn werkzaam in volgende domeinen: podologie, dieetkunde, kinesitherapie, vroedkunde en psychotherapie. We zijn op zoek naar een zelfstandig psycholoog die onze huidige psycholoog kan vervangen tijdens haar zwangerschapsverlof, dit van 01/11/2018 tot en met 30/04/2019 met de eventuele optie om nadien het team permanent te versterken. Je hebt relevante ervaring in het therapeutisch werken met volwassenen. Je heb een master in Psychologie en een langdurige therapieopleiding afgerond (of bent in opleiding). Je werkt op zelfstandige basis, aantal uren vrij te kiezen en in te vullen op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag of zaterdag.

  • Winkelbediende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: KAASAFFINEURS VAN TRICHT

    Type: Flexijob

    Op zaterdag of zondag (afwisselend) bedien je mee klanten in onze kaaswinkel Only Cheese in de Antwerp City Brewery.

Zoek naar antwoorden van DURSIN THIERRY in sociale netwerken
Look for responds of DURSIN THIERRY in social networks

Lees alle opmerkingen voor DURSIN THIERRY. Laat een reactie achter voor DURSIN THIERRY. DURSIN THIERRY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DURSIN THIERRY. Leave a respond for DURSIN THIERRY. DURSIN THIERRY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DURSIN THIERRY op de google maps. Adres en contacten DURSIN THIERRY
Location of DURSIN THIERRY on the google maps. Address and contacts of DURSIN THIERRY

Andere gerelateerde bedrijven als come DURSIN THIERRY DURSIN THIERRY: FLCALDIC BELGIUM NV | LA GERBERA | MAURICE RENERS | SABINE NAESSENS | Playa

Other related companies as DURSIN THIERRY: FLCALDIC BELGIUM NV | LA GERBERA | MAURICE RENERS | SABINE NAESSENS | Playa

DURSIN THIERRY is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DURSIN THIERRY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08204833984. Het bedrijf DURSIN THIERRY bevindt zich op het adres: BRUGSESTEENWEG 95; 8520; KUURNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 560,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 814,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Spuittoestellen Fab. Producten gemaakt in DURSIN THIERRY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DURSIN THIERRY is Landbouwdiensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DURSIN THIERRY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DURSIN THIERRY, openstaande posities, locatie van DURSIN THIERRY op de kaart.

DURSIN THIERRY is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is DURSIN THIERRY, company assigned to the tax number BE08204833984. The company DURSIN THIERRY is located at the address: BRUGSESTEENWEG 95; 8520; KUURNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 560,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 814,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Spuittoestellen Fab. Products created in DURSIN THIERRY were not found.
The main activity of DURSIN THIERRY is Agricultural Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DURSIN THIERRY is not available. You also can look at reviews of DURSIN THIERRY, open positions, location of DURSIN THIERRY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DURSIN THIERRY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DURSIN THIERRY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DURSIN THIERRY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DURSIN THIERRY, employees, financial statistics.