Buro Contact SPRL

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • Buro Contact SPRL
Private companiesReal Estate • Buro Contact SPRL

Contactgegevens Buro Contact SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Buro Contact SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Buro Contact SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Grand Rue du Double Ecot 7; 1380; Lasne (Couture-Saint-Germain), België

Telefoon (phone): 02 633 21 21 (+32-02 633 21 21) 02 633 21 21 (+32-02 633 21 21)

Fax (fax): 02 633 15 77 (+32-02 633 15 77) 02 633 15 77 (+32-02 633 15 77)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Buro Contact SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Buro Contact SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Buro Contact SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Buro Contact SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Buro Contact SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Buro Contact SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Buro Contact SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Buro Contact SPRL
Products information Buro Contact SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE06597534179
Ondernemingsnummer: 5715057373
Hoofdstad (capital): 881,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 560,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Furniture - Office; Office supplies - Retail

Product categorie (product category): Spray painting

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Buro Contact SPRL
(Get full report from official database of BE for Buro Contact SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Buro Contact SPRL
Addition kinds of activities for Buro Contact SPRL

2252. Hosiery, nec | Hosiery, nec
204199. Meel- en andere graanmolenproducten, niet inbegrepen | Flour and other grain mill products, nec
14469905. Gieterij zandwinning | Foundry sand mining
27310202. Boekmuziek: uitgeverij en drukwerk | Book music: publishing and printing
34710207. Polijsten, metalen of gevormde producten | Polishing, metals or formed products
51469902. Vis, vers | Fish, fresh
73319905. Mailinglist management | Mailing list management
89990303. Ghost schrijven | Ghost writing
92110000. rechtbanken | Courts

Werken bij Buro Contact SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Buro Contact SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Buro Contact SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Buro Contact SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Management Assistent - Tijdelijke opdracht tot 2019 (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Inhoud van de functie als Management Assistent:  Je verzorgt het agendabeheer van verschillende managementleden. Je stelt vertrouwelijke documenten op en kan hierbij discreet handelen.  Je verzorgt de opmaak van presentaties.  Je staat in voor algemene administratieve ondersteuning van verschillende managers.  Je maakt rapportages in Excel.  Bedrijfsprofiel: Voor een toonaangevend bedrijf dat dienstverlening biedt op vlak van HR en payroll zijn we op zoek naar een Management Assistent. 

  • Quality Operator (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Als QUALITY OPERATOR bewaak je de nauwkeurigheid van de processen en zorg je ervoor dat we de kwaliteitseisen van onze klanten kunnen overtreffen. - Je controleert de mechanische onderdelen die op de verspaningsmachines geproduceerd worden en de geassembleerde tandwielkasten op het einde van het productie- en assemblageproces. - Je registreert en verwerkt de controleresultaten in een databank. - Je voert metingen en niet-destructieve testen uit, d.w.z. Magnetic Testing en etsen. - Je past een aantal specifieke meettechnieken toe, afhankelijk van de werkplek. - Je overlegt m.b.t. de afwijkingen samen met de Research and Development afdeling. - Je voorkomt dat producten die niet aan de specificaties beantwoorden, naar de interne/externe klacht gaan.

  • MAGAZIJNIER VOOR DAGWERK - OPTIE VAST (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterke firma  in de streek van Kortrijk zijn we op zoek naar een magazijnmedewerker/magazijnier. Je bent verantwoordelijk voor het klaarzetten van de bestellingen, de ontvangst van de goederen.

  • Chauffeur kleine vrachtwagen bouw (4asser + kraan (14m) (M/V) (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Oostende zijn we op zoek naar chauffeur voor de kleine vrachtwagen bouw (4asser) + kraan (14m). Je laadt en lost de bouwmaterialen door middel van de kraan. Je werkt meestal op de werven van particulieren, soms op werven voor bedrijven. Je rijdt in de regio West-Vlaanderen.

  • Huishoudhulp (VEERLE)

    Regio: VEERLE

    Bedrijf: CLEAN@HOUSE

    Type: Dienstenchequebaan

    Clean@house is dringend op zoek naar een huishoudhulp. Je wordt tewerkgesteld in de regio Geel, Westerlo of Vorst-Laakdal. Wij bieden een aantrekkelijk loon en extra legale voordelen.

  • Poetshulp Drogenbos (DROGENBOS)

    Regio: DROGENBOS

    Bedrijf: PUUUR HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Genk - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Inbound medewerker NL/FR (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ITZU JOBS

    Type: Studentenjob

    - Je bent een meester in het luisteren en je kan als de beste de behoefte van je klant bepalen om hier verder op in te spelen - Met je commercieel inzicht en je mondelinge vaardigheid slaag je erin om resultaatgericht te werk te gaan - Je bent verantwoordelijk voor het administratieve beheer van je gesprekken en het inloggen van je afspraken in het systeem - Je zal werken voor verschillende klanten: medische beroepen, KMO's, interimkantoren,...

