Fabory Centres

Contactgegevens Fabory Centres: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Fabory Centres: address, phone, fax, email, website, opening hours

Fabory Centres

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Petrus Basteleusstraat 2; 1600; Sint-Pieters-Leeuw, België

Telefoon (phone): 02 715 21 49; 02 715 21 40 (+32-02 715 21 49; 02 715 21 40) 02 715 21 49; 02 715 21 40 (+32-02 715 21 49; 02 715 21 40)

Fax (fax): 02 721 25 51 (+32-02 721 25 51) 02 721 25 51 (+32-02 721 25 51)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Fabory Centres: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Fabory Centres"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Fabory Centres"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Fabory Centres, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Fabory Centres. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Fabory Centres, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Fabory Centres. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Fabory Centres
Products information Fabory Centres

BTW identificatienummer (tax): BE02406799316
Ondernemingsnummer: 7841461181
Hoofdstad (capital): 855,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 790,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Bolts & nuts; Fixing materials; Automobile body equipment & supplies; Tools (Electric); Garages - Equipment & Supplies; Tools - General; Hardware - Mfg. & Whol; Cutting tools

Product categorie (product category): Springs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Fabory Centres
(Get full report from official database of BE for Fabory Centres)

Aanvulling soorten activiteiten voor Fabory Centres
Addition kinds of activities for Fabory Centres

5032. Baksteen, steen en gerelateerd materiaal | Brick, stone, and related material
16299902. Aardbevingend contractant | Earthmoving contractor
22210803. Plushes, synthetische vezel en zijde | Plushes, manmade fiber and silk
32910201. Bort, verpletteren | Bort, crushing
38260111. Refractometers, behalve industriële procestype | Refractometers, except industrial process type
73319902. Adresboekdienst | Addressographing service
73899909. Kraan- en luchtlift | Crane and aerial lift service

Werken bij Fabory Centres: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Fabory Centres: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Fabory Centres. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Fabory Centres. Looking for open vacancies in other companies

  • inpakker/productiemedewerkers (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: AGO Inhouse Vandemoortele Eeklo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    voor onze klant, een gerenomeerd voedingsbedrijf, regio meetjesland, zoeken we gemotiveerde INPAKKERS/PRODUCTIEMEDEWERKERS. Je wordt opgenomen binnen de actieve poollijst van kandidaten en wordt in functie van de planning ingeschakeld in diverse afdelingen binnen de productie aan de hand van dagcontracten.

  • Machine operator - vaste nacht (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil je deel uitmaken van dit uniek familiebedrijf? Heb je een eerste ervaring als operator? Lees dan zeker onderstaande vacature. De arbeiders bottelarij zijn verantwoordelijk voor het instellen, bedienen, controleren en ombouwen van een verpakkingsmachine. Ze respecteren daarbij nauwgezet alle kwaliteits- hygiëne- en veiligheidsvoorschriften.

  • Handlanger (m/v) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant, een bedrijf in de kartonsector, zijn wij opzoek naar gemotiveerde handlangers : - Uitpakken, plooien, lijmen van kartonnen dozen. - Machines bevoorraden - Afgewerkte producten stockeren

  • Orderpicker - metaalsector (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je gaat aan de slag in het magazijn van het bedrijf. orderpicken van stukken. Aangezien het over metaalindustrie gaat kunnen het wel zwaardere stukken zijn. de nodige stukken op pallet leggen en zorgen dat deze correct staan voor verzending. Ambitie? top! net wat zij nodig hebben, op termijn doorgroei naar volwaardige medewerker verzending = ook heftruckopleiding, PC ? ... DAGUREN juli tot april: 45 uren-week. april tot juni: 4/5de werken = compensatie van zomer.

  • Tekenaar betonelementen / betonconstructies (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het tekenen van de productietekeningen van onze prefab betonelementen/betonconstructies Je maakt ze klaar voor productie. Je bent verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding en opvolging van de dossiers.

  • Toffe studentenjob regio Gent (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Zoek je nog een studentenjob en kan je starten 10 of 17 september?  We zoeken voor onze klant regio Gent een student(e) die goed met Office, voornamelijk Excel kan werken.  je beschikt over een uitstekende kennis van Excel en Internet Explorer je spreekt perfect Nederlands en hebt een basiskennis Frans en Engels  je kan vlot overweg met opzoekingswerk  

  • Barman Jobstudent (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: THE PUB

    Type: Studentenjob

    Wij zijn opzoek naar een toffe medewerker om ons team te versterken. Je helpt de drankbestellingen uitschenken. Je vult achteraf de toog en de frigo's terug aan. Je sorteert het leeggoed onderhoud van de bar terrasbediening tewerkstelling in een gezellig volkscafé

  • Marketing coördinator (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: PER-SÉ

