Lagaet Albert en Zoon B.V.B.A.

Particuliere bedrijvenDiensten, niet elders geclassificeerd • Lagaet Albert en Zoon B.V.B.A.
Private companiesServices, Not Elsewhere Classified • Lagaet Albert en Zoon B.V.B.A.

Contactgegevens Lagaet Albert en Zoon B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Lagaet Albert en Zoon B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Lagaet Albert en Zoon B.V.B.A.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Smalle Heerweg 14 9080 Lochristi, België

Telefoon (phone): 9 (+32-9) 9 (+32-9)

Fax (fax): 9 (+32-9) 9 (+32-9)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Lagaet Albert en Zoon B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Lagaet Albert en Zoon B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Lagaet Albert en Zoon B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Lagaet Albert en Zoon B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Lagaet Albert en Zoon B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Lagaet Albert en Zoon B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Lagaet Albert en Zoon B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Lagaet Albert en Zoon B.V.B.A.
Products information Lagaet Albert en Zoon B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE09397949218
Ondernemingsnummer: 2525726318
Hoofdstad (capital): 188,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 266,000 EUR
Werknemers (employees): 6 to 15
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Sprinkling and irrigating devices

Product categorie (product category): Sprinkling And Irrigating Devices

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Lagaet Albert en Zoon B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Lagaet Albert en Zoon B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Lagaet Albert en Zoon B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Lagaet Albert en Zoon B.V.B.A.

364101. Elektrische lampen en onderdelen voor algemene toepassingen | Electric lamps and parts for generalized applications
20990104. Sorghumensiroop, voor zoetstoffen | Sorghum syrups, for sweetening
22810202. Acryl garen, gesponnen: gemaakt van gekochte nietjes | Acrylic yarn, spun: made from purchased staple
34690103. Keukengerei, huishouden: Metalen, behalve gegoten | Utensils, household: metal, except cast
35599916. Metaalbewerkingsapparatuur | Metal pickling equipment

Werken bij Lagaet Albert en Zoon B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Lagaet Albert en Zoon B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Lagaet Albert en Zoon B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Lagaet Albert en Zoon B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Wever (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een textielbedrijf te Lokeren. Voor hun weverij, zijn zij op zoek naar een ervaren operator weverij. Als operator weverij maak je verschillende types geweven doeken die door hun klanten gebruikt worden in bouw, landbouw, tuinbouw en industriële toepassingen. Je werkt samen met collega's die de weefgetouwen klaar zetten. Op het moment dat de machines aangezet worden is het aan de operator weverij om het productieverloop op te volgen. Over een blok van 18 getouwen patrouilleren de operatoren weverij om de kwaliteit van de producten te controleren en na te kijken of er geen machines stilvallen. Bij kleinere technische problemen zoek je zelf naar een oplossing en start je de machine weer op. Bij grotere problemen komt een collega even helpen. Op een volledige werkdag leg je te voet heel wat kilometers af.

  • Medewerker data/glasvezelbekabeling met ervaring - regio Kempen - optie vast (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een ervaren elektricien met kennis van databekabeling en glasvezel om zo snel mogelijk op te starten bij het bedrijf in de regio Kempen.

  • Export medewerker (m/v) gezocht! VOLTIJDS! (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons zijn wij opzoek naar een export bediende. Je taken zullen o.a. zijn: - Je stelt de gehele exportdossiers samen - Je hebt dagelijkse contacten met luchtvaartmaatschappijen - Je hebt telefonisch contacten met klanten - Je hebt daarnaast ook wereldswijde contacten met je collega's

  • Verkoper Food (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een supermarkt in Hoogstraten zijn we op zoek naar een verkoopsmedewerker. Je wordt voltijds tewerkgesteld. Het gaat over een vacature met optie vast. Jouw takenpakket: je rekent af aan de kassa je helpt met het uitpakken en uitsorteren van de vracht je vult de winkel aan

  • Medewerker poederlakkerij (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Na een uitgebreide opleiding zal je worden ingeschakeld in de poederlakkerij. Op deze afdeling sta je mee in voor het ophangen en afhaken van profielen. Het lakken van profielen en inpakken hiervan behoort eveneens tot je taken. Kwaliteitscontrole is een zeer belangrijk onderdeel in deze functie.

  • Medewerker Alarmcentrale (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor enkele grote constructeurs op de Belgische markt zal je de oproepen en dossiers behandelen wanneer de bestuurders geïmmobiliseerd geraken in binnen- en buitenland. In België werk je nauw samen met onze dispatchers voor de pechverhelping. In het buitenland volg je het herstel op aan de wagen en organiseer je de bijstand volgens contractuele mogelijkheden. Je gebruikt je gezond verstand bij je beslissingen en bepaalt zelf jouw prioriteiten. Je bent punctueel in de opvolging van onze leveranciers. Je bent een ware ambassadeur van het merk en zorgt voor een positieve uitstraling: - Je beantwoordt de pechoproepen van deze klanten binnen Europa - De dossiers in het buitenland handel je af van A tot Z - Je contacteert onze binnen- en buitenlandse leveranciers en alarmcentrales - Je creëert meer dan tevreden klanten door je proactieve houding en oplossend vermogen

  • Huishoudhulp (M/V) regio Tielt-Winge- Bekkevoort -Binkom-Lubbeek (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: HAPPI HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Happi Home bestaat uit een team van meer dan 100 toffe huishoudhulpen waarvan er enkelen met meer dan 12 dienstjaren als poetshulp. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio Haacht - Tielt-Winge - Bekkevoort Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en achter te laten als een Happi Home? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman ).