  • JOBSTUDENT - Thuisverpleging (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: VAN LOY THUISVERPLEGING

    Type: Studentenjob

    Van Loy Thuisverpleging staat garant voor kwalitatieve thuisverpleging. Onze patiënten kunnen elke dag rekenen op een persoonlijke aanpak en op de volledige toewijding van onze verpleegkundigen. Door ons team bestaande uit 10 verpleegkundigen bieden we een huiselijke en gemoedelijke sfeer voor zowel patiënten als verpleegkundigen. Je staat in voor de verpleegkundige zorgen in de thuisomgeving van jouw patiënten. Je hecht belang aan het welzijn van jouw patiënten door de hechte band die je met hen opbouwt. Je bent voor hen een aanspreekpunt en biedt een luisterend oor.

  • Bijlesgever Spaans (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen en/of taalcursussen voor Spaans aan volwassenen. Je kiest zelf welk niveau, welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Calculator (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je maakt de meest optimale offerte, rekening houdend met de plannen en meetstaten. Je maakt hiervoor gebruik van onze uitgebreide database en vult die aan via gerichte prijsvragen aan leveranciers en onderaannemers. Je hebt oog voor mogelijke varianten en onderbouwt de commerciële argumentatie in dat verband. Je onderhoudt contacten met bestaande en nieuwe leveranciers en onderaannemers, zodat je steeds inzicht hebt in de meest recente technieken, materialen en kostprijzen. Je overlegt regelmatig met aankopers, tekenaars, werfleiders en projectleiders, zodat je zicht hebt op de nacalculatie, en de conclusies kunt implementeren in de kostprijsbibliotheken.

  • Projectleider (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: VIABUILD

    Type: Vaste Job

    Als projectleider ontwikkel en beheer je projecten via de inzet van mensen en middelen en het bewaken van budgetten teneinde het project optimaal te realiseren binnen de gestelde termijnen. Hierbij komen volgende punten zeker aan bod: - Je zorgt voor een efficiënte en evenwichtige bezetting van mensen en middelen - Bij grote projecten volg je de uitvoeringstermijnen en werf nauw op en je stuur werfleiding bij waar nodig - Je bewaakt de processen en procedures in het kader van veiligheid/kwaliteit/milieu - Je volgt de vorderingsstaten op en je stelt je commercieel op - Je hebt goede contacten met klanten, onderaannemers, … met betrekking tot de gemaakte afspraken - Je staat in nauw contact met verschillende diensten zoals aankoop, werkvoorbereiding, calculatie,… - Je rapporteert aan het afdelingshoofd - Je werkt goed samen met werfleiders en het afdelingshoofd om het best mogelijke resultaat te behalen

Zoek naar antwoorden van Buro Contact SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Buro Contact SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Buro Contact SPRL. Laat een reactie achter voor Buro Contact SPRL. Buro Contact SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Buro Contact SPRL. Leave a respond for Buro Contact SPRL. Buro Contact SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Buro Contact SPRL op de google maps. Adres en contacten Buro Contact SPRL
Location of Buro Contact SPRL on the google maps. Address and contacts of Buro Contact SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Buro Contact SPRL Buro Contact SPRL: Aannemingen Attic (Plancke) BVBA | SPORTHAL BORGERHOUT | INSTITUUT MUYLENBERG | PUTTEMANS AUTOMOBILES | COLOR-DESIGN

Other related companies as Buro Contact SPRL: Aannemingen Attic (Plancke) BVBA | SPORTHAL BORGERHOUT | INSTITUUT MUYLENBERG | PUTTEMANS AUTOMOBILES | COLOR-DESIGN

Buro Contact SPRL is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Buro Contact SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06597534179. Het bedrijf Buro Contact SPRL bevindt zich op het adres: Grand Rue du Double Ecot 7; 1380; Lasne (Couture-Saint-Germain). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 881,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 560,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Spray painting. Lijst met producten zijn Furniture - Office; Office supplies - Retail.
De hoofdactiviteit van Buro Contact SPRL is Onroerend goed, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Buro Contact SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Buro Contact SPRL, openstaande posities, locatie van Buro Contact SPRL op de kaart.

Buro Contact SPRL is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is Buro Contact SPRL, company assigned to the tax number BE06597534179. The company Buro Contact SPRL is located at the address: Grand Rue du Double Ecot 7; 1380; Lasne (Couture-Saint-Germain). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 881,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 560,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Spray painting. List of products are Furniture - Office; Office supplies - Retail.
The main activity of Buro Contact SPRL is Real Estate, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Buro Contact SPRL is not available. You also can look at reviews of Buro Contact SPRL, open positions, location of Buro Contact SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Buro Contact SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Buro Contact SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Buro Contact SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Buro Contact SPRL, employees, financial statistics.