    Type: Vaste Job

    Een innovatief jong bedrijf kijkt uit naar een hands-on marketing coördinator. Jouw taak? De marketingstrategie verfijnen alsook deze operationeel vertalen in marketing en communicatie acties. Dit samen met een ervaren en sterk team! Je ervaring en strategisch inzicht helpen je bij het uitschrijven van de marketingstrategie. Hiervoor sta je ook in nauw contact met het management. Je volgt het marketingbudget op en coördineert diverse activiteiten. Daar het bedrijf internationaal gericht is en buitenlandse vestigingen heeft, bouw je mee uit aan een verdere internationale naamsbekendheid. Je staat in voor alle communicatie, zowel intern als extern. Dit houdt in dat je op een enthousiaste en vlotte manier persberichten opmaakt, nieuwsbrieven uitschrijft,... Je werkt actief mee om creatieve en innovatieve marketingacties en -concepten uit te werken. Je stuurt het team van 4 (grafici en een marketing medewerker) aan door hen te motiveren en coachen. Je staat als spilfiguur tussen het management en het team.

  • Schrijnwerker Beringen Tessenderlo Limburg (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Onderzoeker/ster Klantentevredenheid (SINT-JANS-MOLENBEEK)

    Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

    Bedrijf: CERTUP

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een tweetalige deeltijdse onderzoeker/ster met interesse voor klantentevredenheid en de markt van opleiding & consulting. Je functie - Autonoom telefonische kwaliteitsonderzoeken uitvoeren, volgens het Qfor-kwaliteitsmodel met ClientScan bij organisaties die diensten aanbieden op vlak van opleiding en consulting. - Een tevredenheidsonderzoek op basis van het Qfor-kwaliteitsmodel betekent concreet: een kwalitatief open en gestructureerd telefoongesprek, waarin de tevredenheid van de klant in kaart wordt gebracht; online registratie van de onderzoekinformatie en de resultaten; briefing aan de kwaliteitsauditor. De ideale kandidaat is hoger opgeleid. een professional, al dan niet met ervaring in klantentevredenheidsonderzoeken of telefonische enquêtes. perfect tweetalig en vlot communicatief. luistervaardig en objectief. flexibel, met een gezonde nieuwsgierigheid en een open geest. zelfstandig en respecteert deadlines. werkt vlot met een pc. onmiddellijk beschikbaar tijdens de werkuren.

  • zorgkundige maand 75% (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zorgkundige interim zal je samen met de zorgkundigen en de verpleegkundigen instaan voor de dagdagelijkse taken van het woonzorgcentrum. Zoals de hygiënische verzorging, helpen bij innemen medicatie,... 

  • GEMOTIVEERDE KEUKENMEDEWERKER M/V (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AUB-SVP

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor hulp in de keuken. Taken en verantwoordelijkheden: Voorbereidend werk in de keuken. Snijden van groenten, voorbereiding van sauzen, nagerechten, enz.. Keukenactiviteiten uitvoeren in functie van de instructies die door de keukenchef doorgegeven worden. Zelfstandig kunnen werken wanneer de keukenchef afwezig is. Toepassen van de regels betreffende veiligheid en hygiëne.

Zoek naar antwoorden van Fabory Centres in sociale netwerken
Look for responds of Fabory Centres in social networks

Lees alle opmerkingen voor Fabory Centres. Laat een reactie achter voor Fabory Centres. Fabory Centres bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Fabory Centres. Leave a respond for Fabory Centres. Fabory Centres on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Fabory Centres op de google maps. Adres en contacten Fabory Centres
Location of Fabory Centres on the google maps. Address and contacts of Fabory Centres

Andere gerelateerde bedrijven als come Fabory Centres Fabory Centres: DANIEL HUYGHE | Romac NV | Deconinck K | J. MAISIN | FA. CAMMAROTA

Other related companies as Fabory Centres: DANIEL HUYGHE | Romac NV | Deconinck K | J. MAISIN | FA. CAMMAROTA

Fabory Centres is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Fabory Centres, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02406799316. Het bedrijf Fabory Centres bevindt zich op het adres: Petrus Basteleusstraat 2; 1600; Sint-Pieters-Leeuw. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 855,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 790,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Springs. Lijst met producten zijn Bolts & nuts; Fixing materials; Automobile body equipment & supplies; Tools (Electric); Garages - Equipment & Supplies; Tools - General; Hardware - Mfg. & Whol; Cutting tools.
De hoofdactiviteit van Fabory Centres is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Fabory Centres is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Fabory Centres, openstaande posities, locatie van Fabory Centres op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Fabory Centres is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is Fabory Centres, company assigned to the tax number BE02406799316. The company Fabory Centres is located at the address: Petrus Basteleusstraat 2; 1600; Sint-Pieters-Leeuw. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 855,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 790,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Springs. List of products are Bolts & nuts; Fixing materials; Automobile body equipment & supplies; Tools (Electric); Garages - Equipment & Supplies; Tools - General; Hardware - Mfg. & Whol; Cutting tools.
The main activity of Fabory Centres is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Fabory Centres is not available. You also can look at reviews of Fabory Centres, open positions, location of Fabory Centres on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Fabory Centres, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Fabory Centres, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Fabory Centres, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Fabory Centres, employees, financial statistics.