  • Student zaterdagwerk (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij in Zulte zoeken wij een gemotiveerde student! Je zal instaan voor de bediening van de klanten, proper houden van het atelier achteraan en van de bakkerij. Je werkt telkens op zaterdag van 6u tot 12u OF van 13u tot 17u.

  • Management Assistant (h/f) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Konvert Office Brussel

    Type: Studentenjob

    Pour un de nos clients actifs dans le secteur de l'ENERGIE, nous sommes à la recherche d'un profil Management Assistant (H/F) Trilingue NL/FR/ANGL Les tâches qui vous seront confiées: Gestion de l'agenda et gestion des emails entrants Organisation de réunions Archivage et classement Organisation de conference calls Support à la facturation Préparation de Power Point Tâches diverses de secrétariat ...

  • Student - handlanger bouw (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Studentenjob

    Voor een bouwbedrijf in Zele zoeken wij een jobstudent om appartementen te poetsen. Ideaal is een team van min. 2 studenten die gezamenlijk periodiek beschikbaar zijn. (Bv wekelijks 1 dag , maakt niet uit welke dag). Vervoer kan de firma eventueel voorzien. Takenpakket: ofwel appartementen , hier of daar , te gaan kuisen ofwel ander kuiswerk ( voertuigen , machines, .. )

  • VERPLEEGKUNDIGE THUISZORG (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: MEDZORG

    Type: Vaste Job

    MedZorg is als KMO actief in de thuisverpleging. MedZorg onderscheidt zich in haar kwalitatieve aanpak en oog voor detail bij de thuisverzorging van mensen. Wij zijn op dit moment op zoek naar een verpleegkundige om ons huidig team uit te breiden. Jouw functie: Je staat in voor de kwalitatieve verpleging aan huis van onze patiënten. Je wordt ondersteund door een team gemotiveerde en ervaren collega's.

  • zelfstandig logopedist in multidisciplinair team (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: OMNINO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je begeleidt patienten met voornamelijk spraak-, taal- en leerstoornissen. UIteraard ben je ook welkom als je extra specialisaties hebt of wenst bij te scholen. Je neemt onderzoek af en doet de begeleiding ook zelf. Ondersteuning hierin wordt zeker voorzien, indien dit gewenst is. Je komt terecht in een gemotiveerd team, waar open communicatie en welbevinden hoog in het vaandel wordt gedragen. Je behandelt in de praktijk, maar behandelingen op school en aan huis kunnen ook voorkomen.

Zoek naar antwoorden van Lagaet Albert en Zoon B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Lagaet Albert en Zoon B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Lagaet Albert en Zoon B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Lagaet Albert en Zoon B.V.B.A.. Lagaet Albert en Zoon B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Lagaet Albert en Zoon B.V.B.A.. Leave a respond for Lagaet Albert en Zoon B.V.B.A.. Lagaet Albert en Zoon B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Lagaet Albert en Zoon B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Lagaet Albert en Zoon B.V.B.A.
Location of Lagaet Albert en Zoon B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Lagaet Albert en Zoon B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Lagaet Albert en Zoon B.V.B.A. Lagaet Albert en Zoon B.V.B.A.: Pré-Texte (Le) ASBL | DE MONTPELLIER C M | Bailleul Robert | PWA BOCHOLT | Bruyndonckx C

Other related companies as Lagaet Albert en Zoon B.V.B.A.: Pré-Texte (Le) ASBL | DE MONTPELLIER C M | Bailleul Robert | PWA BOCHOLT | Bruyndonckx C

Lagaet Albert en Zoon B.V.B.A. is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Lagaet Albert en Zoon B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09397949218. Het bedrijf Lagaet Albert en Zoon B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Smalle Heerweg 14 9080 Lochristi. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 6 to 15 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 188,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 266,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Sprinkling And Irrigating Devices. Lijst met producten zijn Sprinkling and irrigating devices.
De hoofdactiviteit van Lagaet Albert en Zoon B.V.B.A. is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Lagaet Albert en Zoon B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Lagaet Albert en Zoon B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Lagaet Albert en Zoon B.V.B.A. op de kaart.

Lagaet Albert en Zoon B.V.B.A. is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is Lagaet Albert en Zoon B.V.B.A., company assigned to the tax number BE09397949218. The company Lagaet Albert en Zoon B.V.B.A. is located at the address: Smalle Heerweg 14 9080 Lochristi. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 6 to 15 employees work in this company. Capital - 188,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 266,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Sprinkling And Irrigating Devices. List of products are Sprinkling and irrigating devices.
The main activity of Lagaet Albert en Zoon B.V.B.A. is Services, Not Elsewhere Classified, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Lagaet Albert en Zoon B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Lagaet Albert en Zoon B.V.B.A., open positions, location of Lagaet Albert en Zoon B.V.B.A. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Lagaet Albert en Zoon B.V.B.A., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Lagaet Albert en Zoon B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Lagaet Albert en Zoon B.V.B.A., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Lagaet Albert en Zoon B.V.B.A., employees, financial statistics.